TEST: De Bedste Aircondition i test 2024

Se alle Aircondition i testen
5234 Anmeldelser
47 Produkter
156 timer Tid brugt
Godkendt af: Julie Maria Hansen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
Whirlpool PACW29COL Whirlpool PACW29COL Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1638 kr. 1934.00 kr.
88
Electrolux EXP26U558HW Electrolux EXP26U558HW Læs mere om produktet
 • Bedst i test
2863 kr. 2966.00 kr.
?
Whirlpool PACW212HP Whirlpool PACW212HP Læs mere om produktet
 • Premium valg
8999 kr.

Indholdsfortegnelse

Vores test af
Aircondition giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Aircondition på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Aircondition
 • Fordele og ulemper

Bedste Aircondition
under 3000 kr.

Top 3

Hvilket Aircondition mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Aircondition.

#1
Tristar
75
#2
Duux
68
#3
Germatic
58
#4
Comfee
56
#5
Whirlpool
54

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det skal du overveje, inden du køber en aircondition

At vælge den bedste aircondition kan være en udfordring. Der findes nemlig i dag en del modeller på markedet fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser. Så hvilken maskine er den helt rigtige for dig?

Det kan du finde ud af ved at overveje flere faktorer inden køb. Gør du dette, er der en stor chance for, at du ender med en aircondition, som du kan få glæde af i mange år frem i tiden. For at ende med den bedste aircondition til dine behov bør du overveje nedenstående faktorer.

Hvilken type aircondition har du brug for?

Inden du kommer alt for godt i gang med at kigge på forskellige airconditions, skal du finde ud af, hvilken type du ønsker. Der findes nemlig forskellige typer af modeller, hvorfor du bør tage en beslutning om, hvilken der er god til netop dine behov. Du kan blandt andet vælge en mobil aircondition, som du kan flytte rundt på alt efter, hvor du skal bruge den.

Udover denne type af aircondition finder du også modeller, der hænger fast på væggen. Disse maskiner kan du ikke rykke rundt på. De mobile enheder er perfekte til hjem, hvor alsidighed og fleksibilitet er det vigtigste.

De kan nemlig let flyttes fra rum til rum, og så er den kraftig nok til at skabe kold luft i ret store rum uden problemer. Du skal blot tilslutte disse modeller med hjælp fra den medfølgende brugervejledning, hvorfor du ikke skal gøre brug af en professionel installatør eller lignende.

Vælger du derimod en aircondition, der eksempelvis monteres på væggen, skal du i langt de fleste tilfælde have fat i en professionel installatør. De er til gengæld ofte mere støjsvage end de mobile enheder og monteres på væggen med en ekstern enhed, der fjerner varmen og kondens fra rummet.

Om du skal vælge den ene eller den anden type af aircondition, er helt og holdent op til dig samt, hvad du har af præferencer. Selvfølgelig kommer det ofte i det store og hele an på, hvor meget du skal bruge den samt hvordan.

Hvor stort er rummet?

Ikke alle airconditions fungerer effektivt i alle rum, så det er vigtigt at finde den rigtige, der passer til rummets størrelse. Her bør du tage et kig på den specifikke airconditions BTU og kølekapacitet, da du herved kan få en idé om, hvilke størrelser af rum den er god til.

Det er også vigtigt at tænke over, hvad rummet bruges til, da det kan påvirke, hvor kraftfuld eller effektiv den valgte aircondition bør være for at fungere optimalt.

Hvilke funktioner skal du kigge efter?

Når du har valgt din foretrukne type af aircondition samt overvejet, hvor kraftig den skal være, er du kommet til den sjove del. Her taler vi selvfølgelig om funktionerne.

Moderne teknologi har gjort det nemmere end nogensinde før at holde dine rum kølige derhjemme, og selvom alle smarte funktioner kommer med en pris, kan de være det værd. I og med at aircondition kommer med en bred vifte af funktioner, så det er vigtigt at vide, hvad du kan vælge mellem samt være på udkig efter.

 • Forskellige tilstande: Mange airconditions leveres med en række forskellige indstillinger, som inkluderer muligheden for både afkøling, affugtning og varme.
 • Justerbar termostat: Tag fuld kontrol over temperaturen i dit rum. Find den mest behagelige temperatur, og termostaten arbejder på at opretholde en konstant samt optimal temperatur i dit hjem eller kontor.
 • Timerfunktion: Programmér din aircondition til automatisk at tænde og slukke for at hjælpe med at reducere energiomkostningerne. Indstil din enhed til at tænde, så du kommer hjem til en kølig bolig efter skole eller arbejde. Du kan også indstille den til at slukke, når du er faldet i søvn.
 • Nattilstand: Der er ikke noget værre end ikke at kunne sove om natten, fordi det er for varmt. At købe en aircondition med en nattilstand betyder, at støjniveauerne reduceres, og temperaturen justeres for at hjælpe dig med at sove bedre.
 • Tilstedeværelsessensor: Nogle airconditions har indbyggede sensorer, der kan registrere, når nogen er i rummet, og når rummet er tomt, så enheden kan justere temperaturen i overensstemmelse hermed for at spare energi.
 • Luftfilter: Mange tror, at airconditions genbruger gammel luft, hvilket potentielt kan gøre dig syg. Men det er ikke helt rigtigt. I dag har langt de fleste airconditions installeret luftfiltre, der fjerner støvpartikler og bakterier fra luften. Dette er især en fordel for personer, der lider af astma eller allergi.
 • Affugtningsfunktion: Rigtig mange airconditions har, som tidligere nævnt, de grundlæggende funktioner som for eksempel nedkøling og varme. Men kun nogle har en affugtningsfunktion. Affugtere fjerner fugtigheden ud af luften og hjælper med at reducere fugtigheden på en energieffektiv måde.

Som du kan se, kan en aircondition komme med mange forskellige nyttige og brugbare funktioner, du kan få gavn af i hverdagen. Ovenstående funktioner er endda blot et udpluk af de funktioner, du kan finde på en aircondition.

Når du leder efter en aircondition, er det derfor værd at tage de forskellige funktioner i betragtning og finde ud af, hvilke du kan leve uden samt, hvilke du ikke kan leve uden.

Hvad er dit budget?

Alle har et budget og forskellige behov, når det kommer til at købe en aircondition. Omkostningerne ved aircondition varierer rigtig meget. Du skal derfor ikke kun tage prisen på enheden i betragtning, men også hvor meget det i bund og grund vil koste dig at have den.

Du finder alt lige fra de mere billige enheder til de langt dyrere enheder. Prisen stiger alt efter, hvor kraftig du har brug for, at enheden skal være lige såvel som antallet af funktioner m.m. Når du har kigget en smule på, hvad der er på markedet, bør du derfor lave et budget i forhold til, hvad du har råd til at bruge på en ny aircondition.

Husk at tage et kig på energimærkningen

Du bør altid tage et kig på produktets energimærkning. Energimærkningen afspejler nemlig, hvor energieffektiv en model er. Det betyder altså, at jo bedre energimærkningen er, jo bedre er det for din tegnebog. I Danmark finder du energimærkningen på langt de fleste modeller, som er betegnet med et bogstav.

Her bør du altid gå efter en aircondition, der som minimum er forsynet med energimærkningen A. Er den pågældende aircondition ikke placeret i energiklasse A eller højere, bør du kigge efter en anden model. I hvert fald hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge på strøm. At købe en energieffektiv aircondition kan spare dig for et betydeligt beløb på din elregning på lang sigt.

Buildings Energy Performance Scale. Energy efficiency

Hvor meget må din aircondition støje?

Endnu en faktor, du bør overveje, er, hvor meget din aircondition må støje. Det kommer selvfølgelig i langt de fleste tilfælde an på, hvor du skal bruge den henne samt, hvornår du skal bruge den. Hvis du skal bruge den om natten, er det ikke rart med en aircondition, der støjer en del, så du ikke kan sove.

Det samme gælder højst sandsynligt, hvis du skal sidde og koncentrere dig med dit arbejde, din skole eller lignende. For at finde ud af hvor meget en aircondition støjer, skal du tage et kig på enhedens lydniveau. Til sammenligning er det godt for dig at vide, at en normal samtale har et lydniveau på omkring 60 dB.

Hvordan vil du gerne betjene din aircondition?

I dag er der flere forskellige måder hvorpå, du kan betjene en aircondition. Mens nogle bliver betjent manuelt på maskinen samt via en fjernbetjening, er der også nogle, hvor det er muligt at indstille den via en app samt via stemmestyring.

Mens nogle foretrækker den ene metode, er andre vilde med den anden. Det vigtigste er i hvert fald, at den valgte aircondition kan betjenes enten via en fjernbetjening eller en app på din mobiltelefon. Det gør det langt nemmere for dig, når det kommer til betjeningen, da du herved ikke behøver at stå lige i nærheden af enheden.

Hvordan beslutter jeg, hvilken aircondition der passer til mig?

At forstå dine krav er nøglen til at finde ud af, hvilken aircondition der fungerer bedst for din situation. Der er ingen, der kan fortælle dig, at du skal vælge denne aircondition på grund af disse smarte funktioner, teknologier eller lignende. Det kommer nemlig an på, hvad du har af ønsker og behov til din nye aircondition.

Her er vi alle sammen forskellige. Det vigtigste er, at du ender med en maskine, der kan opfylde alle de krav, du har til den. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du ender med en aircondition, der kan køle dit hjem ned år efter år på de varme sommerdage.

Nu ved du alt, hvad du bør vide, når det kommer til at købe en aircondition. Derfor skal du nu blot tage et kig på markedet, hvilket du kan gøre enten online eller i en fysisk butik.

Hvilke funktioner findes der på en aircondition?

En aircondition er kendt for at være den perfekte maskine på en varm sommerdag, hvor temperaturerne er høje. Det er nemlig en maskine, der kan køle dit hjem ned, hvilket er ideelt, når det er ekstra varmt udenfor.

Udover at sende kold luft ud i et rum er mange airconditions forsynet med en bred vifte af praktiske funktioner. Disse funktioner er med til at gøre din oplevelse med maskinen meget bedre og nemmere. Du finder blandt andet følgende funktioner på en aircondition:

 • Tilstandsindstillinger: Udover evnen til at køle et rum ned kommer mange airconditions med en række yderligere indstillinger såsom evnen til at blæse, varme og affugte. Desuden er det muligt at reducere blæserhastigheden på flere modeller.
 • Justerbar termostat: Den justerbare termostat gør det muligt for brugeren at have en fuld kontrol over temperaturen i et rum.
 • Timer: Med en timerfunktion kan brugeren indstille en aircondition til at tænde og slukke automatisk, hvilket hjælper med at reducere energiomkostningerne.
 • Wi-Fi-kompatibel: Mange nye bærbare airconditions indeholder Wi-Fi-teknologi, hvilket betyder, at de kan fjernstyres fra en app. Dette er en yderst nyttig funktion, da enheden herved kan betjenes på afstand samt via mobiltelefonen. Hvis du eksempelvis ønsker, at maskinen skal være slukket hele dagen, mens du er på arbejde, men tændt en time før du kommer hjem, kan du indstille den til dette via appen.
 • Affugtning: Som standard affugter mange airconditions miljøet, da afkølingsmetoden indebærer fjernelse af overskydende fugt fra luften. Dog kommer nogle airconditions også med en affugtningsfunktion, der kan være nyttig for mange.
 • Nattilstand eller dvaletilstand: Hvis du ønsker at have din aircondition tændt om natten, er det vigtigt, at den er forsynet med en nattilstand eller dvaletilstand. Med denne funktion vil din aircondition nemlig støje mindre, så den ikke forstyrrer din søvn.
 • Indbyggede tilstedeværelsessensorer: Denne funktion er perfekt, hvis du ønsker en ekstra energibesparende model. Disse sensorer registrerer nemlig, om der er nogle i rummet eller ej, hvorefter effektiviteten bliver justeret efter dette.
 • Rensning af luft med filter: Mange airconditions kommer i dag med et luftfilter, der sørger for at give en mere frisk og ren luft. De fjerner stort set alle støvpartikler, hvilket er til gavn for alle mennesker, men især astmatikere og allergikere.

Sådan bruger du en aircondition mest optimalt

Når det er varmt udenfor, betyder det som regel, at du konstant tænder for din aircondition. Men er du i tvivl om, hvordan du bruger din aircondition på den mest optimale måde? Herunder finder du flere gode råd til, hvordan din aircondition i hjemmet kan køre mere effektivt, mens du samtidigt sparer på energien.

1. Hold temperaturen stabil

På de ekstra varme og fugtige dage vil de fleste typisk indstille deres aircondition til at køre på det højeste niveau for at få det så koldt som muligt. Men det er faktisk ikke den mest effektive måde at bruge din maskine på.

I stedet for at lade din aircondition være på overarbejde for at pumpe en masse kold luft ud, skal du indstille din enhed til en stabil temperatur.

Du skal derfor ikke ændre på den selvom, at det nogle dage er varmere end andre udenfor. Dette holder stadig dit hjem behageligt, og din aircondition arbejder ikke lige så hårdt på at vedligeholde en kold temperatur.

2. Brug timerfunktionen

At bruge din aircondition, når ingen er hjemme eller i de koldeste tider på dagen, er unødvendigt og vil hurtigt ende med at gøre din elregning højere. I stedet bør du gøre brug af din airconditions timerfunktion.

Herved kan du sørge for, at maskinen kun tænder, når der er nogen hjemme eller, når I er ved at komme hjem. For eksempel kan du sætte din aircondition til at starte med at køle dit hjem ned lidt tid inden, at du kommer hjem. Det er den perfekte måde at sikre, at du går ind ad døren til en kølig bolig, der er rar at opholde sig i.

3. Brug kun din aircondition, når du har brug for den

Dette siger lidt sig selv, men det er en fordel at minde dig selv om det i tide og utide. Ellers kan det være, at du hurtigt kommer til at bruge din aircondition alt for meget, hvilket du hurtigt vil komme til at se på din elregning. Det er nemlig ikke gratis at lade din aircondition køre dag ud og dag ind.

Selvfølgelig er det rart med et køligt hjem, men der er helt sikkert tidspunkter, hvor du ikke har brug for, at den er tændt. Sørg derfor for at holde fast i dette og husk at tænke over, om du rent faktisk har brug for din aircondition, når du tænder den.

4. Lad ikke din aircondition køle rum, du ikke bruger

Der er ingen mening i at bruge din aircondition, når der ikke er nogen, der kan nyde den kolde luft.

Derfor bør du altid sørge for at slukke den, når medlemmer af din husstand bruger andre områder af dit hjem. Det kan være let at glemme, når du har travlt, men at køle et tomt rum er ekstremt ineffektivt.

5. Vær opmærksom på den automatiske tilstand

Det kan virke som om, at den automatiske tilstand er din bedste ven, men lad dig ikke narre. Når din enhed er i automatisk tilstand, sørger den for at opretholde en stabil temperatur. Det betyder, at når rummet bliver for koldt, vil enheden varme det op igen for at opretholde den oprindelige temperatur – og omvendt, når rummet er for varmt.

I og med at din aircondition konstant arbejder hårdt på at opretholde denne temperatur, bruger den meget energi, hvilket vil kunne ses på din elregning. Indstil i stedet din aircondition til at blive på en specifik temperatur, du mener er behagelig.

6. Brug affugtningstilstanden

Om sommeren er det ofte fugtigheden, der gør det svært at holde varmen ud. I stedet for blot at bruge køletilstanden på din aircondition, så prøv at bruge dens affugtningstilstand. Med denne funktion kan du reducere fugtigheden og øge din komfort i hjemmet.

Dette gør sig naturligvis kun gældende, hvis din aircondition er forsynet med denne funktion. Det er nemlig ikke tilfældet med alle modeller.

7. Luk alle døre i dit hjem

Du bør aldrig lade din aircondition arbejde hårdere end nødvendigt. For at undgå dette skal du huske at lukke alle døre i dit hjem, så den ikke bruger for meget energi.

Derudover er det en god idé, at du eksempelvis husker at lukke badeværelsesdøren, hvis nogen er i bad. På den måde kommer den varme og fugtige luft ikke ind i rummet med din aircondition. Alt i alt vil du opleve, at din aircondition er meget mere effektiv, hvis du lukker dørene i det rum, hvor den er.

8. Rengør din airconditions filtre

Sørg for, at din aircondition er i den bedste stand ved at holde dens filtre rene. Ideelt set skal du rense filtrene hver anden uge eller mindst en gang om måneden. Dette kan for det meste gøres meget nemt og hurtigt uden, at du behøver en fagmand. Selvfølgelig kommer det an på, hvilken type af aircondition du har i dit hjem.

9. Køb en energieffektiv aircondition

At købe en aircondition er ikke en billig investering. Det vil i hvert fald koste dig minimum et par tusinde kroner alt efter, hvilken model du vælger. Derfor er det vigtigt, at du vælger en energieffektiv model.

På den måde undgår du, at enheden bruger alt for meget strøm, så det i sidste ende bliver en meget dyr elregning for dig. Dette hjælper dig også med at bruge din aircondition på den mest optimale måde.

10. Køb den rigtige størrelse

Det kan være svært at vide, om man skal købe en stor eller en lille aircondition, men det er vigtigt, at du vælger rigtigt. At have en aircondition, der ikke passer til det pågældende rum, fører til, at enheden er ineffektiv.

Den gode nyhed er, at når du køber en aircondition, kan du se, hvilke rum den passer til. Herved bliver det langt nemmere for dig at vælge den helt rigtige model, der er optimal til dine behov i hjemmet.

Vedligeholdelse af din aircondition

Du stoler på, at din aircondition holder dit hjem køligt og behageligt. Men uanset hvilken type af aircondition du har, kræver den regelmæssig vedligeholdelse for at fungere effektivt.

Ligesom ethvert andet husholdningsapparat er det normalt, at din aircondition oplever noget slid fra regelmæssig brug. Det betyder også, at den kan udvikle diverse problemer på et eller andet tidspunkt.

At holde dit system kørende problemfrit kræver derfor en tilstrækkelig opmærksomhed, når det kommer til enhedens vedligeholdelsesbehov. Dette kan endda spare dig for penge samt for hovedpiner, når der opstår uventede nedbrud eller lignende. Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan vedligeholde din aircondition på bedste vis. Dette er en generel oversigt, da du altid skal tilpasse det til din specifikke aircondition. Det kan nemlig variere alt efter type, model og så videre.

Hvorfor har min aircondition behov for vedligeholdelse?

Ligesom din bil kræver regelmæssig vedligeholdelse for at køre jævnt og ordentligt, kræver din aircondition også regelmæssig pleje.

Noget så simpelt som at rense eller udskifte enhedens filter kan forlænge effektiviteten og forbedre luftkvaliteten i dit hjem.

I bund og grund bør du huske at rense og vedligeholde din aircondition for at sikre, at den fungerer optimalt og ikke bruger mere energi end nødvendigt.

Husk altid at slukke for din aircondition

Når du renser din aircondition, er det vigtigt at slukke for strømmen til din enhed. Hvis du slukker for din aircondition først, beskytter det ikke kun dit udstyr og selve enheden, men beskytter også dig mod at få elektrisk stød. Du bør desuden altid kontrollere, om du har slukket for din aircondition ved at forsøge at tænde den, inden du går i gang.

Der kan også være andre ting, du skal tjekke. Det er en god idé, at du læser instruktionen og brugervejledningen for at se, hvad du helt præcist bør gøre. Herved kan du også nemmere tilpasse vedligeholdelsen og rensningen alt efter den aircondition, du har.

Det er vigtigt at rense din airconditions filter

Den vigtigste vedligeholdelsesopgave, der vil sikre effektiviteten af ​​din aircondition, er rutinemæssigt at udskifte eller rense dens filtre. Tilstoppede og beskidte filtre blokerer luftstrømmen og reducerer systemets effektivitet betydeligt.

Derudover kan det føre til, at der kommer skidt og snavs ud i din luft i hjemmet samt hæve dit energiforbrug markant. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved at huske at udskifte eller rense din airconditions filtre regelmæssigt.

Hvordan du udskifter eller renser filtrene, afhænger af den model du har. Du bør derfor igen læse brugervejledningen for at få flere informationer i forhold til, hvad du skal gøre. I vejledningen vil du også kunne se, hvor filtrene er placeret henne.

Nogle typer filtre kan genbruges, mens andre skal udskiftes. Det anbefales, at du renser eller udskifter filtrene hver måned eller hver anden måned i de varme måneder, hvor du bruger den meget. Det kan dog være, at du skal udskifte eller rense filtrene oftere, hvis din aircondition er i konstant brug eller, hvis du har kæledyr i hjemmet.

Skal jeg bruge en fagmand til vedligeholdelsen af min aircondition?

Om du skal ringe efter en fagmand, når du skal have tjekket din aircondition, kommer meget an på, hvilken model og type du har.

Men hvis du har en aircondition, der har brug for mere end en regelmæssig vedligeholdelse, skal du i de fleste tilfælde hyre en professionel. En uddannet tekniker vil finde og løse problemerne, når det kommer til din aircondition.

Har du blot en af de billigere modeller, skal du ikke bruge en fagmand eller hyre en professionel. Her er det nok bare selv at rense og vedligeholde modellen samt at rengøre den i ny og næ.

Hvor mange penge vil du bruge på en aircondition?

I gennemsnit skal du forvente at betale flere tusinde kroner, hvis du ønsker en god aircondition, der kan køle dit hjem ned optimalt. Prisen varierer dog meget afhængigt af dine behov.

Derudover kan installationsomkostninger få prisen til at stige markant, hvis du køber en aircondition, der kræver professionel montering og installation. Ønsker du ikke dette, bør du vælge en mobil aircondition, som ikke rigtig kræver nogen form for montering eller installering.

Alt hvad sådan en type kræver er i hvert fald noget, du selv kan sørge for. Det vil i sidste ende spare dig for en del penge, da du herved ikke skal bruge penge på at hyre en professionel til at hjælpe dig med din aircondition.

For at få en nøjagtig idé om, hvad du skal bruge på en aircondition, skal du desuden bestemme størrelsen på den enhed, du har brug for. Du skal ydermere overveje, hvilke funktioner du har brug for, da dette også har en indflydelse på prisen.

Inden du køber en aircondition, vil vi anbefale, at du læser vores aircondition test. Her i vores aircondition test kan du nemlig få et overblik over nogle af de modeller på markedet, der har fået gode anmeldelser fra ekspertkilder. Herved kan du nemmere tage en beslutning om, hvilken model du ønsker samt, hvor mange penge du vil bruge på en aircondition.

Tips til at spare penge ved brug af en aircondition

At have en aircondition i hjemmet vil koste dig penge. Men det vil ikke kun koste dig penge at købe enheden. Det vil også koste dig penge at have din aircondition kørende for at køle dit hjem.

Selvfølgelig ønsker du ikke at bruge flere penge end nødvendigt på dette. Derfor er det en fordel, at du kender til de forskellige tips og tricks, når det kommer til at spare penge ved brug af en aircondition. Herunder kan du læse mere om, hvordan du sparer penge, når du bruger din aircondition i hjemmet.

 • Størrelse: At have en aircondition med den rigtige størrelse er et vigtigt første skridt, når det kommer til at spare penge.
 • Energimærkning: En model med en bedre energimærkning vil være mere effektiv og bruge mindre strøm end en model med en dårligere energimærkning. Du bør derfor altid kigge på, hvilken energiklasse den specifikke aircondition er placeret i.
 • Eco-funktion: Brug Eco-funktionen eller Eco-tilstanden, hvis din aircondition har denne type af funktion. Denne funktion er nemlig lavet til at hjælpe dig med at spare på strømmen og herved pengene.
 • Indstil temperaturen: Indstil måltemperaturen (termostaten) til en rimelig temperatur, så systemet ikke behøver at arbejde for hårdt og bruge mere strøm end nødvendigt. Dette kan også hjælpe dig med at reducere din elregning, da temperaturen herved er konstant og ikke går både op og ned hele tiden.
Happy rich banker celebrating income growth. Broker enjoying success in stock market trading. Flat vector illustration for money, finance, millionaire concept

8. fordele ved at have en aircondition i hjemmet

Vi elsker alle at have et komfortabelt hjem med en behagelig temperatur. Og dette kan lade sig gøre ved brug af en aircondition. Udover at en aircondition kan sørge for, at din bolig er behagelig og kølig, er der også en lang række af andre fordele ved sådan en maskine.

1. Bedre luftkvalitet

En aircondition cirkulerer og filtrerer luft og fjerner forurenende stoffer, støvpartikler og skimmelsvamp fra luften. Dette er især vigtigt for mennesker, der lider af allergi og astma, fordi det minimerer de irriterende stoffer, der eksempelvis kan udløse et astmaanfald.

Dette gælder selvfølgelig kun, hvis dit system holdes rent samt, hvis du sørger for at rense eller udskifte dine filtre regelmæssigt. Gør du ikke dette, kan din aircondition rent faktisk bidrage til indendørs luftforurening.

2. Forbedret effektivitet og koncentration

Vi har alle oplevet den mentale træghed, der følger med en dag, der bare er for varm. Der er faktisk et videnskabeligt grundlag for dette.

Ifølge undersøgelser tager den energi, som kroppen bruger på at prøve at køle sig ned, energi væk fra vores evne til at tænke og koncentrere os. Hvis et hjem eller et kontor har aircondition, er folk i stand til at arbejde bedre samt at træffe bedre beslutninger.

3. Bedre søvn om natten

At sove godt om natten er ikke kun vigtigt i forhold til, at du skal føle dig frisk og veludhvilet dagen efter. Om natten foregår der flere processer i kroppen og i hjernen, som udelukkende sker, når du sover.

Derfor er det vigtigt, at du får nok søvn hver nat. For at kunne sove godt er det vigtigt med den helt rigtige temperatur. Hvis et rum er for varmt eller for koldt, vil det ofte forstyrre din søvn. Med en aircondition kan du sørge for, at dit soveværelse aldrig bliver for varmt at sove i.

4. Beskytter dine møbler

Varme og især fugtigheden, der ofte ledsager den, kan beskadige alle former for møbler i et hjem. Dette er ofte kun, hvis det er rigtig varmt indenfor, men det er værd at tage i betragtning, hvis du ønsker at skabe de bedste betingelser for dine møbler.

5. Forhindrer overophedning af elektroniske enheder

Ikke nok med at varme og fugt kan være hårdt for dig og din krop, er det heller ikke godt for mange af dine elektroniske enheder. Både telefoner og computere kan blive overophedet og beskadiget af for meget varme, hvilket hurtigt kan ske, når temperaturen udenfor eller i hjemmet stiger.

Dette kan i sidste ende føre til tab af data og en samlet kortere levetid for din elektroniske enhed.

6. Bedre sikkerhed mod ubudne gæster

Du vil nok hurtigt tænke, at det lyder en smule mærkeligt, hvordan en aircondition kan sørge for en bedre sikkerhed mod ubudne gæster i dit hjem. Men det er der rent faktisk en rigtig god forklaring på.

Hvis du har en aircondition, vil du ikke have hverken vinduer eller døre åbne. Det vil altså sige, at det vil være langt sværere for ubudne gæster, såsom indbrudstyve, at komme ind i dit hjem.

Desuden skal du heller ikke tænke lige så meget over, om du nu også har glemt at lukke alle dine døre og vinduer, inden du forlod dit hjem. Når nu du har en aircondition, er der ikke en særlig stor sandsynlighed for, at du har åbne døre eller vinduer.

7. Færre svedpletter

Naturligvis er svedpletter ikke den største ulempe, der findes. Men det er altid dejligt, hvis du kan side indenfor i dit hjem uden at svede i dit tøj eller på dine møbler. Sved kan nemlig ende med at misfarve nogle af dine møbler eller dit tøj, hvis det er rigtig slemt. Hvis du holder dig kølig, vil dette ikke kunne ske.

8. Bedre humør

Til sidst vil vi selvfølgelig nævne, at en aircondition kan hjælpe dig med at være i et bedre humør.

Hvis du sveder, og har det meget varmt hele tiden, kan det påvirke dit humør. Det vil nemlig være hårdt nærmest bare at tage tøj på eller børste tænder, hvis det virkelig er varmt indenfor i dit hjem. Med en aircondition vil du altid have det dejligt køligt, når du har brug for det.

Er det en god idé at købe en aircondition online eller hos en fysisk forhandler?

Om du skal købe en aircondition online eller hos en fysisk forhandler afhænger i sidste ende af dine præferencer. Nogle er vilde med at købe alle deres ting online, mens andre foretrækker at tage ud og kigge på diverse ting hos en fysisk forhandler.

Vælger du at købe din aircondition online, vil du hurtigt finde ud af, at der er mange rigtig gode online forhandlere, der forhandler disse enheder. Køb af en aircondition online kan rent faktisk være en stor fordel for dig, da du i mange tilfælde kan spare en del penge.

I og med at online forhandlere ikke altid har en fysisk butik med medarbejdere og så videre, vil de have mulighed for at sælge deres varer billigere. Det er et stort plus for dig, da du herved kan købe din aircondition billigere online end hos den fysiske forhandler. Fordelen ved at købe din aircondition hos en fysisk forhandler er til gengæld, at du kan se den specifikke aircondition, inden du vælger at købe den.

Hvis du beslutter dig for at købe din aircondition via internettet, skal du dog huske at vælge en troværdig forhandler. Køber du den via en dansk hjemmeside, der eksempelvis er e-mærket, har en kundeservice m.m., er du godt sikret.

Desuden er det værd at undersøge, om du skal betale noget for leveringen. Du skal slet ikke være bange for at købe din aircondition online, da det sagtens kan være en fordel for dig og betale sig i sidste ende – i hvert fald, hvis du ikke har noget behov for at se din aircondition i levende live først.

Der er ikke en måde, som er rigtig og forkert. Det vigtigste er, at du køber din nye aircondition i forhold til, hvad der føles bedst for dig.

88
Electrolux EXP26U558HW
?
Whirlpool PACW212HP
84
Whirlpool PACW29COL
Tilføj Produkt
Pris2863 kr8999 kr1638 kr
Egenskaber Mobil, Skærm, Timer Fjernstyret, Mobil, Skærm, Timer Fjernstyret, Mobil, Skærm
Funktioner Køling, Luftfugtning, Opvarmning Køling, Luftaffugtning, Opvarmning Køling, Luftaffugtning
Inklusiv filter Støvfilter HEPA-Filter HEPA-Filter
Kølemiddel R290 R290 R290
Kølemiddel mængde---
Anbefalet rumstørrelse (m²) 40 m² 30 m² 30 m²
Luftgennemstrømning 420 m3/h- 380 m3/h
Maksimal driftstemperatur 35 °C--
Minimum driftstemperatur 5 °C--
Blæser hastighedstrin 4--
Vandtank kapacitet---
Køleeffekt (kW) 2.6 kW 3.5 kW 2.6 kW
Køleeffekt (BTU/h) 11000 BTU/h 12000 BTU/h 9000 BTU/h
Opvarmningseffekt 2.3 kW--
Affugtningseffekt-- 31.2 L/24h
Maksimalt støjniveau 61 dB 64 dB 64 dB
Minimum støjniveau 59 dB 64 dB 64 dB
Effekt-- 2800 W
Energiklasse- A, A+ A
Højde 79.6 cm 74.4 cm 74.4 cm
Bredde 49.3 cm 44.8 cm 44.8 cm
Dybde 42.0 cm 40.0 cm40.0 cm
Vægt 34.5 35.0 34.0
84
Whirlpool PACW29COL
1

Whirlpool PACW29COL Anmeldelse

Specifikationer
 • Egenskaber: Fjernstyret, Mobil, Skærm
 • Funktioner: Køling, Luftaffugtning
 • Inklusiv filter: HEPA-Filter

Flere Specifikationer: Kølemiddel - R290; Anbefalet rumstørrelse (m²) - 30 m²; Luftgennemstrømning - 380 m3/h; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Whirlpool PACW29COL

Whirlpool PACW29COL er en kompakt aircondition, der er blevet kåret som testvinder af både Forbrugerrådet Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Derfor kan du være sikker på, at du får en aircondition af høj kvalitet ind i dit hjem ved køb af denne model.

I og med at Whirlpool PACW29COL er en aircondition, kan du bruge den, hvis du ønsker, at dit hjem skal være køligere. Det er især praktisk på en varm sommerdag, hvor der er varmt udenfor og indenfor.

Mere information

Med Whirlpool PACW29COL får du en aircondition med teknologien 6th Sense. Det betyder, at modellen sørger for at overvåge omgivelsestemperaturen, så luften bliver nedkølet i henhold til denne. Desuden kommer denne aircondition med en Around U-funktion, så der altid er en optimal temperatur omkring dig.

Selve kølekapaciteten er på 9000 BTU, hvorfor den er perfekt til rum, der er op til 30 m2. Samtidigt har modellen fået energimærkningen A, hvorfor du kan være sikker på, at den er forholdsvis energibesparende. Denne aircondition vil nemlig ikke forbruge en masse energi ved brug.

Lydniveauet er ydermere på minimum 48 dB, mens det maksimum er på 52 dB. For sammenligningens skyld har en helt normal samtale et lydniveau på 60 dB. Du vil derfor ikke opleve, at din aircondition støjer meget under brug.

Når du skal tænde, slukke eller indstille Whirlpool PACW29COL, skal du gøre brug af den medfølgende fjernbetjening. Indstillingen er nem og intuitiv, så du kan hurtigt komme i gang med at bruge din nye aircondition efter køb.

Takket være det kompakte design er det nemt at rykke rundt på denne aircondition. Du kan tilmed flytte den fra rum til rum, hvis der er brug for det. Designet er enkelt og stilrent i en hvid farve, så den vil blende godt ind i de forskellige rum.

Endvidere er Whirlpool PACW29COL forsynet med et HEPA-filter. Dette filter fjerner op til 99,9 % af alle støvpartikler, hvorfor luften vil være langt mere ren. Er du astmatiker eller allergiker, er dette et plus for dig.

Denne aircondition måler 74,4 x 40 x 44,8 centimeter.

84
Whirlpool PACW212CO
2

Whirlpool PACW212CO Anmeldelse

Specifikationer
 • Egenskaber: Fjernstyret, Mobil, Skærm, Timer
 • Funktioner: Køling, Luftaffugtning
 • Inklusiv filter: HEPA-Filter

Flere Specifikationer: Kølemiddel - R290; Anbefalet rumstørrelse (m²) - 30 m²; Maksimal driftstemperatur - 35 °C; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Whirlpool PACW212CO

Whirlpool PACW212CO er endnu en smart aircondition til dit hjem. Denne model er nemlig blevet kåret som topscorer af både Forbrugerrådet Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Du får altså en aircondition, der har fået gode anmeldelser af forskellige testkilder.

Denne aircondition er lavet i et kompakt, stilrent og smart design, der gør, at du kan rykke den fra rum til rum, hvis du ønsker det. Det er perfekt for dig, der har brug for aircondition mere end et sted i dit hjem.

Mere information

Denne aircondition fra Whirlpool er lavet i en enkel hvid farve og kommer med smarte hjul, så du ikke behøver at løfte rundt på den. Derudover er den placeret i energiklasse A. Det gør, at den er yderst energivenlig i brug, så du ikke skal være bange for, at elregningen løber løbsk.

Yderligere kommer Whirlpool PACW212CO med en 6th Sense-teknologi. Takket være denne teknologi vurderer temperatursensoren helt automatisk temperaturen i det pågældende rum. Herefter laver den en ideel kombination af de forskellige driftsfunktioner for, at du opnår den bedste temperatur og komfort.

Når det kommer til lydniveauet, skal du heller ikke bekymre dig om, at den støjer for meget. Her får du nemlig en aircondition, hvis lydniveau er på minimum 48 dB og maksimum på 52 dB. Ønsker du at sammenligne dette, skal du være opmærksom på, at en normal samtale har et lydniveau på 60 dB.

Skal du tænke, slukke eller justere på din airconditions indstillinger, gør du dette via den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen kommer med alle de nødvendige funktioner, så det er nemt for dig at indstille din aircondition netop, som du har lyst til og brug for.

Desuden er Whirlpool PACW212CO udstyret med et HEPA-filter, som sørger for at fjerne helt op til 99,9 % af alle støvpartikler. For allergikere og astmatikere er dette en stor fordel, da luften holdes mere ren.

Sidst men ikke mindst kommer denne aircondition med en kølekapacitet på 12.000 BTU. Det vil sige, at den er velegnet til et rum, der er op til 30 m2.

Denne aircondition måler 74,4 x 40 x 44,8 centimeter.

84
Electrolux Well P7 WP71-265WT
Specifikationer
 • Egenskaber: App, Fjernstyret, Mobil, Slangetilslutning, Timer
 • Funktioner: Køling, Luftaffugtning, Opvarmning
 • Inklusiv filter:

Flere Specifikationer: Kølemiddel - R290; Anbefalet rumstørrelse (m²) - 18 m²; Luftgennemstrømning - 320 m3/h; Maksimal driftstemperatur - 30 °C; Minimum driftstemperatur - 17 °C; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Electrolux Well P7 WP71-265WT

Electrolux AirFlower Well P7 er en brugervenlig og fleksibel aircondition, der er blevet anbefalet af svenske M3.se. En af grundene til dette er, at denne model er yderst smart på grund af, at den er transportabel.

Det vil altså sige, at du nemt og hurtigt kan rykke rundt på den uden problemer. Samtidigt kommer Electrolux AirFlower Well P7 i et lækkert design, der ikke vil forstyrre indretningen i det pågældende rum.

Mere information

Her får du en flot aircondition, der både kan give dig kulde på en varm sommerdag samt varme på en kold vinterdag. Takket være dens kølekapacitet på 9.000 BTU, kan du gøre brug af maskinen i rum på op til 24 m2. Lydniveauet er på 64 dB.

Når du får denne aircondition, kan du montere det færdigmonterede WindowKit på kort tid. Det skaber en udblæsning via vinduet og er nemt at fastgøre med hjælp fra en lås og en pakning med en justerbar strop. Der medfølger også en aftræksslange ved køb af denne model.

Derudover kan du anvende denne model som affugter på grund af affugtningsfunktionen. Herved skal du ikke bekymre dig om en høj luftfugtighed eller lignende.

Når det kommer til betjeningen af Electrolux AirFlower Well P7, kan du selv vælge, om du ønsker at betjene den via den medfølgende fjernbetjening eller via en app på din mobiltelefon. Dette kan lade sig gøre med hjælp fra det indbyggede Wi-Fi-modul, så du kan styre temperaturen fra mobilen. Appen fås til både iOS og Android.

Den brugervenlige fjernbetjening er udført i et cirkelformet design og kommer med intuitive knapper samt et LCD-display. Desuden er fjernbetjeningen magnetisk, så du kan placere den direkte ovenpå din aircondition. Det er en fordel, så du altid ved, hvor du har placeret fjernbetjeningen henne.

På appen og fjernbetjeningen finder du blandt andet funktionen Udskudt start. Med denne funktion kan du indstille maskinens timer inden for en periode på 24 timer i forhold til, hvornår du ønsker, at den skal tænde og slukke.

Ydermere er Electrolux AirFlower Well P7 forsynet med systemet AirSurround, hvilket sikrer en optimal komfort. Denne aircondition vil nemlig sende luften opad som en spiral fremfor indad. Herved opnår du en indirekte luftgennemstrøm, så luften fordeles meget mere jævnt.

Energimærkningen af denne aircondition er yderst fornuftig, da modellen er placeret i energiklasse A+.

Denne aircondition måler 95,5 x 38,8 x 38,8 centimeter.

84
Dyson Hot and Cool
4

Dyson Hot and Cool Anmeldelse

Specifikationer
 • Egenskaber: App, Fjernstyret, Skærm, Timer, WIFI
 • Funktioner: Køling, Luftrensning, Opvarmning
 • Inklusiv filter: HEPA-Filter, Kulfilter, Støvfilter

Flere Specifikationer: Luftgennemstrømning - 81 m3/h; Blæser hastighedstrin - 10; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Dyson Hot and Cool

Dyson Hot and Cool er en aircondition, der har fået ros af flere forskellige testkilder. Modellen har nemlig både fået 71 % i en test foretaget af britiske Which.co.uk samt 4,5 ud af 5 stjerner af magasinet Techradar.com.

Den innovative aircondition kommer med et hav af smarte funktioner og kan desuden både bruges til at nedkøle et rum lige såvel som at opvarme et rum. Du vælger derfor helt selv, hvordan du ønsker at anvende denne model alt efter temperaturerne og vejret.

Mere information

Med Dyson Hot and Cool får du en aircondition, der er forsynet med både Air Multiplier-teknologi og Jet Focus-kontrol. Mens Air Multiplier-teknologien sørger for en jævn og uafbrudt luftstrøm, giver Jet Focus-kontrol mulighed for, at du kan vælge mellem to tilstande af kraftige luftstrømme.

Derudover er du sikret, at den kølige luft kommer ind i alle hjørner og afkroge af det pågældende rum. Dette er på grund af, at maskinen er forsynet med en glat oscillation, der fordeler luften jævnt i hele rummet.

Denne aircondition er også forsynet med et HEPA-filter, der fjerner op til 99,95 % af partikler, hvilket er yderst fordelagtigt for personer med astma eller allergi.

Har du brug for at lade din aircondition være tændt i løbet af natten, kan du sagtens det. Dyson Hot and Cool kommer nemlig med en nattilstand, så den ikke støjer eller lyser meget. Du kan yderligere programmere modellen til at slukke efter et kvarter og op til ni timer senere.

Når det kommer til lydniveauet, er det på maksimum 64 dB, mens det minimum er på 43 dB. En normal samtale har til sammenligning et lydniveau på 60 dB, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at modellen støjer meget.

Ved køb af Dyson Hot and Cool medfølger der en buet og magnetisk fjernbetjening. I og med at fjernbetjeningen er magnetisk, kan den nemt placeres ovenpå modellen. Da denne aircondition ikke er udstyret med blade, er den desuden sikker i brug. Hvis den vælter, vil den endda selv slukke.

Denne aircondition måler 59,9 x 15,3 x 11,2 centimeter.

84
DeLonghi PAC N90 ECO Silent
Specifikationer
 • Egenskaber: Fjernstyret, Mobil, Slangetilslutning, Termostat, Timer
 • Funktioner: Køling, Luftaffugtning
 • Inklusiv filter:

Flere Specifikationer: Kølemiddel - R290; Anbefalet rumstørrelse (m²) - 80 m²; Luftgennemstrømning - 310 m3/h; Blæser hastighedstrin - 3; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af DeLonghi PAC N90 ECO Silent

Delonghi PAC N90 ECO SILENT har fået mange gode anmeldelser fra forskellige testkilder. Både Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön har givet denne aircondition mange rosende ord med på vejen, mens den også har fået en god bedømmelse fra tyske Testberichte.de.

Dette er der ikke noget at sige til, da du med Delonghi PAC N90 ECO SILENT får en meget stille aircondition. Det maksimale lydniveau er på 64 dB, mens en normal samtale typisk har et lydniveau på 60 dB. Den vil derfor aldrig komme til at larme meget mere end en samtale.

Mere information

I og med at Delonghi PAC N90 ECO SILENT er stille i drift, kan denne aircondition bruges i enhver situation. Du betjener alle funktionerne og indstillingerne med hjælp fra de bløde touch-knapper. Dette er uanset, om du skal indstille temperaturen, kølefunktionen eller ventilatorhastigheden. Dog medfølger der også en fjernbetjening ved køb.

På selve maskinen eller med hjælp fra fjernbetjeningen kan du ligeledes indstille den 12-timers elektroniske timer. Det er ideelt, hvis du ønsker at din aircondition skal tænde og slukke på bestemte tidspunkter.

Derudover kommer Delonghi PAC N90 ECO SILENT med en Eco Plus-funktion. Denne funktion styrer automatisk strømindstillingen og regulerer de forskellige effektniveauer ud fra den måltemperatur, der er blevet indstillet. Dette sikrer, at strømforbruget optimeres på bedste vis.

Takket være kølekapaciteten på 9.800 BTU kan du gøre brug af Delonghi PAC N90 ECO SILENT i rum på op til 19 m2. Yderligere kan maskinen affugte op til 34 liter i døgnet. Energiklassen er desuden A, hvorfor den ikke forbruger meget strøm.

Udover dette er det nemt og hurtigt at flytte rundt på denne aircondition, hvis du har brug for det. Den er nemlig udstyret med et håndtag og hjul, så den kan rykkes rundt i dit hjem uden problemer. Ved køb af Delonghi PAC N90 ECO SILENT medfølger der også et vinduessæt til monteringen.

Denne aircondition måler 44,9 x 39,5 x 75 centimeter.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Aircondition

En aircondition giver kold luft inde i dit hjem ved faktisk at fjerne varme fra luften i det pågældende rum. Den omdanner nemlig varm luft til kold luft med hjælp fra en speciel kølende væske.

Prisen på en aircondition varierer meget, da det kommer an på alt lige fra typen til producenten, funktionerne og meget mere. Dog skal du regne med, at de bedste modeller koster over flere tusinde kroner.

Hvilken aircondition der er den bedste, afhænger udelukkende af dine ønsker og behov. I denne aircondition test finder du flere rigtig gode modeller på markedet, som du kan tage et nærmere kig på, hvis du er på udkig efter en aircondition.

Størrelsen på den aircondition, du har brug for, afhænger af størrelsen på det område, du ønsker at køle ned. Modeller med en højere BTU køler hurtigere et større rum, men bruger mere energi end en enhed med en lavere BTU. Det er vigtigt at overveje størrelsen på det rum, du skal køle ned, når du beslutter dig for, hvilken aircondition du skal købe.

Det er svært at sætte et nøjagtigt tal på, hvor koldt et rum kan blive med en aircondition. Der er nemlig en række faktorer, der påvirker dette. Det varierer alt efter den indledende temperatur i rummet, temperaturændringer i løbet af dagen såvel som andre faktorer såsom brugen af ​​rummet.

Dette varierer alt efter, hvilken aircondition du vælger. Du kan se lydniveauet på de fleste modeller og herefter vælge, om den passer til dine behov. I dag er det muligt at finde airconditions, der ikke støjer meget under brug.

Kilder

I nedenstående afsnit finder du en oversigt over alle de kilder, der er blevet brugt til at udvælge de bedste airconditions på markedet. Hvis du vil læse mere om kilderne eller anmeldelser, kan du klikke videre ind på dem herunder.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk er en dansk medlemsorganisation, der laver test af en lang række af forbrugerprodukter. På den måde kan de danske forbrugere få et indblik i, hvilke produkter der er gode samt hvilke produkter, der er mindre gode.

Her har Forbrugerrådet Tænk foretaget en test af 14 airconditions. Alle modeller bliver vurderet ud fra de samme parametre. Disse parametre er følgende:

 • Temperaturfordeling
 • Tidsforbrug
 • Energiforbrug
 • Støj
 • Brugervenlighed
 • Energimærkning

Disse faktorer er med til at give de forskellige airconditions en samlet bedømmelse. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

M3.se 🇸🇪

M3.se er en svensk hjemmeside, der skriver om alt inden for gadgets og teknologi til dem, der ønsker at læse mere om dette. På siden finder du både de seneste nyheder, videoer samt tests og anmeldelser af de bedste gadgets på markedet.

M3.se er en del af IDG, der er et verdensførende media-, event og marketingfirma inden for teknologi. De skriver selv, at de er med til at påvirke nogle af de mest magtfulde IT-købere i verden fra førende IT-beslutningstagere til tech-entusiaster og alle derimellem.

Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön er et svensk forbrugermagasin, der i juni 2021 lavede en stor test af airconditions fra forskellige producenter. De testede hele 20 airconditions, som de har endt med at give en samlet bedømmelse ud fra deres fund.

De har blandt andet testet:

 • Hvor lang tid det tager at køle ned fra 35 til 25 grader.
 • Hvor jævn temperaturen er på 25 grader.
 • Og meget mere.

Disse forskellige faktorer har dannet baggrund for de svenske eksperters samlede bedømmelse af modellerne. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

Techradar.com 🇺🇸

Det internationale teknologimagasin Techradar.com fokuserer på at levere brugbar viden og information til læsere, der vilde med elektronisk og teknologi. På siden finder du derfor alt lige fra de seneste nyheder til diverse artikler, guides og tests af mange produkter. Herved kan du blive langt klogere på alt, hvad der foregår inden for teknologiens verden.

Techradar.com tester mange forskellige forbrugerprodukter såsom airconditions. Disse bliver bedømt ud fra diverse faktorer for at finde frem til både fordelene og ulemperne ved det specifikke produkt.

Testberichte.de 🇩🇪

Den tyske forbrugerportal Testberichte.de er den største af sin slags i Tyskland. På denne side kan du få hjælp til at foretage det rette valg af køb af diverse forbrugerprodukter som for eksempel en aircondition.

Du finder nemlig sammenligninger af mange produkter, der er lavet ud fra en bred vifte af eksperttests, data og meget mere. Ud fra disse sammenligninger kan forbrugerne få et indblik i, hvad der er af fordele og ulemper ved de forskellige produkter.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er et britisk forbrugermagasin, der ønsker at hjælpe forbrugere med at udvælge de bedste produkter på markedet. Derfor foretager den en lang række af tests af mange forskellige produkter, så du nemmere kan få et overblik over, hvad der er godt at købe.

De britiske eksperter laver selv deres mange tests, og så er de uafhængige. Du finder tests af mange forskellige forbrugerprodukter som for eksempel airconditions. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Electrolux EXP26U558HW
88
Electrolux EXP26U558HW
2863 kr 2966.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.