TEST: De Bedste Køkkenmaskine i test 2024

Se alle Køkkenmaskiner i testen
120854 Anmeldelser
78 Produkter
87 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

82
Adler AD 4216 Adler AD 4216 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
449 kr. 550.00 kr.
98
KitchenAid Artisan 5KSM175PSEDR KitchenAid Artisan 5KSM175PSEDR Læs mere om produktet
  • Lækkert design
  • Høj kvalitet
  • Masser af udstyr
  • Fås i flere farver
4829 kr. 5148.67 kr.
90
KitchenAid Artisan 5KSM7580XEER KitchenAid Artisan 5KSM7580XEER Læs mere om produktet
  • Premium valg
  • Fladt piskeris med følger
  • Del tåler opvaskemaskine
7999 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Køkkenmaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Køkkenmaskiner på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Køkkenmaskiner
  • Fordele og ulemper

Bedste Køkkenmaskiner
under 4000 kr.

Top 3

Hvilket Køkkenmaskine mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor køkkenmaskine.

#1
Esperanza
92
#2
Bosch
91
#3
Electrolux
84
#4
Adler
82
#5
Kitchenaid
78

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Køkkenmaskiner

Det er meget forskelligt hvad de forskellige butikker, kalder deres maskiner. Køkkenmaskine er et samlet begreb for røremaskiner og foodprocessorer. En røremaskine har derimod færre funktioner end en foodprocessor. Røremaskinen kan bruges til lettere opgaver som bagning af surdejsbrød, piskning af is og røre opgaver. Til hårdere køkkenopgaver som at rive grøntsager, findele æbler til æblemos, at hakke kød eller fremstille pølser med et pølsehorn kræves derimod en foodprocessor.

Ofte vil du opleve at det der egentlig er en røremaskine, vil blive kaldt for en køkkenmaskine. Derfor vil vi i vores guide, som udgangspunkt altid kalde maskinerne for køkkenmaskiner.

Se også vores test af printer der er bedst i test ved mærkerne: Kitchenaid, Bosch og Kenwood.

Hvorfor købe en køkkenmaskine?

Køkkenmaskinen er uundværlig i det moderne danske køkken, der er findes rigtig mange modeller på det danske marked i dag og derfor er det naturligt vigtigt, at du er i stand til at vælge den helt rigtige røremaskine til netop dine behov. 

Med en køkkenmaskine i din husholdning kan du spare en masse tid og kræfter, og du bliver hermed mere effektiv i køkkenet, imens maskinen gør arbejdet kan du lave noget andet.

Når du ælter dej med en køkkenmaskine bliver ingredienserne blandet bedre og mere effektivt, hvorved ingredienserne udvikler sig så resultatet bliver helt fantastisk. Når du pisker, får du et langt mere luftigt resultat, end du vil kunne klare med en traditionel håndmixer. Selvom resultatet kan blive godt ved egen håndkraft, vil du uden tvivl opleve en forskel når du bruger en køkkenmaskine.

Hvilken køkkenmaskine skal jeg købe?

Hvilken køkkenmaskine netop du skal købe, kommer meget an på hvad du regner med at skal bruge den til. Så før du går ud og investerer i en køkkenmaskine, er der en række ting der er værd at overveje. Hvis du blot skal røre en kagedej en eller to gange om måneden, så er det måske lidt voldsomt at gå ud og købe en dyr køkkenmaskine. Så kunne det være at du kunne nøjes med en lidt billigere maskine. Er du derimod typen som vil bruge din køkkenmaskine hver dag, så kan det måske give god mening at bruge lidt ekstra penge, og få en virkelig kvalitetsmaskine. 

Skal det være en, som skal stå fremme på køkkenbordet eller skal den stå i skabet? Designet er også en vigtig faktor, da det højst sandsynligt er en maskine, som du kommer til at have i mange år, så måske du synes en pink er flot lige nu, men synes du også det om 5 år? Hvor kraftig og stærk maskinen skal være afhænger også af, hvad du skal bruge den til

Det er vigtigt at du finder en køkkenmaskine som passer til dine behov. Ellers ender den bare med at stå i skabet, og ikke blive brugt. Det er synd, både fordi de ofte er en dyr maskine, men også fordi den virkelig kan gøre din madlavning nemmere.

Læs med her, så du kan blive klogere på, hvilke specifikationer du skal være særligt opmærksom på, når du skal købe en køkkenmaskine.

Pris

Prisen er selvfølgelig også en vigtig faktor, men husk at pris og kvalitet typisk også hænger sammen, så alt kommer tilbage til; hvor meget skal du bruge den og til hvad? 

Hvis du gerne vil finde en god røremaskine, er det ikke helt ligegyldigt hvad du kigger efter. De fleste gode røremaskiner ligger nemlig i de højere prisklasser, men der er også enkelte gode røremaskiner til lavere priser. 

Det kan være svært at sætte et budget uden at skulle gå på kompromis med krav og forventninger. Vælger du en maskine, der har større kapacitet, stærkere motor, flere indstillinger osv. så bliver prisen naturligvis også højere. Til en vis grad er der ofte sammenhæng mellem prisen og kvaliteten. 

Det kan være en dyr fornøjelse at investere i en køkkenmaskine, og derfor er det bedst, hvis du sætter dine forventninger til maskinen, så det passer til det buget du har lagt.

Det kan naturligvis være en større udskrivning at bruge alt mellem 3.000 og 6.000 kroner på en fantastisk køkkenmaskine, men med en køkkenmaskine kan du faktisk spare penge på den lange bane. Dette skyldes, at køkkenmaskinen varetager mange af de opgaver, som du ellers er nødt til at købe individuelle maskiner til. Dermed kan du f.eks. spare elpiskeren, blenderen og kødhakkeren væk og få meget mere luft i dit køkkenbudget. 

Du skal gerne være opmærksom på, at prisen ikke nødvendigvis er altafgørende for, om den model du har kig på, er god eller dårlig. Nogle billige modeller kan nemlig sagtens leve op til de samme krav, som dyrere modeller. Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, kan vi anbefale dig at se på de mere billige modeller, som vi har fundet frem til i denne køkkenmaskine test. En køkkenmaskine er en rigtig god investering!

Motor

Flere forbrugere bliver lokket til at købe diverse køkkenmaskiner med en høj effekt, blot fordi de tror, at det har en decideret indvirkning på maskinens kraft og effektivitet. Så der er mange, der lader sig rive med af ordsproget – ”jo større, jo bedre”, men sådan er det dog ikke i alle tilfælde. I dette tilfælde er der mange, der vælger ud fra motoreffekten, men det er ikke altid den bedste løsning, når man leder efter en køkkenmaskine. 

I Forbrugerrådet Tænks test varierer motorens størrelse fra under 300 watt til 1.700 watt. Men antallet af watt siger ikke nødvendigvis noget om kraftoverskuddet i maskinen. Men at motoreffekten ikke viser kvaliteten af produktet, så umiddelbart er der ingen sammenhæng mellem motoreffekt og køkkenmaskinens kræfter og muligheder. Det betyder altså, at du sagtens kan finde en røremaskine med en motor på 600 Watt, som kan det samme som en røremaskine, der har 1000 Watt i praksis. 

Det der er værd at holde øje med er i stedet, er hvordan maskinen virker i drift – er den effektiv eller hakker den, når den skal piske i hårde genstande? Denne observation er, hvad der indikerer, om maskinen er pengene værd eller ej. Husk desuden også, at effekten heller ikke har en direkte indflydelse på maskinens støjniveau. En model med en effekt på 300 watt vil derfor ikke nødvendigvis være lydsvag – præcis som en maskine med 1700 watt ikke behøver at virke støjende.

Hastighed

Det kan anbefales at gå efter en køkkenmaskine med flere hastighedsindstillinger. Med en variabel hastighed kan du nemlig bedre piske, ælte og mixe dine ingredienser efter det enkelte behov. Forskellige typer af fødevarer vil kræve forskellige hastigheder, når de blandes. De fleste røremaskiner har mellem 1 og 10 variable hastighedstrin. Der kan man som regel finde en indstillingen der passer godt til, hvad man nu end er i gang med. 

De forskellige hastigheder har hver deres fordele, derfor er det altid godt at vælge en maskine med flere hastigheder. Ved den lave hastighed har man nemmere ved at tilsætte ingredienser undervejs uden at skulle stoppe maskinen helt. Samtidig gør de høje hastigheder at maskinen kan få lov at arbejde ordentligt igennem med ingredienserne. F.eks. ved en bolledej er de høje hastigheder væsentlige for at banke det godt igennem så det eventuelle gluten kan blive udløst. Ligeledes er den høje hastighed også perfekt til hvis du skal piske fløde eller marengs.

Nogle maskiner er udstyret med en direkte programindstilling til de forskellige typer, hvor den selv sætter hastigheden alt efter hvad du laver. Du kan købe en maskine hvor du indstiller den direkte på f.eks. at ælte til brøddej, nogle er inddelt i tal, hvilket for nogle gør det mere overskueligt, så man altid kan danne sig et pejlemærke i forhold til hvad den skal køre efter. Den klassiske er en “Langsom start” indstilling, der gør det nemt at tilføje ingredienser til blandingen som for eksempel mel, uden at det hele ender på vægge og køkkenbord. De fleste modeller indeholder også en indstilling til for eksempel marengs. Hvis du er ambitiøs, og ønsker at bage med absolut præcision, så kan det betale sig at vælge en model med flere hastighedsindstillinger.

Størrelse og design

Det er en god idé at holde lidt øje med maskinens størrelse, især hvis du ikke har alverdens plads i køkkenet. Mange af de større maskiner fylder og vejer mere, så de kræver også mere plads.

Det kan også være værd at overveje, hvis du ikke vil have røremaskinen stående fremme på bordet, men kun ønsker at pakke den frem lejlighedsvis. Derfor har mange producenter forsøgt at designe maskinerne ud fra, at de skal være pæne at have til at stå fremme i køkkenet. Der er dog forskel på de forskellige maskiner, og derfor kan det anbefales at gå efter en model med lidt smallere opbygning e.l., hvis du gerne vil have en pladsbesparende model. 

Selve designet er en smagssag og betyder meget for mange. Blandt det store udvalg af røremaskiner findes et have af stilarter, lige fra de retro inspireret til dem som minder mere om industrimaskiner. Mange elsker det ikoniske design fra KitchenAid, som også er udstillet på Museum of Modern Art i både New York og San Francisco. Fordelen ved KitchenAid er også det store udvalg i farver. Et alternativt til KitchenAid er designet fra Smeg, som er gået hen og blevet en italiensk designklassiker. Men husk at være opmærksom på at dette kan være en maskine du har i mange år, så en smart farve kan være knap så smart om nogle år.

Nu hvor du har besluttet dig for, hvor meget plads du kan sætte af til din køkkenmaskine og designet, så kan du tage stilling til, hvor stor en skål du som minimum har brug for.

En skål med en kapacitet på over 4 liter er ideel til dig, der gerne vil kunne tilberede lidt større portioner, mens som heller ikke har brug for at brødføde et halvt regiment. Skal der altid kun tilberedes mindre portioner, så kan en skål på under 4 liter 

være nok. Og hvis du er typen, der hellere tilbereder én stor portion end at skulle piske / blande ad flere omgange, så kan du med fordel gå efter en skål med en kapacitet på omkring 6 liter.                                                                     

Husk desuden, at du også kan gå efter en model, der passer (og eventuelt leveres) med flere skålstørrelser, hvis du ikke helt kan beslutte dig for skålens kapacitet. Flere maskiner kan sagtens fungere med både store og små skåle. Du kan også sagtens overveje, om du foretrækker en skål af glas, så du kan se indholdet, frem for en af stål. 

Tilbehør

Som udgangspunkt medfølger det “nødvendige” tilbehør fra start, hovedsageligt i form af røreredskaber. Det er typisk en dejkrog, et ballonpiskeris og en form for fladpisker.

  • Dejkrog: Normalt i en c-form eller en spiral. Brug den til at ælte enhver type af dej du kan forestille dig. Den kan klare alt fra stiv baguette-dej og fuldkornsboller, til fløjlsblød pizzadej og fødselsdagsboller.
  • Piskeris: Brug den til at lave luftig flødeskum eller æggehvider til marengs. Du kan sågar også sætte den til at lave dit egent smør – helt uden at løfte en finger.
  • Fladt piskeris: Nok det som de fleste foretrækker at anvende til kage. Du kan bruge også den til at lave frosting, til at flå kødet til pulled pork eller til at mixe fars til frikadeller. Du kan også bruge fladpiskeren til at mixe smør i varm lemoncurd eller mose kogte kartofler til kartoffelmos.
  • En stænkskærm er også tilbehør til mange køkkenmaskiner. Den gør det lettere at tilføje nye ingredienser samtidig med du blander, uden at det bliver noget rod.

Udover disse mest normale tilbehør, er der eller stor forskel på, hvilken ekstraudstyr der ellers medføler. Derudover er der også stor forskel på hvilken ekstraudstyr som kan tilkøbes. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket ekstraudstyr du får brug for og hvor mange penge man ønsker at bruge i sidste ende. Det er den eneste måde hvor du kan sikre dig, at du får købt den helt rigtige køkkenmaskine. De ting, som du kan bruge en køkkenmaskine til, vokser, alt efter hvor meget udstyr du har til den.

Til de mere ambitiøse kokke findes der en bred vifte af ekstra tilbehør: Til pasta, og ravioli, redskaber der skærer og snitter, juicer, ismaskine, pølse fylder, kødhakker, kornmølle og en del mere. Hvis du er interesseret i disse ting, skal du sikre dig, at den køkkenmaskine du vælger, har mulighed for tilkøb af udstyr.

Du betaler selvfølgelig for udstyret, og det er ærgerligt at betale for noget, hvis man ikke får det brugt. Fordelen ved at købe en maskine, hvor en lang række tilbehørsdele følger med er, at der kan være penge at spare. Til gengæld bliver købet også lige dét dyrere fra start. Derudover vil alle disse tilbehørsdele fylde i køkkenet, hvilket kan være et irritationsmoment, hvis du overhoved ikke benytter dem. Af den grund er fordelen ved at købe dem separat, at du kan vælge præcis de dele, som du har brug for. Og så skal du ikke lægge ekstra mange penge med det samme, men kan købe delene, når budgettet er til det.

Der er meget forskel på hvor meget tilbehør der findes, men her en oversigt over det aktuelle udvalg (udover røre redskaber):

  • Kenwood: Kødhakker, snittetilbehør, pastatilbehør, ismaskine, blender, citruspresser, kornmølle, foodprocessor, slowjuicer, spiralizer, Smoothie To-Go beholder, saftpresser og minihakker
  • KitchenAid: Kødhakker, råkostjern, pastatilbehør, ismaskine, blender, citruspresser, kornmølle, foodprocessor, slowjuicer, spiralizer og purépresser
  • Ankarsrum: Kødhakker, råkostjern, pastatilbehør, blender, citruspresser, melkværn og müslikværn
  • Smeg: Kødhakker, råkostjern, pastatilbehør og ismaskine
  • Bjørn: Ingen tilbehør
  • Sage: Ingen tilbehør

Før du køber din køkkenmaskine, skal du være opmærksom på modellens alder. De ældre modeller har ikke altid de samme muligheder for tilbehør, så hvis det er noget du vil gøre brug af, bør du købe en nye maskine. Eller i hvert fald sikre dig at din nye køkkenmaskine har mulighed for at tilkoble ekstra tilbehør.

Vil du have fleste mulige tilbehørsmuligheder, så anbefaler vi at du køber en maskine fra Kitchenaid eller Kenwood. Det er to yderst populære køkkenmaskine producenter, som er kendte for deres mange muligheder for tilbehør.

Rengøring

Det kan anbefales, at du investerer i en maskine med et beskyttende skjold, så du ikke risikerer, at der kommer sprøjt op fra maskinen undervejs. Det kan godt skabe lidt frustrationer, hvis hele køkkenet bliver griset til, fordi der er hældt for meget indhold i maskinen eller den kører ved for høj hastighed.

Dette kan også udmærket være en skærm med hældetud, så du kan tilføje ingredienser, mens maskinen er i gang – og endda uden det sprøjter, selvom du ikke slukke maskinen. Det er en klar fordel at skærmen / skjoldet er i et gennemsigtigt materiale, så du kan holde øje med indholdet i skålen. På den måde skal du ikke hele tiden have skålen ud af maskinen for at tjekke, om indholdet nu også har den rigtige konsistens og farve. 

Det er heldigvis let at holde sin køkkenmaskine ren og vedligeholdt. Det eneste du skal huske på er at tørre alle overflader af med en fugtig klud efter brug, det er vigtigt, at det er let at komme til de forskellige områder på røremaskinen. Det er vigtig de forskellige dele rent hver gang du har benyttet maskinen, så der ikke sidder madrester på delene næste gang, du skal bruge maskinen.

Dette er især vigtigt, hvis du skifter mellem typen af ingredienser – f.eks. mellem råt kød og kagedej. Ellers er der risiko for, at bakterier overføres fra skålen til den nye ret. Flere maskiner har efterhånden tilbehørsdele, der kan tåle maskinvask, men hvis du er i tvivl, må du hellere bare vaske dem op i hånden. Afhængig af hvilken røremaskine du køber, skal du muligvis også vaske din blandeskål i hånden. Det er vigtigt, at du passer på både din køkkenmaskines og tilbehørsdeles overflader. Der skal ikke skrubbes eller benyttes hårde rengøringsmidler på overfladerne, da du så risikerer, at de ser grimme ud efterfølgende.

Alt i en maskine

Som du kunne læse tidligere, så kan en køkkenmaskine løse virkelig mange opgaver En køkkenmaskine laver altså kort fortalt alt det hårde arbejde for dig. Det sparer dig for kræfter, og giver dig mere tid til andre gøremål. 

Det er hårdt at ælte en dej sammen, så hvorfor ikke lade maskinen klare det? Samtidig slipper du for at stå med et håndpiskeris, da din køkkenmaskine også kan klare den opgave. Fars er heller ikke noget problem. Du skifter bare til røre spaden, og lader maskinen blande resten. Du skal reelt set ikke gøre andet end at finde de rigtige ingredienser frem. Så tager din køkkenmaskine sig af resten. Samtidig kan maskinen som sagt lave alverdens ting, så du slipper for at købe flere forskellige køkkenredskaber, da din køkkenmaskine klarer opgaven. 

De mange testresultater kan være svære at finde hoved og hale i på egen hånd, og derfor håber vi meget, at vores overblik har hjulpet dig til en lettere beslutning!

Vi håber meget, at du er blevet klogere på køkkenmaskiner og dit endelige valg! 

98
KitchenAid Artisan 5KSM175PSEDR
90
KitchenAid Artisan 5KSM7580XEER
82
Adler AD 4216
Tilføj Produkt
Pris4829 kr7999 kr449 kr
Sæt---
Tilbehør inkluderetDejkrog, Dejskraber, Fladt piskeris, PiskerisDejkrog, Fladt piskeris, PiskerisDejkrog, Fladt piskeris, Piskeris
Skålkapacitet4.8 L6.9 L4.0 L
Effekt300 W500 W1000 W
Hastighedstrin10106
EgenskaberDel tåler opvaskemaskine, Stænkbeskyttelse, Turbo/Pulse funktionDel tåler opvaskemaskineMultidimensionsmixer, Stænkbeskyttelse, Variabel hastighedsfunktion
BeholdermaterialeRustfrit stål-Rustfrit stål
MaterialeMetal--
FarvePinkRødHvid
Højde36.0 cm41.7 cm-
Dybde37.0 cm33.8 cm-
Vægt10.98 kg12.6 kg-
Antal inkluderede skåle2 stk-1 stk
Bredde24.0 cm37.1 cm-
Producent farveDried RoseEmpire RedWhite
Ledningslængde106.0 cm--
Volume---
Skålkapacitet (kg)---
Mixerkapacitet---
Skålkapacitet (kg)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Køkkenmaskiner

Du kan læse på denne artikel, hvor vi har samlet test over de bedste køkkenmaskiner på markedet i 2021, se vores tabel for at få et overblik over den bedste.

Vi har skrevet om nogle de punkter der er godt at overveje når man skal købe ny køkkenmaskine. Vi anbefaler at du lige tænker lidt over hvad netop dit behov er, og hvor meget du regner med at skal bruge din køkkenmaskine.

Køkkenmaskiner er vurderet ud fra deres egenskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

Det er nærmest kun dig selv, der sætter grænser for, hvad du vil bruge din køkkenmaskine til. En sådan maskine kan nemlig klare alt fra kagedej, flydende væsker, der skal blandes, hakket kød, flødeskum etc. Mangler du inspiration, kan du altid finde opskrifter på nettet.

Når du skal investere i en køkkenmaskine, er der flere ting du skal have med i overvejelserne. Du skal overveje budget, kapacitet og dine krav og forventninger til maskinen. Du kan eventuelt sammenligne maskinerne på denne side.

Den største forskel mellem en køkkenmaskine og en foodprocessor er, at en køkkenmaskine er fremstillet med fokus på at den skal være behjælpelig, når man bager. En foodprocessor er fremstillet med fokuser på, at det skal være let og hurtigt at snitte og blende, og har ikke nødvendigvis dejkroge og andre slags bage relaterede funktioner.

Det varierer fra maskine til maskine. Som udgangspunkt har de fleste en kapacitet på omkring 4 liter, hvilket svarer til omkring 1,5 kg. gærdej. Det er et almindeligt husforbrug. Du kan naturligvis også få nogle med mindre og større kapacitet, hvis det ønskes.

Kilder

Tænk 🇩🇰

Det danske Forbrugermagasinet Tænk er nok en af de mest objektive danske kilder, når det handler om test af varer og tjenesteydelser på forbrugernes vegne. Troværdigheden hænger uden tvivl også sammen med magasinets tætte forbindelser til Forbrugerstyrelsen. Derfor er det heller ikke unormalt, at butikker og producenter ofte skilter med det, hvis et givent produkt har opnået gode anmeldelser i en af Tænks anmeldelser. Tænk citeres i øvrigt ofte i både udenlandske og danske medier og mange forbrugere abonnerer på det trykte blad. Du kan læse med her https://taenk.dk/test/koekkenmaskiner, for at få tilgang til det hele kan de kræve du har betalt medlem.

 

Gastromand 🇩🇰

Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests. Du kan læse med her https://gastromand.dk/?s=k%C3%B8kkenmaskine 

 

Søndagsavisen 🇩🇰

Den danske ugeavis Søndagsavisen skriver om alt lige fra nyheder til guides, undersøgelser, forbrug og anmeldelser. Her bringer Søndagsavisen en test og anmeldelse af 7 forskellige røremaskiner heriblandt røremaskinen KitchenAid Artisan 125. Der testes alt lige fra lydniveau til effekt og kapacitet. Du kan læse anmeldelse her https://politiken.dk/forbrugogliv/boligogdesign/testboligdesign/art5478011/Billig-r%C3%B8remaskine-skuffer-f%C3%A6lt 

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. KitchenAid Artisan 5KSM175PSEDR
98
KitchenAid Artisan 5KSM175PSEDR
4829 kr 5148.67 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.