TEST: De Bedste In Ear høretelefoner i test 2024

Se alle In ear høretelefonere i testen
2503531 Anmeldelser
71 Produkter
64 timer Tid brugt
Skrevet af: Stine Mortensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
Apple EarPods 3.5mm Apple EarPods 3.5mm Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
96 kr. 136.40 kr.
96
Apple AirPods (2016) Apple AirPods (2016) Læs mere om produktet
  • Bedst i test
109 kr.
91
Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro Læs mere om produktet
  • Premium valg
1995 kr. 2648.25 kr.

Bedste In Ear Høretelefoner
under 500 kr.

Top 3

Hvilket In Ear høretelefoner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor In Ear høretelefoner.

#1
Happy Plugs
95
#2
Apple
90
#3
Logitech
89
#4
HyperX
89
#5
Oculus
88

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du de bedste in ear høretelefoner

Der er vist ingen tvivl om, at in ear høretelefonerne efterhånden er blevet en uundværlig del af hverdagen, og høretelefonerne bliver flittigt brugt, om end vi befinder os i bilen, nede på romaskinen i træningscentret eller ude på løbeturen. I modsætning til de klassiske og store høretelefoner, som man trækker ned over ørerene, så fylder in ear høretelefonerne et minimum og derfor kan man have dem med stort set over alt uden besvær, hvilket gør dem til utroligt attraktive.

De seneste år er in ear høretelefonerne kommet utroligt langt. I dag består stort set de fleste in ear høretelefoner nemlig af god kvalitet, hvilket både sikrer fleksibilitet, en god lydkvalitet, en god bas samt aktiv støjreducering – alt sammen noget, som sikrer en fantastisk lydoplevelse!

Hvordan finder jeg de bedste in ear høretelefoner?

I dag findes der et større udvalg af in ear høretelefoner, og det kan derfor være svært at finde frem til de helt rette høretelefoner. Det hele afhænger dog af dine ønsker og præferencer – skal dine høretelefoner eksempelvis bruges til fysisk aktivitet, prioriterer du en god lydkvalitet eller skal de være trådløse? Mulighederne er mange, hvilket kan virke en anelse uoverskueligt – men bare rolig.

I denne artikel har vi opstillet nogle gode overvejelser, som kan hjælpe dig på rette vej.

Hvad skal du bruge høretelefonerne til?

Først og fremmest bør du tage stilling til, hvad du ønsker at bruge dine høretelefoner til. Er du på udkig efter et par in ear høretelefoner, som særligt egner sig til fysisk aktivitet, kræver dette nemlig nogle særlige høretelefoner. Nogle in ear høretelefoner er nemlig særligt egnet til den fysisk aktive person, da høretelefonerne har væsentligt sværere ved at falde ud af ørene end de almindelige in ear høretelefoner. Her har man typisk større fokus på de praktiske egenskaber.

Såfremt man ikke er på udkig efter et par sporty in ear høretelefoner, har man typisk nogle andre krav og forventninger til høretelefonerne. Her har man nemlig ofte større fokus på, at få fingrene i et par høretelefoner, som sikrer et godt lydniveau, en god bas samt en god støjreducering, så musikken ikke bliver forstyrret af de udefrakommende støj.

Hvilken type in ear høretelefoner foretrækker du?

Dernæst kan du tage stilling til, hvilken type af in ear høretelefoner, du foretrækker. Som udgangspunkt findes der nemlig 3 forskellige typer af in ear høretelefoner: true wireless, wireless samt non wireless. I bund og grund er det en præferencesag, som afgør, hvilken type af høretelefonerne, du bør vælge.

True wireless in ear høretelefoner

Disse in ear høretelefoner er 100% ledningsfrie, og de tilsluttes hurtigt og nemt til din smartphone gennem Bluetooth. Disse høretelefoner skaber derfor fuld bevægelsesfrihed, og mange modeller er endda udstyret med funktioner, som både gøre dem støv-, sved- samt vandafvisende – og derfor er de også særligt effektive til den fysisk aktive person.

Eftersom disse høretelefoner er fuldkommen ledningsfrie, betyder det også, at de skal oplades engang i mellem.  Når du køber true wireless in ear høretelefoner medfølger der et opladeligt etui, hvori dine høretelefoner oplades, når du ikke bruger dem. Som regel har et par fuldopladte høretelefoner en spilletid på omkring 5 – 7,5 timer, hvilket er en tilstrækkelig spilletid hos de fleste.

Wireless in ear høretelefoner

Disse høretelefoner minder utroligt meget om ovenstående – den eneste forskel er dog, at de ikke er fuldkommen ledningsfri, da høretelefonerne er forbundet til hinanden med en ledning eller en bøjle, som går bagom nakken. Denne funktion gør dem også særligt egnet til fysisk aktivitet, da ledningen eller bøjlen gør det nemt at tage høretelefonerne ud af ørene, da de blot kan hænge løs rundt om nakken, og du behøver derfor ikke at pakke dem helt væk, når du lige skal have en pause.

Non-wireless in ear høretelefoner

Disse høretelefoner er til dig, der foretrækker de mere traditionelle høretelefoner med en ledning, som man tilkobler sit musikdevice. Fordelen ved disse høretelefoner er, at du altid kan benytte dem i modsætning til de ledningsfrie høretelefoner, som kun kan spille i en begrænset tid, før de kræver opladning. Dog kan ledningen ofte have en negativ effektiv, da den har en tendens til at komme i vejen eller slå knuder, når den ligger nede i tasken.

En ordenlig pasform er essentiel

Pasformen er muligvis en af de vigtigste funktioner, som du bør være opmærksom på. Såfremt høretelefonerne ikke har den rette pasform, vil det nemlig forringe høretelefonernes funktion. Den optimale pasform sikrer nemlig, at alt udefrakommende støj forbliver udelukket samtidig med, at høretelefonerne ikke falder ud af øret. Der medfølger dog som regel små gummipuder i forskellige størrelser, som du kan udskifte på høretelefonerne, så du kan finde den rette pasform.

Lyden spiller naturligvis en stor rolle

Når man er på udkig efter et par nye in ear høretelefoner, kan man vist ikke komme uden om, at lyden spiller en stor rolle. Jo bedre en lydkvalitet, desto bedre en musikoplevelse. Såfremt du ønsker en fortræffelig lydkvalitet, skal du højst sandsynligt op og investere i de lidt dyrere in ear høretelefoner – men når det så er sagt, så kan du sagtens opnå en høj lydkvalitet uden at være nødsaget til at investere et højt beløb.

Prisen stemmer overens med kvaliteten

I dag kan du finde in ear høretelefoner i alle prisklasser, men det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du ikke køber høretelefonerne for billige. Prisen bliver nemlig afspejlet i kvaliteten, og såfremt du er på udkig efter in ear høretelefoner af høj kvalitet, kræver det også, at du retter blikket mod de lidt dyrere modeller. Prisen afhænger naturligvis af, hvilke ønsker og behøv som høretelefonerne skal opfylde.

Husk at rengøre dine in ear høretelefoner

Når du bruger in ear høretelefoner, er det vigtigt, at du sørger for at holde dem rene. Det er nok de færreste, som egentlig tænker over det, men løbende kan dine in ear høretelefoner opsamle bakterier, som du giver frit adgang til ørekanalen – og derfor er det vigtigt, at de holdes rene. Rengøringen er egentlig relativt simpelt, da du blot skal tage de små gummipuder af og derefter rense dem i varmt sæbevand.

96
Apple AirPods (2016)
91
Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro
92
Apple EarPods 3.5mm
Tilføj Produkt
Pris109 kr1995 kr96 kr
ModelIn-Ear, True WirelessIn-Ear, True WirelessIn-Ear
Gaming headsetNejNejNej
Højttalerkonfiguration 2.0 (stereo) 2.0 (stereo) 2.0 (stereo)
ØrepuderNejNejNej
Signal/støjforhold (SNR)---
Følsomhed109.0 dB/mW-109.0 dB/mW
Effekthåndtering---
Frekvensgang minimum 5.0 Hz- 5.0 Hz
Frekvensgang maksimum 21000.0 Hz- 21000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon) 23.0 ohm- 23.0 ohm
Elementstørrelse-- 10.0 mm
Baggrundslyd aktivering-NejNej
MikrofonJaJaJa
Støjreducerende-Passiv støjreduceringPassiv støjreducering
Knapper & KontrolLydstyrke kontrol, Play/Pause, Spring sang over, Svar/læg påLydstyrke kontrol, Play/Pause, Svar/læg påLydstyrke kontrol, Play/Pause, Spring sang over, Svar/læg på
TrådløsJaJaNej
FoldbarJaNej-
Aftageligt kabel--Nej
Vandafvisende-JaNej
Konsol---
Voice assistant-JaNej
Voice assistant type- Siri (iPhone)-
Simuleret surround-lyd--Nej
Kabelstik-- 3.5mm
Kabellængde-- 1.4 m
Udformning---
Lydisolering--Åben
Velegnet til- Træning-
Farve Hvid Beige, Blå, Grøn, Sort Hvid
Konstruktion & ElementerDynamiskDynamiskDynamisk
Batteritid ved standby---
Batteritid i brug5.0 timer9.0 timer-
Batteritid støjreducerende---
BluetoothJaJaNej
Bluetooth version 4.1--
Bluetooth codec AAC, SBC--
Trådløs teknologi---
Trådløs rækkevidde---
Multipoint--Nej
Vægt 4.0 g 260.0 g 10.0 g
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Apple AirPods (2016)
96
Apple AirPods (2016)
109 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.