TEST: De Bedste massagestole i test 2022

I denne artikel har vi samlet 26 af de bedste Massagestole, du kan finde på markedet lige nu. Massagestole her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 195 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Massagestol. Så er du på udkig efter den helt rigtige Massagestol til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Massagestole her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Stine Mortensen
195 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
26 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
35 timer Tid brugt
Stine Mortensen

Stine er vores sportsnørd, så hun har helt styr på alt, hvad der rører sig inden for træningsudstyr og sportsgear. Og så elsker hun at lave lækker og god mad – og der skal jo ordentlige køkkenmaskiner til, så dem ved hun selvfølgelig også en masse om.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste massagestole i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
vidaXL Massagestol Kunstlæder
vidaXL Massagestol Kunstlæder Læs mere om produktet
 • Sort
 • Elevationsstøtte
 • God kvalitet
 • 12 luftpuder
81
6766 kr

Bedste pris hos:

BoligCenter
BEDST I TEST
vidaXL Elektrisk Massagestol med Superskærm
vidaXL Elektrisk Massagestol med Superskærm Læs mere om produktet
 • God kvalitet
 • Elevationsstøtte
 • 12 luftpuder
 • Sort
88
6766 kr

Bedste pris hos:

BoligCenter

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
vidaXL Elektrisk Massagestol med Superskærm 88
PREMIUM VALG
Ogawa Master Drive 4D Plus ?
BEDST TIL PRISEN
vidaXL Massagestol Kunstlæder 81
Tilføj Produkt
Pris6766 kr64995 kr6766 kr
Massagestol egenskaberElevationsstøtte, Skærm, TimerKropsscanner, Skærm, VarmefunktionElevationsstøtte, Fodstøtte, Kontrolenhed/fjernbetjening, Timer
AnvendelsesområdeFødder, RygKropBen, Fødder, Hofte, Krop, Nakke, Ryg, Skuldre, Talje
Type af massageÆltendeHelkropsmassageShiatsu, Æltende
Antal programmer-4 stk-
Intensitetsniveauer---
Massagehoveder---
PolstringsmaterialePolyuretan (PU)-Kunstlæder
FarveSortSortSort
StrømkildeLedningLedningLedning
Effekt75 W200 W75 W
Luftpuder 12 stk-12 stk
Rammemateriale---
Massagepunkter---
Højde107.0 cm-105.0 cm
Dybde78.0 cm-140.0 cm
Bredde136.0 cm-75.0 cm
Vægt-125.0 kg-
Maks. vægt136.0 kg-136.0 kg
Sædehøjde---

Bedste Massagestol under 4000 kr. Top 3

vidaXL Massagestol Konstläder vidaXL Massagestol Konstläder1486 kr
0
Bedste pris hos: VidaXL DK
vidaXL 240968 vidaXL 2409681390 kr
0
Bedste pris hos: BoligCenter

Hvilket Massagestole mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Massagestole.

#1
vidaXL
11
#2
inSPORTline
0
#3
Medisana
0
#4
IWAO
0
#5
Ogawa
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Massagestol

Efter en lang dag på kontoret – og måske endda hjemmekontoret – kan ryggen godt trænge til en god omgang massage. Men er din kæreste eller ægtefælle træt af at massere dine ømme rygmuskler efter en lang arbejdsdag? Så kan det være, du skal købe en massagestol.

Er du i tvivl om, hvilken massagestol du skal købe?

Vi har gjort det nemt for dig og fundet nogle af de bedste massagestole på markedet lige nu. I denne massagestol test finder du derfor de massagestole, der har klaret sig godt i forskellige tests, samt har fået gode anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Læs med her og find ud af, hvad du bør overveje, når du skal investere i en massagestol.

Hvad er en massagestol?

En massagestol er en stol, der kan give dig massage. Det er det de fleste forbinder med en massagestol i dag. Det er også det, der kaldes den elektriske massagestol.

Der findes nemlig også en anden type massagestol – som vi dog ikke vil komme meget mere ind på her. Det er den traditionelle massagestol, eller ergonomiske massagestol. Den blev opfundet i 1950’erne til det formål, at massører og fysioterapeuter kan behandle og massere deres klienter. Denne type stol er udformet på en særlig måde, så den kan justeres og give plads til, at massøren eller fysioterapeuten kan give massage.

Den elektriske massagestol er derimod en stol, der selv giver massage. Denne type massagestol kan simulere bevægelserne ved en massage, da den har en indbygget motor. Den indbyggede motor giver vibrationer, som er med til at massere og stimulere kroppens ømme muskler.

Med en elektrisk massagestol kan du bare slappe af og få masseret de ømme muskler helt oppe fra nakken og ned til benene. Du kan bruge massagestolen, hvis du har ømme muskler efter en hård omgang træning, eller hvis du har ondt i ryggen efter lange arbejdsdage ved skrivebordet.

Massagestolen er dermed god, hvis du er typen, der træner meget – eller hvis du døjer meget med ømme muskler eller kroniske smerter i musklerne.

Har du ikke plads til en hel massagestol i dit hjem, eller vil du gerne have et massageapparat, du kan have med dig på farten, kan du tage et kig på vores artikler om massagepistoler og varmepuder, som også kan bruges til at lindre de ømme muskler. Du kan også nøjes med et massagesæde, som du kan sætte i din lænestol. Massagesædet er også nemmere at have med på farten, hvis du gerne vil have muligheden for at få massage uden for hjemmet. Tag eksempelvis massagesædet med på kontoret.

Hvad skal du overveje, før du køber en massagestol?

Går du og tænker på, om en massagestol vil være noget for dig, er der selvfølgelig nogle ting, du bør overveje. Først og fremmest er prisen selvfølgelig en vigtig faktor – en massagestol kan nemlig godt gå hen og blive lidt af en investering. Har du tænkt på at købe en massagestol, har du sikkert også allerede overvejet, hvad du vil bruge den til. Men det er netop også vigtigt at have in mente, i når du skal finde ud af, hvilken massagestol du skal vælge. Ellers bør du også overveje følgende:

Type

Vil du have en massagestol eller blot et massagesæde til lænestolen? Det afhænger selvfølgelig af, hvilke områder, du vil behandle. Skal massagestolen bruges til hele kroppen, skal du selvfølgelig gå efter en hel stol, hvor du også kan få massage på benene. Er det kun ryggen, kan du gå efter et massagesæde til lænestolen. Det afhænger dermed af dit behov og dine ønsker i forhold til anvendelsen, samt hvad du har plads til i dit hjem.

Programmer og funktioner

Her er det godt at overveje, hvilken type massageformer, du ønsker. Mange massagestole har flere forskellige programmer, der kan give dig forskellige typer massage. De gode massagestole har flere præindstillede programmer, du kan vælge imellem. Her kan du også overveje muligheden for at indstille hastigheder og styrke. Nogle massagestole er også kompatibel med smartphone, så du kan styre den via en app.

Design, komfort og brugervenlighed

Massagestolens design er også meget vigtigt – og her gælder det både komfort, brugervenlighed samt materialet. Det er vigtigt, at du sidder godt i massagestolen, og at den passer til dig. Det kan være godt at gå efter en massagestol, der kan indstilles, så den passer til din kropsform, højde og vægt. Så er I flere, der kan have glæde af massagestolen. Brugervenligheden er selvfølgelig også værd at have med i tankerne. Især hvis massagestolen skal bruges af ældre, der måske ikke er så teknisk anlagte. Materialet kan også have betydning i forhold til komforten – det er ikke rart at sidde i en stol, du bare kommer til at svede i.

Pris

Prisen er måske en af de ting, vi kigger først på, når det gælder massagestole, såvel som mange andre produkter. Og her kommer vi desværre ikke uden om, at de gode massagestole er dyre. Overvej derfor hvad dit budget er, og prøv at kigge på de forskellige massagestole på markedet. Overvej hvilke funktioner, du har brug for, og om du kan gå på kompromis i forhold til dit budget. Er budgettet lidt stramt, kan det være du skal gå efter et massagesæde i stedet, da de ofte vil være billigere end massagestole.

Fordele ved brug af massagestol

En massagestol er god, hvis du døjer med ømme muskler fra træning eller lange arbejdsdage. Massagestolen har mange fordele, og ikke bare når det gælder behandlingen af de ømme muskler.

Du slipper for eksempel for at skulle vente på, at du kan få en tid hos en massør. I stedet kan du sidde hjemme og få en god omgang massage, der behandler de ømme muskler i kroppen. Du kan dermed bruge massagestolen når som helst – lige når det passer dig.

Ved at behandle dine ømme muskler, hjælper du kroppen med at restituere og slappe mere af. Afslapning og ro i kroppen har også en positiv effekt mod stress, og det kan derfor være en fordel af bruge en massagestol i det daglige til at lindre stress symptomer og afspændthed i kroppen.

Massage er også gavnlig i forbindelse med træning. Massagestolen kan både bruges før træning til at hjælpe med at varme musklerne op til træningen, samt efter træning til at hjælpe musklerne med en hurtigere restitution. Hvis du skal have massage med massagestol lige før og efter træning, er det dog en fordel, hvis du har træningsudstyr i hjemmet, og ikke skal frem og tilbage til træningscentret. Tag eventuelt et kig på vores artikler om romaskiner og løbebånd, hvis du har planer om at lave dit eget træningslokale i hjemmet. 

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Massagestol

Hvad kan jeg bruge en massagestol til?

En massagestol er god til at behandle og aflaste ømme muskler. Du kan bruge massagestolen, hvis du træner meget – det hjælper de ømme muskler med at restituere efter træning. Du kan også have glæde af en massagestol, hvis du døjer med ømme muskler og smerter i det daglige. Massagestolen kan også have en afstressende effekt, da den hjælper med at få din krop til at slappe mere af.

Hvor meget koster en massagestol?

Massagestole kan godt være en dyr investering, og prisen afhænger meget af mærke, funktioner, design og størrelsen. De fleste massagestole koster omkring 10.000 kroner, men du kan også finde massagestole til ned omkring 5.000-7.000 kroner. I den anden ende af prislejet ligger de på op omkring 20-30.000 kroner.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal købe en massagestol?

Først og fremmest skal du overveje dit budget, samt om du ønsker en massagestol eller blot et massagesæde, du kan sætte på en lænestol. Derpå bør du overveje, hvilke funktioner du ønsker. Hvor mange massageprogrammer skal massagestolen have osv.

Kilder

For at kunne hjælpe dig godt på vej med at finde den rette massagestol, har vi gjort forarbejdet. Vi har researchet de forskellige massagestole på markedet. Vi har taget udgangspunkt i pålidelige testkilder og forbrugeranmeldelser for at kunne finde frem til de bedste massagestole.

Amazon

På Amazon kan du læse forskellige forbrugeranmeldelser af de mange massagestole, de forhandler på siden. De kan give et godt pejlemærke i forhold til, hvorvidt massagestolene er populære blandt forbrugerne. Det er desuden gjort nemt og overskueligt med ratings.

Google

Søgemaskinen Google er selvfølgelig også kommet på banen med anmeldelser. Her kan du også finde forbrugeranmeldelser på mange forskellige massagestole. Med ratingsystemet kan du også få en god idé om, hvilke massagestole der er bedre end andre, baseret på forbrugernes anmeldelser.

Wirecutter

Amerikanske Wirecutter er et forbrugermagasin, som hører under New York Times. Her kan du læse ekspertanmeldelser og tests af mange forskellige produkter til husholdningen. Læs blandt andet deres test af massagestole, som du kan finde her:
https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-massage-chairs/

Business Insider

Det populære magasin, Business Insider, som er stort inden for forretningsverden i USA og flere andre lande, byder på et væld af artikler både inden for business og økonomi. Ikke nok med det kan du finde mange gode anmeldelser og tests af forskellige produkter til husholdning og hjem. Her kan du blandt andet læse deres test af massagestole:

https://www.businessinsider.com/i-tested-every-massage-chair-at-ces-2016-1?r=US&IR=T#4-daiwas-relax-2-zero-chair-1

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
vidaXL Elektrisk Massagestol med Superskærm
88
vidaXL Elektrisk Massagestol med Superskærm
6766 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.