TEST: De Bedste Saftpressere i test 2024

Se alle Saftpressere i testen
25318 Anmeldelser
48 Produkter
40 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Philips HR2738 Philips HR2738 Læs mere om produktet
 • God kvalitet
 • Flot design
 • Nem at benytte
78 kr. 165.80 kr.
96
Omega J8228 Omega J8228 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Nem at rengøre
 • 3 års garanti
2500 kr. 2794.60 kr.
92
Omega J8227 Omega J8227 Læs mere om produktet
 • Premium valg
3999 kr. 4397.00 kr.

Vores test af
Saftpressere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Saftpressere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Juicer
 • Fordele og ulemper

Bedste Juicer
under 1000 kr.

Top 3

Hvilket Saftpressere mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Saftpressere.

#1
Esperanza
89
#2
Braun
88
#3
Smeg
88
#4
Tristar
88
#5
Witt
86

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Saftpresser 

Der er intet som et glas friskpresset saft eller juice til at starte dagen på. Med en saftpresser kan du lave dine favoritdrikke med lige præcis de ingredienser, du har lyst til. I denne artikel har vi kigget nærmere på saftpressere, så du kan finde den bedste saftpresser. Find ud af, hvad du bør overveje, når du skal købe en saftpresser, og se hvilke saftpressere der er de bedste på markedet lige nu.

Sådan finder du den bedste saftpresser

Der findes mange saftpressere på markedet, og derfor er det en god idé at gøre dig lidt overvejelser om, hvad du ønsker i en saftpresser. Hvilke funktioner har du behov for, hvor meget på saftpresseren koste og meget mere.

Nogle af de overvejelser, du bør have i tankerne, når du skal vælge en saftpresser er:

 • Hvor mange liter saft eller juice skal saftpresseren kunne lave ad gangen?
 • Hvor stærk skal motoren på saftpresseren være?
 • Hvor nem er saftpresseren at rengøre?
 • Hvor meget må saftpresseren fylde på køkkenbordet?
 • Skal saftpresseren være i et bestemt design?
 • Kan saftpresseren klare hårde grøntsager?
 • Hvor meget må saftpresseren koste?

Det er selvfølgelig vigtigt at overveje størrelsen på saftpresseren – både i forhold til, hvor stor en portion du kan lave ad gangen, og hvor meget den fylder på køkkenbordet. Skal den have en fast plads på køkkenbordet, eller skal det være til at sætte den væk i et skab?

Motorkraften er også væsentlig i forhold til, hvor mange og hvilken type frugter og grøntsager, saftpresseren kan klare. Hårde grøntsager som gulerødder, agurker og lignende kræver en vis motorkraft for at kunne blive presset.

Tænk også gerne over rengøringen af saftpresseren. Kan delene nemt tages af og rengøres i opvaskemaskine, eller skal delene vaskes i hånden? Vælg den saftpresser, der lever op til dine ønsker i forhold til rengøringen.

Overvej også gerne, om saftpresseren skal have et bestemt design – skal den stå på køkkenbordet, kan det godt være, at den skal se lidt smart ud i designet. Brugervenligheden har også betydning – en saftpresser må gerne være nem at betjene, hvis det skal gå hurtigt.

Prisen er selvfølgelig heller ikke til at komme uden om, når det gælder saftpressere og andet køkkenudstyr. Har du planer om at bruge saftpresseren jævnligt i hverdagen, kan det være godt at gå efter en stærk maskine af god kvalitet – men det koster som regel også mere. Sæt derfor et budget for dig selv, og overvej hvordan det kan leve op til dine ønsker i forhold til funktioner osv.

Der er altså mange ting, du bør tænke over, når du skal købe en saftpresser.

En saftpresser er ikke bare en saftpresser

Du har måske allerede regnet ud, at en saftpresser ikke bare er en saftpresser. Der er mange forskellige parametre, du bør overveje, inden du investerer i en saftpresser. Nogle saftpressere er bedre end andre, og derfor er det bestemt værd at undersøge markedet først. Nogle saftpressere er bedre til blød frugt og grøntsager, mens andre klarer hårde grøntsager bedre. Og nogle helt tredje kan klare begge dele, så du kan få sunde og lækre juicer og safter med lige præcis de ingredienser, du ønsker.

Du kan finde saftpressere, der i et snuptag presser saften ud af ingredienserne, mens andre efterligner slowjuicer teknologien og presser langsomt og nænsomt, så alt det gode kommer med.

Hvilken saftpresser du skal gå efter, afhænger derfor meget af dine præferencer. Skal det bare gå hurtigt, og vil du have en velsmagende, friskpresset juice klar fra morgenstunden? Eller går du op i, at næringsindholdet bevares?

Vil du lave lækker juice hver morgen, kan du også fint gå efter en model, der får en fast plads på køkkenbordet. Så slipper du for at skulle flytte den frem og tilbage fra køkkenskabet hele tiden. Her skal du så selvfølgelig beslutte dig for, om design og æstetik har betydning for dig. Nogle producenter af saftpressere har selvfølgelig haft fokus på design og udseende mere end andre. Det kan være et bestemt look eller forskellige farver. Vælg den model der passer dig og dit køkkenbord, hvis du går op i det.

Har du ikke planer om at lave saft og juice hver dag, kan du med fordel gå efter en saftpresser, der vejer mindre og ikke fylder så meget. Så kan du bedre få plads til den i køkkenskabet, og det er ikke så svært at flytte rundt på den. Har du i forvejen mange køkkenmaskiner i hjemmet, kan det være godt at gå efter en mindre model.

Lav sund og lækker saft med en saftpresser

Saft og juice er lækkert – ingen tvivl om det. Men de fleste safter og juicer fra supermarkedet er slet ikke så sunde, som man måske kunne tro. De fleste juicer i supermarkedet er som regel lavet af koncentrat, og dermed indeholder de ikke den samme mængde vitaminer og mineraler, som de reelle frugter og grøntsager gør. Og hvad saft angår, så er det selvfølgelig mest de klassiske bland-selv saftevander, der er at finde i supermarkedet – og her er der jo rigeligt med sukker i.

Vil du gerne lave god og sund saft og juice, kan det derfor være en god idé at investere i en saftpresser. Eller hvad med en slowjuicer, hvor du virkelig kan få vitaminer og mineraler for alle pengene? Find vores bud på de bedste slowjuicere her.

Men tilbage til saftpresseren. Med en saftpresser kan du selv vælge, hvilke ingredienser du putter i din juice eller saft. Du kan bruge et væld af grøntsager og frugter, der giver både god smag og næring. Selvfølgelig vil nogle af de gode næringsstoffer ikke komme med, når du presser frugt og grøntsager. Visse næringsstoffer vil gå tabt under presningen. Ikke desto mindre får du stadig en del med, der er med til at bidrage til en sundere hverdag – for både store og små. Saftpresseren findes også oftere til en lavere pris end slowjuiceren, hvorfor den er et mere budgetvenligt alternativ.

Er du på udkig efter et andet alternativ, hvor det hele kommer med, kan du også overveje at investere i en blender, så du kan lave smoothies – her kan du vælge frugt og grønt, hvor du bruger alt, og det bliver blendet sammen til en lækker og forfriskende drik. Vil du lære mere om blendere, så hop over på siden her.

96
Omega J8228
92
Omega J8227
90
Philips HR2738
Tilføj Produkt
Pris2500 kr3999 kr78 kr
Kapacitet (Saftbeholder)--500.0 ml
Kapacitet (Frugtkød)---
Hastighedstrin---
Effekt150 W150 W25 W
Egenskaber- Integreret saftbeholder-
Ledningslængde---
Højde 394.0 mm--
Dybde 368.0 mm--
Bredde 165.0 mm--
Vægt 5.9 kg--
Farver---
Kapacitet---
Program---
Antal knivblade---
Antal bægre/skåle---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Juicer

Om det kan betale sig at bruge en saftpresser, afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du vil bruge den. Hvis du gerne vil bruge den ofte, er den bestemt pengene værd ?? så kan du nemt lave gode og sunde safter og juicer, og dermed spare penge på sigt.

Det er bedst ikke at putte råvarer i din saftpresser, som ikke indeholder meget væske. Det er fødevarer som kål, kokos, avocado, broccoli og visse grøntsager. Vær også opmærksom på, at du ikke kommer for meget af en fødevare i ?? citrusfrugter, ananas og melon indeholder meget væske, og det kan derfor hurtigt blive for meget. Det gælder derfor om at finde en god balance.

Når du skal vælge en saftpresser, er det godt at overveje størrelse og kapacitet, samt motorkraft. Vælg en model, der passer til dit behov. Det er også godt at gå efter en model, der er nem at rengøre efter brug.

Kilder

Når du skal købe nye produkter på nettet, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger de rigtige. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de mange produkter, der findes på markedet i dag. Derfor er det rart med en hjælpende hånd. Vi hjælper dig godt på vej, da vi har klaret researchen. Vi har taget udgangspunkt i en række pålidelige og troværdige testkilder, så du kan finde de bedste saftpressere på markedet. Vi har blandt andet benyttet os af følgende kilder:

Forbrugerrådet Tænk

Det danske Forbrugerrådet Tænk er vores officielle forbrugerorganisation, der hjælper forbrugerne med at undersøge det danske marked. De laver officielle tests af produkter, hvor de blandt andet ser på kemi og hormonforstyrrende stoffer, såvel som hvordan produkterne fungerer, og om de lever op til det, de skal kunne.

Har du abonnement hos Tænk, kan du læse deres anmeldelse af saftpressere lige her: https://taenk.dk/test/saftpressere?check_logged_in=1

Trusted Reviews

Den amerikanske testside Trusted Reviews byder på et hav af ekspertundersøgelser og tests af produkter til hjemmet. Du finder især elektronik og køkkenudstyr med grundige beskrivelser og anmeldelser. Trusted Reviews sørger nemlig for at bringe de nyeste anmeldelser, så forbrugerne føler sig informerede og kan finde de rette produkter.

Du kan blandt andet læse anmeldelser af Novis Vita Juicer:
https://www.trustedreviews.com/reviews/novis-vita-juicer

Philips Avance HR1947: https://www.trustedreviews.com/reviews/philips-avance-micromasticating-juicer

Philips HR1889 Viva Collection: https://www.trustedreviews.com/reviews/philips-viva-hr1889-masticating-juicer

Råd & Rön

Råd & Rön er Sveriges svar på Forbrugerrådet Tænk. Det svenske forbrugerråd her tester mange forskellige produkter til de svenske hjem og husholdninger, så de kan guides til at vælge de rette produkter. De har testet 26 forskellige saftpressere, som du kan læse mere om her: https://www.radron.se/tester/koksmaskiner-stadning/juicepressar/

Vær dog opmærksom på, at det kræver abonnement at læse testvurderingerne af saftpresserne.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Omega J8228
96
Omega J8228
2500 kr 2794.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.