Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Apple Smartwatch i test 2024

Se alle Apple Smartwatch i testen
335472 Anmeldelser
12 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

96
Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Case with Sport Band Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Case with Sport Band Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Batteritid på 18.0 timer
 • Accelerometer
1999 kr.
98
Apple Watch SE Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band Apple Watch SE Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Søvnmåler
 • Trådløs opladning
1999 kr. 2285.60 kr.
96
Apple Watch Series 6 Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band Apple Watch Series 6 Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Blodsyreniveau
 • Mange farvmuligheder
4399 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
Apple Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Apple Smartwatch på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
 • Fordele og ulemper

Alt om Apple Smartwatch

Apple-uret, Apple watch – et Apple Smartwatch? Du kender det helt sikkert. Når det gælder smarture eller smartwatches, som de også kaldes, kan vi næppe komme uden om det populære Apple Watch.

Apple-uret er uden tvivl et af de mest sælgende smarture i historien – om end det ikke har været et af de første. Ikke desto mindre er Apple-uret, eller Apple Watch som de kalder det, et utroligt populært smartwatch, som især Applefans, men selvfølgelig også andre, foretrækker.

Mere om Apple

Der er næppe mange, der ikke kender til Apples historie. Apple er uden tvivl dygtige til at brande dem selv, men de har også haft en frontperson, der har formået at skabe historie, nemlig Steve Jobs, som der er lavet hele to biografiske spillefilm om. Jobs fra 2013 med Ashton Kutcher som Steve Jobs, og Steve Jobs fra 2015 med Michael Fassbender i hovedrollen som Steve Jobs.

Så har du set en af de to film – eller dem begge – eller kender du bare lidt til Apples historie, så ved du sikkert også, at de startede som Apple Computer Company i 1976, hvor Steve Wozniak, Steve Jobs og Ronald Wayne udviklede og solgte Wozniaks Apple I computer, og året efter Apple II, som blev et kæmpe hit og startskuddet til de såkaldte mikrocomputere. Siden da har Apple haft en lang historie, hvor det er gået op og ned, men efterhånden mest op.

Og i dag er Apple uden tvivl verdens førende tech-virksomhed, når det gælder salg. I dag står Apple bag alt fra Mac og MacBooks til iPhones, iPad og deres populære Apple Watch. Ja, du finder sågar Apples egen streamingtjeneste, Apple+, hvor de står bag et væld af populære produktioner som serier og film. Som om det ikke var nok, har Apple også deres egen musiktjeneste (foruden den ellers populære iTunes), Apple Music, såvel som deres spiltjeneste Apple Arcade.

Det populære Apple Smartwatch

For god ordens skyld må vi lige understrege, at uret selvfølgelig hedder Apple Watch – men ikke desto mindre er det et smartwatch med alt det et smartwatch nu kan. Apple uret findes i dag i flere flotte designs, og der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og kombinationer, så du kan få det design, er passer dig.

Apple Watch er et populært smart watch – og det har masser af smarte funktioner og specifikationer. På nuværende tidspunkt finder du tre modeller: Apple Watch Series 8 (og du kan sikkert også finde nogle af de foregående modeller hos forhandlerne), Apple Watch SE, som er den mere budgetvenlige udgave, samt Apple Watch Ultra, som er en mere hi-tech udgave.

Alle med den flotte Retina-skærm, og så er de svømmesikre, og med mulighed for at måle mange forskellige ting. SE-modellen byder ikke på så mange detaljer og funktioner, som iltniveau i blodet og EKG, som de dyrere modeller ellers kan.

Ellers er det alt i alt et smart ur, der kan lidt af det hele – med Apple watch kan du foretage opkald, beskeder, læse mails, høre musik, samt bruge det til aktivitet og tracking. Du kan alt i alt bruge dit Apple Smartwatch på samme måde som din smartphone – til en vis grad. For Apple uret kan ikke helt det samme som din iPhone, men det kan til gengæld også noget andet.

Og så kan du designe det på din foretrukne måde – du kan selv vælge urkasse, rem og stil, så du kan få præcist det Apple Watch, der passer til dig.

Apple Watch og iPhone

Mange er glade for Apple watch – og har du i forvejen en iPhone, kan du være endnu mere glad. For her får du nemlig den perfekte kombination, da du kan parre dit Apple watch med din iPhone, så du kan få fuldt udbytte af urets funktioner og detaljer. Så har du i forvejen en iPhone, vil det være oplagt at vælge et smartwatch fra Apple, så du kan få fuld glæde af det. Apple har det jo nemlig med at lave produkter, der bare spiller sammen til den helt store guldmedalje.

Med det sagt, kommer du dog lidt i problemer, hvis du har en anden smartphone end en iPhone. Her kan du nemlig ikke koble Apple watch sammen med denne. Det er altså værd at være opmærksom på – og så kan det være du skal gå efter en anden model, for eksempel et Samsung Smartwatch eller noget helt tredje?

Men med Apple watch og iPhone har du den perfekte kombination, der giver dig mulighed for at følge mere med i din hverdag – både omkring dig, og med dig selv og din krop.

98
Apple Watch SE Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band
96
Apple Watch Series 6 Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band
96
Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Case with Sport Band
Tilføj Produkt
Pris1999 kr4399 kr1999 kr
Serie Apple Watch SE Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 3
Sport- Cykling, Fitness, Løb, Svømning, Triathlon Fitness, Løb, Svømning
Batteritype Li-Ion Li-Ion Li-Ion
Batteritid 18.0 timer 18.0 timer 18.0 timer
Batteristørrelse---
Egenskaber Accelerometer, Gyroskop, Kompas, Søvnmåler, Trådløs opladning Accelerometer, Blodsyreniveau (SpO2), EKG, Gyroskop, Kompas, Søvnmåler, Trådløs opladning Accelerometer, Barometer, Gyroskop, Skridttæller, Trådløs opladning
USBNejNejNej
PulsmålerIndbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype OLED (AMOLED) OLED (AMOLED) OLED (AMOLED)
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning 368x448 368x448 312x390
Hukommelse 32 GB 32 GB 8 GB
Processor Apple S5 Apple S6 Apple S3
Processorkerner2 2 2
RAM-- 768 MB
Operativsystem---
Kompatibel med smartphone iPhone iPhone iPhone
Operativsystem Apple Watch OS Apple Watch OS Apple Watch OS
Farve (urkasse) Grå GråGrå, Guld, Sort, Sølv
Farve (urrem) Blå, Grøn, Gul, Hvid, Rosa, Sort Blå, Grøn, Gul, Hvid, Rosa, Sort Beige, Rosa, Sort, Sølv
Materiale (urkasse) Aluminium Aluminium Aluminium
Materiale (urrem)-- Silikone
Glastype Safir Safir Ion-X
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m), IP68
Trådløs kommunikation 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Navigationssystem GLONASS, GPS GLONASS, GPS GLONASS, GPS, Galileo
Bluetooth 5.0 5.0 4.2
Wi-FiWi-Fi 3, Wi-Fi 4 Wi-Fi 3, Wi-Fi 4 Wi-Fi 3, Wi-Fi 4
Vægt 36 g 37 g 34 g
Højde 44.0 mm 44.0 mm 42.5 mm
Tykkelse 10.4 mm10.4 mm 11.4 mm
Bredde 38.0 mm 38.0 mm 36.4 mm
Bredde (urrem)---
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Apple Watch SE Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band
98
Apple Watch SE Cellular 44mm Aluminium Case with Sport Band
1999 kr 2285.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.