TEST: De Bedste Terrassevarmere i test 2022 - Toppricer

TEST: De Bedste Terrassevarmere i test 2022

I denne artikel har vi samlet 47 af de bedste Terrassevarmere, du kan finde på markedet lige nu. Terrassevarmere her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 423 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Terrassevarmer. Så er du på udkig efter den helt rigtige Terrassevarmer til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Terrassevarmere her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
423 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
47 Produkter
Sidst opdateret: jan 3, 2022
87 timer Tid brugt
Lisbeth Kjærgaard

Selvom ungerne efterhånden er fløjet fra reden, har Lisbeth helt styr på husholdningen, og derfor er hun lidt af en ekspert i hvidevarer. Der er nærmest ikke det, Lisbeth ikke ved om opvaskemaskiner og køleskabe.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Hortus 211-300
Læs mere om produktet
 • Vandtæt
 • 5,0 m2 dækningsområde
 • God pris
86
586.00 kr 529 kr

Bedste pris hos:

Computersalg
Hortus Terrassevarmer Vægmodel 1000W
Læs mere om produktet
 • Aluminium, let vægt
 • Vægtmonteret
 • Effekt på 1000 W
94
. 368 kr

Bedste pris hos:

Homeshop.dk
Enders Polo Plus Gas Terrassevarmer
Læs mere om produktet
 • Rustfrit stål
 • Fritstående
 • Høj kvalitet
92
. 1849 kr

Bedste pris hos:

Homeshop.dk

Vores test af Terrassevarmere giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • 1De bedste Terrassevarmere på markedet i 2022
 • 2Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • 3Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • 4Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • 5Tips til vedligeholdelse af Terrassevarmer
 • 6Fordele og ulemper

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Produkt navn
Score
Pris
Hortus Terrassevarmer Vægmodel 1000W
4.7 / 5.0 (16 anmeldelser)
94
368 kr
Enders Polo Plus Gas Terrassevarmer
4.6 / 5.0 (101 anmeldelser)
92
1849 kr
Hortus 211-300
4.3 / 5.0 (21 anmeldelser)
86
529 kr
4
Hortus Terrassevarmer 1200W 211-370
4.6 / 5.0 (244 anmeldelser)
92
622 kr
5
Heat1 Eco Pro Line 212-340
3.7 / 5.0 (13 anmeldelser)
74
2499 kr
6
Solamagic Premium + 2500 ARC
0.0 / 5.0 (0 anmeldelser)
?
5329 kr
7
Hortus 211-352
0.0 / 5.0 (2 anmeldelser)
?
609 kr
8
Home>it Patio Heater 2000W
0.0 / 5.0 (1 anmeldelser)
?
200 kr
9
Solamagic Premium + 2000
0.0 / 5.0 (0 anmeldelser)
?
3130 kr
10
Iiglo Ceiling Patio Heater 1500W
0.0 / 5.0 (0 anmeldelser)
?
1590 kr
Hortus Terrassevarmer Vægmodel 1000W 94
Enders Polo Plus Gas Terrassevarmer 92
Hortus 211-300 86
Hortus Terrassevarmer 1200W 211-370 92 Heat1 Eco Pro Line 212-340 74
Pris 368 kr 1849 kr 529 kr 622 kr 2499 kr
Effekt (maks.) 1000 W - 1500 W 1200 W 2000 W
Dækningsområde - - 5.0 m² - 16.0 m²
Terrassevarmer egenskaber - Oscillerende Vandtæt Væltesikring Fjernbetjening
Energiforbrug - 6.0 kW/h - - -
Materiale Aluminium Steel - Aluminium, Plast, Steel Aluminium
Farve - Metal - Sølv Sort
Energikilde - - - - -
Højde (cm) - 120.0 cm 29.0 cm 65.0 cm 14.0 cm
Bredde (cm) 8.0 cm - - - 79.0 cm
Længde (cm) 35.0 cm - - - -
Vægt - 14.0 kg 1.6 kg - 4.8 kg
Diameter - 50.0 cm 42.0 cm 20.0 cm -
Placering Vægmonteret Fritstående Loftmonteret Fritstående Vægmonteret

Sådan finder du den bedste terrassevarmer

Findes der noget bedre end de lune sommeraftenener, hvor man kan sidde ude i terrassen og nyde det dejlige selskab? Terrassevarmeren er blevet et utroligt populært valg – og det er der god grund til. En terrassevarmer giver nemlig mulighed for at forlænge de luner sommeraftener – også selvom vejret er til den køligere side.

Såfremt du er på udkig efter mere tilbehør til haven, kan du med fordel læse vores artikler vedrørende den bedste plæneklipper i test eller den bedste hækkeklipper i test.

Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?

I dag findes der efterhånden et større udvalg af terrassevarmere, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken terrassevarmer, man burde købe. Vi ønsker at gøre det hurtigt og nemt for dig at spotte den helt rette terrassevarmer, og derfor finder du i denne artikel nogle kriterier, som du med fordel kan være opmærksom på, når du er på udkig efter en terrassevarmer.

Hvor skal terrassevarmeren monteres?

Når du skal afgøre, hvilken type af terrassevarmer, som du skal købe, bør du være afklaret med, hvor terrassevarmeren skal placeres. Nogle terrassevarmer er eksempelvis beregnet til at stå på jorden, hvor andre er beregnet til at hænge i loftet.

Terrassevarmeren til gulvet

Denne terrassevarmer placeres på jorden, og er derfor den type, som fylder mest og er mest iøjefaldende. Dog er disse terrassevarmere typisk af flot design, og de vil derfor nemt kunne indgå i et stilrent miljø. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at den er meget stabil og sikrer en god varmefordeling. Derudover er den fleksibel, da du nemt kan flytte den alt efter behov, og du er heller ikke nødsaget til hverken at bore huller i væggen eller loftet for at montere den.

Terrassevarmeren til bordet

Denne terrassevarmer er en mindre udgave end den ovenstående. Den er meget fleksibel og grundet dens størrelse, er den nem at transportere, og du vil derfor nemt kunne tage den med i sommerhuset eller hvorend turen går hen. Dog skal man huske på, at grundet dens størrelse ville den ikke være i stand til at levere særligt meget varme.

Terrassevarmeren til loftet

Denne terrassevarmer er en anelse mere diskret end de ovenstående, eftersom den skal hænge i loftet. Du kan eventuelt hænge terrassevarmeren over bordet, således alle får glæde af dens varme. Eftersom denne terrassevarmer skal monteres til loftet, vil den være særligt ideel til dem med altaner.

Terrassevarmeren til væggen

Denne terrassevarmer er også meget diskret, da du kan placere den stort set alle steder. Om end du har en altan eller en terrasse, vil du nemt kunne montere den. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at den er diskret, den kan let monteres også leverer den en ganske fin varmefordeling. I nogle tilfælde ville det også være muligt at montere denne type under markisen eller i toppen af parasollen.

Hvilken energitype skal terrassevarmeren have?

Dernæst kan du overveje, hvilken energitype, terrassevarmeren skal have. Som udgangspunkt drives de fleste terrassevarmere enten på gas eller el, og der er både fordele og ulemper ved begge energityper.

Terrassevarmeren med gas

Denne type terrassevarmer ses ofte på caféer og restauranter, men er efterhånden ved at finde sin vej ind i de private haver. Det er hovedsageligt terrassevarmerne i standerformatet, som drives på gas. Eftersom den drives på gas, skal der nemlig være plads til at skjule en gasflaske i bunden af standeren og derfor ville disse terrassevarmere kræve væsentligt mere plads end dem, der drives på el. Gas-modellerne er ofte billige at anskaffe, men er dog noget dyrere i drift.

Terrassevarmeren med el

Denne type terrassevarmere er væsentlig mere fleksibel end den ovenstående, da den blot kræver en stikkontakt – også er den klar til brug. Her kan du både få infrarød-, halogen- samt reflektorvarme. De fleste terrassevarmere bruger i dag enten infrarød- eller halogenvarme. Infrarød- og halogenvarme minder meget om hinanden og fungerer ved, at lampen udsender infrarødestråler og når personer eller objekter befinder sig i strålens spotlight, bliver de opvarmet.

Reflektorlampen fungerer lidt efter samme princip som en brødrister, og sender varmen ud gennem en plade, som kaldes reflektoren. Den infrarøde- og halogenvarme opvarmer som sagt kun personer eller objekter, hvilket betyder, at den ikke opvarmer luften – men dette gør reflektorlampen, og den kan derfor være rimelig energislugende. Dog udsender den infrarøde varme et specielt lys, som muligvis ikke er alles kop te, hvorimod gasmodellen udsender et mere behageligt og orange lys.

Varmekapacitet spiller en stor rolle

Det er varmekapaciteten som afgør, hvor stort et område, terrassevarmeren er i stand til at opvarme. Varmekapaciteten hænger sammen med terrassevarmerens antal af watt. Såfremt du har en mindre terrasse eller altan, vil 1400 watt typisk være tilstrækkeligt. Er der tale om et mellemstort areal bør du vælge 2000 watt, og til de helt store arealer bør du vælge 2500 watt.

En terrassevarmer med smarte funktioner

Som udgangspunkt har en terrassevarmer ikke besynderlig mange funktioner, eftersom den blot har til formål at opvarme et område. Dog er der nogle mindre funktioner, som du med fordel kan kigge lidt nærmere på. Du kan med fordel vælge en terrassevarmer, som tilbyder flere varmeindstillinger, således du har mulighed for at justere varmen efter behov – nogle aftenener har man måske brug for lidt mere varme end andre.

Derudover kan en fjernbetjening være en anden smart funktion, da den giver dig mulighed for at justere på varmen uanset, hvor du befinder dig i forhold til terrassevarmeren. Dermed er du ikke nødsaget til at rejse dig fra stolen, hver gang varmen skal justeres en smule.

Vær opmærksom på sikkerheden

Sikkerheden er naturligvis et vigtigt aspekt, da terrassevarmeren bliver utrolig varm, når den er i brug. Såfremt du foretrækker standerversionen, bør den placeres et sted, hvor den står fuldkommen stabilt, således den ikke pludselig vælter. Derudover bør du vælge en med væltesikring, så du er sikker på, der ikke går ild i noget, såfremt uheldet skulle være ude. Det samme gælder med væg- og loftversionen, som bør monteres korrekt og ordenligt, således den forbliver på sin plads.

Prisen

Prisen afhænger naturligvis af, hvor høj kvalitet din terrassevarmer skal bestå af. Er du blot på udkig efter den hurtige og nemme løsning, som du kan tage med dig i sommerhuset, vil prisen naturligvis være overkommelig. Prisen afhænger dog også af, hvorvidt terrassevarmeren skal drives på gas eller el. Som sagt er gasmodellen billigere i anskaffelse, men til gengæld er den væsentligt dyrere i drift.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
Best in Test
Hortus Terrassevarmer Vægmodel 1000W 94
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.