TEST: De Bedste Havetrampoliner i test 2024

Se alle Havetrampoliner i testen
1126 Anmeldelser
89 Produkter
112 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
Salta Ladder 98x52cm Salta Ladder 98x52cm Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
177 kr. 198.00 kr.
98
Salta Premium Black Edition 396cm + Safety Net Salta Premium Black Edition 396cm + Safety Net Læs mere om produktet
 • Inkl. sikkerhedsnet
 • Bedst i test
 • Slidstærk
4950 kr. 5595.20 kr.
96
Berg Champion 430cm + Safety Net Deluxe Berg Champion 430cm + Safety Net Deluxe Læs mere om produktet
 • Inkl. sikkerhedsnet
 • Høj kvalitet
 • Fås i flere farver
9999 kr. 11045.67 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Indholdsfortegnelse

Vores test af
Havetrampoliner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Havetrampoliner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Trampolin
 • Fordele og ulemper

Hvilket Havetrampoliner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Havetrampoliner.

#1
vidaXL
88
#2
Jumpking
43
#3
Exit
19
#4
Salta
14
#5
BERG
14

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det skal du overveje, inden du køber en havetrampolin

Trampoliner er en populær måde, når det kommer til at få børn væk fra skærme og ud i haven for at få frisk luft og en smule motion. Samtidigt byder havetrampoliner på en masse sjov og underholdning for både store og små.

Men de kan være dyre, så det er værd at undersøge markedet først. Der er nemlig en del forskellige ting, du bør overveje, inden du køber en havetrampolin.

Størrelse

For at finde den rette størrelse havetrampolin skal du tage brugernes alder og størrelsen af din have i betragtning. Der er nemlig stor forskel på, om du har en stor eller en lille have samt, om det er små børn eller større børn, der skal hoppe rundt på trampolinen.

I og med at der findes trampoliner i mange forskellige størrelser, kan du være sikker på, at du sagtens kan finde den helt rigtige størrelse for dig og din familie.

Materialer

Rammen skal være af tykt stål – jo tykkere, jo bedre – i en galvaniseret finish for at beskytte mod rust. Desuden bør du altid tage et kig på trampolinens fjedre, der også skal være af høj kvalitet.

Derudover er det en fordel, hvis de eksempelvis er zinkbehandlede, forgyldte eller lignende, så de ikke ruster nemt. Hvis du tager et kig på trampolinens maksimale personvægt, kan du få en indikator i forhold til, hvor kraftige fjedrene er. Jo flere fjedre trampolinen har, jo bedre er det helt generelt.

Det vigtigste er, at trampolinen er udført af materialer i absolut bedste kvalitet, så du ikke kun opnår den bedste hoppeoplevelse, men også den mest sikre.

Sikkerhedsfunktioner

Sikkerheden er det vigtigste, når det kommer til en trampolin. Du bør altid finde ud af, hvilke sikkerhedsforanstaltninger trampolinen har samt, hvordan du kan optimere sikkerheden.

Her er det især en god idé, at du investerer i et sikkerhedsnet, så det ikke er muligt at falde ned fra trampolinen.

Vægtkapaciteten

Vægtkapaciteten kan også kategoriseres som værende et vigtigt sikkerhedsaspekt. Når du kender den samlede vægt af brugerne, der skal hoppe på trampolinen, kan du købe en model i overensstemmelse hermed.

Alle havetrampoliner er forsynet med en maksimal vægtkapacitet, og det giver dig en idé om, hvor mange brugere der kan bruge den ad gangen. Nogle trampoliner passer kun til en enkelt bruger, mens andre store trampoliner i høj kvalitet kan rumme flere personer på samme tid.

Producent

Selvfølgelig er det ikke kun producenten, du skal vælge din nye havetrampolin ud fra. Men rent faktisk er det ikke helt ligegyldigt, hvem der har lavet trampolinen. Det mærke, du vælger, vil nemlig i sidste ende påvirke kvaliteten og holdbarheden af dit produkt.

Der findes nogle producenter, som er yderst kendte for at levere havetrampoliner i den bedste kvalitet. Her kan der blandt andet nævnes trampoliner fra Berg samt JumpMaster. Køber du en havetrampolin fra en af disse to producenter, kan du være sikker på, at du får en trampolin, der kan holde i mange år frem i tiden.

Ekstratilbehør

Hvis der er tilbehør inkluderet ved køb af en trampolin, er det et stort plus. Det betyder nemlig, at du sparer penge på at købe det.

I dag kan du finde mange havetrampoliner, hvor der eksempelvis medfølger et sikkerhedsnet. I og med at dette er en meget vigtig sikkerhedsforanstaltning, er det kun en fordel, når denne type af tilbehør er inkluderet i prisen på den specifikke trampolin.

Formen

De runde trampoliner er klart de mest populære havetrampoliner. Men du finder også trampoliner i andre former.

Udover de runde kan du også finde rektangulære trampoliner og ovale trampoliner. Hvis du ønsker den mest normale form for havetrampolin, skal du gå med en rund model. Men det er selvfølgelig op til dig at vælge den form, der passer bedst ind i dit havemiljø.

Hvem skal gøre brug af havetrampolinen?

Endnu en overvejelse, du bør gøre dig, er, at du skal tænke over, hvem der vil hoppe rundt på trampolinen. Dette har nemlig meget at sige i forhold til, om du skal købe den ene eller den anden trampolin.

Er der tale om små børn, teenagere eller voksne mennesker? Dit valg af havetrampolin vil nemlig være ret forskellige, hvis du har små børn sammenlignet med, hvis du har flere teenagere i husstanden.

Når det kommer til små børn, kan du sagtens investere i en mindre trampolin. Dog er dette ikke altid tilfældet med teenagere. Her skal du som regel have fat i en større trampolin, da du også skal være opmærksom på den maksimale personvægt.

Skal jeg købe en ny eller en brugt havetrampolin?

Inden du bliver alt for fristet, er det sjældent pengene værd at købe en brugt havetrampolin. Hvis trampolinen aldrig er blevet brugt eller kun er blevet brugt en smule, kan det selvfølgelig være en god og billig løsning.

Men hvis trampolinen er forholdsvis slidt, skal du spare dine penge. I sådan et tilfælde vil du nemlig oftest skulle investere i diverse tilbehør og udstyr lige såvel, som du skal reparere eller udskifte nogle dele af trampolinen. Dette kan for det meste ikke betale sig, hvorfor du i stedet bør købe en helt ny havetrampolin.

Det er en god idé at prøve en trampolin, inden du køber den

Endelig er det værd at overveje at prøve en havetrampolin, før du vælger at købe en specifik model. Det kan eksempelvis være, at du har nogle venner eller familiemedlemmer, som allerede er forsynet med en trampolin i haven. Det er værd at spørge dem, om du og dine børn eventuelt må prøve deres trampolin for at teste den af og se, om det er en model for jer.

Er dette ikke muligt, kan du prøve at finde en fysisk forhandler for at se, om de giver jer lov til at prøve en eller flere forskellige trampoliner. Selvom det er en fordel at prøve en trampolin, før du køber, betyder det ikke, at du ikke kan købe den online.

Du kan sagtens prøve en trampolin og herefter klikke dig ind på nettet for at sammenligne priserne hos forskellige forhandlere. Herefter kan du klikke den trampolin hjem, som du mener, er den bedste for dig og din familie.

Ved at se og prøve en trampolin giver det dig en meget bedre idé om både størrelse, kvalitet m.m. Billeder på internettet og lignende giver sjældent det præcise billede af selve trampolinen. Det giver dig også mulighed for at vurdere, om den trampolin, du har i tankerne, er noget for dine børn.

Sådan bruger du en havetrampolin sikkert

At hoppe på en trampolin er godt for børn – og selvfølgelig også voksne. Men det kan også være farligt og forårsage skader, hvorfor det er vigtigt at følge sikkerhedsanvisningerne. På den måde sørger du for, at det er så sikkert som muligt at bruge din trampolin i haven.

Vær opmærksom på sikkerhedsstandarden

Når du køber en ny trampolin, skal du kontrollere, at den opfylder den seneste europæiske standard for trampoliner til privat brug. Herved kan du være sikker på, at trampolinen overholder de gældende sikkerhedskrav.

Tips til at hoppe sikkert på en trampolin

For at sikre at dit barn hopper sikkert rundt på en trampolin, kan du følge disse gode råd:

 • Lad ikke et barn under seks år være alene på en trampolin. Vil dit barn under seks år hoppe, skal der altid være en voksen sammen med barnet.
 • Brug altid et sikkerhedsnet for at forhindre fald fra trampolinen.
 • Hold altid øje med dit barn og sørg for, at det hele foregår på en forsvarlig måde.
 • Hop altid kun en ad gangen på trampolinen.
 • Bed dit barn om kun at hoppe på midten af trampolinen.
 • Bed dit barn om at gå på og af trampolinen og ikke hoppe.
 • Lad ikke dit barn gå under trampolinen.
 • Placer ikke din trampolin på hårde overflader såsom asfalt, fliser, beton eller lignende.
 • Lad være med at lave saltomortaler eller andre alt for spændende tricks.

Hvis du gør brug af ovenstående gode råd, vil det være langt mere sikker for dit barn og andres børn at hoppe rundt på trampolinen. Selvfølgelig gælder de samme regler også for voksne mennesker, der gerne vil tage en tur på din trampolin.

Men uanset om du køber din egen trampolin eller nyder en vens trampolin, skal du også være opmærksom på et par nøglefunktioner, før du hopper eller tillader dine børn at hoppe. Disse er følgende:

 • Tjek fjedrene: Sørg for, at alle fjedre er fastgjort til trampolinen. Løse fjedre kan forårsage skader eller en ulykke, hvorfor det er vigtigt, at de er i den bedste stand.
 • Tag et kig på hoppedugen: Dobbelttjek altid hoppedugen for at sikre, at den er fri for diverse skader og huller. Hvis en trampolin eksempelvis er tapet sammen, bør du eller dit barn aldrig bruge den.
 • Sørg for, at trampolinen står stabilt: En trampolin på en blød eller en ujævn overflade kan forårsage problemer for dig, der hopper på den. Det kan nemlig gøre det lettere for dig at falde af den eller lande akavet, når du hopper.
 • Fjern alle genstande fra trampolinen: En trampolin med blade, grene eller endda legetøj på dugen bør ikke bruges. Først skal alle genstande fjernes fra trampolinen, så børnene ikke snubler over disse ting, mens de hopper. Når du er i gang med dette, kan du også sørge for, at området omkring trampolinen er fri for grene og andre ting.

Helt generelt bør du altid sørge for at lave et regelmæssigt sikkerhedstjek af din havetrampolin. Herved skal du aldrig bekymre dig i forhold til, om det er sikkert at hoppe på trampolinen eller ej.

Vedligeholdelse af din havetrampolin

Vedligeholdelsen af ​​din trampolin bør være lige så regelmæssig som vedligeholdelsen af din have og dine udendørsarealer. Det behøver slet ikke at være en svær opgave, og det er noget, som du kan gøre sammen med dine børn. En trampolin er en dyr ting, så det er vigtigt at passe godt på den.

Køber du en god trampolin, skal du regne med, at den kan holde i helt op til 10 år selvom, at den står udenfor. Dog kræver det, at du passer rigtig godt på den og sørger for at vedligeholde den med nedenstående gode råd.

Lav nogle regler sammen som familie

Når du køber en trampolin, er pleje og vedligeholdelse af den afgørende fra første dag. Først og fremmest bør dig og din familie altid lave nogle regler, som I alle sammen skal overholde ved brug af trampolinen.

Det kan eksempelvis være, at ingen må hoppe på trampolinen med sko eller, at det ikke må være særligt mange, der hopper på trampolinen på samme tid. At hoppe uden sko er et stort plus, da det sørger for, at dugen holder i længere tid.

Samtidigt er det en fordel med færre mennesker på trampolinen. Dette er ikke kun en fordel på grund af dugen og fjedrene, men også når det kommer til sikkerheden.

Desuden skal I også alle samme være klar over, at det er vigtigt aldrig at hoppe uden sikkerhedsnettet. Disse er nogle rigtig gode retningslinjer, der er vigtige for din families sikkerhed og vedligeholdelsen af trampolinen. Jo bedre I passer på trampolinen, jo flere år vil den holde og give den bedste hoppeoplevelse.

Forlæng trampolinens levetid med en korrekt placering

Naturligvis skal du aldrig placere din trampolin et sted, der potentielt kan skade brugerne f.eks. under lavthængende grene eller i nærheden af et ​​hegn. Udover at placeringen er vigtig i forhold til sikkerheden, er den også essentiel for vedligeholdelsen.

Placerer du eksempelvis din trampolin i et skyggefuldt område, vil den ikke lige så nemt blive skadet af solen. Dette gør sig ligeledes gældende selvom, at trampolinen er forsynet med materialer, der er UV-bestandige.

Den rette placering kan ydermere beskytte en trampolin mod uforudsigelige skader. Placer derfor din trampolin væk fra træer, et eventuel bål, hegn og meget mere, der potentielt kan skade trampolinen. Selvom der i de fleste tilfælde aldrig vil ske noget, er det altid godt at være helt sikker på dette.

Sørg for at din havetrampolin er vejrbestandig

Havetrampoliner er designet og konstrueret til at modstå mange af de skader, som vejret kan medføre. Mange børn hopper på deres trampolin året rundt. En kvalitetstrampolin har en rustbestandig ramme og en robust hoppedug. Vejrbestandighed kan få din trampolin til at holde længere.

Hvis du har plads til opbevaring, bør du fjerne dugen, kantpuden og fjedrene hvert efterår og tage dem indenfor. Du kan blot lade rammen blive på det samme sted. Du kan også vælge at fjerne sikkerhedsnettet, så det ikke bliver fyldt med blade, grene og sne m.m. Sørg desuden for, at der ikke er skarpe genstande i nærheden af trampolinen, der kan forårsage skader.

Tunge og våde blade samt sne på hoppedugen kan svække den til et punkt, hvor en af jer hopper lige igennem den. Hvis du vælger at lade din trampolin blive ude året rundt, skal du huske at fjerne alt det, der samles på dugen regelmæssigt. En blød børste eller en kost er ideel til dette formål fremfor at gøre brug af en rive eller en skovl.

En anden ting, du kan gøre, er at købe et cover eller et beskyttelsesovertræk. Det beskytter dugen mod frost og gør det lettere at holde den ren fra både sne, blade og andre ting. Det er en personlig præference, hvorvidt det er nødvendigt at investere i et cover.

Men det er et praktisk forebyggende tiltag, der dækker polstringen og dugen. Desuden kan det i sidste ende være en pengesparer, hvis du kigger på omkostningerne ved at udskifte både dug og polstring.

Garantidækning

Mange virksomheder tilbyder en produktgaranti i en begrænset periode. Yderligere garantidækning kan ydermere tilbydes udover producentens garanti. Typisk er garantien på 10 år på rammen, 5 år på fjedrene samt 2 år på hoppedugen og kantbeskyttelsen. Det er vigtigt, at du holder fast på dit garantibevis i tilfælde af uforudsete problemer.

Selvom du vedligeholder og passer på din trampolin på bedste vis, ved du aldrig, om der på et eller andet tidspunkt er noget, der går i stykker. Her er det vigtigt, at du kan få hjælp til at reparere eller udskifte dette, så du ikke ender med selv at skulle bruge nogle penge på det.

Hold din havetrampolin opdateret med løbende eftersyn

Det er hårdt for en havetrampolin at være udenfor på grund af det danske vind og vejr. Derfor bør du løbende tjekke, om der er nogle fjedre, der er løse eller ødelagt. Er dette tilfældet, skal de udskiftes med nogle nye.

Derudover bør du undersøge, om der er nogle stålrør, der er bøjede, om dugen er hel samt, hvordan kantpuden har det. Yderligere kan det være en god idé at smøre rammen sommetider – især hvis trampolinen er begyndt at knirke.

Alt dette er med til at sikre, at du har en god trampolin så længe som muligt. Jo bedre stand den er i, jo længere tid kan dig og dine børn hoppe rundt på den. Skal nogle dele udskiftes, kan du typisk købe disse online hos forskellige trampolinforhandlere.

Hvor mange penge vil du bruge på en havetrampolin?

Hvis du er på udkig efter en havetrampolin, har du sandsynligvis allerede fundet ud af, at priserne på en trampolin varierer en del. Den brede vifte af priser på havetrampoliner kan virke forvirrende, hvis du ikke er klar over, hvad du skal se efter. Prisen på en havetrampolin kommer nemlig meget an på, hvad for en model du vælger.

Desuden bestemmes prisen ud fra specifikke faktorer. Disse faktorer er blandt andet: Mærke, form, størrelse, kvalitet, materialer, sikkerhedsforanstaltninger og meget mere. Når du har overvejet disse faktorer, vil det være nemmere for dig at lave et budget.

Den bedste havetrampolin er den, der passer til din familie ud fra et brugs-, sikkerheds- og prisperspektiv. Alle de trampoliner, du finder i denne havetrampolin test, er alle modeller, der vil opfylde de flestes behov.

De kommer i forskellige prisklasser, hvor du både finder nogle dyrere og nogle billigere modeller. Men du skal dog være klar på at bruge i hvert fald flere tusinde kroner, hvis du gerne vil have en havetrampolin i høj kvalitet.

Hvor mange penge du vil bruge på en trampolin, er naturligvis helt op til dig og din familie. Men du skal have in mente, at det i hvert fald er værd at have et budget, der gør, at du kan købe en kvalitetstrampolin med gode materialer. Gør du ikke dette, kan det være, at du ender med en trampolin, der ikke holder i særlig mange år eller en trampolin, som dig og din familie slet ikke bliver glade for.

Er dit budget ikke det største, er det yderligere værd at overveje, om du skal vente med at købe en havetrampolin indtil, at du finder et rigtig godt tilbud. Trampoliner kommer regelmæssigt på tilbud hos flere forhandlere, hvorfor du kan være heldig at finde en havetrampolin til en rigtig god pris. På den måde kan det være, at du ender med en billig havetrampolin i en yderst høj kvalitet.

Skal jeg vælge en dyr eller en billig havetrampolin?

Som nævnt i ovenstående afsnit, kan du i dag finde trampoliner i mange forskellige prisklasser. Derfor er det ikke altid nemt at finde ud af, hvilken havetrampolin du skal gå med.

Skal du gå med den billige havetrampolin, du har fundet, eller er det værd at bruge flere penge og købe den dyrere model? Dette er selvfølgelig i sidste ende en personlig præference, men der er flere fordele ved oftest at vælge de lidt dyrere modeller.

Du har nok ofte hørt, at pris og kvalitet hænger sammen. Dette er faktisk ikke altid sandt. Men når det kommer til havetrampoliner, er det noget, du skal huske på. Det er nemlig alfa og omega, at du får en trampolin i din have, som ikke kun er i god kvalitet, men som også er sikker for dig og dine børn at hoppe på.

Selvfølgelig skal du ikke bare kigge på prisen for at bestemme, om du skal købe den specifikke trampolin eller ej. Prisen er nemlig ikke en betegnelse for, at du enten får en god eller en mindre god havetrampolin. Men de trampoliner, der er af den bedste kvalitet, er dog ikke helt billige. De kan i hvert fald ikke fås til mindre end et par tusinde kroner.

Fordelen ved at købe en dyrere havetrampolin er derfor, at du i langt de fleste tilfælde får en trampolin i en god kvalitet, der samtidigt er sikker. At den er af god kvalitet, betyder ydermere, at den vil holde i længere tid. Du skal derfor ikke ud at anskaffe dig en ny trampolin til haven kort tid efter, at du har købt din nuværende model.

Samtidigt kommer de dyrere modeller med en meget bedre hoppeoplevelse, hvorfor det vil være sjovere for både dig og dine børn at hoppe rundt på trampolinen. Så er du på udkig efter en trampolin, som I kan nyde i mange år frem i tiden, skal du huske at tage et kig på, hvad den specifikke trampolin tilbyder og selvfølgelig også prisen. Prisen er nemlig, som nævnt, en indikator på kvaliteten m.m.

Hvordan finder jeg den bedste havetrampolin til en god pris til mine behov?

Leder du efter en kvalitetshavetrampolin til en god pris? Så er der flere ting, du kan gøre for at opnå dette. Udover at du selvfølgelig kan finde gode trampoliner her i vores havetrampolin test, er det værd at have styr på, hvordan du finder dem til den bedste pris.

At vælge at købe en billig havetrampolin er ikke altid den bedste løsning. Derfor bør du i stedet prøve at spare penge på at købe en god havetrampolin ved hjælp af følgende gode råd:

 1. Køb din havetrampolin hos en online forhandler
 2. Hold øje med diverse udsalg og gode tilbud
 3. Køb havetrampolinen i en specifik periode
 4. Læs anmeldelser

Men hvorfor bør du købe din havetrampolin online, tænker du måske? Grunden til dette er, at du som regel kan købe trampoliner i god kvalitet til en langt billigere pris online. Det er muligt at prissætte trampolinerne billigere for forhandlere online, da de ikke skal bruge penge på at have en fysisk butik m.m.

Det er altså meget billigere for dem at have en webshop, hvorfor de også kan sælge deres varer billigere. Desuden er der en meget større konkurrence online, end der er for fysiske forhandlere, hvilket også har en stor indflydelse på prisen.

Derudover bør du altid holde øje med gode tilbud og udsalg. Selvom din favorittrampolin ikke er på tilbud lige nu, kan det være, at den kommer det med tiden. Det er bare med at have tålmodighed og løbende holde øje. Det kan ende med at spare dig for en del penge.

Samtidigt er det værd at kigge efter en havetrampolin i specifikke perioder. Det kan eksempelvis være, når der er Cyber Monday eller Black Friday. Her kører mange forhandlere med virkelig gode tilbud, som du kan få glæde af.

Sidst men ikke mindst er det en fordel at læse anmeldelser samt vores havetrampolin test. Her får du nemlig ikke kun et overblik over de bedste havetrampoliner på markedet. Du kan også sammenligne prisen på de forskellige trampoliner hos flere forhandlere, så det er nemmere for dig at finde trampolinen til den billigste pris.

Hvorfor købe en havetrampolin?

Overvejer du at købe en trampolin, eller er du stadig i tvivl? Det er en stor beslutning, da en havetrampolin er en dyr investering lige såvel, som den vil fylde en del i din have.

Derfor er det vigtigt, at du kender til alle de gode grunde, der er ved at have en trampolin i din have. En havetrampolin kan nemlig gavne dine børn (og dig) på rigtig mange måder.

Effektiv form for motion

At hoppe på en trampolin er ikke kun sjovt. Det er også en yderst effektiv form for motion. Hvis du gerne vil være mere aktiv, eller hvis du ønsker, at dine børn trænger til mere aktivitet, kan det rent faktisk lade sig gøre blot ved at gøre brug af en trampolin.

Den kan forbedre motoriske færdigheder

At hoppe på en trampolin er en fantastisk måde at forbedre børns muskeludvikling, styrke knogler samt forstærke leddene. Dette er gavnligt for alle børn, men kan være særligt nyttigt for børn med særlige behov.

Den kan forbedre koordination og balance

Når der hoppes på en trampolin, vil der konstant blive skabt et skiftende tyngdepunkt. Dette skal dine børn hurtigt reagere på ved at justere deres positioner og bevægelser. Dette er kendt for drastisk at kunne forbedre børns (og også voksnes) koordinering og balance.

En trampolin er fantastisk til stressaflastning

At hoppe op og ned på en trampolin er en sjov og fantastisk måde for børn at slappe af på efter en lang dag i skolen. Det kan derfor være en form for stressaflastning, hvor børnene ikke skal tænke på andet end at hoppe.

God måde til at komme af med ekstra energi

En trampolin kan virkelig have en positiv effekt, når det kommer til børn med meget energi. Hvis de bruger en trampolin, kan de nemlig komme af med rigtig meget af energien. Dette kan i sidste ende føre til en bedre koncentration ligesom, at børnene vil føle sig mere opmærksomme.

Giver mere selvtillid

For børn, der er forsigtige med nye ting og fysiske aktiviteter, kan en trampolin være med til at opbygge børnenes selvtillid. Der er ingen rigtig eller forkert måde at hoppe på en trampolin på, så de vil opleve en øjeblikkelig succes. Det kan øge deres mod markant samt forbedre deres selvtillid.

At hoppe på en trampolin gør dig glad

At føle sig vægtløs på en trampolin kan være spændende og opløftende. Derudover stimulerer den øgede iltcirkulation frigivelsen af ​​endorfiner, der er naturligt humørfremmende. Dine børn vil derfor blive glade af at hoppe på trampolin, hvilket du selvfølgelig også vil blive.

Når du vælger en trampolin til dine børn, skal du sørge for, at den er sikker og opfylder alle sikkerhedskrav. Vælg en trampolin i høj kvalitet, så dine børn kan hoppe sikkert i timevis.

Sjove ting du kan lave på en havetrampolin

Hvis du er den sejeste forælder i verden og har købt en trampolin til dine børn, er I alle sammen uden tvivl spændte på at finde ud af, hvad I kan bruge den til udover bare at hoppe op og ned på den.

At eje en trampolin er en fantastisk måde for familier at have det sjovt på, mens I samtidigt får noget motion og kommer udenfor. Dette gør sig gældende for både børn og voksne.

Nu når du kender til alle de mange gode grunde, der er ved at have en trampolin, er det værd at kigge nærmere på, hvad du så kan bruge den til. Herunder finder du flere sjove aktiviteter, som hele familien kan have det sjovt med.

Lav det ultimative boldbassin

Hvis du ejer en trampolin med et sikkerhedsnet, har du det perfekte sted til det ultimative udendørs boldbassin. Har du ikke allerede en masse kugler lavet af plastik, kan du sagtens få fat i en pose med flere hundrede kugler i. Fyld din trampolin med så mange farvede kugler, som du ønsker, hvorefter du har et hoppende boldbassin.

Put en smule vand på hoppedugen

Denne er en fantastisk sommeraktivitet, der især er sjov på en ekstra varm sommerdag. Børnene vil elske spændingen ved at tilføje vand til trampolinoverfladen og se, hvordan vandet hopper sammen med dem.

For yderligere spænding og sjov kan du vælge at placere en sprinkler under trampolinen. Dette vil helt klart gøre dine børn glade. Du skal dog huske at sørge for, at sikkerheden er på plads, inden du giver dig i kast med denne aktivitet.

Fangeleg på trampolinen

Hvis du har en stor havetrampolin, kan det være rigtig sjovt at lege fangeleg på den. Dette er især en fantastisk leg for mindre børn, som de blive underholdt af i timevis. Du kan eksempelvis lade dine små børn prøve at fange dig, mens I løber rundt sammen på trampolinen. Denne aktivitet leges bedst på en trampolin med et sikkerhedsnet, så dine børn ikke falder ned fra den.

Byg et fort

At bygge et fort på trampolinen er noget, som alle børn vil elske. Dette kan gøres i løbet af dagen. Men det kan også strække sig til langt ud på aftenen samt om natten, hvis dine børn gerne vil sove udenfor. I kan gøre dette rigtig hyggeligt ved at pynte trampolinen med lys og diverse tilbehør.

Trampolinyoga

Tag din træningsrutine til nye højder med trampolinyoga. Den elastiske overflade på trampolinen vil virkelig teste din balance og din styrke, hvilket er en fordel for dig, der er helt vild med yoga som motionsform. Hvis du mangler at blive udfordret, er dette den perfekte måde.

Tag på trampolincamping

Der er ingen grund til at rejse langt, når du bare kan tage børnene på camping i baghaven. Tag nogle puder og soveposer udenfor og sov under stjernerne direkte på trampolinen. De fleste vil synes, at dette er ganske behageligt.

Og hvis du har et sikkerhedsnet, behøver du ikke at bekymre dig om, at du selv eller dine børn falder af trampolinen. Hvis børnene pludseligt ikke ønsker at sove udenfor mere, er der heller ikke langt hjem til deres soveværelse.

Hyg jer med en picnic

I behøver ikke altid at tage på lange ture eller spise jeres mad indenfor. Når det er godt vejr, vælger de fleste også at sidde udenfor på terrassen i havemøbler og spise deres mad.

Her kan det være sjovt at prøve noget andet ved at holde en picnic på trampolinen. I skal ikke medbringe andet end jeres madpakker og en picnickurv. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I tage puder og tæpper med.

Anderledes form for motion

At dyrke motion på en trampolin er en fremragende aktivitet for hele familien. Det hjælper nemlig alle med at holde sig aktive og i form. Tænd for lidt musik og få børnene i gang med alt lige fra sprællemænd, lunges, burpees og så videre.

Skal jeg købe en trampolin med ben eller en trampolin til nedgravning?

Hvis du kigger rundt i de danske haver, vil du oftest se en trampolin, der står på ben. Sådan en model kommer i rigtig mange forskellige former, farver og design. Udover denne type af trampolin finder du også nedgravningsmodeller. Der er fordele og ulemper ved begge typer, hvorfor du bør overveje hvilken model, der er den rette for din familie.

Den største fordel ved en trampolin med ben er, at det er muligt at flytte rundt på den, hvis der er brug for det. Desuden slipper du for at grave et hul i din gave ligesom, at du kan tage den med dig, hvis du på et tidspunkt flytter til et nyt sted. Dette er ikke muligt, hvis du investerer i en nedgravningstrampolin.

Til gengæld vil en nedgravningstrampolin ikke virke lige så stor i din have, da den heller ikke vil skærme for hverken en god udsigt, træer eller lignende. Samtidigt er det yderst nemt at komme af og på trampolinen uanset, om den skal bruges af børn eller voksne.

98
Salta Premium Black Edition 396cm + Safety Net
96
Berg Champion 430cm + Safety Net Deluxe
84
Salta Ladder 98x52cm
Tilføj Produkt
Pris4950 kr9999 kr177 kr
Til nedgravningNejNej-
FormRund--
Inklusiv sikkerhedsnetJaJa-
Inklusiv stigeNoNo-
Maksimal personvægt150.0 kg120.0 kg-
Antal fjedre72 stk128 stk-
FarveSortGrå, Grøn, Sort Sort
Kvalitetsmærkninger---
Maksimal belastning---
Antal ben4 stk--
Fjederlængde---
Springareal---
Diameter-430.0 cm-
Kantpude (bredde)---
Kantpude (højde)---
Total højde91.0 cm95.0 cm-
Højde---
Dybde---
Bredde---
Vægt---
84
Berg Champion 380cm + Safety Net Deluxe
Specifikationer
 • Til nedgravning: Nej
 • Form: Rund
 • Inklusiv sikkerhedsnet: Ja

Flere Specifikationer: Inklusiv stige - No; Maksimal personvægt - 120.0 kg; Antal fjedre - 128 stk; Farve - Grå, Grøn, Rød; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Berg Champion 380cm + Safety Net Deluxe

Berg Champion er en populær havetrampolin, der har fået masser af ros fra flere testkilder. Trampolinen er nemlig blevet kåret som testvinder af svenske Testfakta.se samt som det bedste premiumvalg af svenske Bäst-i-test.se.

Dette er blandt andet på grund af, at det er en havetrampolin, der er velegnet til både store og små lige såvel, som den kan bruges til timevis af leg og underholdning. Desuden kommer Berg Champion i et lækkert design, så den vil se yderst flot ud i din have.

Mere information

Med denne havetrampolin får du en stor model, der er hele 3,8 meter i diameter. Det er altså en rigtig god størrelse, hvis I gerne vil være flere på trampolinen på samme tid eller, hvis den skal bruges til at lave diverse smarte tricks.

Derudover kommer Berg Champion med en AirFlow-hoppedug. Denne hoppedug sørger for, at der kommer 50 % mere luft igennem hoppedugen, når der bliver hoppet på trampolinen. Herved opnås der en mindre modstand, så du kan hoppe bedre og højere.

Hoppeegenskaberne er yderligere forbedret med hjælp fra løsningen TwinSpring, som er en patenteret løsning fra Berg. Her er fjedrene placeret diagonalt fremfor lige på selve rammen. Uanset om du er stor eller lille, vil trampolinens Goldspring-fjedre give den bedste spændstighed, hvilket giver mere komfortable og behagelige tider på trampolinen.

Når det kommer til kvaliteten og sikkerheden, er der styr på det med Berg Champion. Her får du en havetrampolin, der er udstyret med en beskyttelseskant i slidstærkt vinyl, der er 3 centimeter tyk samt 38 centimeter bred. Beskyttelseskanten overlapper ydermere både rammen og dugen med et par centimeter, hvilket giver en endnu bedre beskyttelse.

Selve rammen er også varmegalvaniseret og sortlakeret, så trampolinen er ekstra beskyttet mod rust. Takket være rammens udformning i høj kvalitet er Berg Champion en robust, stabil og støjsvag trampolin.

Berg Champion har en maksimal vægtkapacitet på 120 kilo, og så er trampolinen 95 centimeter i højden.

84
Berg Favorit 380cm + Safety Net Deluxe
Specifikationer
 • Til nedgravning: Nej
 • Form: Rund
 • Inklusiv sikkerhedsnet: Ja

Flere Specifikationer: Inklusiv stige - No; Maksimal personvægt - 120.0 kg; Antal fjedre - 90 stk; Farve - Sort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Berg Favorit 380cm + Safety Net Deluxe

Berg Favorit er en havetrampolin, der er en favorit hos flere forskellige testkilder. Eksempelvis har svenske Expressen.se valgt denne model som en favorit, mens Bäst-i-test.se har kåret trampolinen som testvinder af deres store test.

Ligesom Berg Champion er Berg Favorit en rigtig god havetrampolin, der sørger for en god hoppekontrol. Desuden kommer trampolinen med en optimal størrelse, da den har en diameter på 3,3 meter. Det betyder, at der er plads til at lave masser af hoppelege og tricks ligesom, at der er plads til flere personer på trampolinen på samme tid.

Mere information

Med Berg Favorit får du en havetrampolin, der er udstyret med fleksible fjedre ved navn Goldspring. Disse fjedre er designet på en måde, så de sørger for en god hoppeoplevelse ligesom, at du også opnår et godt opspring. Udover at disse fjedre er velegnede til børn, er de også sikre for voksne mennesker.

Udover at denne havetrampolin er forsynet med fleksible fjedre, kommer den med en hoppedug, der er både slidstærk og i en kraftig kvalitet. Samtidigt er beskyttelseskanten gjort tykkere det sted, hvor den dækker selve rammen. Desuden dækker den et stykke ind over fjedrene, hvilket giver en ekstra form for beskyttelse og sikkerhed. Beskyttelseskanten er 20 millimeter tyk og 38 centimeter bred.

Trampolinens ramme er 2 millimeter i tykkelsen, mens den også er galvaniseret på både indersiden og ydersiden. Polstringen er ydermere UV-bestandig, hvilket sørger for, at havetrampolinen holder sig pæn selvom, at den står udenfor i solens stråler. Disse faktorer sørger til sammen for, at trampolinen kan holde i langt længere tid selvom, at den bliver brugt regelmæssigt.

Sidst men ikke mindst kommer Berg Favorit med et sikkerhedsnet, hvilket øger sikkerheden markant. På den måde kan hverken børn eller voksne lige så nemt falde ned fra trampolinen, når der bliver hoppet rundt på den.

Berg Favorit har en maksimal vægtkapacitet på 100 kilo, og så er trampolinen 85 centimeter i højden.

84
Berg Favorit InGround 430cm
Specifikationer
 • Til nedgravning: Ja
 • Form: Rund
 • Inklusiv sikkerhedsnet: Nej

Flere Specifikationer: Inklusiv stige - No; Maksimal personvægt - 120.0 kg; Antal fjedre - 96 stk; Farve - Grå, Grøn, Sort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Berg Favorit InGround 430cm

Berg Favorit InGround 430 cm. er blevet kåret som testvinder i en test, der er foretaget af den danske side Pricerunner.dk. Her får du en nedgravningstrampolin, der passer perfekt til både børn og voksne, som ønsker en havetrampolin i høj kvalitet.

Havetrampolinen har en størrelse på hele 4,3 meter, hvorfor den er ekstra stor. Der er derfor uden problemer plads til både børn og voksne ligesom, at du også sagtens kan lave en masse tricks på trampolinen.

Mere information

Denne havetrampolin er udført i en yderst kraftig kvalitet, ligesom Berg Favorit, men er blot lavet til nedgravning i stedet. Det vil altså sige, at denne trampolin skal graves ned i din have i modsætning til de to ovenstående modeller.

Berg Favorit InGround 430 cm. er forsynet med en ramme, der har en tykkelse på 2 millimeter. Samtidigt er rammen galvaniseret på både indersiden og ydersiden, hvilket forbedrer kvaliteten markant. Det sørger ydermere for, at havetrampolinen er ekstra robust og kan holde i mange år frem i tiden. Det samme gør sig gældende for hoppedugen, der ligeledes er af yderst høj kvalitet.

Trampolinens beskyttelseskant er 38 centimeter bred og dækker både rammen samt fjedrene. Endvidere kommer trampolinen med et sikkerhedsnet, der sikrer, at børn og dyr ikke falder under den.

Når det kommer til fjedrene, er Berg Favorit InGround 430 cm. udstyret med Goldspring-fjedre. Disse fjedre kan du udelukkende finde på trampoliner fra Berg. Med Goldspring-fjedre er du sikret en god hoppeoplevelse uanset, om du er større eller mindre. Fjedrene er zinkbehandlet og ruster derfor ikke nemt.

Hvis du køber denne trampolin, skal du i gang med at få den gravet ned i din have. Her skal du være opmærksom på, hvor stor hullet til nedgravningen skal være. Med denne havetrampolin skal størrelsen på hullet være følgende: 390 centimeter i diameter og minimum 75 centimeter i dybden.

Berg Favorit InGround 430 cm. har en maksimal vægtkapacitet på 120 kilo, og så er trampolinen 20 centimeter i højden.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Trampolin

En havetrampolin er et fantastisk redskab for både børn og voksne, når de skal have det sjovt. Samtidigt får trampoliner børn udenfor, mens de også får motion af at hoppe rundt på den.

Her i vores havetrampolin test kan du få et overblik over de bedste havetrampoliner på markedet. Alle havetrampolinerne har fået gode anmeldelser af flere forskellige testkilder.

En havetrampolin er i langt de fleste tilfælde sikker, da der er forskellige krav til producenterne m.m. Desuden kommer mange havetrampoliner i dag med en del sikkerhedsforanstaltninger, så de er sikre for både børn og voksne. Derudover er det en fordel at investere i et sikkerhedsnet til trampolinen.

Køber du en havetrampolin i høj kvalitet, vil den typisk kunne stå udenfor hele vinteren. Dog er det en fordel, at du beskytter den mod diverse vind og vejr. Du kan blandt andet købe et cover, så du kan dække trampolinen, når den ikke er i brug.

Dette kommer an på, hvor meget plads du har i din have, hvem der skal bruge trampolinen og helt generelt jeres ønsker og behov. Der findes havetrampoliner i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den model, der passer bedst ind i jeres have.

Kilder

I nedenstående afsnit kan du se en oversigt af de testkilder, vi har gjort brug af i denne havetrampolin test. Du kan herved kigge nærmere på både kilderne og anmeldelserne, hvis du gerne vil læse den samlede bedømmelse.

Bäst-i-test.se ????

Bäst-i-test.se er en svensk og uafhængig forbrugerside, der både er tilgængelig i Sverige, Norge og Danmark. Denne side udfører selv produkttest, hvorefter resultaterne af disse tests bliver præsenteret for dig helt gratis på siden.

Det vil sige, at Bäst-i-test.se giver dig et overblik over mange forskelligartede produkter, hvorefter du kan læse, hvad de synes om dem. Det kan hjælpe dig med at foretage en mere informeret købsbeslutning. Bäst-i-test.se har desuden en filosofi omkring produkttestning: Eksperterne udfører deres tests, hvorefter de giver deres anmeldelser og vurderinger.

Expressen.se ????

Expressen.se er en stor avis i Sverige, der fra starten af har leveret klassisk journalistik med en bred dækning af både de seneste nyheder, underholdning og sport. Derudover fokuserer Expressen.se på ledere, debatter og kultur, mens der også er en række af højt profilerede journalister tilknyttet avisen.

Udover alle disse ting anmelder og tester Expressen.se også forskellige former for forbrugerprodukter som for eksempel trampoliner. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

Pricerunner.dk ????

Pricerunner.dk er en dansk sammenligningsside, hvor du har mulighed for at få et overblik over produkter hos forskellige online forhandlere. Det gør det nemmere for dig at sammenligne prisen på den samme vare hos diverse forhandlere. På den måde får du et godt overblik og ender ikke med at købe et produkt til en langt dyrere pris.

Derudover foretager Pricerunner.dk tests af forskellige forbrugerprodukter. Her har de lavet en test af trampoliner fra forskellige producenter.

Testfakta.se ????

Testfakta.se er en svensk og uafhængig testside, der tester et hav af forskellige produkter sammen med forskellige eksperter. Alle tests fra Testfakta.se er lavet med fokus på at guide forbrugerne til produkter i høj kvalitet, som lever op til forbrugernes ønsker og behov.

Testfakta.se skriver selv, at de mener, at det driver markedet til at levere endnu bedre produkter og tjenester til forbrugerne. Her har de lavet en test af syv havetrampoliner, hvor de vurderer flere faktorer.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Salta Premium Black Edition 396cm + Safety Net
98
Salta Premium Black Edition 396cm + Safety Net
4950 kr 5595.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.