TEST: De Bedste Håndmixer i test 2024

Se alle Håndmixere i testen
87755 Anmeldelser
68 Produkter
85 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
Krups 3 Mix 5500 GN5021 Krups 3 Mix 5500 GN5021 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
55 kr. 70.50 kr.
96
Bosch MFQ3650X Bosch MFQ3650X Læs mere om produktet
 • Turbofunktion
 • 500 W motor
 • Bedst i test
379 kr. 386.00 kr.
93
KitchenAid 5KHM9212ECU KitchenAid 5KHM9212ECU Læs mere om produktet
 • Let vægt
 • 9 hastighedstrin
 • Æstetisk udseende
1149 kr. 1235.20 kr.

Bedste Håndmixer
under 500 kr.

Top 3

Hvilket Håndmixer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Håndmixer.

#1
Kenwood
94
#2
Dualit
91
#3
Krups
91
#4
Philips
91
#5
Taurus
90

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du den bedste håndmixer

En håndmixer er et vidundermiddel i køkkenet – og når man først har prøvet den én gang, så er chancerne store for, at man ikke kan undvære den efterfølgende. Håndmixeren er nemlig et særdeles praktisk køkkenredskab, som kan bruges til flere formål – med håndmixeren kan du nemlig både piske, røre eller blande ingredienserne på ingen tid, og den er derfor væsentlig mere effektiv end brugen af håndkraft.

I dag findes der et hav af forskellige håndmixere, hvilket kan gøre det svært og uoverskueligt at finde frem til, hvilken man bør købe. I denne artikel har vi derfor opstillet nogle gode overvejelser, som

du med fordel kan skrive dig bare ørerene, når du skal på udkig efter en håndmixer.

Du kan med fordel læse vores lignende artikler vedrørende den bedste stavblender i test eller den bedste køkkenmaskine i test.

Hvilken håndmixer skal jeg vælge?

Når du skal på udkig efter en håndmixer, kan det være en god idé at overveje nogle kriterier, før du foretaget købet – så er du i hvert fald sikker på, at du kommer hjem med den helt rigtige håndmixer. Nogle foretrækker nemlig en håndmixer, som blot skal bruges til at sammenblande ingredienserne, hvorimod andre ønsker en håndmixer, der kan klare flere opgaver og dermed kræver flere funktioner.

Hvad skal du bruge håndmixeren til?

Først og fremmest er det en god idé at undersøge, hvad du egentligt har tænkt dig at bruge håndmixeren til. Dette har nemlig stor betydning for, hvilken håndmixer, du bør købe. Alle håndmixere kommer nemlig i forskellige modeller, hvor nogle modeller egner sig bedre til visse formål end andre modeller, og derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvad din håndmixer egentlig skal kunne klare.

Hvor mange watt skal min håndmixer have?

Derudover er det også vigtigt at være opmærksom på, hvor mange watt håndmixeren har. Det er nemlig antallet af watt, som fortæller dig noget om håndmixerens motoreffekt – jo højere et antal af watt, desto bedre kan håndmixeren præstere i køkkenet. Her afhænger det dog igen af, hvad du skal bruge håndmixeren til. Skal du blot bruge den til at piske æg, kagedej eller lignende har du ikke brug for særlig mange watt – men skal du eksempelvis ælte dej, er det dermed en anden sag.

En behagelig håndmixer med lavt støjniveau

Det er nok de færreste, som synes, det er behageligt at bruge en larmende håndmixer. Ikke nok med at larmen både kan være til gene for dig selv og for andre, så kan den også gøre brugen af håndmixeren til en sur fornøjelse. Det anbefales derfor, at du anskaffer dig en lydsvag håndmixer uanset, hvad du skal bruge håndmixeren til. Dog er mange af de nyere modeller produceret med et lavt støjniveau, og derfor burde det ikke være svært at finde en håndmixer med et lavt støjniveau.

Et godt greb er vigtigere, end du tror

Når du bruger en håndmixer, er det vigtigt, at den har et godt greb. Det virker måske som en mindre detalje, men håndmixerens greb har faktisk stor betydning. Såfremt håndmixeren har et dårligt greb, vil den være sværere at holde fast om og dermed sværere at benytte – og meningen med håndmixeren er jo, at det skal være nemmere og hurtigere. Du kan derfor med fordel vælge en håndmixer med et ergonomisk greb, som sikrer god komfort.

En lang ledning giver større fleksibilitet

Det kan også være en rigtigt god idé at vælge en håndmixer med en lang ledning. Jo længere ledningen er, desto mere fleksibel er håndmixeren, og dermed er den væsentligt lettere at bruge. Det er ikke lige altid, at stikkontakten sidder et belejligt sted, men det er ikke noget problem, når man har en lang ledning. Derudover kan det være en god idé at vælge en håndmixer med en drejeledning, så du er sikker på, at ledningen ikke kommer i vejen på noget tidspunkt.

Har du brug en multifunktionel håndmixer?

I dag er det muligt at købe multifunktionelle håndmixere, som kan bruges til meget mere end blot at sammenblande ingredienser. I dag kan man nemlig få en håndmixer med et aftageligt hoved, hvilket man har mulighed for at udskifte med andre redskaber såsom en stavblender, en minihakker eller lignende. Denne mulighed er ideel til dig, der ønsker at spare på de unødvendige redskaber, da du hermed får flere produkter samlet i blot ét produkt.

Har du brug for særlige funktioner?

Endelig kan det også være en god idé at overveje, hvorvidt du har brug for nogle særlige funktioner. Dette afhænger igen af, hvad du skal bruge håndmixeren til og hvor ofte du har planer om at bruge den. Jo flere funktioner, desto højere bliver prisen nemlig, og derfor kan det hurtigt blive spild af penge, hvis man køber en håndmixer med flere smarte funktioner, som man reelt slet ikke får brugt.

En håndmixer med easyclick og comfortclick

Disse funktioner er muligvis de mest populære funktioner, som kan gavne enhver, der skal bruge en håndmixer – uanset formålet. Når en håndmixer er udstyret med både easyclick og comfortclick betyder det nemlig, at du hurtigt og nemt både kan skifte mellem de forskellige funktioner og de forskellige tilbehørsdele, og du kan derfor med fordel være på udkig efter en håndmixer, der tilbyder disse to funktioner.

En håndmixer med powerbell

Denne funktion kan være særlig brugbar for dig, der ønsker at bruge din håndmixer til flere funktioner. En håndmixer med powerbell betyder nemlig, at den medfølgende blenderstav har et ekstra blad, hvilket betyder ekstra kraft. Det betyder dermed, at blenderstaven leverer en bedre skæreevne pr. rotation, og dermed har den både lettere og hurtigere ved at bearbejde indholdet – også selvom indholdet består af større stykker.

En håndmixer med smartmix teknologi

Smartmix teknologien gør håndmixeren væsentligt nemmere at bruge. Når en håndmixer er udstyret med smartmix teknologi betyder det nemlig, at håndmixerens motor er placeret direkte over tilbehøret. Det betyder, at vægten dermed lægges i skålen fremfor i hånden, hvilket gør håndmixeren nemmere at arbejde med, da man ikke er nødsaget til at holde mindre pauser, fordi man har brug for at hvile hånden.

96
Bosch MFQ3650X
93
KitchenAid 5KHM9212ECU
92
Krups 3 Mix 5500 GN5021
Tilføj Produkt
Pris379 kr1149 kr55 kr
Tilgængelige farverGrå, Sort SølvHvid
Motor500 W 85 W500 W
Hastighedstrin595
Ledningslængde- 1.53 m-
EgenskaberDejkrog, Justerbar hastighed, Turbofunktion Dejkrog, Justerbar hastighedDejkrog, Turbofunktion
Højde154 mm 150 mm185 mm
Dybde74 mm 200 mm260 mm
Bredde208 mm 80 mm165 mm
Vægt1.08 kg 1.4 kg-
Producent farveBlack, Grey Contour Silver-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch MFQ3650X
96
Bosch MFQ3650X
379 kr 386.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.