TEST: De Bedste Bosch Håndstøvsuger i test 2024

Se alle Bosch Håndstøvsugere i testen
2195 Anmeldelser
6 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

82
Bosch EasyVac 12 Bosch EasyVac 12 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
457 kr. 511.40 kr.
88
Bosch BHN16L Bosch BHN16L Læs mere om produktet
 • Bedst i test
529 kr. 559.20 kr.
?
Bosch 06033B9103 Bosch 06033B9103 Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Appstyret
 • Opladningsindikator
1068 kr. 1109.50 kr.

Vores test af
Bosch Håndstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Bosch Håndstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Håndstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Bosch Håndstøvsuger test

Med en Bosch håndstøvsuger kan du forvente en nem og hurtig rengøring med de gode kvaliteter fra Boschs teknologi. Men hvem er Bosch, og hvordan er de nået dertil, hvor de er i dag, med deres solide brand inden for et væld af husholdningsprodukter verden over?

Læs mere om Bosch og deres håndstøvsugere i denne artikel.

Hvem er Bosch?

Bosch er en tysk multinational teknologi- og elektronikvirksomhed med hovedsæde i Gerlingen i Tyskland. I dag er Bosch en af verdens førende elektronikvirksomheder, men faktisk har de en lang historie bag sig – mere end 136 år. Vi skal nemlig helt tilbage til Stuttgart i 1886, hvor tyske Robert Bosch stiftede sit eget værksted med produktion af finmekanik og elektronik. Bosch går også officielt under navnet Robert Bosch GmbH.

I årene banede Bosch vejen for de såkaldte magnettændinger – et banebrydende produkt dengang. Bosch begyndte at installere magnettændinger i biler – og han blev dermed leverandør af det eneste pålidelige tændingssystem på daværende tidspunkt. Efterfølgende kom højspændings-magnettændingssystemet til, og der gjorde Bosch til en af verdens førende leverandører i datidens bilindustri.

I 1901 byggede Bosch sin første fabrik, og inden da havde han etableret sig uden for Tyskland i hhv. London og Paris, og i årene efter kunne man købe tændingsmagneterne på alle kontinenter. I 1912 kom turen til USA, hvor Bosch åbnede en fabrik i Massachusetts.

Efterfølgende udvidede Bosch produktionen til lys, generator, regulator og batteri til bilen. Under 1. verdenskrig måtte produktionen dog overgå til produktion af granatdetonatorer, og det var efter krigen svært at vende tilbage til den vanlige produktion. Men Bosch virksomheden var innovativ, og det resulterede i en lang række nye produkter til biler.

Efterhånden kom også andre elektronikprodukter til verden – herunder Bosch køleskabet i 1933, samt hårklippemaskiner og den første Bosch borhammer. Sammen med John Logie Baird, som opfandt fjernsynet, grundlagde de også Bosch Fernseh AG i 1929, og her kom de i 1936 med det første elektroniske optagelsesapparat.

Nye boller på suppen

En ny krig bankede på døren, og verden over blev virksomheder og befolkninger dybt påvirket af situationen. Anden Verdenskrig bød endnu engang på våbenproduktion for Bosch, og som en tysk virksomhed måtte de vende tilbage til start efter krigens slutning og genopbygge virksomheden. I 1942 var Robert Bosch dog død, men hans efterfølger Hans Walz overtog virksomheden med fokus på Boschs testamente og sidste ønsker.

I 1950’erne kom der nye boller på suppen, og Bosch begyndte at markedsføre en lang række produkter til den generelle befolkning – husholdningsapparater som hvidevarer, køkkenapparater og boremaskiner. Bosch har udviklet sig stødt siden da, og de står i dag bag en lang række elektronikprodukter til både husholdning, industri og erhverv. I langt de fleste hjem finder vi et eller andet apparat fra Bosch – måske en håndstøvsuger, måske en almindelig støvsuger, eller en vaskemaskine – og du har med stor sandsynlighed Bosch elværktøj liggende.

Bosch håndstøvsuger – et godt valg

Med en håndstøvsuger fra Bosch er du garanteret den samme solide kvalitet og moderne teknologi, som der er at finde i Boschs produkter. I dag findes der flere modeller på markedet, både håndstøvsugere samt ledningsfri støvsugere.

Bosch er især kendte for deres holdbare batterier – og med håndstøvsugerne er det ingen undtagelse. Den velkendte Bosch Lithium-Ion teknologi sikrer nemlig en lang driftstid og hurtig opladning. Det er nemt og hurtigt at gøre rent med Bosch støvsugeren, og du slipper for besværet med at løbe hurtigt tør for batteri.

Med en Bosch håndstøvsuger kan du dermed nemt klare de små uheld i hverdagen – er der spildt havregryn eller mel på gulvet? Eller gemmer der sig lige et par nullermænd i hjørnet? Sug det hurtigt op med håndstøvsugeren.

En håndstøvsuger fra Bosch er også pålagt til den hurtige rengøring i bilen eller i campingvognen. Sørg bare for at lade den op, og så kan du have den liggende klar til brug. Den smarte håndholdte støvsuger fra Bosch findes i to modeller – alt afhængigt af batterikraften. Du kan nemlig vælge mellem 16V og 20V – og dermed forvente en forskellig driftstid, såvel som pris. Uanset modellen får du en håndstøvsuger med en god ydeevne, filtreringssystem og nem rengøring af filteret.

88
Bosch BHN16L
?
Bosch 06033B9103
82
Bosch EasyVac 12
Tilføj Produkt
Pris529 kr1068 kr457 kr
Egenskaber Batteridrift, Genopladelig Appstyret, Batteridrift, Opladningsindikator Genopladelig
Støjniveau-- 79.0 dB
Opsamling Poseløs Poseløs-
Opsamlingskapacitet- 0.5 L 0.38 L
Filter Vaskbart HEPA-filter--
Arbejdsradius 11.0 m--
Farve Grå, Sort Grøn, Sort Grøn, Sort
Strømkilde Batteri Batteri Batteri
Batteritid40 min 20 min 22 min
Opladningstid 300 min--
GenopladeligJaNejJa
Batteritype Li-Ion- Li-Ion
Våd- og tørstøvsuger---
Motoreffekt 800 W--
Sugeeffekt---
Sugeevne (kPa)---
Højde 135.0 mm 149.0 mm-
Bredde 110.0 mm 211.0 mm-
Dybde 380.0 mm 438.0 mm-
Vægt 1.1 kg 1.25 kg 1.0 kg
Ledningslængde---
Slangelængde---
HEPA-Filter klassifikation---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Håndstøvsuger

Det er en god idé at overveje, hvad du har behov for først og fremmest ?? hvor stor kapacitet skal støvsugeren have, hvad skal den støvsuge, hvor lang skal batteritiden være, såvel som opladningstiden. Overvej også evt. tilbehør, samt om den skal kunne bruges som gulvstøvsuger eller kun som lille håndstøvsuger.

Bosch er en multinational virksomhed, som har hovedsæde i Tyskland. Virksomheden blev grundlagt i 1886 og er i dag et af verdens førende elektronikbrands.

Ja, Bosch er et godt og meget anerkendt brand verden over. Deres produktlinje består af en lang række elektronikprodukter til både husholdning, industri og erhverv ?? alt fra håndstøvsugere til vaskemaskiner til boremaskiner.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch BHN16L
88
Bosch BHN16L
529 kr 559.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.