TEST: De Bedste Marshall Højtalere i test 2024

Se alle Marshall Højtalere i testen
384116 Anmeldelser
68 Produkter
85 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

95
JBL Clip 3 JBL Clip 3 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
49 kr.
96
HAKI Cheer HAKI Cheer Læs mere om produktet
 • God til prisen
589 kr. 589.50 kr.
96
Sonos Move Sonos Move Læs mere om produktet
 • Lækkert design
 • God lyd
 • Masser af funktioner
 • God til prisen
2363 kr. 2385.20 kr.

Generel beskrivelse

Igennem årene har Marshall udvidet deres produktsortiment, som i dag strækker sig utrolig bredt. De er stadig kendte i det professionelle marked, med deres forstærkere og højttalerløsning, til især rockkoncerter. Det er dog ikke disse produkter som er populære på markedet, men Marshalls højtalere og høretelefoner er. 

De aktive højttalere som Marshall tilbyder, har alle en ting tilfælles, som har det fede retro design. Det betyder at de er pakket ind i lækkert læder materiale, og har analoge knapper og de mindre model remme. Det karakteristiske Marshall højttalergitter går også igen på alle modellerne, således at der er en rød tråd igennem hele designet, hele vejen op til deres professionelle løsninger. Alle de kompakte højttalere som Marshall har i deres sortiment, kommer med Bluetooth for let tilkobling med mobile enheder. Der findes også modeller som er på batteri og lette at have med på farten. Er du ude efter en mere permanent løsning, findes der også store modeller som kræver permanent strøm og har mulighed for internettilslutning via for eksempel Google Home. 

Marshall højtalere er virkelig populære på grund af deres fede retro design. De har altid været mest kendt for deres guitarforstærkere, men nu er Marshall gået mainstream. I løbet af den seneste tid er det blevet ekstremt populært at have en Marshall højttaler. Det kan man sagtens forstå, at folk vil have fingrene i dem. Kvaliteten er fantastisk, og designet er lækkert. Retro design kan give et virkelig lækkert retro look til dit værelse, stue, køkken eller hvor din Marshall højttaler skal stå og pynte. Du får en unik højttaler til dit hjem.

Er Marshall en god højtaler?

Hvis du er på udkig efter en højttaler af god kvalitet, kan du med fordel vælge en variant fra Marshall. Marshall er nemlig kendt for at fremstille højttalere i særklasse, da der ikke er gået på kompromis med hverken design eller funktioner.

Kan en Marshall højtaler tåle vand?

Det er forskelligt fra højtaler til højtaler men de fleste Marshall højtalere har et robust og vandtæt design, hvis de er klassificeret IPX2 betyder, at den klarer lidt vandstænk. Hvis den har en IP67-klassificeret er den støv og vandafvisende.

Hvordan vælger jeg den rette højttaler fra Marshall?

Der er som sådan ikke noget gyldent svar til dette spørgsmål. Men du kan starte med at spørge dig selv, hvad dit behov er. Hvad er dit budget? Skal du kunne spille et stort rum op, eller bor du i en lille lejlighed? Skal højtaleren være handy at tage med på farten, og går du op i æstetik og design? Dernæst er det bare at begynde at lede efter højttalere, der passer til dine kriterier.

Virker Marshall højtalere med bluetooth?

Bluetooth benytter radiobølger til at forbinde til andre enheder i stedet for ledninger. Enheden med Bluetooth indeholder en lille chip med en Bluetooth radio, og software, der gør det nemt at forbinde til andre enheder. Når to enheder skal snakke sammen, skal de parres. Alle Marshall højtalere bruger bluetooth og skal parres med bluetooth.

Hvad er den bedste marshall højttaler?

Det er umuligt at angive en Marshall højtaler Bluetooth som værende den bedste. Dette er der flere årsager til, men det skyldes primært, at det afhænger af dine præferencer. Søger du en lille, transportabel højttaler, er det fx ikke Woburn II, der er den rette. Den kan derimod være den rette, hvis du søger en nye bashøjttaler.

Er der god lyd i en Marshall højttaler?

Selvom det mange af Marshall højttalere er små, tilbyder de en ret stor lyd. Med en stærk og afbalanceret lyd med klare midt toner er du sikker på en ret god lydoplevelse. Det er samtidig nemt og enkelt at styre lyden fra din smartphone. Med moderne teknologi har du mulighed for at nyde trådløs musik fra en enhver Bluetooth-enhed.

Marshall Stockwell II

https://cdon.dk/hjemme-elektronik/marshall-hortelefon-stockwell-2-bluetooth-hogtalare-svart-p103287599?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Stockwell II er en kompakt Bluetooth-højttaler med over 20 timers spilletid på det indbyggede batteri. Designet er inspireret af det ikoniske rock univers, som hele Marshall-brandet er bygget omkring. Den er nemlig lavet i samme stil som de legendariske guitarforstærkere med metalgitter, logo og kontrolknapper på toppen. Remmen er med stilfuldt velour på indersiden, hvilket ligeledes er en designdetalje, der er lånt fra guitarforstærkeren. Designmæssigt er det derfor en højttaler, der hovedsageligt appellerer til dig, der har en forkærlighed for de retro inspirerede og rå designs.

Størrelsesmæssigt har den en meget nem størrelse at have at gøre med. Den kan sagtens være i en cykelkurv, og kan snildt klare en regnbyge, hvis det skulle hænde, at du glemmer den udendørs. Da højttaleren måler 16,1 x 18 x 7 cm (BxHxD) er det ikke just problematisk at finde plads til den i hjemmet – du kan tilmed hænge den på en knage, såfremt dette ønskes.

De indbyggede højtalere spiller fremad og bagud. Det vil sige at du kan sagtens placere Stockwell II i midten af forsamlingen, da alle omkringværende person derved vil kunne lytte til musik. Da batteritiden lyder på 20 timer en fuld opladning, slutter festen ikke foreløbigt – slet ikke med hurtig-opladning, der giver 6 timers spilletid på 20 min. I højtaleren er der integreret en batterimåler, der fortæller dig, hvor meget strøm du har tilbage. Så er du aldrig i tvivl om det resterende batteriniveau, så du har mulighed for at reagere, før batteriet er drænet helt. Skulle det forekomme, at batteriet drænes helt, kan musikken heldigvis fortsætte lige så snart den tilsluttes en stikkontakt. Endvidere kan højtaleren parres med to telefoner samtidig. Dette medfører, at du og vennerne nemt kan skiftes til at styre musikken. Ønsker du at spare strøm på telefonen, kobler du den blot direkte til højttaleren med et minijack-kabel, frem for at spille via Bluetooth.

 • 20 timers spilletid
 • Retro design
 • Højttaleren måler 16,1 x 18 x 7 cm
 • Integreret batterimåler
 • Bluetooth

Marshall Stanmore II

https://www.dustinhome.dk/product/5011140613/stanmore-ii?ssel=true&utm_source=pricerunner&utm_medium=pricecompare&utm_campaign=Hardware%2FLyd%20%26%20billede%2FHjemmebio%20%26%20HiFi%2FH%C3%B8jtalere%2FBluetooth%20%26%20Airplay%20h%C3%B8jttaler%2F

Stanmore II er den mest alsidige højtaler i Marshalls produkter og passer perfekt i ethvert rum – store og små. Den har den højkvalitative lyd, der kendetegner Marshall. Stanmore II producerer en ren og skarp lyd selv ved en høj lydstyrke. Det kan den takket være avancerede komponenter, som to 15 Watt-forstærkere i klasse D, som driver dens tweeters og en 50 Watt-forstærker, også i klasse D, for at drive den mægtige subwoofer. 

Designet er taget direkte ud af Marshalls velkendte rock-univers. Højttaleren har samme vinyl-finish som deres guitarforstærkere, som kombineres med detaljer i messing. Bl.a. er logo på forsiden, knapperne øverst og skinne nederst udformet i messing. Nederst er ‘1962’ indgraveret, som er året for Marshalls grundlæggelse. Stanmore II byder den på en ekstra lækker detaljer, hvilket er, at lydstyrken er markeret med rødt lys rundt om knapperne. Det giver ikke kun lidt spil til udseendet, men medfører også, at du nemt kan justere lydstyrken i svag belysning. Denne højtaler kombinerer moderne teknologi med det ikoniske Marshall-design, som giver en tung lyd og bevarer det klassiske look. Du vil stolt vise denne højtaler frem i dit valgfrie rum.

Marshall er kendt for ikke at gå på kompromis med lydkvaliteten. Det har de heller ikke gjort i Stanmore II. Den leverer god lyd til at høre musik i hjemmet, hvad enten det er for dig selv eller i festligt selskab med vennerne. Du kan altid tilpasse lyden på de to bass/treble-knapper, eller via den tilhørende app med equalizer. Finjuster din musik for at få det på din måde. Det er bare at bruge Marshalls app eller de analoge kontroller på højttalerens panel for at den perfekte lyd til det rum, du er i.

Desuden har applikationen også en tænd/sluk-funktion, hvor din smartphone faktisk fungerer som fjernbetjening. Af denne årsag er der ikke behov for at bruge de fysiske knapper på højtaleren, da samtlige aspekter af højtaleren kan håndteres via din smartphone.

Den trådløse tilslutning foregår via Bluetooth 5.0 og aptX-teknologien. Det garanterer trådløs lyd uden tab af kvalitet med en rækkevidde på op til 10 meter. Det er dog også muligt at tilslutte via RCA- eller 3,5 mm-kabel, hvis du vil spare strøm på telefonen. Vær opmærksom på, at Marshall Stanmore højtaler ikke er batteridrevet. Der er flere måder at tilslutte på end bare Bluetooth 5.0. Du kan tilslutte med RCA eller 3,5 mm-indgangen for en analog oplevelse.

15 Watt-forstærkere i klasse D

Bluetooth 5.0

AptX-teknologien

Rækkevidde på op til 10 meter

Tilslutte med RCA 

Marshall Woburn II

https://www.scandinavianphoto.dk/marshall/woburn-ii-bt-black-1053248?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Woburn II Bluetooth er den største af Marshalls Bluetooth-højttalere til hjemmebrug og har to baselementer og to diskanthøjttalere til at pumpe lyden ud med en samlet udgangseffekt på 130 watt. Du kan nemt oprette forbindelse med Bluetooth 5.0 fra din mobil eller en anden enhed for at streame din yndlingsmusik og nyde den med kvalitets lyd, der fylder ethvert rum. 

Woburn II BT er naturligvis pakket ind i Marshalls kendelige og ikoniske design, som har fulgt dem lige siden deres guitarforstærkere i 1950’erne. Faktisk ligner den mest af alt en forvokset version af deres Marshall Stanmore højttaler. Den præges nemlig også af de klassiske Marshall-detaljer såsom den strukturerede vinyloverflade, det sort-hvide gitter og det ikoniske logo på fronten. På nederste del af fronten er der en messingplade, hvor årstallet 1962 er indgraveret. Det er ikke blot et tilfældigt årstal, men er derimod året, hvor det engelske brand blev grundlagt, som tidligere angivet. Det vidner også om, at du får en højtaler, der er baseret på 50 års erfaring.

Woburn II er ikke blot en Marshall trådløs højttaler. Faktisk er det én af de største produkter i deres sortiment. Produktet har en kvalitets lyd, der også kan ramme høje toner rent, og som klarer de dybe bastoner, og leverer en klar, levende mellemtone. Med andre ord, er det i sandheden en højttaler for Hi Fi-elskeren.

Den er forsynet med to 1″ diskanthøjttalere og en dobbelt 5,25″ subwoofer, der hver især er drevet af en Klasse D-forstærker, der samlet leverer 110 W. Er du ikke teknisk interesseret, er førnævnte sandsynligvis ikke af interesse for dit vedkommende. Hvad det betyder er, at denne højttaler Marshall giver dig en storslået lydoplevelse.

Din smartphone tilslutter du blot via Bluetooth, da det som bekendt er en Bluetooth højtaler Marshall. Det er dog ikke en hvilken som helst Bluetooth-version, den er kompatibel med. Den benytter nemlig Bluetooth 5.0 og Qualcomm aptXTM-teknologi, hvilket sikrer trådløs musik i god stereolyd helt uden kabler.

2 baselementer

2 diskanthøjttalere

Kvalitets lyd

Ikoniske design

Dobbelt 5,25″ subwoofer

Bluetooth 5.0

Qualcomm® aptXTM-teknologi

Marshall Acton 2 BT

https://www.computersalg.dk/i/4979748/marshall-acton-ii-white/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=adtraction&at_gd=533BC2451DB4EF766AC6F43B72DA2C6D934F1DD0

Marshall Acton 2 BT er en moderne, kompakt højttaler, der passer perfekt til hverdagsbrug. Selvom Acton II er den mindste højttaler i Marshalls serie, tilbyder den en ret stor lyd. Med en stærk og afbalanceret lyd med klare midt toner med udvidede høje toner, kraftfuld, dyb bas, du kan styre fra smartphonen. Med Marshall Action 2 BT er du sikker på at få en ret god lydoplevelse, der passer til selv de mindste rum. 

Det er samtidig nemt og enkelt at styre lyden fra din smartphone. Med moderne teknologi har du mulighed for at nyde trådløs musik fra en enhver Bluetooth-enhed.

Marshall Acton 2 BT er fremstillet med smarte kontrolfunktioner, så det er let at indstille lyden, som du ønsker det. Med 3 analoge knapper kan du skabe den perfekte lyd. Med Bluetooth 5.0-teknologi kan du afspille musik trådløst i god stereolyd helt uden kabler.

Klassiske Marshall-detaljer såsom den strukturerede vinyloverflade, det sort-hvide gitter og det ikoniske logo pryder Acton IIs solide træramme. På forsiden af højtaleren er der en messingplade, hvor årstallet 1962 er indgraveret som er et symbol på mærkets over 50 år lange historie.

Mindste højttaler i Marshalls serie

Kvalitetslyd

3 analoge knapper

Bluetooth 5.0-teknologi

Marshall Emberton

https://www.scandinavianphoto.dk/marshall/emberton-black-1053240?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Marshall Emberton er en Bluetooth-højttaler, der helt sikkert lyder større, end den er. Denne lille højttaler er lille nok til at kunne bæres med én hånd, men takket være højttaler elementer, der er rettet mod både forsiden og bagsiden, får du 360° musik ud af den, så alle rundt om den kan høre musikken. Det indbyggede batteri giver over 20 timers spilletid og kan hurtigt oplades via USB-C. Toppen har en multifunktionsknap til at styre din musik, og takket være IPx7-klassificeringen kan Marshall Emberton følge med dig overalt.

Emberton er en kompakt bærbar højttaler med den høje og levende lyd, som kun Marshall kan levere. Emberton bruger True Stereophonic, en unik form for multidirektionel lyd fra Marshall. 

Med den bærbare Marshall Emberton stereo højttaler kan du tage musikken med ud. Den kraftfulde højttaler kombinerer klart lydoutput, slidstærk konstruktion, bærbarhed og Marshalls legendariske design, så du kan nyde musikken på farten. Selv ved poolen eller på vådt græs behøver du ikke bekymre dig om din højttaler. IPX7 vurderingen garanterer, at Emberton kan være på 1 meter dybt vand i op til 30 minutter.

Enhver kan styre musikken med den multi retningsbestemte kontrolknap, der giver dig mulighed for at afspille, pause, springe sange over, styre lydstyrke og tænde eller slukke højttaleren. Emberton højttaleren har et vintage design, men er fyldt med moderne teknologier, så du kan nyde trådløs musik fra enhver Bluetooth-kompatibel mobiltelefon, tablet eller computer.

360° musik

Kan hurtigt oplades via USB-C

True Stereophonic

Vandtæt ned på 1 meter dybt vand i op til 30 minutter

Marshall Uxbridge Voice med Google Assistant højttaler

https://www.elgiganten.dk/product/tv-lyd-smart-home/hojtalere-hi-fi/hojttalere/marshall-uxbridge-voice-med-google-assistant-hojttaler-sort/184496?utm_source=pricerunner&utm_medium=pricecomparison&utm_campaign=el220896_2022-2023_-_Pricerunner_klik_MTUTIC_5362363472521123&utm_content=noncategory

Uxbridge Voice kombinerer den legendariske lyd fra Marshall med håndfri hjælp fra Google Assistent, til en højttaler, der ikke kun er smart, men fremragende. Denne højttaler er lidt mindre, men alligevel giver dig stor lyd, med en ren og præcis lydoplevelse. Med Google Assistent kan du afspille og kontrollere din yndlingsmusik og nyde de sange, du elsker, uanset hvilket rum du befinder dig i. Du kan også planlægge din dag, indstille alarmer og nemt kontrollere smart enheder i dit hjem bare ved at bruge din stemme. Det indbyggede Chromecast og Google Assistant gør det muligt at holde dit hjem forbundet, mens det ikoniske Marshall design og kvalitet, så du får den bedst mulige lyd. Uxbridge Voice kan øjeblikkeligt streame din favorit radio eller din yndlings podcast eller playliste fra din mobilenhed til højttaleren. Den lette Google Home app giver også mulighed for multirums afspilning med andre højttalere. Du kan skabe en unik stemning i dit hjem. Tilføj blot andre højttalere med Chromecast indbygget eller AirPlay 2 og spil musik i hvert rum. Det er op til dig, om du vil lytte til samme sang i hele dit hjem eller forskellige sange i hvert rum.

Klassiske Marshall-detaljer såsom det sort-hvide gitter og det ikoniske logo pryder den solide ramme af Uxbridge Voice som er en diskret påmindelse om mærkets arv og mere end 55 år af sej lyd.

Uxbridge Voice højttaleren har et klassisk og slidstærkt vintage design. Klassiske Marshall-detaljer såsom det sort-hvide gitter og det ikoniske logo pryder den solide ramme af Uxbridge Voice som er en diskret påmindelse om mærkets arv og mere end 55 år af sej lyd.

 Uxbridge Voice er fyldt med moderne teknologier, der giver dig mulighed for at nyde trådløs musik fra enhver Bluetooth-kompatibel mobiltelefon, tablet eller computer. Bed bare din Google Assistant om at afspille musik fra populære streamingtjenester og du kan nyde den musik, du vil høre.

De 3 knapper på højttalerens top panel gør det muligt at styre lydstyrken, bas eller diskant alt efter dit humør. Lyt til forskellige genrer, udforsk nye podcasts eller lyt til radio uden tab af lydkvalitet. 

Google Assistent

Chromecast

AirPlay 

Multirumssystem

Bluetooth 4.2

Justerbar lyd

Marshall Willen

https://www.dustinhome.dk/product/5011293726/willen?ssel=true&utm_source=pricerunner&utm_medium=pricecompare&utm_campaign=Hardware%2FLyd%20%26%20billede%2FHjemmebio%20%26%20HiFi%2FH%C3%B8jtalere%2FBluetooth%20%26%20Airplay%20h%C3%B8jttaler%2F

Marshall Willen er den bærbare højttaler, der er skabt til at følge med dig overalt. Denne højttaler er bygget med en 2” driver med fuldt frekvensområde og to passive radiatorer giver dig den tunge Marshall-lyd, du ikke kan leve uden. 

Marshall Willen har en IP67-klassificeret støv og vandafvisende kvalitet, så den altid er klar til at tage med på farten. Så du kan have din højttaler med til poolen eller med på festival uden at gå på kompromi med lyd kvalitet. Denne højttaler forener det ikoniske Marshall-design med en robusthed, der udfordrer dig til at flytte grænserne.

Du for 15+ timers bærbar spilletid på en enkelt opladning med Marshall Willen. Når du har brug for at oplade batteriet, kan du lade det op i 3 timer for at din højttaler er fuldt opladt.

Denne højttalers robuste konstruktion er PVC-fri, og 60 % af plasten genvundet fra udtjent elektronik. Marshall Willen viser den mere bæredygtig strategi fra Marshall, samtidig med at det ikoniske design, stadigvæk er bevaret.

Med Marshall Willen har du uendelige muligheder med den ultimative multifunktionelle højttaler med sin fleksible placering. Stil den op, læg den ned, sæt den fast på en genstand, eller lad den hænge ud med den elastik, der er monteret på bagsiden.

Sørg for, at din stemme høres med den indbyggede mikrofon. Du kan både besvare og afvise opkald ved hjælp af den frontmonterede kontakt, og så kan du nyde håndfri chat

Stack Mode hæver indsatsen med en lyd, der er større end Willen. Forstærk lyden med en session med flere højttalere ved at koble din højttaler sammen med andre Willen-højttalere. Skab en lyd, der overgår fantasien.

Bærbare højttaler

Perfekt størrelse til at have med på farten

IP67-klassificeret

Støv og vandafvisende 

Ikoniske Marshall-design

15+ batterilevetid

PVC-fri

Lavet af genvundet plast

Indbygget mikrofon

Stack Mode

MARSHALL Tufton

https://cdon.dk/hjemme-elektronik/marshall-horteller-tufton-svart-bluetooth-hogtalare-p103284975?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Marshall Tufton højtaleren tilbyder 20+ timers spilletid på én opladning. Den guitar inspirerede bærerem gør den perfekt at til at have med rundt. Du kan se højttalerens batteriniveau via batteriindikatoren på kontrolpanelet, så du altid kan holde øje med hvornår den skal lades op. Marshall Tufton har en hurtig opladningsfunktion,så du hurtigt kan komme i gang. 20 minutter giver dig 4 timers bærbar spilletid. Batteriet er fuldt opladt på kun 2,5 timer.

Du får en højtaler med et trevejs design og bagudrettede højtaler element som giver en klar og tydelig lyd i alle frekvenser. Denne konfiguration vil omslutte dig med musik både inde og ude.

Med Marshall Tufton kan du nemt koble din telefon på højtaleren med Bluetooth 5.0-teknologien med trådløs forstærkning. Afspil musik med en valgfri Bluetooth-enhed med en rækkevidde på helt op til 9 meter fra højtaleren.

Marshall Tufton har en IPX2-klassificering og runde metalhjørner, så den bliver ekstremt robust og hårdfør. Marshall Tufton er en bærbar højtaler, som er designet til at holde til lidt af hvert, så du kan sagtens have den med til fest uden at være bekymret for at den bliver ødelagt. Du kan også uden bekymring have din højttaler med dit poolen da Marshall Tufton tilbyder et vandafvisende design. Klassificeringen IPX2 betyder, at den klarer lidt vandstænk.

Marshall Tufton har et kontrolpanel med analoge kontrolhjul for bas, diskant og lydstyrke, så du kan finjustere lyden, ligesom du vil have det.

20+ timers spilletid 

Bluetooth 5.0

IPX2-klassificering

Marshall Kilburn II

Marshall Kilburn II er en Bluetooth-højttaler, der ikke vil svigte dig på dit eventyr. Med en batterilevetid på helt op til 20 timer og en let vægt på kun 2,5 kg er oplevelsen både sikker og komfortabel. Batteriet oplades derefter fuldt ud på kun 2,5 timer. Kilburn II har forsænkede metalhjørner og et vandafvisende design, der gør den ekstremt robust og holdbar. Bluetooth-højttaleren er udstyret med vinyl polstring, en fastmonteret metal grill og det ikoniske Marshall-logo.

Kilburn II er ekstremt robust og holdbar og er derfor en højttaler der kan tåle lidt af hvert. Din dag kan være fuld af overraskelser, og derfor har denne højttaler et vandafvisende design. IPX2-klassificeringen betyder, at den kan modstå vandstænk og kan holde til selv de hårdeste ture. 

Den kompakte størrelse og den guitar-inspirerede bærerem gør den perfekt til at tage med dig overalt. Du kan aflæse højttalerens batteriniveau på batteriindikatoren på kontrolpanelet, så du altid kan holde øje med hvornår du skal oplade din højtaler. Kilburn II leveres med Bluetooth 5.0 aptX-teknologi til trådløs afspilning. Afspil musik med enhver Bluetooth-enhed med en rækkevidde på op til 10 meter fra højttaleren.

Kilburn II er udstyret med en multi funktion, så du nemt kan parre og skifte mellem to Bluetooth-enheder. Du og din ven kan skiftes til at spille det, I vil høre.

Denne spunky helt bruger ægte stereofonisk lyd, en unik multidirektionel lyd fra Marshall, der giver dig 360° lydoplevelse, uanset hvor du er. Kilburn II er den mest kraftfulde højttaler i sin klasse, der giver en klar mellemtone, dyb bas og udstrakt diskant. Med en forstærket effekt på 36 watt skubber den klare og velformulerede lyd grænserne for en højttaler af denne størrelse.

20 timers spilletid

Vejer kun 2,5 kg

IPX2-klassificeringen

Bluetooth 5.0 

360° lydoplevelse

36 watt 

96
HAKI Cheer
96
Sonos Move
95
JBL Clip 3
Tilføj Produkt
Pris589 kr2363 kr49 kr
Kategori Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler
AktivJaJaJa
BærbarJaJaJa
Knapper & kontrol Bass, Play/Pause Play/Pause, Skift sang, Volume Play/Pause, Volume
Forstærkertype---
Følsomhed (dB)---
Stemmestyring-JaNej
Stemmestyringtype Google Assistant, Siri Alexa, Google Assistant-
MultirumNejJaNej
Egenskaber Stænksikker, Stødsikker App-styring, Indbygget mikrofon, Stænksikker, Stødsikker Indbygget mikrofon, Stænksikker
Atmos/DTS:X Højtaler---
Tilslutningsindgange AUX In (3.5mm)Ethernet-
Certificering---
Udgange---
USB-type (ikke strømforsyning)---
Frekvensgang (Hz) Min 80.0 Hz- 120.0 Hz
Frekvensgang (Hz) Max 20000.0 Hz- 20000.0 Hz
Watt RMS 30.0 W--
Musik Styrke (Watt) Max/Peak---
Farve Red, Sort SortBeige, Blå, Grå, Grøn, Gul, Pink, Red, Sort
Strømforsyning USB USBUSB
Batteritid i drift 14.0 timer 10.0 timer 10.0 timer
Batteritype--Lithium polymer
Spotify ForbindelseNejNejNej
AirPlayNejNejNej
AirPlay 2NejJaNej
ChromecastNejNejNej
BluetoothJaJaJa
Wi-FiNejJaNej
App-kompatibilitet-Sonos-
Bluetooth Profil A2DP, AVRCP, HFP, HSP-A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Trådløs teknologi NFC--
Bluetooth Version 4.25.0 4.1
Wi-Fi Dual Band- 2.4 GHz, 5.0 GHz-
Højde 21.3 cm 24.0 cm13.7 cm
Dybde 8.1 cm 12.6 cm 4.6 cm
Bredde8.2 cm 16.0 cm 9.7 cm
Vægt 0.7 kg 3.0 kg 0.2 kg
Radio---
Trådløs rækkevidde 10.0 m--
Signalseparation---
Højttalerkonstruktion---
USB Version (ikke strømforsyning)---
Hukommelseskort---
Impedans (Ohm) Min---
Batteritid i standby---
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. HAKI Cheer
96
HAKI Cheer
589 kr 589.50 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.