TEST: De Bedste A3 Printer i test 2022

I denne artikel har vi samlet 53 af de bedste A3 printere, du kan finde på markedet lige nu. A3 printere her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 18390 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver A3 printer. Så er du på udkig efter den helt rigtige A3 printer til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige A3 printere her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Stine Mortensen
18390 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
53 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
88 timer Tid brugt
Stine Mortensen

Stine er vores sportsnørd, så hun har helt styr på alt, hvad der rører sig inden for træningsudstyr og sportsgear. Og så elsker hun at lave lækker og god mad – og der skal jo ordentlige køkkenmaskiner til, så dem ved hun selvfølgelig også en masse om.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste A3 Printer i test 2022 - Toppricer
annonce

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Kyocera Ecosys M8124cidn
Kyocera Ecosys M8124cidn Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
80
483.40 kr 239 kr

Bedste pris hos:

112ink DK
BEDST I TEST
Canon imagePrograf Pro-300
Canon imagePrograf Pro-300 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
93
5658.40 kr 5525 kr

Bedste pris hos:

Kamerahuset
PREMIUM VALG
HP DesignJet T830 36-in
HP DesignJet T830 36-in Læs mere om produktet
 • Høj kvalitet
 • Sheetfed scanner
 • Mange printformater
91
39276.60 kr 39120 kr

Bedste pris hos:

happii.dk

Vores test af A3 printere giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Canon imagePrograf Pro-300 93
PREMIUM VALG
HP DesignJet T830 36-in 91
BEDST TIL PRISEN
Kyocera Ecosys M8124cidn 80
Tilføj Produkt
Pris5525 kr39120 kr239 kr
FunktionKopi, ScanKopi, ScanFax, Kopi, Scan
PrintformaterA3, A3+, A5, B4, B5, Legal, LetterA0, A1, A2, A3, A4A3, A4, A5, A6, B5, Folio
ScannertypeFlatbedSheetfed-
Scanner papirstørrelseA3-A4
TilslutningAirPrint, Ethernet, USB, Wi-FiAirPrint, Ethernet, USB, Wi-FiAirPrint, Ethernet, Google Cloud Print, NFC, USB
EgenskaberFarveprintFarveprintFarveprint
Automatisk duplex--Ja
Støjniveau---
Hukommelseskort understøttet---
Papirkapacitet100-100
Maks. skrivehastighed (farve)--24.0
Maks. skrivehastighed (sort)--24.0
Maks. opløsning4800 x 2400 dpi2400x1200 dpi1200x1200 dpi
Scanneropløsning-600 dpi600x600 dpi
Kopi hastighed (farve)--24
Kopi hastighed (sort/hvid)--24
Kopi opløsning-600x600 dpi600x600 dpi
Højde20.0 cm115.5 cm75.3 cm
Bredde63.9 cm140.0 cm59.0 cm
Dybde37.9 cm62.9 cm59.0 cm
Vægt14.4 kg62.5 kg76 kg

Bedste a3 printer under 5000 kr. Top 3

Canon Pixma Pro-200 Canon Pixma Pro-2003979 kr
90
Bedste pris hos: Click Svendborg
Canon Pixma iP8750 Canon Pixma iP8750376 kr
87
Bedste pris hos: MultiTech ApS
Canon Pixma Pro-100S Canon Pixma Pro-100S3895 kr
87
Bedste pris hos: Foto/C

Hvilket A3 Printer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor A3 Printer.

#1
Brother
85
#2
Canon
61
#3
Xerox
57
#4
Kyocera
53
#5
Epson
46

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det er rart at have en printer i hjemmet, for så kan du selv klare mange hverdagsopgaver. Du kan printe arbejdsopgaver, skolepapirer eller andet til børnene. Måske har du nogle flotte fotografier, du gerne vil have printet. Mulighederne er mange.

Arbejder du meget med det digitale, og har du behov for at printe større mængder papir – og gerne i et lidt større format, er det rart med en A3 printer, som kan printe lidt mere end bare A4 størrelser ud.

Men det kræver som oftest lidt research at finde lige netop den A3 printer, der passer til dig og dit behov, og der er nogle ting, du bør overveje først.

Hvilken A3 printer skal jeg vælge?

Vil du gerne investere i en printer, der kan printe A3 format, er det selvfølgelig godt at du overvejer, hvilken type printer det skal være i første omgang. Der findes nemlig helt overordnet tre forskellige typer printere:

 • Blækprintere
 • Laserprintere
 • Inkjet printere

Og inden for disse kategorier finder du også printere, der er gode som fotoprintere, mens andre printere passer bedre til hjemmekontoret eller et mere alsidigt behov. Det kan også være, at du gerne vil have en printer, der kan køre trådløst, og som du kan printe med direkte fra mobilen. Måske er du interesseret i en all-in-one printer, som også kan kopiere eller scanne? Mulighederne er mange, så lad os tage et nærmere kig på, hvad du bør overveje, når du vil investere i en A3 printer.

Behov for en A3 printer

Før i tiden så vi måske ikke så mange A3 printere i de private hjem, men i takt med at flere og flere er begyndt at arbejde hjemmefra – nogen mere permanent end andre – kan vi tydeligt se en stigning i forhold til A3 printerens popularitet. A3 printere hører nemlig ofte kontorer til, men når kontoret er rykket hjem i det private, er der selvfølgelig også opstået et behov for dem der.

Der er ingen tvivl om, at A3 printere kan være lidt af en investering, men er du fast besluttet på, at behovet for en A3 printer er der, er der selvfølgelig ikke så meget at gøre. Så gælder det bare om at finde den A3 printer, der kan leve op til dit behov og dit budget.

Blæk-, laser eller inkjet printer

Det helt store spørgsmål omkring printere er måske, om du skal vælge en blæk- eller en laserprinter. Her afhænger det måske mest af, hvad du har planer om at printe.

Skal printeren kun bruges til at printe dokumenter, regneark og lignende, så kan du klare dig fint med en laserprinter, der ikke behøver blækpatroner eller en masse farver. Her kan der nemlig være mange penge at spare i forhold til toner og blækpatroner. Du kan dog også sagtens få farvelaserprintere i dagEn anden fordel er også, at lasertoner er mere drøjt i brug, sammenlignet med blækpatroner, og så printer de ret hurtigt.

Tænker du derimod, at du nok vil komme til at skulle printe i farve – måske vil du gerne printe fotos eller farvestrålende brochurer, så vil det være en god idé at gå efter en farveprinter med blækpatroner – og måske oven i købet gå efter en decideret fotoprinter. Det kan dog være noget af en investering, når vi skal op i en A3 printer størrelse. Der findes mange forskellige typer blækprintere, og nogle modeller egner sig bedst til print af tekst, mens andre egner sig bedre til fotoprint.

Skal det være det bedste af det bedste, kan du også tage et kig på inkjetprintere, der ikke bare printer i flotte farver, men også klarer opgaven lynhurtigt. Desuden er disse printere også særligt gode, hvis du vil printe på andre materialer end papir. Her kan du eksempelvis også printe på medier som plastark til projektorer, eller du kan lave print på strygepapir, som du kan stryge på t-shirts og sweatshirts.

Når det gælder forskellige størrelser og medier, kan det også være godt at overveje, om din A3 printer skal have flere separate skuffer til de forskellige prints.

I forhold til farvepatroner, skal du også kigge på, om det er en A3 printer med individuelle blækpatroner eller én samlet patron.

Vil du læse mere om printere og se vores test af printere, så læs med her.

All-in-one printer

En anden populær printertype er den såkaldte all-in-one eller multifunktionelle printer. Denne printer består nemlig også af en kopimaskine og en printer. Ofte forhandles de ret billigt, men kvaliteten er som oftest også herefter. Desuden findes de heller ikke i en størrelse, der kan printe A3 i den lavere prisklasse.

Du kan dog sagtens finde gode A3 printere med kopi og scan, men de koster også en del, og derfor egner de sig måske bedst til kontormiljøer, hvor der netop er behov for de mange funktioner og muligheder. Og skal det være virkelig old school, har du faktisk også mulighed for at finde enkelte printere, der kan faxe.

Trådløs eller ej

En anden god overvejelse er selvfølgelig, om din A3 printer skal være trådløs. Skal printeren kunne tilkobles Wi-Fi, så du kan printe trådløst fra både pc, tablet eller mobiltelefon? Det er bestemt en overvejelse i dag, hvor vi lever mere og mere trådløst, og det er oftere vi fisker mobilen op frem for computeren.

Den bedste A3 printer

Der er altså mange ting, du bør overveje, når du vil investere i en A3 printer til kontoret eller hjemmekontoret. Det vigtigste er selvfølgelig at tage højde for, hvad jeres behov er – hvad skal printeren primært udskrive. Budgettet er ligeledes en meget vigtig overvejelse, samt hvilken type funktioner, printeren skal have. Skal der være kopi og scan, og skal den kunne fungere trådløst, så du kan printe direkte fra smartphone eller tablet.

Den bedste A3 printer for dig er måske ikke den bedste A3 printer for din nabo. Så tænk grundigt over, hvad printeren skal kunne, og hvad du har brug for – og så kan du begynde at lede efter den bedste A3 printer.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Canon imagePrograf Pro-300
93
Canon imagePrograf Pro-300
5658.40 kr 5525 kr
Gå til produkt!
annonce
annonce
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.