TEST: De Bedste Foodprocessor i test 2024

Se alle Foodprocessorer i testen
20323 Anmeldelser
40 Produkter
147 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

89
Bosch MCM3110W Bosch MCM3110W Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
531 kr. 623.40 kr.
98
KitchenAid 5KFP0919EER KitchenAid 5KFP0919EER Læs mere om produktet
 • Ledningsopbevaring
 • Sikkerhedslås
 • Turbo/Pulse
 • Høj kvalitet
1899 kr. 1932.33 kr.
91
Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK Læs mere om produktet
 • Premium valg
2777 kr. 3774.60 kr.

Vores test af
Foodprocessorer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Foodprocessorer på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Foodprocessor
 • Fordele og ulemper

Bedste Foodprocessor
under 500 kr.

Top 3

Hvilket Foodprocessor mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Foodprocessor.

#1
Ninja
93
#2
Sage
91
#3
OBH Nordica
81
#4
Siemens
74
#5
Bosch
67

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Foodprocessor

Måske har du det lidt ligesom Gertrud Sand fra The Julekalender, og du ønsker dig virkelig bare en foodprocessor – og det er skam helt forståeligt!

En foodprocessor er nemlig et fantastisk redskab, der bør høre til i ethvert køkken. Den er en fantastisk hjælpende hånd i køkkenet, fordi den kan hjælpe dig med alt fra hakning af grøntsager og kød til at lave tærtedej eller piske æg. Du kan sågar lave dine egne pølser med det rigtige tilbehør.

Især efter en tid, hvor mange restauranter har været lukket, er vi mange der har fået blod på tanden til at udfordre os mere med madlavningen derhjemme. Der skal eksperimenteres i køkkenet, bages surdejsbrød og meget mere. Derfor er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr, der kan hjælpe dig godt på vej, og her er en foodprocessor altså en genial opfindelse.

Den rette foodprocessor er ikke bare med til at gøre din hverdag nemmere, men hjælper dig også med at tilberedt de lækreste retter. Derfor er det en god idé, at du sætter dig ind i din husholdnings behov, så du kan finde den helt rette makker i køkkenet.

En foodprocessor hører under gruppen af køkkenmaskiner. Køkkenmaskiner bruges ofte som en fælles betegnelse for foodprocessorer og røremaskiner. Dog har en foodprocessor flere funktioner end en røremaskine, hvorfor det selvfølgelig er relevant at skelne mellem de forskellige typer køkkenmaskiner. Er du på udkig efter køkkenmaskiner eller røremaskiner, kan du finde dem her.

Med en foodprocessor kan du blandt andet hakke grøntsager, ælte dej, hakke kød, blende smoothies og suppe og meget mere. Da der findes et væld af foodprocessorer på det danske marked, kan det være svært at vælge. Det kan være svært at gennemskue, hvilken model, der er bedst, og hvorfor lige præcis den foodprocessor er bedre end andre. Her kan det være en fordel at finde en foodprocessor test på nettet. Eller du kan læse guides som denne til, hvordan du finder den rigtige foodprocessor, der passer dig og din husholdnings behov.

Hvorfor købe en foodprocessor?

En foodprocessor er en effektiv og alsidig køkkenmaskine, som du kommer meget langt med i dit køkken. Den er den perfekte makker i køkkenet, fordi den kan bruges til at både ælte, piske, snitte, hakke, male, blende og meget mere. Du kan endda få foodprocessorer der kan bruges som blender eller kaffekværn, hvis du ikke i forvejen har disse maskiner, eller har planer om at købe dem.

Med en foodprocessor sparer du simpelthen både tid og kræfter, og så behøver du ikke have en hel masse forskellige maskiner og apparater i dit køkken. En foodprocessor kan nemlig fint erstatte både håndmixeren og blenderen, så du slipper for at have dit køkken fyldt op med forskellige apparater. Med det rette tilbehør til din foodprocessor, kan I klare alt køkkenarbejdet sammen.

Hvilken foodprocessor skal jeg købe?

Hvilken foodprocessor du bør købe, afhænger meget af dit behov. De fleste foodprocessorer kan selvfølgelig klare de mest almindelige opgaver som at hakke og blende og piske. De kan også sagtens klare at blande en kagedej sammen. Der skal derimod lidt mere kræfter til, hvis du gerne vil ælte en tyk dej som en bolledej. Det er heller ikke alle foodprocessorer der er lige gode til at hakke rå gulerødder eller nødder. Det kræver altså en noget stærkere motor, og derfor bør du selvfølgelig overveje, hvad dit behov er.

Ikke nok med det er der også andre overvejelser såsom skålkapaciteten, kniv-/bladtype og det medfølgende tilbehør. Der er altså rigeligt at tage højde for.

Måske har du heller ikke lige plads i køkkenskabet til en stor maskine, og så skal den stå på køkkenbordet? Så er det nemlig også værd at overveje, hvor stor din foodprocessor skal være, og måske også om den skal være lidt pæn at se på, hvis den skal stå og pynte på køkkenbordet.

Det er altså vigtigt at overveje, hvad dine behov er, når du skal ud at finde den rette foodprocessor. Du skal ikke bare have plads til den, men også gøre op med dig selv, hvilke funktioner og tilbehør, den skal have. Det er ærgerligt at stå med en masse ekstra tilbehør, du egentlig ikke har behov for. Det er også træls at stå med en foodprocessor, der ikke kan hakke gulerødder, så du skal stå og hakke dem i hånden.

Det er selvfølgelig også vigtigt at tage et kig på prisen. Der findes mange billige foodprocessorer, sammenlignet med røremaskiner eller køkkenmaskiner, der ofte kan være en lidt større udgift. Men så er spørgsmålet også, om de billige foodprocessorer så er lige så gode, som de dyre modeller?

Vi har derfor set nærmere på, hvilke specifikationer, du bør være ekstra opmærksom på, når du skal finde den helt rette foodprocessor. Så læs endelig med videre herunder.

Pris

Når du skal finde den helt rigtige foodprocessor, er prisen selvfølgelig en faktor. Og når det kommer til prisen, er det altså noget af en jungle. Prisen på foodprocessorer kan nemlig variere med helt ned til 400 kr og op omkring 5.000 kr. Så der er altså stor forskel på prisen på foodprocessorer.

Men når vi kigger på prisen, kan vi selvfølgelig heller ikke komme uden om kvaliteten. Pris og kvalitet følges nemlig ad, når vi kigger på foodprocessorer. Der er jo ingen tvivl om, at en foodprocessor til 400 kr altså ikke kan helt det samme som den til 5.000 kr.

Det kan måske være fristende at gå efter den billige foodprocessor, men hvis du alligevel ender med at skulle have både en blender og håndmixer til rådighed i dit køkken, eller du alligevel skal stå og hakke de grove grøntsager i hånden, fordi den billige ikke kan klare mosten, så er det måske alligevel penge spildt. Hvis du blot vil have en maskine, der kan hakke grøntsager, skal du måske gå efter en minihakker i stedet.

Så uanset hvor vigtig prisen på foodprocessoren end må være, kan vi ikke komme uden om, at du altså også skal tænke over dit behov. Har du mange krav til en foodprocessor, skal du nok være forberedt på at sætte dit budget lidt højere. Har du ikke det største budget at gøre med, kan du selvfølgelig stadig finde en rimelig foodprocessor til rimelige penge. Alt i alt kan en foodprocessor være et fantastisk redskab og en hjælpende hånd i dit køkken.

Motor

Når du skal vælge en foodprocessor, er det altid godt at kigge på dens motorkraft og hvor mange watt, den er på. Det kan nemlig give dig en god fornemmelse af, hvor meget foodprocessoren kan klare.

Det er som udgangspunkt vigtigt at gå efter en foodprocessor, der kan klare de fleste typer opgaver, for så er du hjulpet godt på vej hele vejen gennem madlavningsprocessen. Det gælder også hårde opgaver som at hakke hårde grøntsager som gulerødder eller nødder, samt æltning af gærdeje, der ofte er noget tykkere og tungere end almindelige kagedeje.

Så skal du ælte en bolledej, skal du altså være sikker på, at din foodprocessor har nok kræfter i motoren til at klare processen. Det samme gælder, hvis du skal hakke en portion hasselnødder, mandler eller rå gulerødder. Er motoren ikke kraftig nok, kan du risikere, at den ikke kan klare opgaven, eller at motoren simpelthen står af. Så står du enten med et halvfærdigt stykke arbejde, eller en ødelagt foodprocessor.

Skålkapacitet

Foodprocessorens motorkraft er selvfølgelig ikke det eneste, der er vigtigt at tage højde for. Det er også meget godt at tage et kig på skålkapaciteten.

Der findes et væld af foodprocessorer i forskellige størrelser og former. Derfor kan du også sagtens finde en foodprocessor, der passer til dit behov, hvis du sørger for at sætte dig lidt ind i tingene først.

Når vi ser på skålkapaciteten, er det nemlig værd at overveje, hvor store portioner, du har planer om at lave. Hvis du ved, at du skal lave store portioner, eller for eksempel gerne vil bruge din foodprocessor til at lave en portion bolledej, kræver det ofte en lidt større skål. Især hvis du vil sikre dig, at den får æltet dejen godt igennem. Men skal du primært bruge foodprocessoren til at hakke mindre ting som eksempelvis nødder, behøver du måske ikke så stor en skål.

En foodprocessor med en stor skålkapacitet gør det altså muligt for dig at lave større portioner – og bruge den til at ælte tykke gærdeje. Det kræver dog også mere plads i køkkenet at have et sådan apparat stående.

Størrelse og design

I forlængelse af foodprocessorens skålkapacitet, er det selvfølgelig også værd at overveje selve foodprocessorens størrelse, såvel som design.

En foodprocessor med en bred base giver bedre støtte, så den står fast på bordet. Med en bred base og robust krop – og måske et sæt sugekopper i bunden – er du nemlig sikret, at foodprocessoren ikke hopper og danser rundt på køkkenbordet, og i værste fald tager et hop i døden ud over kanten. Så slipper du altså også for at skulle stå og holde fast i den lille fætter, og du kan i stedet koncentrere dig om nogle af de andre opgaver under madlavningsprocessen.

En mindre foodprocessor kan dog også have sine fordele, hvis du ikke har den helt store plads på køkkenbordet eller i køkkenskabet.

Foodprocessorer har desværre ikke ry for at være de flotteste og mest farvestrålende køkkenmaskiner – og derfor er det sjældent nogen, vi gider have stående permanent fremme på køkkenbordet, som vi måske gør med røremaskiner, brødristere eller kaffemaskiner. Går du meget op i design og æstetik, kan du selvfølgelig være heldig at finde lidt flottere modeller, såsom SMEG eller KitchenAid i flotte farver der passer til netop dit køkken. Så har du planer om at bruge din foodprocessor på daglig basis, er det måske alligevel rart med en, der pynter lidt på bordet.

Har du derimod planer om at have en fast plads til din foodprocessor i køkkenskabet, behøver du selvfølgelig ikke tage så meget højde for udseendet, og så er det altså værd at fokusere mest på størrelsen og de øvrige funktioner og specifikationer.

Knive/blade

En anden ting der ofte går hånd i hånd med foodprocessorens motor, når det gælder især hakning, er foodprocessorens knive eller blade. Her er det godt at gå efter en foodprocessor, der har flere knive eller blade til forskellige opgaver. Der er ofte tale om de almindelige knive i foodprocessoren, samt ekstra blade og rivejern. Og de skal selvfølgelig være af god kvalitet – og rustfrit stål.

Medfølgende tilbehør

Som nævnt ovenfor kan der være forskellige typer knive og blade med til en foodprocessor. Der kan også være andet tilbehør som rivejern og juliennejern, der giver dig et godt udvalg af muligheder i forhold til madlavningen.

Nogle foodprocessorer har ikke bare knive og rivejern, men også forskellige typer kroge, der gør det muligt at piske fløde og æg, samt røre dej sammen. De kan også have en blenderkande, citruspresser, saftcentrifuge og meget andet. Enkelte foodprocessorer har oven i købet også en fin opbevaringsboks til alt det ekstra tilbehør, hvilket kan være rar at have, så alle delene ikke pludselig ligger hist og pist i køkkenskabet.

Det er altså godt at tage et kig på det medfølgende tilbehør, når du vælger en foodprocessor. Nogle foodprocessorer har masser af tilbehør, og andre kan du tilkøbe ekstra tilbehør. Om tilbehøret hører med fra start eller skal tilkøbes, er altså med til at påvirke prisen på foodprocessoren, og det er selvfølgelig værd at tage højde for.

Derfor bør du netop overveje, hvad dit behov er, når du skal gå efter en foodprocessor og dens tilbehør. Vil du gerne have en gedigen og multifunktionel foodprocessor, er det måske værd at gå efter den lidt dyrere model, hvor der er meget tilbehør med fra start. Har du ikke så stort et behov for mange forskellige ekstra dele, kan du blot vælge en lidt billigere model med færre tilbehør, og så kan det altid tilkøbes, hvis behovet skulle opstå.

Andre overvejelser

Når du skal vælge en foodprocessor, kan det også være en idé at se lidt på andre ting som rengøring af maskinen, samt dens støjniveau.

Mange foodprocessorer har dele af plastik, såsom skålen og ekstra løsdele, der efterhånden sagtens kan vaskes i opvaskemaskinen. Det kan dog være en god idé at vaske knive og andre dele af stål i hånden, og tørrer dem grundigt af bagefter, for at undgå eventuelle rustpletter. Du kan dog sagtens finde foodprocessorer, hvor alle dele – selvfølgelig bortset fra basen – kan komme i opvaskemaskinen. Og så bliver det jo næsten ikke nemmere.

Du kan læse mere om, hvordan vi anbefaler, at du rengør din foodprocessor længere nede.

En anden ting, der er god at overveje, er selvfølgelig foodprocessorens støjniveau. Er det ikke et problem for dig, at der er lidt lyd på maskinen, er det selvfølgelig ikke noget, du behøver gå nærmere op i. Men det kan for nogen være rart med en lidt mindre støjende foodprocessor, og det er heldigvis også til at finde.

Der er altså virkelig mange ting, du bør overveje, når du skal vælge den foodprocessor, du vil købe. Derfor kan det være svært at vælge den rigtige foodprocessor. Men med guides som denne, og de mange tests og anmeldelser, du kan finde på nettet, er du forhåbentligt snart på rette vej.

98
KitchenAid 5KFP0919EER
91
Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK
89
Bosch MCM3110W
Tilføj Produkt
Pris1899 kr2777 kr531 kr
KategoriFoodprocessorFoodprocessorFoodprocessor
EgenskaberBPA-fri, Belysning, Del tåler opvaskemaskine, Ledningsopbevaring, Låg med føder, Sikkerhedslås, Turbo/Pulse funktion, Variabel hastighedsfunktionDel tåler opvaskemaskine, OverophedningsbeskyttelseDel tåler opvaskemaskine, Ledningsopbevaring, Låg med føder, Turbo/Pulse funktion
Inkluderede skåle1 stk2 stk-
Inkluderet tilbehørGrøntsagshakker, Rive & Strimmelskive, Skæreskive, UniversalknivPiskeris, Rive- og snitteskiver, Universal skive, Dejkniv, Opbevaringsbeholder til tilbehørDejkrog, Grøntsagshakker, Skæreknive, Universalkniv
Skålkapacitet2,1 L3,7 L2,3 L
Skålkapacitet (kg)-2,5 kg-
Effekt250 W2000 W800 W
Egenskaber---
Hastighedstrin-12
BeholdermaterialePlastPlastPlast
MaterialePlastikMetalPlastik
89
Kenwood Multipro Compact FDP300
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Kværnskive, Skæreskive; Skålkapacitet - 2,1 L; Effekt - 800 W; Vægt - 36,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Kenwood Multipro Compact FDP300

Når vi taler om køkkenmaskiner, har du uden tvivl hørt om Kenwood. Med Kenwood Multipro  får du en yderst solid og alsidig foodprocessor, der kan klare alle typer opgaver i køkkenet. Især når det gælder bagning, kan den både piske, ælte og blande. Den kan selvfølgelig også klare et væld af andre opgaver i køkkenet, såsom at hakke, snitte og presse. Der medfølger nemlig et bredt udvalg af tilbehør, som selvfølgelig kan opbevares i den medfølgende opbevaringsboks.

Der medfølger en ekstra miniskål på 1,7 liter, samt en ThermoResist glasblender, der gør det muligt at blende både kolde og varme ting. Så kan du bare smide din suppe over i glasblenderen til purering, uden at skulle bekymre dig om, at den går i stykker. Det er et stort plus, da det gør madlavningen noget nemmere.

En anden fed detalje er, at Kenwood  har indbyggede vægte, så du bare kan veje ingredienserne af direkte i skålen. Så slipper du for at skulle bakse med flere skåle og en køkkenvægt på samme tid.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne dens økotilstand. Hvis maskinen ikke er blevet brugt i 30 minutter, vil den skifte over på økotilstand helt automatisk, og derved reducere energiforbruget med op til 50 procent.

Det eneste vi kan sætte en finger på er den lidt høje pris, samt at den er meget tung og stor, og derfor måske ikke lige en maskine, man vil flytte frem og tilbage fra køkkenskab til køkkenbord. Den bør have sin egen plads på køkkenbordet. Til gengæld får du også en virkelig god maskine med masser af godt udstyr, så der ikke er nogen grænser for, hvad du kan få produceret i køkkenet.

Alt i alt er det en god og solid foodprocessor med mange fede funktioner og tilbehør, der gør den til en alsidig og perfekt hjælpende hånd i køkkenet.

89
Bosch MCM3401M
2

Bosch MCM3401M Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Dejpisker, Grøntsagshakker, Låg, Rive- & Strimmelskive; Skålkapacitet - 2,3 L; Effekt - 800 W; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch MCM3401M

Går du efter en billig foodprocessor, der stadig kan sit kram, er Bosch MCM3401M et rigtig godt valg. Den er nemlig også udvalgt til at være et ”Godt Køb” i Forbrugerrådet Tænks test af foodprocessorer i 2018.

Med intet mindre end 50 funktioner og et væld af tilbehør, er det en yderst alsidig maskine. Der er nærmest ikke det, denne foodprocessor kan klare. Her er nemlig en kæmpe udstyrspakke med, så du kan bruge den som både kaffekværn, blender, grøntsagshakker, pisker og meget mere. Det er altså en yderst alsidig foodprocessor, der uden tvivl kan blive din bedste ven i køkkenet. Vigtigt at nævne er dog, at den med sin lidt lille skål måske ikke er helt optimal, hvis du vil ælte tykke gærdeje i den.

Selv med et væld af funktioner og ekstraudstyr, er Bosch MCM3401M med sin vægt og størrelse nem at opbevare. De mange forskellige dele kan nemt samles i den store skål. Det er altså ingen sag at gemme den væk i køkkenskabet, når den ikke er i brug. Her er oven i købet lavet et ekstra rum til ledningen, så den ikke hænger og dingler og er i vejen, når du skal opbevare maskinen.

Du får altså her en god og alsidig maskine til en rimelig pris. Oven i det er den nem at rengøre, da flere dele sagtens kan klare en tur i opvaskemaskinen, og resten med lethed kan vaskes i hånden. Dertil har denne foodprocessor sugekopfødder i bunden, der får den til at stå solidt fast på bordet, til trods for sin lille og lette størrelse.

 

89
Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 2 stk

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Piskeris, Rive- og snitteskiver, Universal skive, Dejkniv, Opbevaringsbeholder til tilbehør; Skålkapacitet - 3,7 L; Skålkapacitet (kg) - 2,5 kg; Effekt - 2000 W; Vægt - 46,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK

Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK er en foodprocessor i topklasse, der kan klare stort set alle opgaver i køkkenet. Med en flot score på 4.6 ud af 5.0 blandt forbrugerne har vi kåret den som et premium valg.

Solid motor og masser af tilbehør

Med en kraftige motor på 2000 watt og et godt udvalg af tilbehør kan BFP800UK klare et væld af opgaver i køkkenet. Du får altså en fantastisk og pålidelig makker, når du skal lave mad, og du kan hurtigt og nemt skære, snitte, hakke og blende.

Sikker maskine med masser af indstillingsmuligheder

Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK er udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, hvilket gør den til en af de sikreste foodprocessorer på markedet. Desuden har den med sine fire knive og op til 24 indstillinger et fantastisk valg af muligheder. Med denne foodprocessor kan du både snitte, hakke, skære, strimle og blende ingredienserne. Så hvis du leder efter en foodprocessor i topklasse, der kan klare enhver opgave i køkkenet, så er Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK det perfekte valg.

Specifikationer

Farve: Sølv

Effekt: 2000 watt

Skål: 3,7 liter + 1 liters skål

Hastighedsindstillinger: 1

Turbo/Pulse-knap: Ja

Tilbehør: To skåle, forskellige skære og riveskiver, dejkniv, opbevaringsholder til tilbehør

89
HAMILTON BEACH ® Professional 70825-CE
Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Sølv; Effekt - 600 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af HAMILTON BEACH ® Professional 70825-CE

Hamilton Beach Professional 70825CE er en foodprocessor, der er perfekt til dem, der ønsker at lave hurtige og nemme måltider. Et solidt valg og kåret som bedst i test her hos Toppricer med en score på 4.9 ud af 5.0 blandt forbrugerne.

Foodprocessor med kraftig motor og masser af tilbehør

Denne foodprocessor har en kraftig motor, der nemt kan klare enhver opgave, du kaster efter den. Desuden leveres den med en række forskelligt tilbehør, der gør den endnu mere alsidig. Det medfølgende tilbehør er en strimlerdisk, en dejkniv og en skære-/hakkekniv, så du nemt kan klare enhver opgave, når du skal tilberede mad i køkkenet. Hamilton Beach Professional 70825CE har også et stort indføringsrør, der kan rumme hele frugter og grøntsager, og den leveres med en skubber, der hjælper med at føre maden ned i knivene. Den er dermed både nem og sikker at bruge.

Nem at rengøre

Denne foodprocessor er også meget nem at rengøre, da de aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Hvis du leder efter en foodprocessor, der kan klare alle opgaver og er meget nem at bruge og rengøre, så er Hamilton Beach Professional 70825CE det perfekte valg for dig.

Specifikationer

Farve: Sølv

Skålstørrelse: 3.30 liter

Effekt: 600 watt

Variabel hastighed: Nej

Tilbehør: Dejkrog, skære-/hakkekniv, strimlerdisk

Ledningsoprul: Ja

Blender: Nej

89
KitchenAid 5KFP0919EER
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 1 stk

Flere Specifikationer: Farve - Grå, Creme, Rød, Mat sort, Blank sort; Inkluderet tilbehør - Grøntsagshakker, Rive & Strimmelskive, Skæreskive, Universalkniv; Skålkapacitet - 2,1 L; Effekt - 250 W; Vægt - 42,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af KitchenAid 5KFP0919EER

KitchenAid 5KFP0919EER er en foodprocessor, der er designet til at gøre dit liv i køkkenet lettere. Med den kan du hakke, skære, snitte, rive og ælte dej, og du får dermed en god makker i køkkenet.

Flot design og nem rengøring

KitchenAid er kendte for at producere køkkenmaskiner i flotte farver og designs, og foodprocessoren her er bestemt ingen undtagelse. Gå all in på farverne og vælg den i flot rød, eller hvad med det mere stilrene i en flot creme, sort eller stål?

Endnu bedre er det, at de aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen nem.

Masser af funktioner og stærk motor

Desuden har den en række funktioner, der gør den til et alsidigt redskab, herunder en kraftig motor, en skål med stor kapacitet og en række forskellige tilbehør. KitchenAid 5KFP0919EER er et godt valg for alle, der ønsker en alsidig og kraftfuld foodprocessor. Den har en stærk motor, der kan klare enhver opgave, og skålen med stor kapacitet betyder, at du nemt kan lave store portioner mad. Tilbehøret giver dig mulighed for at udføre en række forskellige opgaver, hvilket gør denne foodprocessor er et godt valg for enhver amatørkok.

Specifikationer

Farve: Rød, stål, sort, creme

Effekt: 250 watt

Skål: 2,1 liter

Tilbehør: Universalblade, ælteklinge, udskæringsdiske

Hastighedsindstillinger: 2

89
MAGIMIX CS 3200XL MAT
6

MAGIMIX CS 3200XL MAT Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Sølv; Effekt - 650 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af MAGIMIX CS 3200XL MAT

Er du på udkig efter en solid foodprocessor med masser af tilbehør, er Magimix CS3200XL et godt valg. Her får du en foodprocessor i topkvalitet, der er perfekt til alle, der ønsker at lave sunde og lækre måltider derhjemme.

God maskine med stor tilbehørspakke

Denne maskine er utrolig alsidig og kan klare en lang række opgaver, lige fra at hakke grøntsager til at lave dej. Den leveres også med en række forskellige tilbehør, der giver dig mulighed for at gøre endnu mere med det. Den eneste ulempe ved denne maskine er dens pris, men hvis du leder efter en top-of-the-line foodprocessor, er Magimix CS 3200XL bestemt investeringen værd.

Perfekt køkkenmakker

Med Magimix CS 3200XL får du en perfekt makker i køkkenet. Ikke nok med at den kan klare et væld af tilberedningsopgaver, herunder at snitte grøntsager, ælte dej og piske æg, er den også nem at rengøre. De forskellige aftagelige dele tåler nemlig opvaskemaskine. Desuden har den en kraftfuld, men støjsvag motor, så den ikke forstyrrer i køkkenet. Og så medfølger der en kogebog med 100 opskrifter.

Specifikationer

Farve: Børstet Krom

Effekt: 650 watt

Skål: 2,6 liter, 2,2 liter og 1,2 liter

Skål materiale: Plast

Antal hastigheder: 2

Tilbehør: 3 skåle, dejkniv, æggepisker, spatel, rivejern, snittejern, stor tragt samt opbevaringsboks til tilbehør

89
KitchenAid 5KFP1335EER
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 2 stk

Flere Specifikationer: Farve - Creme, Rød, Sølv, Sort; Inkluderet tilbehør - Dejskraber, Piskeris, Rive- & Strimmelskive, Separat mixer; Skålkapacitet - 3,1 L; Effekt - 300 W; Vægt - 41,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af KitchenAid 5KFP1335EER

KitchenAid 5KFP1335EER er en foodprocessor, der er perfekt til dem, der elsker at lave mad. Her får du en solid foodprocessor i et flot design.

Masser af tilbehør og funktioner

Med KitchenAid 5KFP1335EER får du en smart foodprocessor, der kan klare et væld af madlavningsopgaver. Med det forskellige tilbehør kan du både snitte, skære, rive, ælte og piske, og den stærke motor kan snildt klare tjansen.

Foruden tilbehøret medfølger der også to skåle – en på 3,1 liter, samt en mindre på 950 ml. Det brede indføringsrør gør det også muligt at fylde større grøntsager og frugt i, uden du skal skære det i mindre stykker.

Lav mad, kager og meget mere

Med den flotte foodprocessor fra KitchenAid er du godt kørende i køkkenet. Du kan tilberede et hav af ingredienser, både til morgen, middag, aften og dessert. Den smarte dejkniv gør det muligt at ældre både kage- og brøddej, og så kan du piske æg til marengs og macarons. Et sandt hit til hjemmekokken, der har brug for en god køkkenmaskine.

Vælg den i den flotte røde farve, hvis du er til farver i køkkenet, eller gå efter de mere stilrene creme, sølv eller sort.

Specifikationer

Farve: Rød, Creme, Sølv, Sort

Effekt: 300 watt

Hastighedstrin: 2

Skål: 3,1 liter og 950 ml skål

Tilbehør: Dejskraber, Piskeris, Rive- og Strimmelskive, Separat mixer

Turbo/Pulse funktion: Ja

89
Ninja BN650EU
8

Ninja BN650EU Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 1 stk

Flere Specifikationer: Farve - Grå, sort; Inkluderet tilbehør - Dejkrog, Grøntsagshakker, Rive- & Strimmelskive; Skålkapacitet - 2,1 L; Effekt - 850 W; Vægt - 40,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Ninja BN650EU

Ninja BN650EU er en kraftfuld foodprocessor, der kan klare det meste i køkkenet. Den er blandt andet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, og så ved vi, at vi har at gøre med en god maskine.

Kraftig motor og flere programmer

Med sin 850 watt-motor kan den nemt knuse is, blande drinks og hakke grøntsager. BN650EU har også en pulsfunktion, der giver dig mulighed for hurtigt at hakke eller blende ingredienser. Dens patenterede Ninja Total Crushing-blade kan nemt nedbryde selv de hårdeste ingredienser. Dertil har foodprocessoren hele fire programmer på det smarte display med en Auto-iQ teknologi, der gør det nemt at lave alt fra puré til salsa og dressinger.

God til større portioner og nem rengøring

BN650EU leveres med en skål på 2,1 liter, der er perfekt til store partier eller flere portioner. De aftagelige dele tåler også opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen hurtig og nem. Bare pas på fingrene – for knivene er skarpe og har en rigtig ninja-kniv teknologi.

Her får du en solid foodprocessor og køkkenmakker til en god pris. Kom igang med madlavningen og hak grøntsager, riv ost, lav dressing, brød eller kager med den smarte Ninja i dit køkken.

Specifikationer

Farve: Sort

Skål: 2,1 liter

Effekt: 850 watt

Turbo/Pulse funktion: Ja

Hastighedstrin: 4

89
Braun TributeCollection FP3020
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 1 stk

Flere Specifikationer: Farve - Hvid; Inkluderet tilbehør - Citruspresser, Rive- & og Snitteskive, Dejkrog, Piskeris; Skålkapacitet - 2,0 L; Effekt - 600 W; Vægt - 35,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Braun TributeCollection FP3020

Braun TributeCollection FP3020 foodprocessor er en alsidig og kraftfuld køkkenmaskine. Og så står den til en god pris.

Din hjælper i køkkenet

Med den stærke motor kan foodprocessoren fra Braun nemt klare en række forskellige opgaver. Uanset om du skal hakke grøntsager til en salat, purere suppe eller lave dej til tærter, så kan FP3020 klare opgaven – og med 15 forskellige hastighedstrin, kan du selv bestemme farten.

Smart maskine med forskelligt tilbehør

Med Braun TributeCollection FP3020 får du en fin foodprocessor med hele 7 forskellige tilbehørsdele, der gør det nemt for dig at klare madlavningen i køkkenet. Du kan bruge denne foodprocessor til at hakke, rive, snitte, piske og ælte – og som om det ikke var nok, følger der også en smart citruspresser med, så du kan lave friskpresset juice om morgenen.

Med alt det tilbehør følger der selvfølgelig også en fin opbevaringsboks med, så du har styr på de forskellige dele, når maskinen ikke er i brug. Så har du alle delene samlet ét sted.

Få godt gang i madlavningen med foodprocessoren fra Braun – brug den til at ælte dej til brød og kager, pisk æg og flødeskum, eller hak et væld af grøntsager og frugter til madlavningen.

Specifikationer

Farve: Hvid

Skål: 2,0 liter

Pulse-funktion: Ja

Effekt: 600 watt

Hastighedstrin: 15

Tilbehør: 7 forskellige dele

89
BOSCH MultiTalent 8 MC812S820
Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Sølv; Effekt - 1250 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af BOSCH MultiTalent 8 MC812S820

Er du på udkig efter en foodprocessor med stærk motor og stor kapacitet, er Bosch MultiTalent 8 MC812S820 et oplagt valg.

Motor med masser af knald på

Her får du nemlig en foodprocessor med en kraftig motor på 1250 watt, hvilket gør madlavningen til en leg. Du kan snitte, skære, hakke, blende, ælte og piske – et væld af opgaver, der er mulige med de mange tilbehørsdele. Og med den stærke motor klarer maskinen opgaven til UG.

Stor skål, blender og citruspresser

Med en kraftfuld motor er det godt med masser af plads til større portioner – og det får du med foodprocessoren her. Den har nemlig en stor skål på 3,9 liter, samt en blender på 1,5 liter. Du kan dermed gå til den med et væld af ingredienser – og så kan du lave dej på op til 1,5 kg, så der er til fødselsdagsbollerne eller franskbrødet i weekenden.

Med den smarte blender kan du også blende suppe, smoothies og meget mere. Og så kan du bruge den smarte juicepresser til at lave lækker juice om morgenen.

Specifikationer

Farve: Sølv

Effekt: 1250 watt

Skål: 3,9 liter + 1,5 liter

Ledningsoprul: Ja

Blender: Ja

Tilbehør: Skæreskiver, rivejern, snitteskiver, æltekrog, piskeris og citruspresser

Maskinopvask: Tilbehør tåler opvaskemaskine

89
KENWOOD FPM810
11

KENWOOD FPM810 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Stål; Effekt - 1000 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af KENWOOD FPM810

Kenwood FPM810 er en foodprocessor, der leveres med en række forskellige tilbehør og funktioner, der gør din madlavning nemmere. Desuden klarer den sig godt i anmeldelser og blandt forbrugerne. Du får dermed et godt køkkenværktøj, der kan hjælpe dig med et væld af opgaver i køkkenet.

God til større familier og masser af muligheder

Her får du en solid foodprocessor med en skål, der har en kapacitet på hele 3,5 liter, hvilket gør den perfekt til større familier eller middagsselskaber. Foodprocessoren leveres med en dejkroge, rive skive, hakkeblad, og en citruspresser samt en opskriftsbog, så du kan komme godt i gang. Kenwood FPM810 har også en indbygget vægt, så du kan afmåle ingredienserne nøjagtigt. Den har også en pulsfunktion, så du har mere kontrol over konsistensen af din mad.

Både varmt og koldt – og økoindstilling

Skålen til denne foodprocessor er udviklet i et specielt Tritan-plast, der gør den ekstra holdbar. Desuden er den medfølgende blender fremstillet i varmesikret glas, der gør det muligt at blende både varmt og koldt. Den smarte økoindstilling sørger også for at sætte maskinen på strømbesparende eco-mode efter 30 minutter uden brug.

Specifikationer

Farve: Sølv

Effekt: 1000 watt

Skål: 3,5 liter + blender på 1,5 liter

Blender: Ja

Hastighedstrin: 8

Pulse-funktion: Ja

89
HAMILTON BEACH 70720-SC
Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Sort; Effekt - 450 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af HAMILTON BEACH 70720-SC

Med Hamilton Beach 70720-SC får du en fiks lille foodprocessor, der virkelig kan sit kram – og så har vi kåret den som Bedst til Prisen.

Lille men solid foodprocessor

Hamilton Beach 70720-SC er en fantastisk lille foodprocessor, der kan meget i forhold til sin størrelse. Den er perfekt til små portioner mad, og den er nem at bruge. Knivene er skarpe, og maskinen er velbygget, så den kan klare hårde opgaver, som at rive gulerødder og hakke hårde ting som nødder og lignende. Den er altså en god hjælpende hånd i det lille køkken.

Alsidig foodprocessor og nem rengøring

Hamilton Beach 70720-SC vil passe godt ind i de mindre hjem, hvor der er behov for en lille, men smart makker i køkkenet. Her kan du hakke, skære, rive og meget mere – og så kan du koncentrere dig om de sjovere dele af madlavningen. Den har en stor åbning, så du ikke behøver skære frugt og grønt i små dele, når de skal i foodprocessoren. Desuden er de aftagelige dele nemme at rengøre, da de kan tåle opvaskemaskine – så slipper du selv for at stå med rengøringen bagefter.

Specifikationer

Farve: Sort

Effekt: 450 watt

Skål: 2,3 liter

Tilbehør: Kværnskive, skæreskive, rivejern

89
Braun FX 3030
13

Braun FX 3030 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 2 stk

Flere Specifikationer: Farve - Grøn/hvid; Inkluderet tilbehør - Citruspresser, Dejpisker, Juicer, Piskeris, Rive- & Strimmelskive, Separat mixer; Skålkapacitet - 2,0 L; Effekt - 800 W; Vægt - 37,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Braun FX 3030

Gør hverdagen nemmere med den smarte Braun FX 3030 – en foodprocessor, der giver dig et væld af muligheder i køkkenet.

Få godt gang i madlavningen

Braun FX 3030 er en foodprocessor, der har en række funktioner, som gør din madlavning mere effektiv og behagelig. Med en kraftig motor, flere hastighedsindstillinger og en række forskellige tilbehør kan denne foodprocessor klare enhver opgave, du giver den. Uanset om du skal hakke grøntsager til en salat, kværne kød til burgere eller lave en portion brøddej, kan Braun FX 3030 klare det hele.

Desuden har den et smart side-by-side skålesystem, hvor du altså kan bruge begge skåle på samme tid. Og det til trods for, at maskinen ikke engang støjer særligt meget.

Foodprocessor til lidt af hvert

Braun FX 3030 leveres også med en dejkniv, som gør det nemt at forberede brøddej til bagning. Og hvis du ønsker at lave din egen babymad, leveres Braun FX 3030 med et særligt tilbehør til spædbørnsmad, så du kan purere frugt og grønt til den lille. Desuden medfølger der også en citruspresser, juiceudtrækker og pommes frites disk. Med Braun FX 3030 får du et væld af muligheder.

Specifikationer

Farve: Hvid

Effekt: 600 watt

Skål: 2 liter, 750 ml

Hastighedstrin: 15

Tilbehør: Skæredisk, rivediske, dejskraber, piskeris, citruspresser, juiceudtrækker og pommes frites disk

89
Magimix Le Mini Plus
14

Magimix Le Mini Plus Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 2 stk

Flere Specifikationer: Farve - Sort; Inkluderet tilbehør - Æggepisker, Miniskål, Blenderring, Citruspresser, Rive- & Snittejern, Opbevaringsboks til tilbehør, Opskriftsbog, Spatel; Skålkapacitet - 1,7 L; Effekt - 400 W; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Magimix Le Mini Plus

Magimix Le Mini Plus er en kompakt foodprocessor, der er perfekt til små køkkener. Du får alt det gode fra Magimix, men i et mindre format.

Effektiv og lydsvag foodprocessor

Franske Magimix kan deres kram, når det gælder køkkenmaskiner – og særligt med denne smarte lille foodprocessor. Her får du en effektiv foodprocessor i et flot, tidsløst design – og så støjer den ikke særligt meget.

På trods af sin lille størrelse er denne foodprocessor utrolig kraftfuld og kan klare en lang række forskellige opgaver. Den har en kapacitet på 3 kopper og leveres med en række forskellige tilbehør, herunder en dejkniv, en rivejernskive og en skæreskive. Så du kan både ælte, piske, hakke, rive og skære ingredienser.

Nem rengøring

Magimix Le Mini Plus er også meget nem at bruge og rengøre, hvilket gør den til et godt valg for travle mennesker. Alle aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskinen, og maskinen skal blot tørres af med en fugtig klud. Det er derfor både nemt og hurtigt at lave mad med denne smarte foodprocessor – og rengøringen er endnu nemmere.

Specifikationer

Farve: Sort, stål

Effekt: 400 watt

Skål: 1,7 liter og 0,5 liter

Hastighedstrin: 1

Automatisk sluk: Ja

Tilbehør: Knivblad, æggepisker, blenderring, citruspresser, rive- og snittejern, opbevaringsboks til tilbehør, dejspatel, opskriftsbog med 100 opskrifter.

89
Bosch MCM3110W
15

Bosch MCM3110W Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Dejkrog, Grøntsagshakker, Skæreknive, Universalkniv; Skålkapacitet - 2,3 L; Effekt - 800 W; Vægt - 37,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch MCM3110W

Med Bosch MCM3110W får du en smart og billig foodprocessor med en kraftfuld motor til at klare et væld af opgaver i køkkenet.

Kraftfuld foodprocessor til en god pris

Her får du en solid og kraftfuld foodprocessor til en god pris med en motoreffekt på hele 800 watt, hvilket er imponerende for størrelsen. Maskinen fylder ikke meget i køkkenet, men har alligevel en fin skålstørrelse på 2,3 liter, så der er plads til lidt af hvert. Den er i stand til at hakke, blande og ælte dej med lethed, hvilket gør den til det perfekte redskab til madlavning.

Nem at bruge – nem at rengøre

Bosch MCM3110W er også meget nem at bruge; dens intuitive betjening gør det nemt at vælge den funktion, du har brug for, mens det store indføringsrør betyder, at du kan tilføje ingredienser hurtigt og nemt.

Desuden er alt tilbehøret BPA-frit, og så kan de aftagelige dele tåle rengøring i opvaskemaskinen. Den er dermed både nem at bruge og nem at rengøre bagefter.

For at gøre det nemt at opbevare alt tilbehøret, kan det hele være i skålen, når maskinen ikke er i brug.

Specifikationer

Farve: Hvid

Effekt: 800 watt

Hastigheder: 2

Pulsefunktion: Ja

Tilbehør: vendbar riveplade, vendbar skæreplade, universalkniv

89
BOSCH MCM4000
16

BOSCH MCM4000 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Hvid; Effekt - 700 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af BOSCH MCM4000

En foodprocessor er et genialt redskab i køkkenet – og er du på udkig efter en billig en af slagsen, vil Bosch MCM4000 være et godt bud.

Simpelt men robust design

Bosch MCM4000 er en kraftfuld og alsidig foodprocessor, der kan klare en lang række opgaver i køkkenet. Den leveres i et simpelt, men robust design, der passer fint ind i de fleste hjem. Med en motor på 700 watt kan denne foodprocessor klare et væld af opgaver i køkkenet – du kan rive, skære, snitte og hakke, samt mikse dej. Desuden er foodprocessoren udstyret med sugekoppefødder, der sikrer at den står stabilt på bordet under brug.

Lidt af det hele

Med Bosch MCM4000 kan du klare lidt af det hele i køkkenet – du kan hakke, rive og snitte grøntsager, piske æg og flødeskum, samt ælte kagedej og tærtedej. Kanden på 2,3 liter kan rumme op til 0,5 kg mel, så der er til en god portion kage- eller tærtedej.

Alle aftagelige dele kan vaskes op i opvaskemaskinen, så den er nem at rengøre efter brug.

Specifikationer

Farve: Hvid

Effekt: 700 watt

Pulsefunktion: Ja

Skål: 2,3 liter

Tilbehør: Rive- og skæreskive, universalkniv, røreskive, piskeris, holder til skiver og integreret tilbehørsskuffe

89
Kenwood Multipro Compact FDM316SS
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 2 stk

Flere Specifikationer: Farve - Sort/Sølv; Inkluderet tilbehør - Citruspresser, Dejkrog, Piskeris, Rive- & Strimmelskive, Separat mixer; Skålkapacitet - 2,1 L; Effekt - 800 W; Vægt - 36,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Kenwood Multipro Compact FDM316SS

Få godt styr på madlavningen med Kenwood Multipro Compact FDM316SS – en smart og effektiv foodprocessor med et væld af muligheder.

Multifunktionel foodprocessor med integreret køkkenvægt

Kenwoods Multipro Compact FDM316SS er en alsidig og kraftfuld foodprocessor, der er perfekt til ethvert køkken. Den leveres med en række forskellige tilbehør og knive, der gør den perfekt til at hakke, skære og skære alle former for mad i skiver og tern.

Desuden har foodprocessoren en integreret køkkenvægt i skålen, hvilket gør det nemt at afveje og blande ingredienser til madlavningen.

Stor tilbehørspakke

Her får du en foodprocessor med en overdådig tilbehørspakke – der er nemlig både en blender, smoothieblender, minihakker, piskeris, dejredskab samt citruspresser med til denne foodprocessor. Og så selvfølgelig de forskellige knive og snitteknive. Du får dermed en fantastisk og alsidig køkkenmaskine i denne foodprocessor, der virkelig kan sit kram.

Til smoothieblenderen medfølger også en smart to-go-kop med låg, så du kan have lækre frisklavede smoothies med på farten.

Med denne smarte food processor fra Kenwood kan du således samle en stor del af køkkenudstyret i én maskine.

Specifikationer

Farve: Sølv

Effekt: 800 watt

Skål: 2,1 liter, blender 1,2 liter, smoothieblender 400 ml

Hastighedstrin: 3

Pulsefunktion: Ja

Tilbehør: Snitteknive, kniv, minihakker, piskeris, dejredskab, vægtbakke, citruspresser, integreret vægt, blender, smoothieblender

89
Kenwood Multipro Compact FDP300
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Kværnskive, Skæreskive; Skålkapacitet - 2,1 L; Effekt - 800 W; Vægt - 36,5 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Kenwood Multipro Compact FDP300

Med Kenwood Multipro Compact FDP300 får du alsidig og kompakt foodprocessor, der passer perfekt ind i det lille køkken.

Smart og pladsbesparende foodprocessor

Multipro Compact er, som navnet lyder, en kompakt foodprocessor. Den passer dermed godt ind i selv små køkkener, hvor der er behov for en smart og pladsbesparende løsning. Den fylder mest i højden, og derved optager den ikke meget plads på køkkenbordet, hvilket kan være rart i de små hjem.

Holdbar og solid og masser af muligheder

Til trods for størrelsen får du alligevel en holdbar maskine med en stærk motor på hele 800 watt. Kombineret med et fint udvalg af tilbehør, herunder en citruspresser, kan du både snitte, rive, skære, hakke, samt ælte og piske ingredienser – og selvfølgelig lave friskpresset juice – lækkert til en søndag morgen. Desuden medfølger det smarte emulgeringstilbehør, der er helt perfekt til cremer og piskning.

Desuden har Kenwood Multipro Compact FDP300 et smart ledningsoprul, så den heller ikke fylder meget, både når den er i brug og ved opbevaring. Og så tåler de aftagelige dele selvfølgelig opvaskemaskine, så du nemt kan gøre maskinen ren efter brug.

Specifikationer

Farve: Hvid

Effekt: 800 watt

Skål: 2,1 liter

Hastighedstrin: 3

Turbo/Pulse funktion: Ja

Tilbehør: Rivejern, skæreknive, kværnskive, citruspresser

89
PHILIPS HR7510/10
19

PHILIPS HR7510/10 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Sort; Effekt - 800 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af PHILIPS HR7510/10

Det er svært at få armene ned over Philips HR7510/10 VIVA Collection – en lækker foodprocessor i et flot design.

Masser af muligheder til en fin pris

Her får du en smart foodprocessor i et lækkert design – og så står den til en fin pris i den lave ende af mellemprisklassen. Denne foodprocessor byder nemlig på hele 29 funktioner, samt et find udvalg af tilbehør, der gør det muligt at hakke, rive, skære, snitte, blende, ælte og presse juice. Den kan hakke både bløde og hårde ingredienser, og er dermed perfekt til alt fra puré til brøddej.

Dermed kan du lave alt fra kager til babymad, brød og meget mere.

Gør hverdagen nemmere

Den smarte foodprocessor fra Philips gør hverdagen nemmere – den er nem at betjene. Særligt med den smarte farvekodede hastigheds- og tilbehørsguide, der fortæller dig, hvilken hastighed og farvekode, du skal bruge til at piske æg eller hakke løg. Ikke nok med det, er den nem at rengøre, da alle tilbehørsdele kan komme en tur i opvaskemaskinen. Du slipper for al besvær ved madlavning og den efterfølgende rengøring.

Specifikationer

Farve: Sort

Effekt: 800 watt

Skål: 2,1 liter

Turbo pulse funktion: Ja

Hastighedstrin: 2

Tilbehør: Knivdele, citruspresser, piskeris, æltetilbehør, vendbare rivejern, blender

89
KENWOOD FPM910
20

KENWOOD FPM910 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Farve - Aluminium; Effekt - 1300 watt; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af KENWOOD FPM910

Kenwood Multipro Excel FPM910 er en foodprocessor af høj kvalitet, der kan klare en række forskellige opgaver i køkkenet. Med en stor kapacitet er den perfekt til de større familier.

Stor foodprocessor med kraftig motor

Her får du en ordentlig foodprocessor med en kraftig motor på hele 1300 watt og en skålstørrelse på 4 liter. Du kan dermed producere store portioner af, ja hvad som helst. Den leveres nemlig med en række forskelligt tilbehør, herunder også rivejern og dejkroge, så du kan både hakke, skære, rive, blande og ælte – og meget mere.

Med sin kraftige motor kan den klare hvad som helst, og den store arbejdsskål gør det muligt at lave mad til hele familien – og når I får gæster. En perfekt løsning til den store familie.

Masser af tilbehør

En stor skål og stærk motor er ikke det eneste, du får med denne foodprocessor. Der medfølger også en del forskelligt tilbehør – herunder en blender i varmesikkert glas, så du kan blende både kolde og varme ting. Desuden har den en indbygget vægt, der gør det nemt at dosere ingredienserne direkte i skålen.

Specifikationer

Farve: Stål

Effekt: 1300 watt

Skål: 4 liter, miniskål 1,5 liter

Variabel hastighed: Ja

Tilbehør: Rivejern, skæreknive, citruspresser, Pommes frites disk, minihakker, blender, piskeværktøj, dejværktøj mm.

89
Bosch MCM4200
21

Bosch MCM4200 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle:

Flere Specifikationer: Inkluderet tilbehør - Citruspresser, Dejkrog, Juicer, Piskeris, Separat mixer; Skålkapacitet - 2,3 L; Effekt - 800 W; Vægt - 39,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch MCM4200

Med Bosch MCM4200 får du en solid foodprocessor med et væld af ekstra tilbehør, der gør det nemt for dig at klare madlavningen til både hverdag og fest.

En alsidig maskine

Bosch MCM4200 er en alsidig og kraftfuld foodprocessor, der kan klare en lang række opgaver hurtigt. Den har en skål med stor kapacitet, rive- og skiveskiver og en kraftig motor, der kan håndtere selv de hårdeste ingredienser. Uanset om du ønsker at hakke grøntsager til en salat, strimle ost til tacos, hakke nødder eller lave en hurtig portion pesto, kan MCM4200 klare det hele.

Den smarte dejkrog og piskeris gør det også muligt at lave brød, kager og piske æg og flødeskum.

Stor tilbehørspakke

Til Bosch MCH4200 medfølger der en stor tilbehørspakke, der gør det endnu nemmere at klare madlavningen. De forskellige knive kan skiftes ud og bruges til mange forskellige ingredienser. Desuden medfølger også en citruspresser, så du kan lave friskpresset juice, samt en blender. Skal der laves hjemmelavede pommes frites, kan det gøres med den medfølgende skæreskive. De forskellige skæreskiver og rivejern kan gemmes væk i den integrerede tilbehørsskuffe, når de ikke er i brug.

Specifikationer

Farve: Hvid

Effekt: 800 watt

Skål: 2,3 liter, blender 1,25 liter

Pulsefunktion: Ja

Tilbehør: Integreret tilbehørsskuffe, multifunktionskniv, piskeris, blender, skæreskiver, riveskiver, pommes frites jern, citruspresser, saftcentrifuge, æltekrog

89
OBH Nordica First Kitchen 6795
Specifikationer
 • Kategori: Foodprocessor
 • Egenskaber:
 • Inkluderede skåle: 1 stk

Flere Specifikationer: Farve - Sort; Inkluderet tilbehør - Separat mixer; Skålkapacitet - 3,5 L; Effekt - 700 W; Vægt - 45,0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af OBH Nordica First Kitchen 6795

Med OBH Nordica First Kitchen 6795 som din køkkenmedhjælper er du godt kørende i køkkenet.

Kraftfuld foodprocesser til lidt af det hele

Her får du en foodprocessor med en kraftfuld motor på 700 watt, som helt sikkert vil gøre dit liv i køkkenet lettere. Den stærke motor kan klare selv de hårdeste opgaver. Desuden leveres maskinen med en række forskelligt tilbehør, der gør det nemt at klare et væld af opgaver – du kan rive, skære, snitte og hakke. Og så kan du også ælte dej i denne foodprocessor.

Fint udvalg af tilbehør og nem rengøring

OBH Nordica byder på et fint udvalg af tilbehør til denne foodprocessor – du kan hakke både alt fra grøntsager til kød og nødder i maskinen, samt lave pommes frites med det smarte pommes frites jern. Desuden følger også en smart blenderkande med, som du kan bruge til at lave smoothies, drinks, suppe og meget mere.

Alt i alt en god foodprocessor, der selvfølgelig også er nemt at rengøre, da alle aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Så bliver det ikke nemmere.

Specifikationer

Farve: Sort

Effekt: 700 watt

Hastighedstrin: 2

Skål: 3,5 liter – blender 1,8 liter

Turbo/pulse funktion: Ja

Tilbehør: Blender, skæreknive, hakker, rivejern, æltekniv, opbevaringsboks til tilbehør

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Foodprocessor

Magimix 5200 XL, Electrolux EFP9400, Bosch MCM3501M, KitchenAid Artisan 5KFP1644

Foodprocessorerne bliver bedømt ud fra deres evner til at udføre forskellige opgaver. Her ses på hvor gode de er til at rive, snitte, piske og ælte. Dertil lægges der vægt på byggekvalitet, brugervenlighed, tilbehør, støjniveau og energiforbrug.

Når du skal vælge den rigtige foodprocessor, bør du tage højde for hvad din husholdnings behov er. Du bør se på foodprocessorens størrelse, skålkapacitet, motorkraft, tilbehør og andre funktioner.

Reelt set kan en foodprocessor og røremaskine betegnes som køkkenmaskiner. Oftest er det dog de egentlige røremaskiner, vi omtaler som køkkenmaskiner. Det er dem, vi oftest bruger, når vi skal bage, hvorimod en foodprocessor er mest brugt til at snitte, hakke og blende. Efterhånden findes der dog flere foodprocessorer på markedet, der også kan klare en at blande, piske eller sågar ælte en gærdej.

Kilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk har 12 testet foodprocessorer i deres test fra december 2018. Her bliver Magimix 5200XL kåret som den bedste foodprocessor på markedet med en samlet score på 74%, baseret på forskellige kriterier, såsom brugervenlighed, kvaliteten af delene, samt funktioner, støjniveau og energiforbrug. Denne foodprocessor har derned fået mærkatet Bedst i Test.

Forbrugerrådet Tænk er en af de største forbrugermedier i Danmark. Som en del af Forbrugerstyrelsen ses de som en af de mest pålidelige kilder af forbrugertests i Danmark.

 

The Independent 🇬🇧

Den britiske avis The Independent er helt med, hvad angår foodprocessorer, da deres anmeldelse er fra marts 2021. Her vurderer de blandt andet Magimix CS 5200XL til at være en af de bedste på markedet. Det er baseret ud fra foodprocessorens udseende, funktioner og holdbarhed.

I The Independents test gennemgår de 9 forskellige foodprocessorer. De kårer KitchenAid 1.7l Food Processor som vinderen på grund af dens lave støjniveau og fine lille størrelse, der gør den til en god lille makker i køkkenet.

https://www.independent.co.uk/extras/indybest/house-garden/kitchen-appliances/best-food-processor-uk-b1812893.html

 

TrustedReviews.com 🇺🇸

TrustedReviews.com er en stor international testside, der har lavet mange tests af foodprocessorer og andre husholdningsmaskiner. De har blandt andet anmeldt Kenwood Multipro Sense FPM810, som de har givet 5 ud af 5 stjerner med på vejen. Se anmeldelsen her: https://www.trustedreviews.com/reviews/kenwood-multipro-sense-fpm810-food-processor

TrustedReviews.com laver rigtig fine og dybdegående tests af produkterne med detaljerede beskrivelser og billeder, hvor produkterne testes.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. KitchenAid 5KFP0919EER
98
KitchenAid 5KFP0919EER
1899 kr 1932.33 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.