TEST: De Bedste Plæneklipper i test 2024

Se alle Plæneklipper i testen
29219 Anmeldelser
19 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
Bosch Rotak 32 Li Bosch Rotak 32 Li Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
119 kr. 158.80 kr.
93
Bosch ARM 34 Bosch ARM 34 Læs mere om produktet
  • Bedst i test
  • Ergonomisk design
  • Vejer kun 11 KG
1256 kr. 1294.00 kr.
90
Einhell GE-CM 43 Li M Einhell GE-CM 43 Li M Læs mere om produktet
  • m. opsamler
  • El-start
  • God til prisen
3071 kr.

Bedste Plæneklipper
under 1500 kr.

Top 3

Hvilket Plæneklipper mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Plæneklipper.

#1
Black&Decker
85
#2
Flymo
85
#3
Bosch
80
#4
Einhell
60
#5
AL-KO
51

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den perfekte plæneklipper

Når græsset begynder at bliver langt og træls, er det et godt tegn på at græsplænen skal slåes, det er derfor altid godt at have en god plæneklipper, som kan hjælpe dig med den tjans. Det er ofte størrelsen på din græsplæne og hvordan haven er indrettet der er med til at afgøre, hvilken plæneklipper du skal vælge. Du kan finde et stort udvalg af plæneklippere og forskellige slag plæneklippere, der alle ville kunne tilbyde dig den bedste måde at få en knivskarp og ikke mindst en super flot græsplæne. 

Typer af plæneklippere 

Der findes mange forskellige typer plæneklipper og de mange forskellige, der tilbyder dig forskellige variationer af en nyslået græsplæne. Helt overordnet er der fem typer af plæneklippere, som du kan benytte dig af når græsplænen skal slåes. De har hver deres fordele og ulemper, afhængigt af dit behov.

Plæneklipper med batteri

En batteridreven plæneklipper er god til dig hvis du bor i et villakvarter med en almindelig størrelse have. Den batteridrevene plæneklipper er lydsvag, fri for ledninger og den er let at anvende og vedligeholde. Den er også utrolig let og er derfor nem at slæbe rundt på.

Batteridrevne plæneklippere er i dag så gode, at når du køber en maskine med to batterier, så løber plæneklipperen ikke tør for strøm, under en klipning på op til 600 m2. En plæneklipper der kører på batteri er meget let, og derfor er den også nem at transportere rundt. Du undergår selvfølgelig også den trælse tur til tanken for at købe benzin, og sparer og del på vedligeholdelse med en plæneklipper der kører på batteri. Derudover er batteridrevne plæneklippere også bedre for miljøet, da der ikke afbrændes fossile brændstoffer under brug.

Plæneklipper med benzin 

Hvis du har en større have, ville en plæneklipper med benzin være et godt valg. Den kan klare de fleste opgaver der er i haven, når græsset skal klippes. En benzindreven plæneklipper er også udstyret med en stor klippebredde, som gør arbejdet med at slå græsset gå hurtigere. Og da den er benzindreven er den jo også ledningsfri, hvilket gør det nemmere at komme rundt med når der skal slåes græs.

Plæneklipper der kører på benzin kan fås i mange varianter. Når man vælger plæneklipper bør man tage udgangspunkt i ens eget behov, som om den skal være selvkørende, om den er med elstart og skal være opsamling eller bioklip. Stort set alle plæneklippere er i dag med bioklip, som slår græsset i mindre stykker og giver dermed mere næring til græsplænen. Man skal altid huske ved en plæneklipper med bioklip er, at græsset skal slås lidt oftere, da det ellers ikke vil virke optimalt. Den larmer dog ofte mere sammenlignet med andre plæneklippere og den vil kræve lidt mere vedligeholdelse, og den er tungere og dermed vanskeligere at komme rundt med.

Håndskubber 

En håndskubber er perfekte til dig som har en lidt mindre have, eller hvor du ønsker en virkelig flot klippet have. Dette skyldes at en håndskubber generelt klippere pænere .En håndskubber klipper græsset frem for en rotorklipper, som nemlig slår græsset. Det gode ved en håndskubber, er at du får motion samtidig med at du slår din græsplæne, ligesom en plæneklipper med håndkraft er godt for miljøet og den er bygget med et begrænset støj niveau.  

Robotplæneklipper

Hvis man vil spare tid og undgå at skulle skubbe rundt på en græsslåmaskine, er en robotplæneklipper det ideelle valg. Der findes robotplæneklippere der kan klare op til 1500 m2 græs. Worx robotplæneklipper kan selv finde tilbage til ladestationen, når plæneklipperen er ved at løbe tør for strøm. Samtidig har robotplæneklipperen en regn sensor, som gør at den kører tilbage til ladestationen, hvis det begynder at regne. 

Eldrevne plæneklippere

Hvis du har en mindre have, er en plæneklipper med ledning måske noget for dig, da en eldreven plæneklipper har mange af de samme fordele som en batteridreven plæneklipper. Den er stillegående, nem at løfte og manøvre takket være den eldrevne plæneklippers lette vægt. Den eldrevne plæneklipper kræver heller ikke så meget hvad angår vedligeholdelse, så du vil aldrig skulle tænke på om plæneklipperen vil løbe tør for batteri. Du skal dog huske at den har en ledning, som du skal passe på den ikke kapper over når du slår din græsplæne. 

Hvad skal du have med i dine overvejelser når du køber plæneklipper?

Med det store udvalg af de mange forskellige plæneklippere, kan det være svært at finde den helt rigtige plæneklipper der passer helt perfekt til din græsplæne. Det er derfor en god ide at finde ud af hvad din plæneklipper skal dække af dine behov, så du får den helt rigtige plæneklipper og dermed opnår den helt perfekt have. Når du skal have en plæneklipper, er det en god ide at tænke over, hvor stort et græsareal den skal kunne slå. Hvis du har en stor have ville en plæneklipper der er drevet af benzin være et godt valg, hvis du har en lille have ville en plæneklipper der er drevet af batteri måske være en bedre model til dig. Hvis du overvejer en plæneklipper der er eldrevet er det en god ide, at være sikker på du har en stikkontakt i nærheden af din græsplæne. Samtidigt er det en god ide, at være klar over om dine have besidder mange forhindringer. Hvis dette er tilfældet, vil det kunne blive besværligt at få dine lending drevet plæneklipper med rundt i hele haven. Da der vil være mange muligheder for at ledningen sætter sig fast. Har du selv tiden til at klippe eller slå græsset selv, hvis ikke du har det er en selvkørende robot plæneklipper et godt valg, da du bare sætter den i gang.

Det er også en god ide at tænke over hvor stor din plæneklipper er. Hvis den er stor kan den nemt komme til at fylde hele dit haveskur. Og det ville gøre det svært at få den ud når den skal i brug.

Holdbarhed

Hvis du vil slippe for rust på din robotklipper, så er det en god ide at fjerne græsafklippet og skyl efter med rent vand via trykluft eller vandslange hver gang, du har brugt den. På den måde fjerner du græssyren, som er den værste synder med hensyn til rust. Det fint at gøre klipperen grundigt rent, men du skal prøve at undgå at sprøjte vand på en varm motor eller i luftfilteret. Græs fra luftfilteret kan fjernes med hånden, så motoren får den nødvendige luft og du undgår slid. Du skal også huske at tjekke oliestanden på din motor og fyld til max. Oliestand. Det bør du gøre hver gang eller minimum efter otte timers brug. Hvis du har svært ved at starte din plæneklipper efter vinter, så kan det være nødvendigt at skifte det gamle brændstof i tanken. Det er dog ikke altid bedst at plæneklipperen har brændstof hen over vinteren. Så du undgår kondens og rust i tanken. Du kan evt. tilsætte et additiv til efteråret, som danner en beskyttende hinde på benzinen og forlænger dets levetid.

Hvis du overvejer at skifte knivene på din rotorklipper, skal du vide at kniven bør slibes eller skiftes, når den er ujævn eller slidt. Sluk for din plæneklipper, tag tændrørs-hætten af og læg maskinen ned f.eks. så tændrøret peger op i luften og håndtaget ligger fladt ned på jorden. Klipperen må ikke lægges på siden med luftfilteret nedad, for så risikerer du olie og benzin over stemplet i luftfilteret. Skal kniven af for at skifte den eller slibe den med en båndsliber, en bænksliber eller til nøds en vinkelsliber. Du skal være sikker på at kniven er slebet jævnt og stadig er symmetrisk f.eks. Ved at lade den balancere over et stykke værktøj. Tjek evt. friktionsskiver på knivene skal udskiftes, inden du spænder kniven fast.

Hvis du skal have skiftet dit luftfilter på din klipper, skal du tænke over at du kan få luftfilter i flere forskellige udgaver afhængigt af motortype og om den er fremstillet af papir eller skum, evt. med forfilter. De kan for det meste skiftes uden brug af værktøj. Du kan købe delene enkeltvis, men der findes også et samlet service kit med både tændrør, olie og luftfilter til netop din motor.  

Bedst i test 

I sommers blev der udført langtidstest på alle plæneklipper modeller. De er blevet bedømt ud fra klipperesultater umiddelbart efter klipning og en periode med regelmæssig græsslåning. Alle plæneklipperne er testet på forskellige græstyper og forskellige græs længder. Græsset blev slået med forskellige fugtighedsgrader. Der bliver taget højde for plæneklipperenes ydeevne. Hvor der kigges på klippehastighed, brændstofforbrug, klippeomkostning og klippekapacitet ved at klippe en række store, flade græsplæner, hvor arealet og græslængden er opmålt. Der er også lagt stor vægt på brugeroplevelse. Det vil sige der er blevet testet, støjniveauer og styrvibrationer blev målt. Der blev også noterede forekomst og intensitet af eventuelle brændstofdampe. 

Der blev under disse testresultater lavet en komplet sammenfatning af alle de egenskaber, som er med til at bedømme testen af plæneklipperne. Hver egenskab forklares i detaljer og sammenfatningen fungerer derfor som en praktisk vejledning, man kan læse forud for at købe en plæneklipper uanset om hvad man søger. 

Ryobi OLM1841H vandt som bedst i test, da den er en interessant plæneklipper på den måde, at den har to 18-voltsbatterier. Disse to batterier er serieforbundet og giver dermed en spænding på 36 volt. Fordelen ved denne konstruktion er, at hvis du har 18 volts Ryobimaskiner derhjemme, også kan bruge batterierne til plæneklipperen. Det er super smart og praktisk, fordi udvalget af værktøj i 18-voltskassen. Da batterier er dyre, kan man spare mange, hvis man vil holde sig til en Ryobi.

Dog har den en nogle små knap så gode ting, så som at den kræver en vis forudseenhed, hvis begge batterier skal i samme oplader. Plæneklipperen virker nemlig ikke, hvis der er kraft på begge batterier. Desværre har OLM1841H ikke noget drev og egner sig derfor ikke til grunde med kraftige hældninger. Men da plæneklipperen er ret let er det ikke noget problem at bruge den på en plan grund eller ved lette hældninger. 

Og desværre har OLM1841H ikke noget drev og egner sig desværre derfor ikke til grunde med kraftige hældninger. Men da plæneklipperen er ret let ville det blive noget problem at bruge den på en plan grund eller ved lette hældninger.

Ryobi OLM1841H kan godt virke lidt skrøbelig i konstruktionen på den måde, at den føles tyndere og mindre stabil end mange andre batteriplæneklippere med plasticchassis. Men i sæsonen opleves der ingen problemer med skader eller lignende. Da den ikke har noget drev, er der også færre ting, der kan gå i stykker. Plæneklipperen har et meget behageligt greb på håndtaget og et meget let at justere. Man kan vinteropbevare den nemt ved at klappe håndtaget sammen.

Justering af klippehøjden foregår helt problemfrit. Den er godt placeret, og det at justere den et enkelt sted med et stort greb. Den har fem stillinger at vælge imellem. 

Den ligger i en fin mellem prisklasse på 2599 kr. Og den kører på batteri af typen lithium-ion. Batteritiden er 10 min/Ah (dog med dobbelt 18 V-batteri) den kan klippe græs på 20-70 mm og en brede på 40 cm. Den kører på el og vejer godt 22 kg. Dens støjniveau er lavt (ca 62,2 dB) styrvibrationerne er lave. Og den opsamler cirka 50L. 

Producenter

Du findes mange forskellige producenter inden for plæneklipper. Du kan finde et bredt udvalgt af både plæneklipper og håndskubbere fra producenter såsom AL-KO, Black & Decker, Maktia, Ryobi og Worx. De har både batteridrevne, benzindrevne og eldrevne plæneklippere samt robotplæneklippere. AL-KO har et bredt udvalg af plæneklipper og haveartikler. Kombimaskiner også en del af deres store sortimentet. 

Aspen er en producent der tænker meget på miljøet og tank aspen. Op til 99% renere end almindeligt benzin.

Automower. Sælger robotplæneklipper i verdensklasse. De har gennem de sidste 20 år udviklet sig. Så hvis du leder efter en robotplæneklipper der kan klippe din plæne flot og hvis du gerne vil lave andet end at slå græsset selv så har de måske den plæneklipper du leder efter. Echo har et bredt udvalg af trimmere og buskryddere samt motorsave. Er de tilbyder fem års garanti til private. 

Honda tilbyder plæneklipper af højeste kvalitet og med en god stærk motor. Honda har også diverse have og park maskiner. Honda ATV til dig som gerne vil have lidt fart over feltet i kuperet terræn. Så er Honda ATV den rigtige producent for dig. Husqvarna laver produkter til privat og professionelt brug. Husqvarna er et stort bredt udvalg af have og skovprodukter. Jonsered kan tlibyde det helt samme som Husqvarna. Klippo er et firma med plæneklipper i højeste kvalitet i del støbt alu skjold. De er et svensk firma som blev grundlagt i 1954. Stiga er et plæneklipperfirma der har et stort sortiment og alt i haveprodukter både til privat og professionelt brug. Stihl er et firma der er specialister i motorredskaber og er desuden verdens mest købte motorsavsmærke. Texas er er firma der er gået målrette efter, at kunne levere totalløsninger indenfor have, park og fritid. Dette har resulteret i en bred vifte af produkter.

Tilbehør til din plæneklipper 

Der findes mange forskellige tilbehør til plæneklipper, så står du lige og mangler noget findes der et stort udvalg der findes til både en god pris som også er helt perfekt for din plæneklipper.

Såsom et plæneklipperstartsæt. Startsættet er uundværligt ved olieskift og efterfyldning af olie. Sættet indeholder 2x o.6 liters plæneklipper oli, 5 liters benzindunk, 1 oliesuger, 1 tragt og 1 lille dunk til brugt olie. Prisen ligger på omkring 170kr hvilket er en fin pris for at god start med mange hjælpemidler til at få helt styr på hvordan du skal tanke din plæneklipper op. En oliesugesæt som er god til udskiftning af i diverse motorer. Den er rigtig nem at bruge. Den kan bruges til flere maskiner, både plæneklippere, fejemaskiner, motoriserede brændekløvere med mere. Oliesugesættet indeholder suge aggregat, slange, tragt og pose til opsamling af brugt olie. Prisen ligger på 79 kr, en billig pris for et so godt sæt der indeholder mange dele. En moskniv er altid en god ting at have til sin plæneklipper, da den er hurtig og effektiv til at løsne mos.

Moskniven er specielt designet til at passe på din plæneklipper. Dog er det ikke alle mosknive der kan bruges på forskellige mærker af plæneklippere. Så hvis du leder efter en moskniv så se efter om den passer til din plæneklipper. Hvis du har en plæneklipper der bruger batteri vil du få brug for en oplader til batterierne, der er mange forskellige oplader i forskellige prisklasser. En AL-KO oplader C130. oplader batterierne til AL-KOs lithium-ion EnergiFlex 40V serie. Laderen passer til batterierne B150 og B200. med denne oplader bliver batterierne opladt hurtigt og effektivt. Opladeren fungerer med maks. 40 V og 3 A. en LED-lampe viser dig hvornår dit batteri er fuldt opladt. Lade tiden på B150 er 90 minutter og lade tiden på B200 er 120 minutter. Prisen på denne oplader ligger på 255kr en fin pris for en fin batterioplader. 

En ALPINA BT 2048 AE BATTERI – 1111-9312-01 ligger i en lidt højere prisklasse inden AL-KOs lithium-ion EnergiFlex 40V oplader, da den koster 899kr men en ALPINA BT 2048 AE BATTERI kan oplade flere batteri såsom alle Stigas 48v power pack AKKU-modeller. SBC 48AE buskrydder, SHT 48AE hækkeklipper, SC 48 AE kædesav, SMT 48 AE multimaskine med hækkeklipper og stangsav og SBV 48AE lævsuger/blæser. Hvis du ønsker at vedligeholde batterierne skal du give dem en arbejdes pause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval. 

Forskellige klippemetoder 

Hvis du vælger at bruge bioklip til at klippe dit græs, vil græsset blive klippet i små stykker bag et lukket skjold med en særlig kniv, de små stykker græsafklip gøder din plæne, så mos har svært med at gro. Du undergår klumper, hvis du klipper græsset inden det bliver for langt. En god tommelfingerregel bør du max klipper en tredjedel af græssets længde ved bioklip. 

En klipper med opsamling fjerner der det afklippede græs med det samme, så du ikke skal rive det det sammen bagefter. Hvis du har en opsamling undgår du at både børn og kæledyr slæber græs med indenfor og du slipper for græsklumper på din græsplæne, selvom græsset var langt ved klipning. Dog er ulempen at du som regel skal tømme opsamleren løbende, mens du klipper græsset og du ville skulle skaffe græsbunken af vejen efterfølgende.

En 3 i 1 klipper har både bioklip, opsamler og bagudkast. Den er fleksibel og typisk nem at opstille efter behov. Du sætter bare en prop i det hul, der leder græsset i opsamleren, for at bruge maskinen som bioklip. Vil du ikke bioklippe eller opsamle græsset, så tager du blot opsamleren af. Så bliver græsset kastet bagud på din græsplæne. Bagudkast er godt til en lang græsplæne, som ikke skal samles op. Enkelte modeller har også mulighed for sideudkast, hvor græsset spredes bedre end ved bagudkast. Du skal dog være opmærksom på at køre den rigtige vej med sideudkast, så græsset ikke ender alle mulige steder såsom på fortovet eller i din nabos bed. 

Din græsplænes størrelse og antallet af forhindringer spiller også en væsentlig ting når du skal vælge en plæneklipper. Hvis din græsplæne er max 800 til 1000 kvm passer en walk-behind plæneklipper. Ved større plæner bør du overveje en klipper til at sidde på og her skal er det en god ide hvis du vælger en maskine med en klippe bredde, som passer til din have. Du skal dog være opmærksom på at der findes forskellige typer klippere til at sidde på: plænetraktorer, ridereog zero turn klippere. En plænetraktor er et godt valg til de fleste store haver. De er robuste, billige at vedligeholde og kan også udstyres med f.eks. rive, vogn og tromle. Har du mange bede, buske og træer så overvej en rider med frontmonteret klipper, hvor du har et godt udsyn over arbejdet, eller en zero turn klipper med håndtag i stedet for rat og en venderadius på 0.

93
Bosch ARM 34
90
Einhell GE-CM 43 Li M
84
Bosch Rotak 32 Li
Tilføj Produkt
Pris1256 kr3071 kr119 kr
84
Bosch ARM 34
1

Bosch ARM 34 Anmeldelse

Specifikationer

    Flere Specifikationer: Læs flere

    Gå til butik

    Uddybende anmeldelse af Bosch ARM 34

    Bosch Elplæneklipper ARM 34 er både meget brugervenlig og kompakt og leverer stadig et perfekt klippearbejde. Plæneklipperen har en powerdrive-motor, som sikrer et stabilt klippearbejde selv i vinkler og kanter, der ellers kan være udfordrende at nå. Funktionen GrassComb sikrer, at Bosch ARM 34 automatisk klipper rene kanter langs bede og hegn. El-plæneklipperen har ErgoFlex-håndtag, der sikrer en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

    Bosch El-plæneklipper ARM 34 har en praktisk og stor græsopsamlingsboks på hele 40 liter, der sparer dig for tid med at samle græs sammen, når du er færdig med at klippe græsset. Denne model fra Bosch er elektrisk. Den har en skærehøjde på mellem 20 og 70 millimeter, en skærebredde på 34 centimeter og en lydstyrke på 96 dB, når den er i brug. Prisen for Bosch El-plæneklipper ARM 34 ligger på omkring 1200 kroner.

    84
    Einhell GE-CM 43 Li M
    2

    Einhell GE-CM 43 Li M Anmeldelse

    Specifikationer

      Flere Specifikationer: Læs flere

      Gå til butik

      Uddybende anmeldelse af Einhell GE-CM 43 Li M

      Einhell Akku-plæneklipper er en praktisk maskine som er ledningsfri og dermed uden risiko for at køre ledningen over. Denne model er perfekt til haver op til 600 m2. Den har en kul-fri motor, hvilket gør at plæneklipperen har en længere levetid, da sliddelene er meget holdbare. Styret på Akku-plæneklipperen fra Einhell kan indstilles i tre højder, så du kan arbejde så ergonomisk korrekt som muligt. Styret kan desuden også foldes sammen, så maskinen fylder mindre i skuret. Med denne plæneklipper kan du selv indstille, hvor højt eller lavt dit græs skal klippes.

      Du indstiller det med 6 smarte trin, der giver mulighed for at vælge mellem 25-75 millimeter. Denne model fra Einhell kommer med en meget stor opsamlingsboks på hele 63 liter og en indikator, som viser, hvornår boksen skal tømmes. Har du flere forskellige produkter fra Einhell kan du bruge de samme batterier til alle dine maskiner. Det er den klar fordel, da du så ikke skal holde styr på mange forskellige batterier og opladere. Prisen for Einhell akku-plæneklipper er cirka 3000 kroner.

      84
      Gardena Powermax Li-18/32
      Specifikationer

        Flere Specifikationer: Læs flere

        Gå til butik

        Uddybende anmeldelse af Gardena Powermax Li-18/32

        Plæneklipperen Gardena Powermax Li-18/32 er let at manøvrere, meget kraftfuld og så er den batteridrevet. Tre højdepunkter som i sig selv beskriver denne maskine rigtig godt. Denne plæneklipper er perfekt til mindre haver på maksimalt 230 m2., og den specialhærdede klinge sikrer optimale og skarpe resultater. Klippebredden er på 32 centimeter, og denne model har en 30 liter opsamlingsboks. Maskinen har et ErgoTec-håndtag, der ligger godt i hånden, og som gør det meget nemt og ikke mindst behageligt at skubbe plæneklipperen frem og rundt.

        Gardena Powermax Li-18/32 har såkaldt QuickFit-funktion. Funktionen gør det nemt at justere mellem ti forskellige klippehøjder – 20 til 60 millimeter. På siden af maskinen sidder der græskamme, som sikrer, at plæneklipperen også nemt kan klippe langs vægge, kantsten etc. Håndtaget på denne plæneklipper kan foldes sammen, hvilket sikrer nem opbevaring og nem transport af maskinen. Maskinen vejer inklusiv batteriet 9,3 kilo og har et støjniveau på cirka 77dB, når den er i brug. Prisen for Gardena Powermax Li 18/32 ligger på omkring 2800 kroner.

        84
        Black+Decker CLMA4820L2-QW
        Specifikationer

          Flere Specifikationer: Læs flere

          Gå til butik

          Uddybende anmeldelse af Black+Decker CLMA4820L2-QW

          Black&Decker CLMA4820L2-QW er en klimavenlig plæneklipper, som er optimal til mindre haver på op mod 600 m2. Maskines klinge har en klippebredde på 48 centimeter. Denne model har en 3 i 1-funktion med bio-klip, sideudkast samt græsopsamler. Maskinen har en auto-sense motor der registrerer arbejdsstyrken og modstanden i maskinen og indstiller kraften herefter.

          Denne plæneklipper har syv forskellige klippeindstillinger, mellem 38 og 100 millimeter, så du selv kan bestemme, hvor langt græsset skal klippes. For at sikre ergonomisk arbejdskomfort, kan styret nemt indstilles efter din højde og behov. Håndtaget er desuden foldbart, så deter nemt at pakke maskinen væk, når den ikke er i brug og blot skal opmagasineres. Plæneklipperen fra Black&Decker kommer med en stor 50 liters græsopsamler, så du ikke selv behøver at sale græsset sammen efter plænen er klippet. Prisen for denne plæneklipper fra Black&Decker ligger på omkring 3300 kroner.

          FAQ

          Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Plæneklipper

          Vi har samlet en test over de bedste plæneklipper på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

          Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes plæneklipper til flere forskellige prisklasser.

          Plæneklippere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

          Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch ARM 34
          93
          Bosch ARM 34
          1256 kr 1294.00 kr
          Gå til produkt!
          Tilbage til toppen

          Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

          • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
          • Prisen tæller 15 %.
          • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
          • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.