TEST: De Bedste Krøllejerne i test 2024

Se alle Krøllejerne i testen
53761 Anmeldelser
66 Produkter
78 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Remington My Stylist Tong 19mm CI1A119 Remington My Stylist Tong 19mm CI1A119 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
134 kr. 174.33 kr.
98
Golden Curl Curling Wand 18-25mm Golden Curl Curling Wand 18-25mm Læs mere om produktet
  • Bedst i test
  • Mange farvevalg
  • Hurtig opvarmning
  • Flot design
1999 kr.
92
GHD IV Styler GHD IV Styler Læs mere om produktet
  • Premium valg
1599 kr.

Hvilket Krøllejerne mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Krøllejerne.

#1
Golden curl
98
#2
cloud nine
88
#3
Clatronic
82
#4
Cera
38
#5
Remington
27

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du det bedste krøllejern

Krøllejernet har efterhånden fundet sin plads i de fleste hjem – og det er skam ikke helt uden grund. Krøllejernet er nemlig et fantastisk stylingsredskab, som giver dig mulighed for at skabe de skønne og voluminøse krøller hver gang. Om end du foretrækker de små fyldige krøller eller de store og bløde krøller, kan krøllejernet hurtigt og nemt skabe dit ønskede look.

Hvilket krøllejern skal jeg vælge?

I dag findes der et hav af forskellige krøllejern, og derfor kan det svært og uoverskueligt at finde frem til, hvilket krøllejern man egentlig skal købe – men bare rolig. Vi ønsker nemlig at gøre det lettere og mere overskueligt for dig, og derfor finder du i denne artikel nogle gode overvejelser, som du kan tage med dig under armen, når du skal på udkig efter det helt rette krøllejern.

Hvilket look ønsker du?

Først og fremmest bør du overveje, hvilket look du ønsker at opnå med krøllejernet. Et krøllejern findes nemlig i flere forskellige størrelser, hvor nogle er særligt egnet til at skabe de små og tætte krøller, hvorimod andre mere egner sig til at skabe de store og bløde krøller. Det er tykkelsen på krøllejernet, som afgør, hvilken type krøller, du kan skabe med krøllejernet – jo større diameteren er, desto større bliver krøllerne og omvendt.

Et multifunktionelt krøllejern

I dag har de fleste krøllejern flere funktioner, og de kan derfor bruges til mere end bare at krølle håret. Du kan nemlig få et krøllejern, som også kan bruges som et glattejern og dermed får du 2 produkter i ét. Der findes også krøllejern med et børstehoved, som skaber nogle store, smukke og bløde krøller, da håret bliver udredt under stylingen. Derudover findes der også automatiske krøllejern samt krøllejern, hvor du kan skifte hovedet og omforme det til eksempelvis en hårtørrer.

Pas på temperaturen

Når du bruger et krøllejern, er det utroligt vigtigt, at du passer på, at temperaturen ikke bliver for høj, da dette kan medføre alvorlige skader på dit hår – og det vil man helst gerne undgå. I dag er mange modeller udstyret med et temperaturindex, som gør det muligt at justere på varmegraderne efter eget ønsket – og dette er en stor fordel. Såfremt du har fint eller skrøbeligt hår, er det nemlig vigtigt, at du kan vælge en lav temperatur, så du ikke forvolder skade på håret.

Derudover anbefales det altid at benytte et varmebeskyttende produkt, inden du går i sving med krøllejernet. Uanset om du har fint eller tykt hår, vil den varmende effekt medføre skade på håret løbende, og derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at beskytte håret, således det forbliver sundt.

Krøllejern med klips

En vigtig funktion ved krøllejernet er dens brugervenlighed – den skal være nem at anvende og den skal ligge godt i hånden. Nogle krøllejern er udstyret med en klips, som gør det væsentligt nemmere at anvende krøllejernet, da du ved andre modeller selv skal holde håret fastspændt. Denne klips sørger nemlig for at holde dit hår fastspændt, mens du ruller krøllejernet om dit hår, og dermed er du sikker på, at håret bliver, hvor det skal og du har dermed mere kontrol over håret.

Opvarmningstid og bordstøtter

Du kan med fordel også have krøllejernets opvarmningstid i mente, når du er på udkig efter et krøllejern. Opvarmningstiden varierer nemlig forholdsvis meget afhængigt af modellen – nogle kan være klar på få sekunder, hvor andre kræver lidt længere tid. Her kunne det også være en fordel at vælge et krøllejern med en bordstøtter, så du kan lade krøllejernet ligge på en overflade indtil det er klar til brug uden at varmen vil forårsage skader på bordoverfladen.

Autosluk og lang drejeledning

Et krøllejern med autosluk er særligt egnet til dig, der af og til glemmer at slukke for tingene. Autosluk funktionen betyder nemlig, at krøllejernet automatisk slukker efter en bestemt mængde tid, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du nu huskede at slukke for krøllejernet eller ej.

Derudover kan du med fordel også vælge et krøllejern med en lang drejeledning. En lang drejeledning skaber nemlig større bevægelsesfrihed, hvilket gør det væsentligt lettere at navigere rundt med krøllejernet i modsætning til de krøllejern, som ikke har en drejeledning, da de har en tendens til at komme i vejen, når man skal krølle håret – og derfor kan du med fordel vælge et krøllejern med en lang drejeledning.

Et krøllejern af høj kvalitet

Lige så vel som andre elektroniske produkter stemmer prisen ofte overens med kvaliteten – og dette er også tilfældet her. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du skal investere i et dyrt krøllejern for at opnå høj kvalitet. Dog anbefales det at undgå de helt billige krøllejern, da de ofte består af ringe kvalitet, fordi de ikke har de egenskaber, som har til formål at passe på håret mens man bruger krøllejernet, og dermed kan du risikere at ødelægge håret, hvis du ikke passer på.

Hvordan bruger man et krøllejern?

Det kan være svært at skabe de perfekte krøller, og derfor har vi sammensat en lille guide til dig, så du kan lave de smukkeste krøller hver gang.

Beskyt håret mod varmen

Før du går i sving med krøllejernet, er det vigtigt, at du forbereder håret med et varmebeskyttende produkt. Ved at anvende et varmebeskyttende produkt, beskytter du nemlig håret mod skader fra krøllejernets varme.

Del håret i 4 sektioner

Det kan være lidt uoverskueligt at krølle håret, fordi det kan være svært at vurdere, hvor man bør starte. Start derfor med at dele håret op i 4 sektioner, således du kan tage en sektion ad gang – så er du også sikker på, at du får krøllet håret hele vejen rundt.

Krøl væk fra ansigtet

Det er en god idé at krølle i en udadgående retning – altså væk fra ansigtet. Ved at krølle væk fra ansigtet, formår du nemlig at ”åbne op” for ansigtet i modsætning til den indadgående retning, hvor du nærmest gemmer ansigtet lidt væk. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det gør en stor forskel!

Tag en hårlok ad gangen

Sørg for at krølle en hårlok ad gangen. Får du viklet for meget hår rundt om krøllejernet, kan det nemlig påvirke den jævne varmefordeling, og dermed får håret ikke tilstrækkelig med varme hele vejen rundt.

Lad krøllerne køle af

Når du er færdig med krøllejernet, skal krøllerne have lov til at køle af. Vent derfor med at røre ved krøllerne, da dette kan ødelægge dem. Når krøllerne endelig er kølet af, kan du køre fingrene igennem krøllerne for at løsne dem lidt op. Du kan også bruge en børste, men dette vil mindske krøllerne en smule.

Få krøllerne til at holde hele dagen

Endeligt kan du slutte af med en lettere hårspray, som sikrer, at krøllerne forbliver krøllet hele dagen lang. Du behøver nødvendigvis ikke at bruge en hårspray med meget hold, da dette blot vil medføre en stiv fornemmelse af håret.

98
Golden Curl Curling Wand 18-25mm
92
GHD IV Styler
86
Remington My Stylist Tong 19mm CI1A119
Tilføj Produkt
Pris1999 kr1599 kr134 kr
Egenskaber Ergonomisk udformning, Hurtig opvarmning, Inkl. varmehandske, Keramik, Roterende ledning, Universalspænding Automatisk sluk funktion, Hurtig opvarmning, Keramik, Roterende ledning, Universalspænding Automatisk sluk funktion, Hurtig opvarmning, Integreret fod, Keramik, Kølig spids, Roterende ledning, Tænd/sluk knap
Opvarmningstid- 30 sec 90 sec
Auto-sluk funktion- 30 min 60 min
Minimum temperatur---
Maksimum temperatur- 185 °C 190 °C
Varmeindstillinger-1-
Farve Multifarve, Pink, Sort Sort Sort
Strømkilder Ledning Ledning Ledning
Diameter 25 mm- 19 mm
Ledningslængde- 270.0 cm 180.0 cm
Vægt810 g--
Længde 32.5 cm17.0 cm-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Golden Curl Curling Wand 18-25mm
98
Golden Curl Curling Wand 18-25mm
1999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.