TEST: De Bedste Hårtørrer i test 2024

Se alle Hårtørrer i testen
25168 Anmeldelser
76 Produkter
143 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

94
Philips EssentialCare BHC010 Philips EssentialCare BHC010 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
97 kr. 103.20 kr.
92
Dyson Supersonic Dyson Supersonic Læs mere om produktet
 • Premium valg
2930 kr. 3141.40 kr.

Indholdsfortegnelse

Vores test af
Hårtørrer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Hårtørrer på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Hårtørrer
 • Fordele og ulemper

Hvilket Hårtørrer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Hårtørrer.

#1
Dyson
92
#2
Redmington
89
#3
Xiaomi
84
#4
Parlux
71
#5
Ghd
62

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det skal du overveje, inden du køber en hårtørrer

Mange mennesker tror, ​​at alle hårtørrere er ens. Mens det muligvis var tilfældet i gamle dage, finder du i dag et stort udvalg af mange forskellige hårtørrere. Derfor kan det virke forvirrende og uoverskueligt, når du skal købe en ny hårtørrer. For hvad skal du kigge efter?Der er flere faktorer, du bør overveje, inden du vælger at kaste din kærlighed på én specifik hårtørrer. Når først du er bekendt med disse faktorer, vil det være meget nemmere for dig at vælge den perfekte hårtørrer, der opfylder netop dine behov.

Forskellige typer af hårtørrere

I dag er der mange forskellige typer af hårtørrere, og forskellene er altid gode at vide. Det er bedre at finde en model, der passer til din hårtype og frisure end at købe en hårtørrer, der slet ikke opfylder dine behov.Til at starte med bør du derfor finde ud af, hvilken type af hårtørrer du ønsker. Når du har gjort det, kan du gå i gang med at kigge nærmere på de andre overvejelser, du bør gøre dig. Det vil hjælpe dig med at indskrænke din søgning, når du er på udkig efter en ny hårtørrer.

Ionisk hårtørrer

En ionisk hårtørrer er en model, der er forsynet med ion-teknologi. Hvis dit hår er til den krøllede side, vil ioniske hårtørrere være at foretrække, da mange mener at de er helt perfekte til at tørre krøllet hår. Ion-teknologien hjælper nemlig blandt andet med at gøre dit hår mindre kruset.Samtidigt sikrer denne form for hårtørrer en hurtigtørrende proces, der fjerner fugt fra dit hår, hvilket gør resultatet både glat, skinnende og glansfuldt.

Keramisk hårtørrer

Den keramiske hårtørrer har en keramisk belægning, der er placeret på indersiden af hårtørreren. Denne belægning sørger for, at varmen bliver distribueret mere ensartet og jævnt.Du vil desuden opleve, at dit hår er godt beskyttet med denne type af hårtørrer, da luftstrømmen løbende vil blive koldere, når dit hår tørrer. I dag er det muligt at finde hårtørrere, der både er forsynet med ion-teknologi samt en keramisk belægning.

Hårtørrer med titaniumbelægning

I lighed med keramiske hårtørrere er titanium også beregnet til at fordele varmen jævnt. Men når det er sagt, er denne form for hårtørrer ekstremt kraftig og kan blive meget varm. Hvis dit hår er stærkt, langt og tykt, er dette en perfekt mulighed for dig, da det har både styrken og den høje varme til at tørre dit hår.

Effekt og motor

En af de vigtigste ting, du skal overveje, når du køber en hårtørrer, er, hvor kraftfuld den er. Dette kommer an på selve motorens styrke. Jo højere effekt, jo mere kraftfuld er hårtørreren. Motorens kraft er ligeledes en indikator på modellens evne til at tørre hår hurtigt eller langsomt.Så hvis du langt tykt hår på hovedet, skal du være opmærksom på, at det ikke vil være en god idé med en hårtørrer, der ikke er særlig kraftfuld. Dette gør sig gældende uanset, hvor mange funktioner den specifikke hårtørrer har. Ellers vil det nemlig tage meget lang tid at tørre dit hår.Det er en fordel at vælge en hårtørrer med en effekt på omkring 2000 watt. Mange professionelle hårtørrere har endnu højere watt end det. En anden bonus ved dette er, at du ikke vil opleve, at du er nødsaget til at holde en pause, så din hårtørrer kan køle ned. Motoren vil nemlig sagtens kunne klare at blive brugt i en længere periode.

Vægt og størrelse

Dette er måske ikke noget, du tænker så meget over, når du skal vælge en hårtørrer. Men størrelsen og vægten er faktisk to yderst vigtige faktorer. Hvis du vælger en meget stor og tung hårtørrer, vil den nemlig være besværlig at håndtere.Du bør derfor altid tage et kig på både størrelsen og vægten. Det vil være et mareridt for dig at skulle holde din hårtørrer i rigtig lang tid, hvis den vejer en del. Du vil sagtens kunne finde oplysninger om modellens størrelse og vægt, hvis du køber den online. Kan du ikke finde det, så tag kontakt til forhandlerens kundeservice.

Ergonomisk design

Da du skal have din hårtørrer i hånden længe, skal den være behagelig at holde. Så når du leder efter en hårtørrer, er det en god idé at gå efter en model, der er let at holde samt er forsynet med et ergonomisk design. Knapperne skal også være et praktisk sted, så de er nemme at nå.

Funktioner

Tidligere fandtes hårtørrere, der kun have en tænd/sluk-knap. Disse hårtørrere havde ingen yderligere indstillinger, tilbehør eller lignende. Dette er slet ikke tilfældet i dag. Stort set alle hårtørrere er i dag udstyret med en eller flere funktioner. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvilke funktioner der fungerer bedst for dig. Det hele bunder i sidste ende i, hvilken slags hår du har. Der er nemlig stor forskel på, om du har tykt hår, tyndt hår, krøllet hår eller glat hår.

Ledningslængde

Ledningslængden betyder noget, hvis din stikkontakt på badeværelset (eller hvor du nu bruger din hårtørrer) er langt fra spejlet. Husk, at hårtørreren til tider skal løftes over dit hoved for at tørre den øverste del.Så hvis ledningen er for kort, kan hårtørreren muligvis ikke nå toppen af ​​dit hoved. Du kan finde hårtørrere, der er udstyret med en meget lang ledning, så du slet ikke skal tænke over dette. Selvom det virker som en meget lille ting, bør du altid undersøge ledningslængden inden køb.

Hvilke funktioner findes der på en hårtørrer?

Rigtig mange hårtørrere kommer i dag med mange forskellige smarte og praktiske funktioner. Selvfølgelig er det ikke altid nødvendigt med alle funktioner, men der er mange af dem, som gør tørringen af dit hår endnu nemmere.Desuden hjælper flere funktioner også med at beskytte dit hår mod varmen på bedste vis. Du kan her læse mere om de forskellige funktioner, der kan findes på en hårtørrer.

Flere varme- og temperaturindstillinger

Varme- og temperaturindstillingerne er en af ​​de vigtigste funktioner, når det kommer til en hårtørrer. Uden de rigtige varmeindstillinger kan du skade dit hår alvorligt og endda permanent.En højere temperaturindstilling kan minimere føntørringstiden, men hvis dit hår ikke er tykt eller krøllet, vil der være en stor risiko for, at du beskadiger dine hårstrå. Så overvej en hårtørrer med varme- og temperaturindstillinger og føntør dit hår med den nøjagtige temperatur i forhold til din hårtype.

Hastighedsindstillinger

Hårtørrere i en god kvalitet har normalt en separat varme- og hastighedsindstilling. Det betyder, at der er to forskellige knapper til disse funktioner. ventilator- og varmeindstillinger. I sådan et tilfælde kan du eksempelvis have en lav blæserhastighed, men høje varmeindstillinger og omvendt.Rejsehårtørrere har dog typisk kun en enkelt indstilling, der både står for varmen og hastigheden. Med andre ord er der kun få muligheder for at styre både hastigheden og varmen, hvilket ikke altid er ideelt.

Kuldefunktion

Med denne funktion kan du give dit hår et pust med kølig luft lige før, du er færdig med at tørre det. Dette pust med kold luft kan gøre, at din frisure holder i længere tid, så du ikke skal ud at sætte håret i løbet af dagen. Du skal bare gøre brug af denne funktion til allersidst i din føntørring, inden dit hår er helt tørt.

Tilbehør og andre smarte funktioner

Der findes en række tilbehørsdele med hver deres funktion til moderne hårtørrere. Disse er blandt andet følgende:
 • Diffuser: En diffuser er lavet til at bevare hårets fugt og er især god til krøllet og kruset hår. Samtidigt hjælper en diffuser med at forbedre dine krøller.
 • Fønnæb: Der findes en bred vifte af fønnæb og tilbehør. Disse medfølger oftest ved køb af den specifikke hårtørrer. Et fønnæb kan hjælpe dig med at tørre og style dit hår på bedste vis.
 • Drejeledning: Denne type af ledning forhindrer, at ledningen vikler sig sammen under brug.
 • Magnetisk tilslutning: Fønnæb og diffuser fastgøres magnetisk på hårtørreren, så det er muligt at udskifte dem meget nemt og hurtigt.

Vælg hårtørrerfunktioner, der matcher dine behov

Lad dig ikke friste af alverdens smarte og innovative funktioner, når du køber en hårtørrer. Vælg en model med funktioner, der matcher din hårtype og dine præference. Ikke alle har brug for en hårtørrer med et hav af funktioner. For nogle kan en billigere og mindre avanceret model også sagtens fungere, hvis du har normalt hår med enkle behov.Naturligvis vil nogle hårtørrerfunktioner være vigtigere end andre. Så prioriter dine behov og præferencer. Når du kender til de tilgængelige funktioner, og hvad du har brug for, bliver det lettere at beslutte, om du skal købe den bestemte hårtørrer eller ej.

Sådan bruger du en hårtørrer mest optimalt

Mange af os tænder blot for vores hårtørrer efter, at vi har været i bad. Det er langt fra alle, der skænker det en tanke, når det kommer til, hvordan en hårtørrer bruges mest optimalt.For du skal nemlig ikke bare tage hårtørreren i hånden og bare tørre dit hår, som du har lyst. Der findes flere gode råd til, hvordan du rent faktisk kan få det bedste ud af din hårtørrer.

Dit hår bør ikke være helt vådt

For det første skal du kun gøre brug af din hårtørrer, når dit hår er ca. 60 til 65 procent tørt. Hvis du føntørrer hår, der er meget vådt, risikerer du, at dit hår begynder at kruse ligesom, at det også kan tage ekstra lang tid.Prøv at vente mindst 15 minutter efter, at du er kommet ud af badet med at gå i gang. Hvis du har travlt, bør du først tørre dit hår med et håndklæde for at fremskynde processen.

Husk varmebeskyttelsen

Varmebeskyttelsen er nærmest det vigtigste, når du skal føntørre dit hår. Den skal du bruge, inden du overhovedet begynder. Dette skal du gøre, da det ikke er godt for håret at blive udsat for en stor mængde af varme.Rent faktisk suger varmen fugten ud af dit hår, hvorfor du kan ende med tørt og kruset hår, hvis du ikke gør brug af en eller anden form for varmebeskyttelse. Anvender du en varmebeskyttelse, er der en større chance for, at dit hår vil se blødt, glansfuldt og skinnende ud efter en føntørring.

Føntør dit hår på den korrekte måde

Sidst men ikke mindst er det værd at lære, hvordan du føntørrer dit hår på den korrekte måde. Det vil hjælpe dig med at få det mest optimalt ud af din hårtørrer. Du skal gøre følgende:
 1. Når dit hår er 60 til 65 procent tørt, er det tid til at tørre det. Start med at bruge en varmebeskyttelse. Undgå at bruge den højeste varmeindstilling, da det kan beskadige dit hår. Hvis du har travlt, bør du i stedet øge hastigheden, og altså ikke varmen.
 2. Hold børsten i din dominerende hånd og din hårtørrer i den anden. Dette kan føles unaturligt i starten, men det giver dig mere kontrol og fleksibilitet med børsten. Sørg for at fastgøre det fønnæb, du ønsker at bruge på hårtørreren.
 3. Arbejd i sektioner. Del hele dit hår op og tag en sektion ad gangen. Start med at tørre de inderste lag ved hovedbunden og fortsæt op til toppen. Sørg for, at hårtørreren konstant bevæger sig. Dette hjælper med at tørre hver enkelt hårstrå.
 4. Dit hår føles måske tørt, før det rent faktisk er det. Hvis sektioner af dit hår stadig er kolde at røre ved, er de stadig fugtige. Hvis du efterlader dit hår fugtigt, kan det føre til krusning, så det er vigtigt at tørre dit hår fuldt ud.
 5. Inden du slukker for hårtørreren, kan du gøre brug af kuldefunktionen, så du bevarer din frisure hele dagen. Desuden tilføjer det også glans og en mere silkeagtig finish til dit hår.
En dårlig føntørring kan plage dig i flere dage, så det er værd at bruge den ekstra tid på at lære den rette teknik at kende.

Vedligeholdelse af din hårtørrer

Hvor ofte renser du din hårtørrer? Hvis du er som de fleste af os, er det sandsynligvis ikke særlig tit. Imidlertid bør vedligeholdelse af din hårtørrer være en vigtig del af din hårplejerutine. Hvis du har investeret i den bedste hårtørrer, er der ingen grund til ikke at sørge for, at den holder sig i den bedste stand.

Undgå altid overophedning af din hårtørrer

Bag varmelegemet er der en ventilator, der blæser en luftstrøm gennem varmelegemet og sender den nu varme luft gennem din hårtørrers dyse.Hvis luftstrømmen er blokeret, bliver luften for varm, da den bliver ophobet tæt på varmeelementet. Denne type af overophedning er meget skadelig for håret, da overdreven varme kan forårsage splittede ender og beskadiget hår.Mens den øgede varme kan få dig til at tro, at dit hår tørrer hurtigere, er det ikke sandt, da ​​luftstrømmen reduceres. I bund og grund bliver dit hår blot udsat for mere varme, hvilket fører til skader og længere tørretider.Hvis du ikke løser dette, er der en stor sandsynlighed for, at din motor vil stå af. Det betyder, at din hårtørrer ikke længere vil fungere, og du står med vådt hår. Dette kan dog forhindres, hvis du sørger for at rense og vedligeholde din hårtørrer.Har du bemærket, at din hårtørrer bliver overophedet og bruger længere tid på at tørre dit hår? Så skal du slukke for den og rense den. Når du har gjort det, burde din hårtørrer være helt som ny igen.

Fordele ved at rense din hårtørrer

Den vigtigste del af vedligeholdelsen af en hårtørrer er at rense filtret på udluftningen. Hvor ofte du skal gøre dette, kan vi ikke give dig et svar på. Det kommer nemlig an på, hvor meget du bruger din hårtørrer. Du bør derfor holde øje med din hårtørrer for at finde ud af, hvor ofte du skal rense den.Og selvom det måske lyder som endnu en kedelig opgave på, er fordelene ved at rense din hårtørrer mange. For det første betyder det en forbedret luftstrøm, hvilket gør det muligt for dit hår at tørre hurtigere, mens hårtørreren også fungerer mere effektivt.For det andet vil det forlænge din hårtørrers levetid, da motoren ikke er på overarbejde for at fungere. Det vil nemlig typisk ske, når udluftningen er blokeret med hår og snavs.Det er derfor en god idé at rengøre din hårtørrer regelmæssigt, så du kan være sikker på, at den fungerer mest optimalt. Hvis du har brugt mange penge på en hårtørrer, vil du selvfølgelig også gerne passe godt på den. Og det gør du bedst ved at sørge for, at udluftningen ikke er blokeret.

Hvor mange penge vil du bruge på en hårtørrer?

Priserne på en hårtørrer varierer rigtig meget. Du kan købe en hårtørrer med en pris på helt ned til 100 kroner ligesom, at du også kan finde hårtørrere, der koster flere tusinde kroner. Du bør derfor overveje dit budget, inden du går i gang med at kigge efter en hårtørrer.Når det kommer til hårtørrere, er det en fordel at købe en af de mere professionelle modeller. Disse har nemlig en tendens til at klare sig bedre i det lange løb. Du kan tit finde gode tilbud og udsalg i butikkerne eller på internettet. Holder du øje med dette, er der en chance for, at du kan få fingrene i en hårtørrer i høj kvalitet til en god pris.Sørg for at tjekke funktionerne i stedet for bare at vælge den billigste løsning. En hårtørrer af bedre kvalitet holder nemlig i længere tid, hvilket i sidste ende vil spare dig penge. Dette er noget, du bør tænke over, når du skal finde ud af, hvor mange penge du vil bruge på en hårtørrer.

Er en dyr hårtørrer bedre end en billig hårtørrer?

Kvalitet betyder noget, når det kommer til en hårtørrer. I og med at du ikke ønsker at beskadige dit hår, er det vigtigt, at du har en hårtørrer, der skader dit hår mindst muligt. Og dette er oftest kun tilfældet med de mest professionelle af slagsen.Skal du købe en professionel hårtørrer, bør du regne med at bruge flere penge, end hvis du blot køber den første og den billigste model.Da de professionelle hårtørrere koster mere, kan du derfor godt regne med, at de er bedre end de helt billige modeller. Du bør opveje fordelene med ulemperne ved de forskellige hårtørrere og finde ud af, om dit hår er værdigt til den ene eller den anden model. Det kommer naturligvis også an på, hvor meget du bruger din hårtørrer, hvordan du bruger den og så videre.

Tips til din hårtørring

Når du skal føntørre dit hår, findes der flere tips og tricks til, hvordan du kan gøre dette samt, hvad du bør huske. Vi har her samlet nogle af de bedste tips til din hårtørring, så du kan få det meste ud af den.

Sørg for at bruge et varmebeskyttende produkt

Inden du går i gang med at tørre dit hår, skal du altid huske at gøre brug af et varmebeskyttende produkt. Dette produkt skal påføres i hele håret, så det beskytter dit hår mest optimalt. Det er ikke godt for dit hår at blive udsat for en masse varme. Derfor sørger du for, at dit hår ikke bliver alt for skadet ved hårtørring så længe, at du husker dit varmebeskyttende produkt.

Anvend de forskellige tilbehørsdele

Ved køb af en hårtørrer er der ofte inkluderet forskellige dyser med i prisen. Disse dyser kan bruges til at style dit hår på forskellige måder og er som regel velegnet til forskellige hårtyper. Derfor kan det være en fordel for dig at anvende disse tilbehørsdele.

Køl din hårbørste ned undervejs

Når du føntørrer dit hår, skal du bruge din hårbørste. Men inden du flytter din børste videre til den næste sektion, er det en fordel at afkøle den hurtigt med hårtørrerens koldluftfunktion (hvis din hårtørrer har denne funktion). Det vil sørge for, at dit hår holder på frisuren bedre og meget længere.

Ryst vandet ud af dit hår

Dit hår er selvfølgelig vådt, når du kommer ud af badet. Inden du går i gang med føntørringen, skal du prøve at ryste vandet ud af dit hår for at skære ned på tørretiden. Brug et minut eller deromkring på at ryste dit hår forsigtigt og skub derefter overskydende vand ud af dit hår. Gentag derefter hele processen endnu en gang, hvis det er nødvendigt.

Vær forsigtig med håndklædet

Mens du kan være fristet til at presse hver sidste dråbe af vand ud af dit hår med et håndklæde, før du overhovedet rækker efter din hårtørrer, skal du være forsigtig med dette. Hvis du skal tørre dit hår med et håndklæde, skal du sørge for at være ekstra skånsom og ikke gøre dette alt for hårdt.I stedet for at bruge det samme håndklæde, du bruger til din krop, bør du investere i et mikrofiberhåndklæde til dit hår. Du kan også prøve at tørre håret med en gammel bomulds-T-shirt.

Koncentrer ikke varmen på et sted for længe

Det er også vigtigt, at du ikke koncentrerer varmen på et sted for længe. En god tommelfingerregel er at tørre den sektion først, der er tættest på din hovedbund, inden du fortsætter til resten af ​​dit hår. Da varmen langsomt fordeler sig til de øverste lag af dit hår, bruger du mindre tid på at tørre toppen. Samtidigt undgår du at udsætte de samme hårstrå for varme igen og igen.

Brug den rigtige føntørrer

Dette er et råd, som vi selvfølgelig ikke kan komme udenom. Den rigtige føntørrer er en af de vigtigste ting, når det kommer til at tørre dit hår. Har du ikke den bedste føntørre for dit hår, er det ikke en særlig sjov proces for hverken dig eller dit hår. Kvaliteten af en hårtørrer betyder helt sikkert noget ligesom, at du bør vælge en hårtørrer, der passer til din type af hår. Det vil altid give dig de bedste resultater.

Husk at slutte af med den kolde luft

Når du føntørrer dit hår, vil dit hår åbne sig på grund af varmen. Det er denne proces, der gør det muligt for dig at style dit hår og eventuelt ændre på formen eller frisuren. Det betyder, at hvis du stopper processen eller stylingen, når dit hår stadig er varmt, så vil det hurtigt falde tilbage til udgangspunktet.Dette kan du undgå, hvis du sørger for at gøre brug af kold luft i form af din hårtørrers koldluftfunktion. Når du har føntørret en sektion af dit hår, er det vigtigt, at du gør brug af den kolde luft til at køle det ned igen. Dette skal dog først gøres, når dit hår er helt tørt.

Tør altid dit hår helt

Ved føntørring skal du ikke stoppe, før dit hår er helt tørt. I hvert fald ikke hvis du ønsker en bestemt styling eller frisure. Tørrer du ikke dit hår til fulde, vil frisuren eller stylingen blive ødelagt.Derfor skal du aldrig stoppe, før dit hår er helt tørt. Hvis du ikke ønsker en bestemt frisure eller styling, er dette råd selvfølgelig lige meget. Så kan du altid bare stoppe midt i det hele og lade dit hår lufttørre.
96
Parlux 3200 Plus
92
Dyson Supersonic
94
Philips EssentialCare BHC010
Tilføj Produkt
Pris764 kr2930 kr97 kr
Temperaturindstillinger443
Hastighedstrin233
Effekt1900 W1600 W1200 W
EgenskaberKoldluftsfunktion, Koncentrator, Krog til ophæng Diffuser, ION teknologi, Koldluftsfunktion, KoncentratorKoncentrator, Krog til ophæng
FarveHvid, Lilla, Pink, Rød, SortSølvSort
Ledningslængde2.7 M2.9 M1.5 M
94
Panasonic EH-NA65
1

Panasonic EH-NA65 Anmeldelse

Specifikationer
 • Temperaturindstillinger: 4
 • Hastighedstrin: 3
 • Effekt: 2000 W

Flere Specifikationer: Egenskaber - Aftageligt luftfilter, Diffuser, Koldluftsfunktion, Koncentrator, Krog til ophæng; Farve - Pink, Sort; Ledningslængde - 2.7 M; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Panasonic EH-NA65

Panasonic EH-NA65 er en god hårtørrer, der er rost af både Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com. Mens hårtørreren er blevet kåret som den ”bedste hårtørrer under £100” af Expertreviews.co.uk, har Trustedreviews.com giver den 4 ud af 5 stjerner.

Her får du en stilren og flot hårtørrer, der vil opfylde de flestes behov. Hårtørreren vejer heller ikke særlig meget, hvorfor den er dejlig behagelig at holde i hånden i længere tid, når du føntørrer dit hår.

94
Dyson Supersonic
2

Dyson Supersonic Anmeldelse

Specifikationer
 • Temperaturindstillinger: 4
 • Hastighedstrin: 3
 • Effekt: 1600 W

Flere Specifikationer: Egenskaber - Diffuser, ION teknologi, Koldluftsfunktion, Koncentrator; Farve - Sølv; Ledningslængde - 2.9 M; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Dyson Supersonic

Med Dyson Supersonic får du en hårtørrer, der er populær hos flere testkilder. Både Glamour.com og Digitaltrends.com har nemlig kåret denne hårtørrer som testvinder af deres store test. Du kan derfor være sikker på, at du får en hårtørrer, der klarer sig godt i forhold til de forskellige parametre.

Denne hårtørrer er udviklet til at udføre en skånsom og præcis tørring af hår. Du kan desuden både gøre brug af den til hårtørring samt styling takket være dens mange innovative og praktiske funktioner.

94
TEST: De Bedste Hårtørrer i test 2024
Specifikationer
 • Temperaturindstillinger:
 • Hastighedstrin:
 • Effekt:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af TEST: De Bedste Hårtørrer i test 2024

94
Remington Hårtørrer Ionic 2200 W D3190
Specifikationer
 • Temperaturindstillinger: 3
 • Hastighedstrin: 2
 • Effekt: 2200 W

Flere Specifikationer: Egenskaber - Aftageligt luftfilter, Diffuser, Koldluftsfunktion, Koncentrator, Krog til ophæng; Farve - Lilla, Sort; Ledningslængde - 1.8 m; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Remington Hårtørrer Ionic 2200 W D3190

Remington D3190 er en ioniserende hårtørrer, der har fået en god anmeldelse fra Goodhousekeeping.com. Eksperterne fra denne side har nemlig kåret hårtørreren til at være en af de bedste hårtørrere i deres store test. Dette har de gjort på baggrund af flere årsager, men de ser især modellens pris som værende et stort plus.

Denne smarte og budgetvenlige hårtørrer kommer med et hav af funktioner også selvom, at den er meget billigere end andre modeller. Dette er en fordel for dig, der ønsker en kvalitetshårtørrer til en god pris.

94
GHD Air
5

GHD Air Anmeldelse

Specifikationer
 • Temperaturindstillinger: 3
 • Hastighedstrin: 3
 • Effekt: 2100 W

Flere Specifikationer: Egenskaber - Aftageligt luftfilter, ION teknologi, Koldluftsfunktion, Koncentrator, Krog til ophæng; Farve - Sort; Ledningslængde - 3.0 m; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af GHD Air

GHD Air har fået hele 6 ud af 6 stjerner af det danske kvindemagasin Femina.dk. Ifølge Femina.dk får du derfor en fremragende og professionel hårtørrer, der kan tørre dit hår, når du har brug for det. Denne hårtørrer kommer med en bred vifte af spændende funktioner, som er til gavn for både dig og dit hår.

Eksempelvis sikrer denne hårtørrer, at du opnår en føntørring, der er to gange hurtigere i forhold til almindelige modeller. Herved kan du nemt og hurtigt tørre dit hår, hvilket er en fordel, hvis du har ekstra travlt.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Hårtørrer

I vores hårtørrer test får du et godt overblik over nogle af de bedste hårtørrere på markedet her i 2021. Vi har fundet hårtørrere, der er fra forskellige mærker samt i forskellige prisklasser, så du kan vælge den, der matcher dine behov.

Du kan sagtens tørre dit hår med en hårtørrer hver dag, hvis du ønsker det. Dog er det vigtigt, at du husker at beskytte dit hår på bedste vis. Det kan du eksempelvis gøre ved at vælge en hårtørrer i høj kvalitet samt ved at bruge varmebeskyttelse.

En hårtørrer er et apparat, der tørrer dit hår ved at blæse varm luft. Det sørger for, at vandet fordamper, hvorefter du vil opleve, at dit hår bliver mere og mere tørt.

Du kan købe en hårtørrer rigtig mange steder. Det er muligt at finde hårtørrere i både fysiske butikker samt hos online forhandlere. Om du vælger at købe din hårtørrer online eller i en fysisk butik, er op til dig.

Det kommer an på din hårtype samt, hvad du ønsker. Desuden er det en god idé at læse forskellige anmeldelser og tage et kig på den specifikke hårtørrers funktioner. Til slut bør du kigge på de udvalgte modeller her i vores hårtørrer test.

Kilder

I dette afsnit kan du tage et kig nærmere på de forskellige kilder og anmeldelser, vi har brugt i vores hårtørrer test. Det giver dig et godt overblik, så du ikke selv skal ud og lede efter de forskellige kilder.

Cosmopolitan.com 🇺🇸

Cosmopolitan er et magasin, der har kvinder som deres målgruppe. Dette magasin findes både fysisk og online, og så er det tilgængeligt i mange lande over hele verden. Cosmopolitan har ydermere eksisteret i mange år, hvorfor det er et populært magasin.

På siden kan du finde et hav af forskellige artikler om alt lige fra skønhed til kendte, forhold, rejser, politik og meget mere. Du kan ligeledes kigge nærmere på guides og anmeldelser af diverse produkter som for eksempel hårtørrere.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et online magasin, der fokuserer på teknologi og elektronik. Magasinet skriver selv, at de hjælper læsere med at holde øje med den hurtige verden af teknologi.

Det gør de med hjælp fra alle de seneste nyheder, spændende guides, sjove produktanmeldelser og meget mere. De laver også videoer, som du kan tage et kig på. Her har de lavet en stor test af de bedste hårtørrere på markedet, som de har vurderet og bedømt ud fra forskellige faktorer.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk side, der fokuserer på at teste og anmelde en lang række af forbrugerprodukter. Her er der tale om alt lige fra kaffemaskiner til køleskabe, computere, mobiltelefoner og hårtørrere.

Du finder derfor en anmeldelse af stort set alt mellem himmel og jord, hvilket kan hjælpe dig med at tage en beslutning om, hvad du skal vælge at købe. I denne omgang har Expertreviews.co.uk lavet en stor test af de bedste hårtørrere på markedet.

Femina.dk 🇩🇰

Femina.dk er et dansk kvindemagasin, der både kan læses online og nydes i fysisk form. Det er et rigtig populært magasin blandt danske kvinder, da de skriver om mange forskellige former for emner, mens de også henvender sig til alle typer af kvinder.

På Femina.dk finder du både artikler om mode- og skønhedstrends, gode råd til boligindretning og andre guides, opskrifter samt meget mere. Desuden anmelder Femina.dk løbende forskellige produkter, hvor de her har kigget nærmere på hårtørrere.

Glamour.com 🇺🇸

Det amerikanske magasin Glamour henvender sig til alle former for kvinder. På siden finder du derfor også mange forskelligartede artikler, der dækker over en del emner. Du finder artikler om både mode, skønhed, underholdning, politik, kultur og meget mere.

Sommetider vælger magasinet også at teste og anmelde forbrugerprodukter, der er i overensstemmelse med, hvad de skriver om på siden. I dette tilfælde har de eksempelvis kigget nærmere på 27 af de bedste hårtørrere på markedet.

Goodhousekeeping.com 🇺🇸

Goodhousekeeping.com er en side, der lægger vægt på at hjælpe forbrugerne med at foretage de rette købsbeslutninger. Derfor kan du også finde en masse brugbar viden, nyttig information samt anmeldelser og vurderinger af diverse produkter inden for kategorierne hus og have.

Goodhousekeeping.com laver tests løbende, hvorefter de forskellige produkter bliver bedømt ud fra flere faktorer. Desuden forklarer de, hvorfor de elsker det specifikke produkt. Her har de foretaget en test af de 17 bedste hårtørrere på markedet.

The Huffington Post 🇺🇸

Den store avis The Huffington Post fokuserer på at levere de seneste nyheder fra hele verden. Udover nyheder skriver de også artikler med fokus på underholdning, politik, livsstil, shopping og så videre.

Desuden tester og anmelder The Huffington Post løbende forskellige forbrugerprodukter, så du kan få et overblik over, hvad de mener om et specifikt produkt. Det kan for eksempel være en bestemt hårtørrer, som de har valgt at bedømme ud fra flere forskellige faktorer.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er en side, der giver dig alt lige fra tekniske nyheder til ekspertanmeldelser af de nyeste bærbare computere, kameraer, gadgets, mobiltelefoner, køkkenmaskiner, hårtørrere og meget mere.

Siden skriver selv, at de hjælper alle forbrugere med at købe det produkt, der er det helt rigtige for dem ved at give dem en masse brugbar viden og information. Desuden leverer de mange udførlige anmeldelser, som forklarer både fordelene og ulemperne ved de forskellige produkter såsom en hårtørrer.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Parlux 3200 Plus
96
Parlux 3200 Plus
764 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.