Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Smartphones i test 2024

Se alle Smartphones i testen
152509 Anmeldelser
71 Produkter
217 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

85
OnePlus Nord 2 5G 128GB OnePlus Nord 2 5G 128GB Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1399 kr. 1625.20 kr.
98
Apple IPhone 14 Apple IPhone 14 Læs mere om produktet
 • Holder strøm i 80 timer
 • Kamera 4k opløsning
 • Nyt display
 • Bedste Iphone udfra Eksperterne
8267 kr. 9812.60 kr.
90
Apple iPhone 12 mini 64GB Apple iPhone 12 mini 64GB Læs mere om produktet
 • Premium valg
5999 kr.

Bedste Smartphones
under 5000 kr.

Top 3

Hvilket Smartphones mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Smartphones.

#1
Apple
12
#2
OnePlus
7
#3
Samsung
4
#4
Motorola
0
#5
ASUS
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

De bedste smartphones i 2021

Trænger du til at få skiftet mobiltelefonen ud? Eller er du på udkig efter en ny smartphone – og skal det være den bedste af de bedste? Måske skal det være den bedste og billigste smartphone? Find mobil abonnement.

Vi hjælper dig godt på vej i denne guide, hvor vi har gennemgået en lang række troværdige anmeldelser og tests af de smartphones, der er på markedet lige nu, så du nemt og hurtigt kan finde de bedste. Vi har ikke selv testet produkterne, men vi har taget udgangspunkt i de bedste og mest troværdige anmeldelser. Oven i det får du en gennemgang af, hvad du bør overveje og kigge efter, når du skal have en ny smartphone.

Så uanset om du leder efter den bedste smartphone på markedet i dag, eller om du bare skal bruge en god og billig mobiltelefon, er du kommet til det helt rette sted.

Køb af smartphone

Når du skal du og købe en ny mobil – og særligt en smartphone, er det ofte en god sjat penge, du skal smide efter den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rigtige smartphone, så du ikke kommer til at fortryde. For at finde den bedste smartphone til dig, er det derfor vigtigt, at du først og fremmest tænker lidt over, hvad dit behov er.

Du har måske allerede et mobilmærke, du foretrækker. Måske har du også en god idé om, hvor meget du vil betale for en ny mobiltelefon. Men det indre, såvel som det ydre har måske også betydning for dig. En smartphone er jo ikke kun for at kunne ringe eller sms’e – så kunne du lige så godt nøjes med en mere simpel mobiltelefon. Derfor kan det også være rart at vide lidt om kameraet, lagerplads og måske styresystemet, såvel som smartphonens funktioner.

Hvad skal du overveje ved køb af smartphone?

Der er altså meget, du skal overveje, når du skal købe en smartphone. Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer dine præferencer og dit behov, når du skal ud at købe en smartphone.

Det kan også være du er på udkig efter dit barns første smartphone, eller du skal hjælpe bedsteforældrene med at købe en smartphone. Så skal du selvfølgelig have styr på, hvad de har brug for i en smartphone. Ikke alle har brug for de samme funktioner i en smartphone.

Derfor kigger vi nu lidt nærmere på, hvad du skal overveje, når du køber en smartphone til dig selv eller dine kære.

Når du vil købe en smartphone, skal du nemlig tænke over:

 • Mærke
 • Hardware
 • Styresystem
 • Funktioner
 • Pris
 • Design
 • Brugervenlighed
 • Behov

Smartphone mærker

Der findes efterhånden flere og flere producenter af smartphones på markedet, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken producent du skal gå efter. Måske har du allerede en foretrukken producent af smartphones, måske er du klar til at prøve noget nyt – eller også har du ingen anelse om, hvilket smartphone mærke du skal gå efter.

Nogle af de mest populære smartphone mærker lige nu er:

 • Apple
 • Samsung
 • Huawei
 • LG
 • Motorola
 • Sony
 • Lenovo
 • Nokia
 • Oppo
 • Xiaomi

Styresystem

Smartphone mærker går ofte hånd i hånd med styresystemet eller OS, som det også kaldes. Apple bruger selvfølgelig deres eget OS til deres iPhones. Andre producenter som Samsung og Huawei bruger Android – og her er efterhånden en del muligheder.

Har du allerede en MacBook eller iPad, er det selvfølgelig værd at overveje, om du også skal købe en iPhone. Her er fordelen nemlig, at de tre enheder arbejder fantastisk godt sammen, men det betaler du selvfølgelig også for, da iPhones oftest ligger i den lidt dyre ende af prisskalaen, når det gælder smartphones.

Har du derimod en anden laptop eller tablet, er en iPhone måske ikke det helt oplagte valg, da du sagtens kan finde en lige så god smartphone til en lavere pris.

Nogle mennesker sværger selvfølgelig til Apple’s iOS, mens andre ikke kunne drømme om det. Måske er du glad for iMessage, FaceTime og iCloud. Det kan også være, du er mere til muligheden for selv at tilpasse din smartphone lidt mere efter dit behov, og så kan det være du skal gå efter Android.

Der er efterhånden også flere smartphoneproducenter, der lægger et ekstra system i form af deres egen grænseflade oven på Android, eksempelvis Samsung og Xiaomi. Det giver større fleksibilitet i forhold til at personliggøre ens smartphone, samt det er en måde hvorpå producenten kan tilbyde specifikke apps, der ikke er udbudt af Google selv. Eksempelvis tilbyder Xiaomi webbrowseren Opera med deres grænseflade MIUI. Det kan også give større mulighed for at justere skærmen i forhold til natlys og lignende, hvorfor det egentligt kan være meget smart med denne mulighed.

Hardware

Når det kommer til elektronik og smartphones, kommer vi absolut heller ikke uden om hardwaren. Hardwaren er nemlig selve smartphonen – dét, den er lavet af. Her ser vi ofte på smartphonens specifikationer, og det drejer sig om kamera, batteri, skærm og resten – eksempelvis fingeraftrykslæser.

Vil du have det bedste af det bedste inden for alle kategorierne, betaler du selvfølgelig også godt for det. Ellers kan det også være, du er nødt til at overveje, hvad du vægter højest. Er du glad for at tage billeder, skal du måske gå efter den smartphone med det bedste kamera. Og skal du tage mange billeder, skal der også være god plads på smartphonen, både til billederne og måske et par gode redigerings-apps. Ellers kommer du heldigvis også langt med cloudbaserede løsninger.

Andre funktioner

De fleste smartphones i dag har efterhånden mange af de samme funktioner. Det er muligt at få et væld af apps (applikationer, programmer) til smartphones, så du kan få lige præcis de hjælpemidler, programmer og meget mere, du har brug for. De fleste smartphones har allerede smarte indbyggede funktioner som kamera, selvfølgelig, lommelygte, lommeregner og lignende.

Bluetooth

Dertil kommer der funktioner som Bluetooth, som alle smartphones efterhånden også har. Bluetooth kan bruges til at koble din smartphone til andre enheder, som trådløse hovedtelefoner, højtalere, et smartwatch eller lignende.

NFC

Nogle smartphones har også NFC, som betyder Near Field Communication. Med NFC kan du bruge din smartphone som en form for nøgle til at låse smartdøre op. Du kan også bruge det til betaling på steder, der tilbyder betaling med Apple Pay eller Google Pay.

Touch ID, Face ID og Face recognition

De nyere smartphones på markedet tilbyder også muligheden for Touch ID, Face ID eller Face recognition. Sikkerheden skal nemlig være i top. Derfor er Touch ID – eller fingeraftrykslæsning en ret almindelig ting i mange smartphones nu, mens der på de lidt mere avancerede også kan være mulighed for Face ID eller Face recognition. Det vil altså sige ansigtsgenkendelse. Apple og Samsung bruger begge ansigtsgenkendelse til en række af deres smartphones, og det er blevet meget populært, da det er mere sikkert end fingeraftrykslæsning.

Kameraopløsning

Når vi kigger på kameraet, er der også mulighed for forskellige opløsninger til både skærmen og videoptagelse. Her taler man eksempelvis om Full HD, 4K og 8K, der gør det muligt at filme og tage billeder med utroligt høj opløsning. Full HD er den mest normale opløsning på skærmen, og det vil sige, at billedet eller videoptagelsen strækker sig til 1920 x 1080 pixels. Med en sådan opløsning vil du stadig få et billede, der ser godt ud på både smartphone, såvel som større skærme som computer og TV.

Når vi kigger på 4K og 8K, bliver opløsningen endnu bedre. Ved 8K taler vi eksempelvis om en opløsning på omkring 8000 pixels i bredden. Så kan du nærmest lave et mesterværk af en film med en sådan opløsning.

Skærmen

LCD, OLED eller AMOLED? Kigger du på en smartphones specifikationer dukker disse ord sikkert op, og det har noget at gøre med, hvilken skærmtype smartphonen har.

LCD-skærme er meget almindelige, men vi ser efterhånden også flere og flere OLED skærme. LCD består af flere lag glas og filtre, som oplyses fra bagsiden. Med OLED, derimod, har hver enkelt pixel sin egen diode, der lyser, og derfor kan det give en fantastisk farvegengivelse. AMOLED minder mest om OLED, men det kan også anvendes på større skærme.

Minijack eller ej

Har du et lækkert sæt hovedtelefoner, der ikke kører på bluetooth, men derimod med kabel? Så skal du selvfølgelig sikre dig, at din nye smartphone har minijack-udgang. Der er nemlig flere og flere smartphones, der ikke har mulighed for at tilkoble hovedtelefoner med minijack. Grunden til det er, at producenterne efterhånden prioriterer større batteri eller muligheden for en mere vandtæt smartphone.

Verden bliver efterhånden mere og mere trådløs, men vær opmærksom på dette, når du skal købe en smartphone – ellers skal du pludselig også ud og investere i et nyt sæt lækre hovedtelefoner. Har du alligevel planer om det, kan du selvfølgelig tjekke vores guide til hovedtelefoner.

Mulighed for Dual SIM-kort?

Har du behov for to numre på din smartphone – eksempelvis hvis du gerne vil bruge den samme som privattelefon og arbejdstelefon. Så skal du gå efter en smartphone med Dual SIM-kort. Med dette kan du nemlig have tilknyttet to forskellige numre på den samme mobil, og så slipper du altså for at skulle holde styr på to smartphones i tasken eller lommerne.

Vær dog opmærksom på, at du med nogle mobiltelefoner er nødt til at sløjfe muligheden for to SIM-kort, hvis du gerne vil have ekstra lagerplads i form af et Micro-SD kort.

Hvad koster smartphones?

Vi slipper ikke udenom at tale om det, nemlig prisen. Når du skal købe en smartphone, skal du selvfølgelig tænke over dit budget. Hvor mange penge, vil du bruge på en smartphone? Og hvad koster smartphones egentlig? Generelt ligger de i et prisleje på omkring 1.500 kr for de billigste til op omkring 18.000 kr for de allerdyreste.

Drømmer du om en smartphone med det bedste kamera, masser af lagerplads og et godt batteri, så koster det selvfølgelig. Så kan du gå på udkig efter en iPhone, Sony eller Samsung Galaxy. Leder du efter den bedste iPhone eller den bedste Samsung telefon, kan du finde dem her på siden.

Vil du hellere have en billigere smartphone, kan du se hvad Huawei eller Xiaomi har at byde på. Her får du nemlig ganske gode mobiltelefoner til prisen. Længere nede på siden her kan du læse vores anmeldelse af Xiaomi Redmi Note 8 Pro, der lige nu ses som en af de bedste budgetvenlige smartphones på markedet.

Design

De forskellige smartphoneproducenter i dag gør meget ud af at skabe smartphones der ser flotte og smarte ud, og det er også en af de ting, medierne og teknologimagasinerne gør meget ud af, når der lanceres nye smartphones. Men en smartphones design handler ikke udelukkende om udseendet.

Det handler også meget om ergonomien – hvordan føles smartphonen i hånden? Passer størrelsen til forbrugerne? Hvordan er knapperne placeret?

Nogle smartphones er i dag så store, at de grænser sig til tablets – og det kan jo være meget fedt med en størrelse, hvor alt bliver klart og tydeligt på skærmen. Især hvis du gerne vil se film eller spille spil, eller skal bruge tid på at scrolle dig igennem news feeds på de sociale medier. Men en stor smartphone kan også være lidt upraktisk, da den både kan være sværere at holde på, samt bruge med én hånd, og det kan være svært at proppe den ned i lommen eller tasken.

Brugervenlighed

En smartphones brugervenlighed går ofte hånd i hånd med dens styresystem. Vi har været lidt ind på styresystemer, og det er i den grad det, der deler vandene mest, både når det gælder smartphones, men også laptops og tablets

Hvad angår smartphones’ specifikationer minder de forskellige producenter efterhånden meget om hinanden – deres funktioner som kamera, skærm og lignende ligger utroligt tæt, og derfor er det ikke lige her, vi finder de store forskelle mere.

Den store forskel ligger primært i styresystemerne, og her er de to største i branchen lige nu Google med deres Android, og Apple med deres iOS. Mange smartphone-producenter bruger som bekendt Android, mens iOS kun bruges af Apple. Og hvad der er bedst, handler i bund og grund om personlige præferencer. Nogle mennesker sværger til Apple, mens andre kun vil have Android.

Apple er nok især kendt for deres brugervenlige styresystem, samt muligheden for at arbejde på tværs af enheder – og det er måske netop en af de helt fede ting ved Apples iOS. Du kan eksempelvis have en side åben i Safari-browseren på din iPhone, og hopper du over på MacBook eller iPad, kan du ved blot et enkelt klik åbne samme side i browseren her, hvis du har behov for en større skærm. Det samme gælder hvis du er i gang med at skrive en mail – du kan starte på iPhonen og så bare hoppe over på Mac’en.

Google er selvfølgelig kendte for deres søgemaskine, men deres styresystem, Android, er efterhånden også blevet et af verdens førende – især i kraft af at flere store smartphoneproducenter jo har taget det til sig. Her bruger Samsung, Sony og LG også Android-systemet på deres smartphones. Det er smart, fordi det er bygget på et open source system, hvilket betyder, at hvis du selv kender til kode og programmering, kan du selv ændre lidt i systemet. Men det kræver altså lige lidt. Android giver altså en større fleksibilitet og muligheder for at personliggøre systemet.

Behov

I takt med digitaliseringen har vores behov for smartphones udviklet sig en del de seneste år. Med en smartphone kan vi nemlig ikke bare ringe og skrive sms’er. Smartphonen er også vores kamera, vores spillekonsol og meget mere. Vi kan tjekke mails, vejrudsigt, se film, tjekke rejsetider, købe togbiletter og meget mere på vores smartphones i dag. De kan sågar bruges som skridttællere – hvilket især er blevet populært, nu hvor man taler så meget om de der 10.000 skridt vi skal gå om dagen.

Desuden er der efterhånden mange ting i vores daglige liv, der er blevet tilgængelige som apps. Vi kan få Dankort og NemID som app på smartphonen og senest vores gule sygesikringsbevis. Og selvom vi måske havde disse ting samlet i vores pung før, er det nu endnu nemmere, fordi vi kan have det hele samlet i telefonen. Vi kan logge på de forskellige offentlige institutioner som e-boks og SKAT, uden vi skal til at rode efter NemID-kortet – for hvor er det nu lige, vi har smidt det hen i rodebunken i skrivebordsskuffen?

Her under coronapandemien har vi også fået ekstra brug for smartphonen med det såkaldte coronapas, hvor vi kan fremvise negativ test eller vaccine. Uden en smartphone er det simpelthen nødvendigt at rende rundt med et printet coronapas i baglommen eller pungen.

Smartphonen er altså i høj grad blevet en forlængelse af os selv og de redskaber og enheder, vi har omkring os. Smartphonen kan være vores pung, vores kamera og meget mere, og derfor er den i høj grad blevet nødvendig. Der er selvfølgelig de mennesker, der absolut ikke har lyst til at være en del af digitaliseringen og derfor sværger til de gamle mobiltelefoner. Men det bliver efterhånden sværere og sværere at begå sig i vores samfund uden.

Hvis du skal købe en smartphone, er det med stor sandsynlighed fordi, du føler, at du har behov for en. Og derfor skal du altså finde ud af, præcist hvad dit behov er, så du kan købe den helt rigtige smartphone til dig.

98
Apple IPhone 14
90
Apple iPhone 12 mini 64GB
85
OnePlus Nord 2 5G 128GB
Tilføj Produkt
Pris8267 kr5999 kr1399 kr
Serie14Apple iPhone 12OnePlus Nord
OperativsystemiOS 16iOSAndroid
Udgivelsesår202220202021
FarveForskellige farverBlå, Grøn, Hvid, Lilla, Rød, SortBlå, Grå
Materiale Glas Rustfrit stålAluminum, GlasGlas, Plastik
Senior mobiltelefon-NejNej
Android Version--Android 11
5GJaJaJa
5G frekvens-Sub-6 GHz-
4GJaJaJa
Wi-FiJaWi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6Wi-Fi 5
Bluetooth-versionJa5.05.2
NFC-JaJa
SIM-korte-SIM Nano-SIMNano-SIM, eSIMNano-SIM
Hybrid Dual SIM Slot-NejNej
GPSJaJaJa
Dobbelt SIM-kortpladser--Ja
SAR-værdi---
Indbygget kameraJaJaJa
Front kameraJaJaJa
Antal bagkameraer323
Antal frontkameraer111
Kameraopløsning12.0 MP12.0 MP50.0 MP
Kameraopløsning (front)12.0 MP12.0 MP32.0 MP
Max billeder per sekund240 fps240 fps240 fps
Max videoopløsning4K video recording at 24 fps, 25 fps, 30 fps, or 60 fps4K4K
Optisk billedstabilisering (OIS)-JaJa
Flash/LightJaJaJa
EgenskaberHøreapparat kompatibel, StereohøjttalereHøreapparat kompatibel, StereohøjttalereStereohøjttalere
Indbyggede sensorerAnsigtsscanner, Barometer, Gyroscope/Accelerometer, NærhedsscannerAnsigtsscanner, Barometer, Gyroscope/Accelerometer, NærhedsscannerFingeraftrykslæser, Gyroscope/Accelerometer, Nærhedsscanner
VandafvisendeSplash, Water, and Dust ResistantJaNej
IP-Klasse-IP 68-
Stødsikker-NejNej
SammenfoldeligNejNejNej
Fysisk tastatur---
USB-forbindelseJaJaJa
USB-typeUSB-CUSB-CUSB-C
Hovedtelefontilslutning 3,5mm-NejNej
Skærmstørrelse6.15.4 "6.43 "
Skærmopløsning2532??by??1170-pixel1080x23401080x2400
Pixeltæthed (PPI)-476409
SkærmtypeHDR displayOLEDAMOLED
Sekundær skærm-NejNej
TouchskærmJaJaJa
Opdateringshastighed--90Hz
Intern hukommelse128GB, 256GB, 512GB64 GB128 GB
Hukommelseskortlæser-NejNej
Hukommelseskorttype---
Processorkerne(r)6-kerner (Hexa Core)Hexa CoreOcta Core
System on Chip (SoC)A15Apple A14-
Processorhastighed--3.0 GHz
Udskifteligt batteri-NejNej
Trådløs opladningJaJaNej
Trådløs ladestationQIQI-
Hurtig opladningJaJaJa
Batterikapacitet (mAh)--4500 mAh
Højde146.7 mm131.5 mm158.9 mm
Bredde71.5 mm64.2 mm73.2 mm
Dybde7.80 mm-8.3 mm
Vægt172 g-189.0 g
RAM--8 GB
85
Apple iPhone 12 Pro 256GB
Specifikationer
 • Serie: Apple iPhone 12
 • Operativsystem: iOS
 • Udgivelsesår: 2020

Flere Specifikationer: Farve - Blå, Guld, Sort, Sølv; Materiale - Glas, Stål; Senior mobiltelefon - Nej; 5G - Ja; 5G frekvens - Sub-6 GHz; 4G - Ja; Wi-Fi - Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Apple iPhone 12 Pro 256GB

Vi kan ikke tale om smartphones uden at tænke på Apples iPhone. Apple er nemlig en af pionererne, når det gælder smartphones. De har siden den første iPhone i 2007 fulgt godt med, og med deres seneste skud på stammen, iPhone 12 Pro, får du en god iPhone til pengene.

Sammenligner vi med den forrige, iPhone 12, er der måske ikke så meget at komme efter i forhold til en opgradering. Derfor giver det måske ikke så meget mening, hvis man skal opgradere fra 12??eren til denne. Medmindre du er på udkig efter mere lagerplads, flotte farver og en oplevelse af et kamera.

85
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB
Specifikationer
 • Serie: Samsung Galaxy S21
 • Operativsystem: Android
 • Udgivelsesår: 2021

Flere Specifikationer: Farve - Blå, Brun, Grå, Hvid, Sort, Sølv; Materiale - Aluminum, Glas; Senior mobiltelefon - Nej; 5G - Ja; 5G frekvens - Sub-6 GHz, mmWave; 4G - Ja; Wi-Fi - Wi-Fi 4, Wi-Fi 5; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB

Kan du ikke få nok af kamera i din telefon, og skal det være det bedste af det bedste, er det helt sikkert Samsung Galaxy S21 Ultra, du skal gå efter. Ikke nok med et lækkert design og muligheden for at bruge S Pen, får du simpelthen kamera for alle pengene. Oven i hatten får du også 5G, en virkelig god batteritid og muligheden for op til 16 GB RAM.

85
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB RAM 128GB
Specifikationer
 • Serie: Xiaomi Redmi Note 8
 • Operativsystem: Android
 • Udgivelsesår: 2019

Flere Specifikationer: Farve - Grå, Grøn, Hvid; Materiale - Glas; Senior mobiltelefon - Nej; 5G - Nej; 4G - Ja; Wi-Fi - Wi-Fi 4, Wi-Fi 5; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB RAM 128GB

Der er efterhånden mange smartphones på markedet, og en del af dem i den dyre ende af prisskalaen, når vi sammenligner pris og kvalitet. Men der findes heldigvis undtagelser, og Xiaomi Redmi Note 8 Pro er én af dem.

Her får du nemlig en ganske god smartphone til en virkelig overkommelig pris.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smartphones

Hvilken smartphone du skal vælge afhænger selvfølgelig først og fremmest af dit behov og dit budget. Der findes mange gode smartphones på markedet i alle prisklasser, og med lidt overvejelser over, hvad du har brug for, kan du nem

Hvilken smartphone der er bedst på markedet lige nu, afhænger meget af dine personlige præferencer, samt hvilket styresystem du er mest til. Nogle af de bedste smartphones lige nu er Samsung Galaxy S21 Ultra, samt iPhone 12 Pro.

Når du skal købe en smartphone, skal du først og fremmest overveje, hvilket styresystem, du vil have. Dertil skal du overveje, hvor meget lagerplads, den skal have, og hvad du ellers har planer om at bruge den til. Tager du mange billeder, er det fx godt at gå efter en smartphone med et godt kamera og god plads. Vil du gerne spille meget på din smartphone, er det godt med en der har en ordentlig CPU og mange RAM, og eventuelt en lidt stor skærm. Der er altså mange ting, du bør tænke over, når du skal købe en smartphone.

Kilder

Markedet for smartphones er en kæmpe jungle, og det bliver større og større, da producenterne hvert år spytter flere forskellige modeller ud. Derfor er det svært at finde rundt i, hvad der hitter inden for mobilområdet. Heldigvis er der mange gode teknologimagasiner, testmagasiner og forbrugerguides, der har sat sig ind i, hvad der kommer på markedet, og hvilke der er bedst inden for de forskellige prisklasser.

Forbrugerrådet Tænk (Maj 2021) ????

Den danske forbrugerorganisation Forbrugerrådet Tænk har i åretvis testet produkter, så de kan give os de bedste forudsætninger, når vi skal ud og købe nye ting til vores hjem. De tester løbende nye smartphones, og lige nu har de intet mindre end 142 testede smartphones. Her finder du både iPhone, Samsung, LG, Huawei og mange flere testede smartphones. For at kunne læse Tænks anmeldelser kræver det et abonnement.

Til denne artikel har vi taget udgangspunkt i en række pålidelige og troværdige kilder, så vi kan give dig den bedste guide til smartphones, og du kan finde den perfekte mobiltelefon.

Se testen her: https://taenk.dk/test/smartphones-og-mobiltelefoner

Råd & Rön (Juni 21) ????

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har intet mindre end 116 testede smartphones på deres hjemmeside i skrivende stund. De tester løbende smartphones, og derfor kan du hurtigt og nemt finde de nyeste smartphones på markedet. De baserer deres tests på lydkvalitet, vandtæthed, batteritid og opladningstid, surfing, skærmens kontrast og farvehåndtering og meget mere.

Du kan mod betaling læse tests af smartphones lige her: https://www.radron.se/tester/telefoni-datorer–internet/mobiler/

Techradar.com ????

Det britiske teknologimagasin er helt med på alt der rører sig inden for smartphones, tablets og meget mere. Her finder du et væld af nyheder og anmeldelser. Særligt har de lavet mange grundige tests og anmeldelser af smartphones, som du kan finde frem blot ved en enkelt søgning på deres hjemmeside. Du finder også en Top 10 over de bedste smartphones i 2021, samt dybdegående reviews af de tre smartphones, vi har nævnt i denne guide.

https://global.techradar.com/da-dk/reviews/anmeldelse-iphone-12-pro

Trustedreviews.com ????

På det amerikanske forbrugermagasin Trustedreviews.com finder du også et væld af nyheder og anmeldelser af smartphones. Du kan søge dig frem til en lang række reviews af de bedste smartphones på markedet, så du nemt kan afgøre, om de er noget for dig.

Du kan blandt andet læse deres anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra lige her: https://www.trustedreviews.com/reviews/samsung-galaxy-s21-ultra

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Apple IPhone 14
98
Apple IPhone 14
8267 kr 9812.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.