TEST: De Bedste Terrassevarmere i test 2024

Se alle Terrassevarmere i testen
535 Anmeldelser
61 Produkter
87 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Hortus 211-300 Hortus 211-300 Læs mere om produktet
 • Vandtæt
 • 5,0 m2 dækningsområde
 • God pris
96 kr. 118.60 kr.
94
Veito Blade 2000W Veito Blade 2000W Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • God kvalitet
 • Vandtæt
 • Styret af fjernbetjening
2999 kr.
92
Veito Aero S 2500W Veito Aero S 2500W Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Sublimt design
 • Vandtæt
1499 kr. 1994.00 kr.

Bedste Terrassevarmer
under 1500 kr.

Top 3

Hvilket Terrassevarmere mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Terrassevarmere.

#1
Enders
92
#2
Veito
27
#3
HEAT1
15
#4
Hortus
7
#5
Iiglo
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du den bedste terrassevarmer

Findes der noget bedre end de lune sommeraftenener, hvor man kan sidde ude i terrassen og nyde det dejlige selskab? Terrassevarmeren er blevet et utroligt populært valg – og det er der god grund til. En terrassevarmer giver nemlig mulighed for at forlænge de luner sommeraftener – også selvom vejret er til den køligere side.

Såfremt du er på udkig efter mere tilbehør til haven, kan du med fordel læse vores artikler vedrørende den bedste plæneklipper i test eller den bedste hækkeklipper i test.

Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?

I dag findes der efterhånden et større udvalg af terrassevarmere, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken terrassevarmer, man burde købe. Vi ønsker at gøre det hurtigt og nemt for dig at spotte den helt rette terrassevarmer, og derfor finder du i denne artikel nogle kriterier, som du med fordel kan være opmærksom på, når du er på udkig efter en terrassevarmer.

Hvor skal terrassevarmeren monteres?

Når du skal afgøre, hvilken type af terrassevarmer, som du skal købe, bør du være afklaret med, hvor terrassevarmeren skal placeres. Nogle terrassevarmer er eksempelvis beregnet til at stå på jorden, hvor andre er beregnet til at hænge i loftet.

Terrassevarmeren til gulvet

Denne terrassevarmer placeres på jorden, og er derfor den type, som fylder mest og er mest iøjefaldende. Dog er disse terrassevarmere typisk af flot design, og de vil derfor nemt kunne indgå i et stilrent miljø. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at den er meget stabil og sikrer en god varmefordeling. Derudover er den fleksibel, da du nemt kan flytte den alt efter behov, og du er heller ikke nødsaget til hverken at bore huller i væggen eller loftet for at montere den.

Terrassevarmeren til bordet

Denne terrassevarmer er en mindre udgave end den ovenstående. Den er meget fleksibel og grundet dens størrelse, er den nem at transportere, og du vil derfor nemt kunne tage den med i sommerhuset eller hvorend turen går hen. Dog skal man huske på, at grundet dens størrelse ville den ikke være i stand til at levere særligt meget varme.

Terrassevarmeren til loftet

Denne terrassevarmer er en anelse mere diskret end de ovenstående, eftersom den skal hænge i loftet. Du kan eventuelt hænge terrassevarmeren over bordet, således alle får glæde af dens varme. Eftersom denne terrassevarmer skal monteres til loftet, vil den være særligt ideel til dem med altaner.

Terrassevarmeren til væggen

Denne terrassevarmer er også meget diskret, da du kan placere den stort set alle steder. Om end du har en altan eller en terrasse, vil du nemt kunne montere den. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at den er diskret, den kan let monteres også leverer den en ganske fin varmefordeling. I nogle tilfælde ville det også være muligt at montere denne type under markisen eller i toppen af parasollen.

Hvilken energitype skal terrassevarmeren have?

Dernæst kan du overveje, hvilken energitype, terrassevarmeren skal have. Som udgangspunkt drives de fleste terrassevarmere enten på gas eller el, og der er både fordele og ulemper ved begge energityper.

Terrassevarmeren med gas

Denne type terrassevarmer ses ofte på caféer og restauranter, men er efterhånden ved at finde sin vej ind i de private haver. Det er hovedsageligt terrassevarmerne i standerformatet, som drives på gas. Eftersom den drives på gas, skal der nemlig være plads til at skjule en gasflaske i bunden af standeren og derfor ville disse terrassevarmere kræve væsentligt mere plads end dem, der drives på el. Gas-modellerne er ofte billige at anskaffe, men er dog noget dyrere i drift.

Terrassevarmeren med el

Denne type terrassevarmere er væsentlig mere fleksibel end den ovenstående, da den blot kræver en stikkontakt – også er den klar til brug. Her kan du både få infrarød-, halogen- samt reflektorvarme. De fleste terrassevarmere bruger i dag enten infrarød- eller halogenvarme. Infrarød- og halogenvarme minder meget om hinanden og fungerer ved, at lampen udsender infrarødestråler og når personer eller objekter befinder sig i strålens spotlight, bliver de opvarmet.

Reflektorlampen fungerer lidt efter samme princip som en brødrister, og sender varmen ud gennem en plade, som kaldes reflektoren. Den infrarøde- og halogenvarme opvarmer som sagt kun personer eller objekter, hvilket betyder, at den ikke opvarmer luften – men dette gør reflektorlampen, og den kan derfor være rimelig energislugende. Dog udsender den infrarøde varme et specielt lys, som muligvis ikke er alles kop te, hvorimod gasmodellen udsender et mere behageligt og orange lys.

Varmekapacitet spiller en stor rolle

Det er varmekapaciteten som afgør, hvor stort et område, terrassevarmeren er i stand til at opvarme. Varmekapaciteten hænger sammen med terrassevarmerens antal af watt. Såfremt du har en mindre terrasse eller altan, vil 1400 watt typisk være tilstrækkeligt. Er der tale om et mellemstort areal bør du vælge 2000 watt, og til de helt store arealer bør du vælge 2500 watt.

En terrassevarmer med smarte funktioner

Som udgangspunkt har en terrassevarmer ikke besynderlig mange funktioner, eftersom den blot har til formål at opvarme et område. Dog er der nogle mindre funktioner, som du med fordel kan kigge lidt nærmere på. Du kan med fordel vælge en terrassevarmer, som tilbyder flere varmeindstillinger, således du har mulighed for at justere varmen efter behov – nogle aftenener har man måske brug for lidt mere varme end andre.

Derudover kan en fjernbetjening være en anden smart funktion, da den giver dig mulighed for at justere på varmen uanset, hvor du befinder dig i forhold til terrassevarmeren. Dermed er du ikke nødsaget til at rejse dig fra stolen, hver gang varmen skal justeres en smule.

Vær opmærksom på sikkerheden

Sikkerheden er naturligvis et vigtigt aspekt, da terrassevarmeren bliver utrolig varm, når den er i brug. Såfremt du foretrækker standerversionen, bør den placeres et sted, hvor den står fuldkommen stabilt, således den ikke pludselig vælter. Derudover bør du vælge en med væltesikring, så du er sikker på, der ikke går ild i noget, såfremt uheldet skulle være ude. Det samme gælder med væg- og loftversionen, som bør monteres korrekt og ordenligt, således den forbliver på sin plads.

Prisen

Prisen afhænger naturligvis af, hvor høj kvalitet din terrassevarmer skal bestå af. Er du blot på udkig efter den hurtige og nemme løsning, som du kan tage med dig i sommerhuset, vil prisen naturligvis være overkommelig. Prisen afhænger dog også af, hvorvidt terrassevarmeren skal drives på gas eller el. Som sagt er gasmodellen billigere i anskaffelse, men til gengæld er den væsentligt dyrere i drift.

94
Veito Blade 2000W
92
Veito Aero S 2500W
86
Hortus 211-300
Tilføj Produkt
Pris2999 kr1499 kr96 kr
Effekt2000 W2500 W1500 W
Dækningsområde25.0 m²-5.0 m²
EgenskaberFjernbetjening, VandtætFjernbetjening, VandtætVandtæt
Energiforbrug---
MaterialeAluminium--
FarveSort, Sølv--
Energikilde---
Højde (cm)13.0 cm20.8 cm29.0 cm
Bredde (cm)90.0 cm75.0 cm-
Længde (cm)-5.2 cm-
Vægt2.2 kg2.5 kg1.6 kg
Diameter--42.0 cm
PlaceringVægmonteretLoftmonteret, VægmonteretLoftmonteret
86
Hortus GT Mini Terrassevarmer 1000W
Specifikationer
 • Effekt: 1000 W
 • Dækningsområde: 5.0 m²
 • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium; Farve - Sort; Bredde (cm) - 8.0 cm; Længde (cm) - 35.0 cm; Placering - Vægmonteret; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Hortus GT Mini Terrassevarmer 1000W

Med Hortus 211-359 får du en smrat væghængt terrassevarmer med infrarøde kortbølger i et fint og kompakt design. Den egner sig godt til at blive monteret under tagudhæng, overdækkede terrasser og under markiser.

Til trods for den lille størrelse på blot 35 cm i længden og 8 i bredden, får du en terrassevarmer, der giver god varme. Den dækker fint et område på omkring 3-5 meter, hvilket er meget passende for små og mellemstore terrasser.

Du får en terrassevarmer med 1000W Golden Tube rør, som har en levetid på omkring 7.000 timer, hvilket er en ret fin levetid, når vi kigger på terrassevarmere. Den er nem at montere på væggen, og så kan den nemt tændes og slukkes med kontakten. En god terrassevarmer du kan få stor glæde af på de kølige sommeraftener.

86
Hortus Terrassevarmer 1200W 211-370
Specifikationer
 • Effekt: 1200 W
 • Dækningsområde:
 • Egenskaber: Væltesikring

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium, Plast, Steel; Farve - Sølv; Højde (cm) - 65.0 cm; Placering - Fritstående; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Hortus Terrassevarmer 1200W 211-370

Denne terrassevarmer er en smart model, der kan stå under bordet, så du kan få lunet benene på de kølige sommeraftener på terrassen. Med en smart infrarød kortbølge fra Golden Tube rørerne sørger terrassevarmerne fra Hortus nemlig for at varme godt op under bordet hele vejen rundt.

Denne model til placering under bordet er yderst nem at få monteret og starte op ?? faktisk kræver det ikke andet, end at den placeres og tilsluttes en strømkilde. Desuden har du mulighed for at flytte terrassevarmeren til en anden ønsket placering, så længe der er en stikkontakt i nærheden. Det er især en fordel, hvis du har mere end én terrasse, og gerne vil kunne bruge terrassevarmeren flere steder, modsat de væghængte terrassevarmere, som har en fast placering. Den kan dække et område på 3-4 m2, hvilket passer fint til de fleste familier på 4-6 personer.

Terrassevarmeren er lavet med en smart væltesikring, der sørger for at den slukker, hvis den vælter. Når du rejser terrassevarmeren op igen, starter den automatisk. Ikke nok med det får du en smart og miljøvenlig opvarmning af terrassen ?? og så er det oven i købet godt for pengepungen, da den kun bruger mellem 1,90 kr og 4,35 kr pr time i driftsomkostninger.

 

86
Hortus Terrassevarmer 1500W 211-306
Specifikationer
 • Effekt: 1500 W
 • Dækningsområde: 5.0 m²
 • Egenskaber: Vandtæt

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium, Plast; Farve - Sort; Placering - Loftmonteret; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Hortus Terrassevarmer 1500W 211-306

?nsker du en smart terrassevarmer, der er nem at installere, og som kan bruges både på overdækkede terrasser, i udestuer og fortelte? Så kan du gå efter den ophængte terrassevarmer fra Hortus. Her får du en smart hængemodel på 1500W, der kan sprede både varme og hygge både ude og inde.

Her får du en fin terrassevarmer, der kan opvarme omgivelserne i en radius på op til 4 meter. Det er dermed en meget passende størrelse til opvarmning af forteltet til campingvognen ?? så du kan nyde en lang og skøn campingsæson, uden at skulle gemme dig inde i campingvognen, hvis det er koldt om aftenen og om morgenen. Det samme gør sig gældende, hvis du har en udestue eller overdækket terrasse. Den varmer godt op, så alle kan holde varmen og nyde sommeraftenerne lidt længere. Det er også en klar fordel at modellen er ophængt, da den dermed er nem at montere med en krog i loftet, og den giver et hyggeligt og varmt lys, når mørket falder på.

86
Solamagic ECO + Pro BTC 2000W med App
Specifikationer
 • Effekt: 2000 W
 • Dækningsområde: 17.0 m²
 • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium, Steel; Farve - Grå, Hvid; Placering - Fritstående, Loftmonteret, Vægmonteret; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Solamagic ECO + Pro BTC 2000W med App

Terrassevarmere er et fint og mere miljøvenligt alternativt til gasvarmere og lignende, og skal det være endnu mere miljøvenligt, kan du overveje at gå efter Solamagic 2000 Eco+.

Energiudnyttelsen på denne terrassevarmer er nemlig rigtig god ?? faktisk formår den at omdanne lige knapt 95% energi til varme, hvilket er ret imponerende. Med sine 2000W kan den desuden varme op til 17 kvadratmeter. Og du behøver ikke bekymre dig om placeringen af terrassevarmeren ?? den er nemlig lavet i et robust og vejrbestandigt materiale, så den behøver ikke være placeret helt gemt væk under halvtage. Du kan endda montere terrassevarmeren både på væg, loft, under markiser og i parasoller eller på et Solamagic stativ.

For at gøre det ekstra nemt, kan du sammen med Solamagic Heatlinks app styre både lyset og varmeeffekten direkte på din smartphone.

86
Hortus UFO Terrassevarmer Gulvmodel 2100W
Specifikationer
 • Effekt: 2100 W
 • Dækningsområde: 8.0 m²
 • Egenskaber: Fjernbetjening

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium; Farve - Sort; Højde (cm) - 193.0 cm; Placering - Fritstående; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Hortus UFO Terrassevarmer Gulvmodel 2100W

Er du på udkig efter en smart terrassevarmer, der kan stå på gulvet, er Hortus?? UFO gulvmodel et godt bud. Her får du nemlig en smart terrassevarmer i et flot og stilrent design, som kan placeres på gulvet på terrassen eller i udestuer. Det smarte design gør, at den ikke fylder meget, og så er ser den faktisk rigtig flot ud, når den står og varmer med sit flotte varme lys.

Terrassevarmeren benytter sig af infrarød kortbølge med halogenrør, som sikrer en god og fin varmefordeling. Du har mulighed for at indstille effekten på hele tre trin, alt efter hvor meget energi den skal bruge ?? nemlig 800W, 1200 W og 2000 W. Det giver terrassevarmeren en levetid på minimum 5.000 timer. Den dækker et område på 6-8 meter, hvilket er en ret god størrelse.

Med Hortus UFO får du oven i købet en terrrassevarmer med en smart timerfunktion ?? du kan indstille terrassevarmeren til at køre i henholdsvis 30, 60 og 90 minutter. Det gør du ved at bruge den medfølgende fjernbetjening. Timerfunktionen er vi især glade for, for så er der ingen risiko for, at vi glemmer at slukke for terrassevarmeren, når det er tid til at gå i seng.

Det flotte sortbelagte aluminium passer godt sammen med det varme orange lys, der kan damme rammer om en varm og hyggelig stemning på de kølige sommeraftener. Og så er det fedt med muligheden for at kunne indstille styrken.

 

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Terrassevarmer

Når du skal købe en terrassevarmer, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje, hvor du skal bruge den. Skal den bruges på terrassen, og i så fald hvor skal den placeres. Eller skal den kunne bruges i udestue eller fortelt på campingvognen? Beslut dernæst om det skal væge en væg- eller loftshængt terrassevarmer, eller om den skal stå på gulvet eller bordet. Du bør også tænke over eventuelle funktioner, lys og design. Prisen har sikkert også betydning for dit valg. Og så skal du selvfølgelig beslutte, om du skal købe en elektrisk terrassevarmer eller en terrassevarmer, der kører på gas.

Om en terrassevarmer med el eller gas er bedst, er lidt en smagssag. Som udgangspunkt er terrassevarmere med el en dyrere investering ?? i starten. Men rent miljømæssigt er terrassevarmerne med el mere miljøvenlige, da de udleder mindre CO2 ?? på sigt vil de også være billigere, da strøm er billigere end gas. Desuden slipper du for lugt ved brug af den elektriske terrassevarmer.

Alt efter modellen kan du regne med, at en elektrisk terrassevarmer koster fra omkring 1 kr til 4 kr i timen. En terrassevarmer på gas koster derimod et sted mellem 15 og 19 kr i timen.

I princippet må du gerne bruge terrassevarmeren indenfor, hvis den kører på el ?? det er som sådan sikkert nok. Det vil dog være mere økonomisk besparende at få varme fra almindelige radiatorer eller gulvvarme. Der er desuden særlige regler for, hvor meget du må bruge elvarme som varmekilde i dit hus. Det er derfor bedst kun at bruge terrassevarmere udendørs på terrassen, eller i udestuen i skuret eller fortelte på campingvognen.

Kilder

For at kunne finde frem til de bedste terrassevarmere på markedet, har vi taget udgangspunkt i flere forskellige pålidelige testkilder i form af forbrugermagasiner og testmagasiner. Desuden har vi kigget på forskellige forbrugeranmeldelser for at finde frem til nogle af de terrassevarmere, der klarer sig godt hos forbrugerne.

Tek.no

Det norske onlinemagasin Tek.no har stort fokus på teknologi, og her kan du læse om alt inden for teknologi og elektronik. Du kan læse masser af nyheder og guides til forskellige elektronikprodukter, samt alt om trends inden for teknologi. De tester også et hav af produkter, så du finder mange gode anmeldelser og tests herinde. Læs deres test af terrassevarmere her: https://www.tek.no/samletest/i/AllVQE/terrassevarmere-2021

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er en sammenligningsside, som også laver masser af tests og guides til produkter. Oprindeligt kommer Pricerunner fra Sverige, men er også at finde her i Danmark, samt i Storbritannien. Du kan blandt andet læse deres test af terrassevarmere her: https://www.pricerunner.dk/test/terrassevarmer

Testberichte.de

Det tyske Testberichte.de er et testmagasin, der samler resultaterne fra et væld af tests og anmeldelser på nettet med henblik på at give en god, samlet vurdering af produkterne. Så er du lidt skarp til tysk, kan du blandt andet læse anmeldelsen af Solamagic 2000 ECO+ her: https://www.testberichte.de/p/solamagic-tests/2000-eco-testbericht.html

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Veito Blade 2000W
94
Veito Blade 2000W
2999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.