TEST: De Bedste Varmepuder i test 2022

I denne artikel har vi samlet 55 af de bedste Varmepuder, du kan finde på markedet lige nu. Varmepuder her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 14731 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Varmepude. Så er du på udkig efter den helt rigtige Varmepude til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Varmepuder her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
14731 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
55 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
54 timer Tid brugt
Lisbeth Kjærgaard

Selvom ungerne efterhånden er fløjet fra reden, har Lisbeth helt styr på husholdningen, og derfor er hun lidt af en ekspert i hvidevarer. Der er nærmest ikke det, Lisbeth ikke ved om opvaskemaskiner og køleskabe.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Varmepuder i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Adler AD7403
Adler AD7403 Læs mere om produktet
 • Fjernbetjent
 • Nem at bruge
 • God kvalitet
 • 5 temperaturniveauer
88
164.00 kr 149 kr

Bedste pris hos:

CDON DK
BEDST I TEST
Beurer HK54
Beurer HK54 Læs mere om produktet
 • Vaskbart betræk
 • Let at gøre rent
 • Beige
 • Brugernem
96
509.33 kr 464 kr

Bedste pris hos:

CompuMail
PREMIUM VALG
Beurer HK48
Beurer HK48 Læs mere om produktet
 • Automatisk slukning
 • God kvalitet
 • 3 temperaturniveauer
90
413.50 kr 376 kr

Bedste pris hos:

CompuMail

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Beurer HK54 96
PREMIUM VALG
Beurer HK48 90
BEDST TIL PRISEN
Adler AD7403 88
Tilføj Produkt
Pris464 kr376 kr149 kr
EgenskaberAutomatisk slukning, Magnetisk, Varmefunktion, Vaskbart betrækAutomatisk slukning, Fjernbetjent, Varmefunktion, Vaskbart betrækFjernbetjent, Timer, Varmefunktion, Vaskbart betræk
AnvendelsesområdeNakke, SkuldreMave, RygFødder, Hænder, Læg, Ryg, Skuldre
Temperaturniveauer3 stk3 stk5 stk
Automatisk sluk---
MaterialeFleeceMikrofiber-
FarveBeige-Blå, Grøn
StrømkildeLedningLedning-
Effekt100 W100 W80 W
Antal i pakke---
Højde56.0 cm30.0 cm-
Bredde52.0 cm40.0 cm38.0 cm
Vægt0.81 kg--
Længde--38.0 cm

Bedste Varmepude under 250 kr. Top 3

Adler AD7403 Adler AD7403149 kr
88
Bedste pris hos: CDON DK
OBH Nordica Relief 4010 OBH Nordica Relief 4010184 kr
87
Bedste pris hos: HvidevareShoppen
Beurer HK Comfort Beurer HK Comfort236 kr
86
Bedste pris hos: CompuMail

Hvilket Varmepuder mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Varmepuder.

#1
Adler
88
#2
OBH Nordica
87
#3
Beurer
68
#4
Medisana
64
#5
Sanitas
42

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Varmepude test

Er du træt af at fryse i de kolde vintermåneder? Eller trænger du til at få lindret de ømme muskler i ryg og nakke? Døjer du med menstruationssmerter? Så kan det være, du skal købe en varmepude. En varmepude kan ikke bare bruges til at få varmen med, men også til at afhjælpe smerter i ryg, nakke, lænd og underlivet.

Er du på udkig efter en god elektrisk varmepude, er du havnet det rigtige sted. Vi har fundet frem til de bedste varmepuder på markedet, så du kan finde ud af, hvilken varmepude du skal købe. Læs mere om, hvad en varmepude er, hvad den skal bruges til, og hvordan du vælger den bedste varmepude.

Hvad skal en varmepude bruges til?

En varmepude er et godt redskab til smertelindring. Før i tiden brugte man varmepuder eller varmedunke med varmt vand. Det var også normalt at bruge varmepuder med korn, ris eller kirsebærsten indeni – især denne type findes stadig på markedet. Disse varmes som regel op i mikrobølgeovnen. Har du ikke en mikrobølgeovn? Se om du kan finde den bedste mikrobølgeovn til dig her.

I dag er den moderne varmepude elektrisk, og den findes i et væld af størrelser og former. Desuden er det muligt at indstille temperaturen. Flere nyere varmepuder har også en timerfunktion eller autosluk, så du ikke behøver være bekymret for, om du falder i søvn og glemmer at slukke den.

Varmepuden er god til at lindre smerter. Du kan bruge dem til de ømme muskler og til at lindre smerter og inflammationer. Varmen hjælper nemlig med at få musklerne til at slappe mere af og lindre ømheden. Den er især god i nakken og på skuldrene og ryggen. Du kan dog også sagtens bruge varmepuden på ømme muskler på armene eller på benene.

Du kan også bruge varmepuden mod menstruationssmerter. Her kan den hjælpe dig med at slappe mere af, så de værste spændinger og smerter forsvinder. Du kan bruge den både omkring lænden og på maven. Er du gravid, kan du også bruge varmepuden i kort tid ad gangen, hvis du døjer med smerter i lænden. Vær dog forsigtig med temperaturen og varigheden.

Varmepuden er selvfølgelig også genial, hvis du er lidt af en frossenpind. Varmepuden kan hjælpe dig med at få varmen. Den varmer din krop op, og så hjælper den med at øge blodcirkulationen. Varmepuden er især også god til ældre mennesker, der kan døje med blodcirkulationen, og som måske ikke kommer op at bevæge sig så meget.

Er du ikke sikker på, at varmepuden er det rette valg for dig til at behandle ømme muskler og smerter, kan det være du skal gå efter en massagepistol eller en massagestol i stedet. Her får du lindret og masseret de ømme muskler, og det fungerer godt både før og efter træning og lange arbejdsdage.

Vælg den bedste varmepude til din ømme krop

Når du skal købe en varmepude, er der et par overvejelser, du bør gøre dig først. En varmepude er nemlig ikke bare en varmepude. Først og fremmest skal du tænke over, om det skal være en elektrisk varmepude, eller en varmepude med korn eller lignende? Dernæst bør du overveje følgende:

Pris

Varmepuder kommer i mange forskellige prisklasser, så derfor er det en god idé, at du kigger lidt på de forskellige varmepuder og på deres funktioner og pris, og dermed kan du sætte et budget. Og husk så på, at som regel hænger pris og kvalitet sammen.

Udformning og størrelse

Hvilken form skal varmepuden have? De fleste elektriske varmepuder er flade og har cirka samme størrelse som en hovedpude. De findes også mindre eller større – de større egner sig godt til smertelindring på hele ryggen, mens de mindre er gode til, lænden, nakken og maven og andre lidt mindre steder. Du kan også købe særlige varmepuder, der er udviklet og formet specifikt til nakken eller lænden.

Temperaturindstillinger

Den gammeldags varmepude med korn har selvfølgelig ikke nogen temperaturindstillinger, så det kan du springe over her. Er du derimod på udkig efter den elektriske varmepude, kan du regne med at de fleste har omkring tre temperaturindstillinger. Der findes dog også varmepuder med færre eller med flere temperaturindstillinger – så læs op på det, inden du klikker en varmepude i indkøbskurven.

Rengøring af varmepuden

Det kan også være godt at overveje, om din varmepude skal have et vaskbart betræk, eller om hele varmepuden skal kunne rengøres. Mange varmepuder har et aftageligt betræk, som kan vaskes i hånden eller vaskemaskine. Du kan også finde enkelte varmepuder, der kan vaskes.

Få varmen med en varmepude

Der findes som sagt varmepuder i mange forskellige udformninger. Du kan også få fodvarmere, som er en form for stor støvle, du kan have begge fødder i – et genialt udstyr til frossenpinde med evigt kolde fødder. Døjer du med nakkesmerter, kan du også få særlige varmepuder, der er formet til at skulle ligge omkring din nakke og skuldre.

Vil du gå all in på at få varmen, kan du også overveje at købe et helt varmetæppe. Et elektrisk varmetæppe er et helt tæppe, som du kan varme op og få varmen med. En skøn opfindelse på de kolde vinteraftener og morgener.

Elektrisk varmepude eller varmepude med korn – hvilken er bedst?

Der findes som bekendt både elektriske varmepuder og varmepuder med korn, ris eller kirsebærsten. Hvilken type varmepude der er bedst, er svært at svare på, for det afhænger meget af, hvad du selv foretrækker. Det kan være rart at have varmepuden klar i nærheden af sofaen eller sengen, hvis du har menstruationssmerter eller du bare fryser. Den er nem at bruge og hurtig at varme op.

Varmepuden med korn, ris eller kirsebærsten kan dog også have sine fordele. Den er særligt effektiv mod nakkesmerter og mere lokale smerter. Det er blandt andet fordi den også har en akupressur-effekt, som den elektriske varmepude derimod ikke har. Desuden bliver varmepuden med korn også kold igen af sig selv, så du ikke behøver bekymre dig om at glemme at slukke for den.

Sådan bruger du din elektriske varmepude

En varmepude er en skøn opfindelse – især hvis du er kuldeskær og gerne vil have varmen, eller hvis du døjer med smerter i ryggen, nakken eller lænden. Varmepuden egner sig også godt til menstruationssmerter.

Når du skal bruge din varmepude, er det vigtigt at du er opmærksom på følgende:

 • Bøj eller fold ikke din varmepude. Når varmetrådene i varmepuden bøjes, kan det danne for meget varme. Overophedes varmepuden, kan der være risiko for, at der går ild i den. Visse varmepudeproducenter har sørget for, at varmepuden automatisk slukker, når den bliver foldet, for at undgå dette.
 • Ledningen må ikke krølles, knækkes eller komme i klemme.
 • Dæk ikke varmepuden til uden opsyn. Så vær påpasselig med at gemme den under dynen.
 • Du må ikke selv udskifte ledningen på varmepuden.
 • Vent med at folde varmepuden sammen til den er helt afkølet – ellers kan varmestængerne og elektroderne blive beskadiget. Vent derfor til varmepuden er kølet helt af – det kan tage 15 minutter eller mere.
 • Er du gravid, må du gerne bruge varmepuden i kortere perioder til at lindre rygsmerter. Sørg for at have varmepuden på den laveste indstilling og helst ikke længere end 10-15 minutter.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Varmepude

Hvad er en varmepude?

En varmepude er en pude, du kan varme op. Tidligere kunne man få varmepuder med varmt vand, og andre typer med eksempelvis kirsebærsten eller korn, som kunne varmes op i mikroovnen. I dag kan du også få elektriske varmepuder, som du nemt kan justere temperaturen på.

Hvorfor skal jeg bruge en varmepude?

En varmepude er god til at lindre smerten fra dine ømme muskler. Varmepuden er billig og fylder ikke meget – og så er den nem at finde frem, til når du vil smertelindre. Den kan bruges til både ømme muskler og spændinger, samt menstruationssmerter eller smerter fra overbelastning.

Må jeg bruge en varmepude hver aften?

Ja, du må gerne bruge en varmepude hver aften. Du bør dog være påpasselig med ikke at bruge den for længe ad gangen. Max 15-20 minutter ad gangen på det samme område på kroppen. Ellers kan du risikere forbrændinger eller at udtørre din hud.

Kilder

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige produkter, der er på markedet – det gælder også varmepuder, som der efterhånden findes flere og flere af. Til at hjælpe dig godt på vej, har vi taget udgangspunkt i en række pålidelige testkilder og forbrugeranmeldelses-sider på nettet. Dem kan du læse mere om her, samt læse anmeldelser af forskellige varmepuder.

Wirecutter 🇺🇸

Den amerikanske forbrugeranmeldelsesside Wirecutter, som hører under New York Times, tester og anmelder teknologi og udstyr til hjemmet. Du kan læse deres anmeldelse af varmepuder til det amerikanske marked her:

https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-heating-pad/

Das Haus 🇩🇪

Den tyske onlineplatform Das Haus laver et væld af artikler og anmeldelser af produkter til husholdningen og haven. Er du skrap til tysk, kan du læse deres anmeldelser af forskellige varmepuder på det tyske marked. Du kan læse deres test af varmepuder fra 2021, hvor de blandt andet har Beurer HK 125 som testvinder.

Find anmeldelsen her: https://www.haus.de/test/haushalt/heizkissen-test-32032

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Beurer HK54
96
Beurer HK54
509.33 kr 464 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.