TEST: De Bedste Kulgrill i test 2024

Se alle Kulgrill i testen
28041 Anmeldelser
65 Produkter
54 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
Weber Smokey Joe Premium Kuglegrill Weber Smokey Joe Premium Kuglegrill Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
632 kr. 765.75 kr.
98
Dan Grill Tripod Firepit Dan Grill Tripod Firepit Læs mere om produktet
  • Sort
  • Flot design
449 kr.
94
Weber Summit Kamado S6 Weber Summit Kamado S6 Læs mere om produktet
  • Sidebord
  • Høj kvalitet
  • Sammenfoldelig
18620 kr. 18809.50 kr.

Vores test af
Kulgrill giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Kulgrill på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Kulgrill
  • Fordele og ulemper

Bedste Kulgrill
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket Kulgrill mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kulgrill.

#1
Kamado Joe
94
#2
Traeger
94
#3
Boretti
92
#4
Charbroil
92
#5
Broil King
90

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Kulgrill i test

Solen skinner, fuglene kvidrer, og inden længe er sommeren på vej – så hvorfor ikke sørg for at være godt forberedt og find dig en kulgrill allerede nu

Selvom gasgrille og elgrille efterhånden er blevet ret populære, er der alligevel noget helt særligt ved den klassiske kulgrill, som i dag findes i et væld af modeller, størrelser, og udforminger. Så er du til klassisk barbeque med den lækre røgede smag, sommer og sol, så skal du vælge en kulgrill. Vi har gjort det nemt for dig og fundet de bedste kulgrille på markedet her.

Kulgrill til den rigtige barbecuemester

Er du en rigtig barbecuemester eller grillromantiker, som elsker at stå i haven og grille lækre saftige bøffer, så kan det næsten kun gøres ordentligt på en kulgrill. Og selvom gasgrillen efterhånden er blevet mere populær i mange danske haver, så er der stadig mange grillentusiaster, der sværger til kulgrillen.

Med en god kulgrill kan du fyre op for den lækre duft, der spreder sig i nabolaget på de lune sommereftermiddage – for grillen skal helst startes op sen eftermiddag, så den er helt klar til en festlig grillaften.

På kulgrillen kan du grille pølserne fra slagteren, en lækker majskolbe med smør, fisk og kød i lange baner. Ja, du kan tilberede masser af lækker mad på en kulgrill – du kan sågar lave en sprød flæskesteg. Så hvorfor ikke stege den der steak på grillen, så den får den helt rigtige smag? Og mangler du en god kokkekniv til at skære kødet ud, så finder du de bedste kokkeknive her.

Kulgrill med låg eller ej

Der findes stadig mange forskellige kulgrille på markedet – og du kan vælge dem i flere størrelser og udformninger. Du kan også vælge, om du vil have en kulgrill med låg eller uden låg. Hvad der giver mest mening for dig, afhænger lidt af, hvad du vil tilberede – nogle retter laves bedst under låg, såsom flæskesteg og mange andre ting. Så skal du gå efter en kulgrill med låg.

En anden fordel ved at vælge kulgrill med låg er, at du kan grille hele året rundt. Så selvom en kulgrill med låg måske er en smule dyrere end kulgrill uden, så er det bestemt værd at overveje.

Hvor stor skal en kulgrill være?

Hvor stor din kulgrill skal være, afhænger selvfølgelig af, hvor mange du har planer om at grille til. Er I en familie på fire, kan I godt klare jer med en fin mellemstørrelse grill, og er du kun dig selv og en evt partner, kan en lille grill fint klare det – dog kan det være rart med en lidt større, hvis I af og til får gæster.

Har du store planer om at holde masser af grillfester hjemme i haven, bør du overveje at gå efter en stor kulgrill, hvor der er plads til lidt af hvert. Det gør sig for i øvrigt også gældende, hvis du har planer om, at juleanden eller flæskestegen skal tilberedes i din kulgrill. For det kræver jo også en vis størrelse. Så hav gerne det med i tankerne, når du skal vælge, hvor stor din kulgrill skal være.

Hvorfor skal du vælge en kulgrill?

Den gode gamle kulgrill har måske fået stor konkurrence fra den populære gasgrill, men der kan alligevel være gode grunde til at vælge kulgrillen, frem for en gasgrill.

Det nok aller vigtigste er smagen og duften. Ja, den velkendte, klassiske røgaroma, som du får fra kul eller træbriketter, kan du ikke få på helt samme måde i en gasgrill. De kloge gasgrillhoveder har selvfølgelig forsøgt at opfinde metoder til at omgå denne mangel, men det diskuteres fortsat om det lykkes. Så vil du være helt sikker på, at du kan få den lækre røgaroma, skal du vælge en kulgrill.

Men det er ikke den eneste gode grund til at vælge en kulgrill. Faktisk er kulgrillen ofte billigere end gasgrillen. Der findes mange billige, men gode kulgrille på markedet, så det er nemt at finde en til en god pris, sammenlignet med gasgrille, som er dyrere. Desuden ved vi jo også, at prisen på gas bestemt ikke er, hvad den har været. Og så risikerer du faktisk heller ikke, at du pludselig løber tør for gas, mens du er ved at grille.

En anden god grund til at vælge en kulgrill er, at den er nemmere at gøre rent, sammenlignet med en gasgrill. Du skal blot vente til dagen efter med at tømme det udbrændte kul og træbriketter, og så kan du rengøre den.

Find en billig kulgrill

Kulgrillen er som sagt noget billigere end gasgrillen, så du kan nemt finde en billig grill. Du kan finde billige picnic kulgrille til helt ned omkring 2-300 kroner, og sågar finde ret gode kulgrille til omkring 5-700 kroner.

I den anden ende af prisskalaen kan du finde kulgrille til op over 4.000 kroner, men så får du også et solidt stykke grillhåndværk, du kan have glæde af i mange år. Tænk på alle de bøffer og pølser, du kan sende afsted til de mange grillfester, du kan holde.

98
Dan Grill Tripod Firepit
94
Weber Summit Kamado S6
88
Weber Smokey Joe Premium Kuglegrill
Tilføj Produkt
Pris449 kr18620 kr632 kr
Kategori-Grillvogn, KuglegrillKuglegrill
Røgegrill---
EgenskaberStativAftagelig askeopsamler, Drypbakke, Hjul, Luftindtag, Låg, Sidebord, TermometerStativ, Varmebeskyttede håndtag
Antal hamburgere--7
GrillovefladeEnkelSammenfoldeligEnkel
LågIntet lågOmsluttet lågOmsluttet låg
SidebordUden--
RammematerialeStålEmalje, StålAluminium, Emalje, Stål
Overflademateriale--Rustfrit stål
Belægning-Emalje-
FarveSortSortBlå, Grå, Grøn, Gul, Hvid, Sort
Bredde: Primære Grill50.0 cm61.0 cm37.0 cm
Dybde: Primære Grill50.0 cm61.0 cm37.0 cm
Dybde52.5 cm88.9 cm22.0 cm
Bredde52.5 cm143.7 cm41.0 cm
Højde150.0 cm121.1 cm38.0 cm
Vægt-107.56 kg-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Kulgrill

Det er egentlig en smagssag, om kulgrillen er bedre. Den udleder måske mere CO2 end gasgrillen, og den er længere om at starte op. Til gengæld er kulgrille noget billigere end gasgrille, og så får du den lækre røgaroma med.

Det afhænger meget af model og størrelse på grillen, samt hvor meget kul eller træbriketter du har lagt på. Men som minimum skal du regne med 15-30 minutters brændetid, før du kan grille mad på den.

En kulgrill udleder mere CO2 end eksempelvis gasgrillen, og du bør også være mere påpasselig med mængden af røg. Men er du opmærksom på dine omgivelser, og sørger du for at starte grillen op korrekt og bruge den korrekt, samt skille dig af med kullet på ansvarlig vis, er kulgrillen ikke skadelig som sådan.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Dan Grill Tripod Firepit
98
Dan Grill Tripod Firepit
449 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.