TEST: De Bedste Juicer i test 2023

I denne artikel har vi samlet 59 af de bedste Juicere, du kan finde på markedet lige nu. Juicere her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 6489 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Juicer. Så er du på udkig efter den helt rigtige Juicer til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Juicere her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Louise Christensen
6489 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
59 Produkter
Sidst opdateret: jan 2, 2023
88 timer Tid brugt
Louise Christensen

Som mor ved Louise lige præcis hvad der hitter på børneområdet. Hun har helt styr på barnevogne, babyalarmer og autostole. Og med små børn skal der også vaskes tøj – tit og ofte, og derfor ved Louise selvfølgelig også alt om vaskemaskiner.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Juicer i test 2023 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Bosch MCP3500N
Bosch MCP3500N Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
92
235.40 kr 208 kr

Bedste pris hos:

happii.dk
BEDST I TEST
Sage The Citrus Press Pro
Sage The Citrus Press Pro Læs mere om produktet
  • Bedst i test
93
1991.80 kr 1599 kr

Bedste pris hos:

Lomax

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Sage The Citrus Press Pro 93
PREMIUM VALG
Sage The Nutri Juicer Cold XL 91
BEDST TIL PRISEN
Bosch MCP3500N 92
Tilføj Produkt
Pris1599 kr3000 kr208 kr
Kapacitet (Saftbeholder)-2000.0 ml800.0 ml
Kapacitet (Frugtkød)---
Hastighedstrin-3-
Effekt110 W1500 W25 W
Egenskaber- Trinløs styring Integreret saftbeholder
Ledningslængde---
Højde 356.0 mm 54.0 mm 22.0 mm
Dybde 193.0 mm 51.0 mm 17.8 mm
Bredde 262.0 mm 29.0 mm 20.0 mm
Vægt- 6.6 kg 0.89 kg
Farver---
Kapacitet---
Program---
Antal knivblade---
Antal bægre/skåle---

Bedste Juicer under 2000 kr. Top 3

Sage The Citrus Press Pro Sage The Citrus Press Pro1599 kr
93
Bedste pris hos: Lomax
Bosch MCP3500N Bosch MCP3500N208 kr
92
Bedste pris hos: happii.dk
Smeg CJF01 Smeg CJF011121 kr
88
Bedste pris hos: Royal Design DK

Hvilket Juicer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Juicer.

#1
Smeg
88
#2
Cilio
78
#3
Sage
46
#4
Princess
20
#5
Wilfa
17

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du den bedste juicer

Om end du ønsker at skabe en sundere hverdag eller bare nyder et glas friskpresset juice, så er en juicer garanteret noget for dig. De fleste har vist allerede hørt om juiceren og dens fantastiske egenskaber, og den er efterhånden blevet fast inventar i de fleste køkkener. Med en juicer kan du nemlig hurtigt og nemt få indtaget de daglige vitaminer – og du bestemmer helt selv, hvilke ingredienser, den skal bestå af.

I dag findes der efterhånden et større udvalg af forskellige juicemaskiner, hvilket kan gøre det svært at vurdere, hvilken man egentlig bør købe. Vi ønsker derfor at gøre det væsentligt lettere og hurtigere for dig at spotte den helt rette juicer, og derfor finder du i denne artikel en oversigt over nogle gode overvejelser, som kan hjælpe dig skridtet tættere mod det rigtige valg.

Hvad er en juicer?

En juicer går også under navnet ”saftpresser”, som er en køkkenmaskine med mange fordele. Juiceren er efterhånden blevet særdeles populær, da det er en hurtig og nem måde at indtage alle de gode og sunde vitaminer, som kroppen kan drage nytte af – friskpresset juice er nemlig gavnligt for både kroppen og det generelle helbred, da det er spækket med vitaminer, mineraler og gode nærringsstoffer, som alt sammen har en positiv indvirkning på kroppen.

Den største fordel ved en juicer er, at det er dig, der bestemmer, hvilke ingredienser, som juicen skal bestå af. Derudover er den friskpresset juice væsentligt bedre for kroppen end dem, du finder i supermarkedet, da de typisk indeholder forskellige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere, som ikke er besynderligt sundt for kroppen i længden – og derfor er juiceren perfekt til dig, der ønsker at fylde kroppen godt op med de gode vitaminer og nærringsstoffer.

Måske kunne du også være interesseret i at læse lignende artikler, som guider dig til at finde den bedste foodprocessor eller blender – hvem ved? Måske er det, det næste, du skal på udkig efter.

Hvilken juicer skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge den rette juicer, da der efterhånden findes mange modeller på markedet. Først og fremmest kan du starte med at overveje, hvad du egentlig vil bruge juiceren til – måske er du blot på udkig efter en ganske simpel juicer, så du kan nyde en friskpresset appelsinjuice til morgenmaden eller måske er du på udkig efter en mere avanceret juicer, som kan klare lidt mere end den friske appelsinjuice.

Slowjuicer

En slowjuicer kværner ingredienserne gennem en snegl. Saften bliver dermed presset langsomt ud af ingredienserne ved meget lave omdrejninger, hvilket skaber en fantastisk smagsoplevelse. Typisk bruger slowjuiceren mellem 45 – 70 omdrejninger per minut, og dermed bevarer juicen alle dens gode enzymer og næringsstoffer.

Fordelen ved slowjuiceren er, at den er meget støjsvag og er derfor behagelig at bruge. Derudover bruger den ikke varme, hvilket betyder, at juicen bibeholder alle dens gode enzymer og næringsstoffer og så er den også nem at rengøre. Dog betyder dette også, at slowjuiceren befinder sig i den dyrere prisklasse og derudover kræver den lidt forberedelsestid, da alle ingredienserne skal skæres i mindre stykker, således juiceren kan presse dem.

Centrifugal juicer

Som det kommer af navnet, så bruger denne juicer centrifugalkraften og slynger dermed saften ud af ingredienserne ved meget høje omdrejninger. En centrifugal juicer bruger typisk mellem 12 – 14.000 omdrejninger per minut, hvilket betyder, at juicen iltes meget, hvorfor der let kommer skum på toppen af juicen.

Fordelen ved centrifugal juiceren er, at den er billig at anskaffe, den er nem at bruge og så er den hurtig til at presse juice. Dog har centrifugal juiceren en tendens til at have et relativt højt støjniveau, når den er i brug. Derudover har den mange omdrejninger per minut, hvilket ødelægger varme- og iltfølsomme enzymer i juicen og dermed forringes juicens kvalitet en anelse.

Hastigheden spiller en stor rolle

Når du skal vælge en juicer, er det vigtigt, at du er opmærksom på dens hastighed. Hastigheden spiller nemlig en stor rolle, da antallet af omdrejninger per minut har indflydelse på, hvor hurtigt juicen bliver lavet og dens kvalitet.

En juicer med mange omdrejninger per minut udvikler nemlig varme og ilter juicen kraftigt, hvilket ødelægger de varme- og iltfølsomme enzymer og vitaminer, som ellers var i juicen. En juicer med få omdrejninger per minut maser og presser i stedet ingredienserne gennem dens filtersi, hvilket foregår uden varme og iltpåvirkning, hvilket betyder, at juicen dermed bibeholder alle dens gode enzymer og næringsstoffer.

Vælg en juicer med lavt støjniveau

Det er nok de færreste, som finder det behageligt at benytte en larmende juicer, og derfor er det en god idé at være opmærksom på juicerens støjniveau. Støjniveauet varierer nemlig mellem de forskellige modeller, men som udgangspunkt kan du huske på, at jo flere omdrejninger juiceren har per minut, desto højere er støjniveauet.

Juiceren kommer i flere størrelser

Der findes efterhånden juicere i flere forskellige størrelser, og derfor kan du med fordel overveje på forhånd, hvor meget plads du egentligt har at gøre godt med. Måske har du et mindre køkken, og er derfor på udkig efter en juicer, der fylder minimalt og eventuelt kan gemmes væk ved behov eller måske har du et større køkken, som sagtens kan rumme en af de større juicere.

Hvor nemt skal det være?

Nogle juicere har en længere forberedelsestid end andre. Såfremt du er på udkig efter den hurtige og nemme løsning, kan du med fordel vælge en centrifugal juicer, hvor du kan tilsætte ingredienserne med det samme uden den helt store forberedelse. Har du derimod ikke noget imod lidt forarbejde, kan du med fordel vælge en slowjuicer, hvor ingredienserne skal skæres i mindre stykker, således juiceren kan optage dem – men til gengæld får du en sund og velsmagende juice.

Du får, hvad du betaler for

Prisen stemmer stort set altid overens med kvaliteten. Jo højere kvalitet, du ønsker, desto højere bliver prisen. Dog afhænger det naturligvis af, hvilke ønsker du har til juiceren. Såfremt du blot er på udkig efter en simpel juicer, som kan klare det væsentligste, behøver du nødvendigvis ikke at investere flere tusinde kroner i en juicer – men ønsker du derimod en kvalitetsrig juicer, kan det være en god idé at investere i en lidt dyrere model, således du får en juicer af ordenligt kvalitet.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Sage The Citrus Press Pro
93
Sage The Citrus Press Pro
1991.80 kr 1599 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.