TEST: De Bedste Trådløs Powerbank i test 2024

Se alle Trådløse powerbanks i testen
8277 Anmeldelser
18 Produkter
65 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

87
Varta Wireless Power Bank 10000mAh Varta Wireless Power Bank 10000mAh Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
  • Quick Charge 3.0
  • God kvalitet
217 kr. 254.00 kr.
94
Satechi ST-TCMCAWM Satechi ST-TCMCAWM Læs mere om produktet
  • Bedst i test
  • Let at benytte
  • Flere farvemuligheder
305 kr. 324.00 kr.
93
Omni20 + Omni20 + Læs mere om produktet
  • Premium valg
  • Flot design
  • Sublim kvalitet
  • QI
1195 kr. 1437.00 kr.

Vores test af
Trådløse powerbanks giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Trådløse powerbanks på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Trådløs Powerbank
  • Fordele og ulemper

Bedste Trådløs Powerbank
under 600 kr.

Top 3

Hvilket Trådløs Powerbank mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Trådløs Powerbank.

#1
Omnicharge
93
#2
Samsung
91
#3
Satechi
88
#4
VARTA
87
#5
Intenso
86

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan vælger du den bedste trådløs powerbank til dine behov

Efterhånden som den trådløse teknologi udvikler sig, bliver behovet for en powerbank, der kan oplade enheder trådløst, mere og mere vigtigt. Men med så mange forskellige modeller på markedet kan det være svært at finde ud af, hvilken der passer bedst til dine behov. Denne artikel vil guide dig gennem processen med at vælge den rigtige trådløse powerbank til dine specifikke behov.

  • Når du skal vælge en trådløs powerbank, skal du først og fremmest overveje, hvilken type enheder du vil bruge den til. Hvis du kun har brug for at oplade din smartphone, er en powerbank med lavere kapacitet nok. Men hvis du ønsker at kunne oplade flere enheder på én gang, eller hvis du har en tablet, der hvis du vil kunne oplade trådløst, skal du bruge en powerbank med en større kapacitet.
  • Den næste ting, du skal overveje, er størrelsen på powerbanken. Hvis du kun har planer om at bruge den til at oplade din smartphone, er en mindre powerbank helt fint. Men hvis du ønsker at kunne oplade flere enheder på farten, eller hvis du ofte skal have den med dig rundt, har du brug for en større powerbank.
  • Den sidste ting, du skal overveje, er prisen. Trådløse powerbanks varierer i prisen. Hvis du kun har brug for at oplade din smartphone, vil en powerbank til en lavere pris være tilstrækkelig. Men hvis du ønsker at kan oplade flere enheder, eller hvis du har en tablet, som du ønsker at kunne oplade trådløst, skal du bruge flere penge.

Husk disse tre faktorer, når du vælger en trådløs powerbank, og du vil være sikker på at finde den perfekte til dine behov.

10 måder at få mest muligt ud af din trådløs powerbank

Der er mange forskellige måder at få mest muligt ud af din trådløse powerbank på. Her er 10 af de bedste:

1. Sørg for, at du kender watt- og spændingsværdien for din powerbank. Disse oplysninger kan du finde i produktets specifikationer.

2. Oplad din powerbank fuldt ud, før du bruger den første gang. Dette vil være med til at sikre optimal ydeevne.

3. Brug et USB-kabel af god kvalitet til at oplade dine enheder fra powerbanken. Billige kabler kan reducere opladningshastigheden og beskadige batterierne.

4. Prøv ikke at overbelaste din powerbank ved at oplade for mange enheder på én gang. Den maksimale kapacitet bør ikke overskrides, hvis du ønsker optimal ydeevne og sikkerhed.

5. Hold din powerbank kølig, mens du oplader. Overophedning kan beskadige både powerbanken og dens indhold.

6. Når du ikke er i brug, skal du opbevare din powerbank på et køligt og tørt sted . Overdreven varme eller fugt kan beskadige den med tiden .

7. Vær forsigtig, når du bruger en vekselstrømsadapter med en udenlandsk stiktype . Brug af en forkert adapter kan beskadige din enhed eller forårsage elektriske brande.

8. Følg alle sikkerhedsinstruktioner, der følger med din powerbank, nøje . Hvis du undlader at gøre det, kan det medføre personskade eller beskadigelse af ejendom.

9. Brug kun batterier, der er kompatible med din powerbank. Brug af inkompatible batterier kan beskadige din powerbank eller forårsage fejlfunktion.

10. Opbevar din powerbank uden for børns rækkevidde. Nogle modeller indeholder små dele, der kan udgøre en kvælningsfare for små børn.

Ved at følge disse enkle tips kan du få mest muligt ud af din trådløse powerbank og sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

5 grunde til, at du har brug for en trådløs powerbank

Vi ved alle, at vi bør leve en sund livsstil, men det er ikke altid let at træffe de rigtige valg. Her er 5 grunde til, at du har brug for en trådløs powerbank for at hjælpe dig med at leve et sundere liv.

1. Du vil være mere aktiv:

Hvis du har en trådløs powerbank, behøver du ikke at bekymre dig om, at din telefon dør, når du er på farten. Det betyder, at du kan bruge den til at registrere dine skridt, overvåge din puls og kortlægge dine løbeture – alt sammen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

2. Du vil spise bedre:

Der er ikke noget værre end at være sulten (sulten + vred). Men hvis du har en trådløs powerbank, kan du bruge din telefon til at slå sunde opskrifter op på farten og træffe bedre valg, når du snacker.

3. Du vil sove bedre:

Hvis du bruger din telefon til at spore din søvn, har du brug for en powerbank, der kan holde den opladet hele natten. Ellers risikerer du at miste data eller ikke at kunne bruge din telefons alarm om morgenen. En trådløs powerbank sørger for, at du er veludhvilet og klar til at tage fat på dagen.

4. Du vil holde forbindelsen:

I dagens opkoblede verden er det vigtigt at kunne holde kontakten med familie og venner. Men hvis din telefon dør, er du afskåret fra de mennesker, du holder mest af. Med en trådløs powerbank kan du holde forbindelsen, selv når der ikke er nogen stikkontakt at finde.

5. Du vil spare penge:

Hvis du altid har stikket i væggen, spilder du penge på din elregning. En trådløs powerbank hjælper dig med at spare penge ved at bruge mindre energi. Desuden er det bedre for miljøet!

De bedste trådløse strømforsyninger til telefoner

Det er ingen hemmelighed, at vi i stigende grad er afhængige af elektroniske enheder. Fra smartphones til bærbare computere – vi er afhængige af disse gadgets for at holde os forbundet og produktive. Men hvad sker der, når vores enheder løber tør for strøm? Det er her, at en trådløs powerbank kommer til at være praktisk. En trådløs powerbank giver dig mulighed for at oplade dine enheder uden at skulle sætte dem i stikkontakten, hvilket er perfekt til de tidspunkter, hvor du ikke har adgang til en stikkontakt.

Der findes mange forskellige typer trådløse powerbanks på markedet, så det kan være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig. Vi vil give dig lidt informationer, omkring den bedste trådløse powerbank til telefoner.

  • Hvis du er på udkig efter en trådløs powerbank, der kan oplade din smartphone, anbefaler vi Anker Powercore 10000. Denne powerbank har en kapacitet på 10000 mAh, hvilket er nok til at oplade de fleste smartphones op til tre gange. Den har også hurtig opladningsteknologi, så du kan få din telefon op på 100 % igen på ingen tid.

Uanset hvad din behov, er der en trådløs powerbank derude, der er perfekt til dig. Der er så mange forskellige modeller på markedet, at det kan være svært at vide, hvilken en du skal vælge. Men ved at overveje dine behov og vælge en powerbank med den rette kapacitet kan du være sikker på at finde den perfekte trådløse powerbank til dine enheder.

 

94
Satechi ST-TCMCAWM
93
Omni20 +
87
Varta Wireless Power Bank 10000mAh
Tilføj Produkt
Pris305 kr1195 kr217 kr
Kabeltype---
Adapterstik 1---
Adapterstik 2---
TypeTrådløse opladereOpladere, Trådløse opladerePowerbank
Oplader-Mobiloplader-
Batterikapacitet--10000 mAh
Batteritype--Li-Polymer
DesignPladePlade-
EgenskaberUoriginalQI, UoriginalQuick Charge 3.0, Trådløs opladning, USB-PD (USB strømforsyning), Uoriginal
Funktioner---
Effekt---
Ladetid---
FarveGrå, Hvid, Sort, SølvSortGrå, Hvid
Vinklet stik---
Kabeludforming---
Maksimal strømstyrke (A)---
PSU watt forbrug-10.0 W18.0 W
Spænding---
Højeste Udgangsspænding---
Laveste Udgangsspænding---
Apple-port---
Strømtilslutning-USB-
USB-typeUSB Type CUSB Type A, USB Type CUSB Type A, USB Type C
Antal USB porte (Type A)--2
Antal USB porte (Type C)--1
Bredde44.0 mm127.0 mm77.5 mm
Dybde51.0 mm122.0 mm15.0 mm
Højde11.0 mm27.0 mm157.5 mm
Vægt141.0 g506.0 g254.0 g
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Satechi ST-TCMCAWM
94
Satechi ST-TCMCAWM
305 kr 324.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.