TEST: De Bedste Miniovn i test 2022

I denne artikel har vi samlet 61 af de bedste Miniovne, du kan finde på markedet lige nu. Miniovne her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 3990 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Miniovn. Så er du på udkig efter den helt rigtige Miniovn til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Miniovne her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Nanna Møller Jørgensen
3990 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
61 Produkter
Sidst opdateret: aug 12, 2022
74 timer Tid brugt
Nanna Møller Jørgensen

Nanna er vores grafiske designer, og oven i det elsker hun at lave mad og bage. Derfor ved hun selvfølgelig også en hel del om køkkenmaskiner, blendere og foodprocessorer. Hun er ikke bare god til at smide en lækker kage eller lasagne i ovnen, men kan også smække en lækker hjemmeside sammen.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Miniovn i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Omnia Mini Ovn 94
PREMIUM VALG
Sage Air Fryer Rustfrit stål 92
BEDST TIL PRISEN
Severin TO 2064 Sort, Sølv 94
Tilføj Produkt
Pris329 kr3299 kr435 kr
Type- Mini Ovens Mini Ovens
Volumen 2.0 L--
Størrelse---
Energikilde-ElektricitetElektricitet
Antal af ovne- Standard (1) Standard (1)
Ovnrum- 22.0 L 14.0 L
Farve- Rustfrit stål Sort, Sølv
Egenskaber- Digitalt display, Grillfunktion Grillfunktion
Lugeåbning-- Nedad
Effekt-2400 W1200 W
Rotating Plate---
Control Type---
Spænding (strøm)-220 V, 230 V, 240 V-
Standard bredde- 50 cm 40 cm
Højde- 28.0 cm 26.0 cm
Dybde- 37.0 cm 33.0 cm
Bredde- 47.0 cm 40.0 cm
Vægt 0.5 kg--
SætNej--
Materiale Aluminium, Stål--
Diameter 25.0 cm--
Energiklasse---
Farver---
Ovntype---
Placering---
Antal kogezoner---
Antal ovne---
Ovn volume---
Kontrolpanel---
Rengøringssystem---
Spænding (volt)---
Selvrensningsprogram---
Højde (maks)---
Højde (min---
Total effekt (elektrisk)---
Låg---
Sidebord---
Rammemateriale---
Overflademateriale---
Nichehøjde---
Nichedybde---
Nichebredde---
Standardbredde---
Antal effekttrin---

Hvilket Miniovn mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor miniovne.

#1
Omnia
94
#2
Sage
92
#3
Russell Hobbs
90
#4
Delonghi
90
#5
Silva Homeline
80

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Generel beskrivelse

Er der mangel på plads i dit køkken? Og har du ikke plads til en stor og upraktisk ovn? Eller er du på udkig efter en mindre og mere elegant ovn, der kan klare samme udfordringer. En miniovn kan varme med temperaturer på mellem 0 grader og 230 grader med hjælp fra normalt fire varmelegemer. To af disse er placeret i bunden, mens de to andre er placeret i toppen. 

En miniovn er perfekt til kollegiets tekøkken, stuelejlighed, kolonihavehusets lille køkken, sommerhus eller  en mindre lejlighed, hvor pladsen er trang. En miniovn kan det samme som en ovn – den er bare som navnet antyder mindre. så slipper du for en masse spildvarme når du skal varme noget op eller brugen ovnen til at bage eller lave mad.Mange har også en miniovn, selvom de allerede har en almindelig ovn for at bruge mindre energi.

Er det billigere at bruge en miniovn?

Som udgangspunkt, så er en miniovn billigere i drift end en almindelig ovn. Det handler dog om valget af model. Der er dog rigtig gode forudsætninger for, at en miniovn kan reducere dit elforbrug og dermed elregning. 

Hvordan vælger jeg en miniovn?

Når du skal vælge en miniovn, skal du tænke over størrelse og funktioner miniovnen skal have. Du bør altid tjekke ovnens dimensioner, sådan at den kommer til at passe ind i dit køkken, men også kan bruges til de formål, som du ønsker. Hav styr på hvilke funktioner din miniovn skal have, skal den have kogeplader eller skal der være varmluft. Du kan også altid overveje en mikrobølgeovn. Du kan læse om de bedste mikrobølgeovne her.

Kan man bage i en miniovn?

Du kan sagtens bage i en miniovn, alt fra småkager, til kager og brød. Du skal dog være opmærksom på, er at du muligvis kun kan have en plade i ovnen af gangen, så hvis du laver større portioner må du bage det af flere omgang

Kan man lave en steg i en miniovn

Som beskrevet kan en miniovn det samme som en almindelig ovn og du kan derfor også lave en steg i en miniovn. Du skal naturligvis være opmærksom på, hvor stor stegen er i forhold til de indre dimensioner af  miniovnen. De fleste miniovne kan holde en konstant temperatur på op til 230 grader og du derfor opnå gode svær på eksempelvis flæskesteg og stegeskorpe på andre typer af udskæringer. Du kan også overveje en dampovn til din steg. Læs mere om de bedste dampovne her.

Er en miniovn energivenlig?

Når du køber din miniovn, er det dog under alle omstændigheder vigtigt at du først tjekker din valgtes models energimærke for at sikre, at du kan gøre gode besparelser. Hvor meget du prioriterer en energivenlig ovn, er selvfølgelig op til dig, men i dag findes der flere modeller som har en energiklasse på A+++. Disse vil ikke kun spare dig penge i det lange løb men er også bedre for miljøet

Hvad koster en miniovn 

I dag kan du finde miniovne i stort set alle prisklasser, og nogle ovne tilbyder flere funktioner som varmluft, grill, damp og kogeplader end andre. Det er derfor en god idé, at på forhånd haren nogenlunde idé om hvad du skal bruge din ovn til, således at du i sidste ende ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt for en masse funktioner, som du måske aldrig rigtig får brug for. 

1

TriStar OV-1443 Sort Anmeldelse

TriStar OV-1443 Sort
94
Specifikationer
 • Type:
 • Volumen:
 • Størrelse:

Flere Specifikationer: Farve - Sort; Egenskaber - Børnesikkerhed, Grill, Timer; Effekt - 3100 W; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af TriStar OV-1443 Sort

Den perfekte miniovn til et minikøkken til enhver husstand. Tristar OV-1443 Miniovn er udstyret med varm luft og belysning. Tristar OV-1443 Miniovn har varmluft med 2 indbyggede kogeplader. Det er en unik kombination af en meget stor ovn og 2 kogeplader som har 1000W + 600W. Læs mere om de bedste kobbergryder her. Tristar OV-1443 Miniovn har en kapacitet på 35L og er udstyret med øvre og nedre varmezoner. Tristar OV-1443 Miniovn er varmluft og har en bageplade, grillrist og håndtag.

 • Volumen: 35 L
 • Varmluft
 • 1 Grill
 • Justerbar temperatur
 • Øvre og nedre varmeelementer i rustfrit stål
 • Dobbelt glasdør
 • Strømindikator Lamper
 • Effekt: 3200 Watt
2

Sage SPZ820 Anmeldelse

Sage SPZ820
94
Specifikationer
 • Type: Sølv
 • Volumen: Rustfrit stål
 • Størrelse: Elektrisk

Flere Specifikationer: Antal af ovne - 2100 W; Ovnrum - 7; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Sage SPZ820

Sages Pizzaiolo-ovn er skabt til at erstatte og efterligne en stenovn, så du kan få samme lækre resultater uden at skulle gennemføre en utrolig renovering af dit køkken. Ovnen har tre typer af varme ligesom en stenovn: Bundvarme med en brandvarm temperatur på op til 400°C for en sprød bund. Overvarme fra det glødende varmeelement i toppen af ovnen for en perfekt skorpe. Og sidst men ikke mindst er der varmestrømning ligesom fra stenovnens åbning, som sørger for, at delikate ingredienser såsom friske krydderurter ikke bliver grillet. 

 • Op til 400 grader
 • Rustfri stål
 • 1975- 2350 watt
 • Kapacitet op til 30 cm. i diameter
 • 7 programmer og manuel indstilling
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Omnia Mini Ovn
94
Omnia Mini Ovn
1244.43 kr 329 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.