TEST: De Bedste Mobil Printer i test 2024

Se alle Mobil printere i testen
6696 Anmeldelser
18 Produkter
85 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
HP Sprocket 200 HP Sprocket 200 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
853 kr. 935.40 kr.
92
Canon PIXMA TR150 with Battery Canon PIXMA TR150 with Battery Læs mere om produktet
 • Automatisk duplex
 • Mange printeformater
 • Stor papirkapacitet
2499 kr. 2600.60 kr.
90
Epson WorkForce WF-110W Epson WorkForce WF-110W Læs mere om produktet
 • Google Cloud Print, USB, Wi-Fi
 • Med på farten
 • God til prisen
1635 kr. 1671.80 kr.

Vores test af
Mobil printere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Mobil printere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Mobil Printer
 • Fordele og ulemper

Bedste Mobil Printer
under 3000 kr.

Top 3

Hvilket Mobil Printer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Mobil Printer.

#1
Epson
90
#2
HP
89
#3
Canon
84
#4
Brother
30
#5
BIXOLON
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Mobil printer test

Efterhånden bruger vi mere og mere vores smartphones til at tage billeder, for det er nemt lige at fiske den op af lommen og tage et billede. Men hvad skal der ske med alle de billeder, der gemmer sig på telefonen eller i skyen?

Vil du gerne have mulighed for nemt at printe dine fotos fra smartphonen, vil en mobil printer være et oplagt valg. Her får du nemlig en fiks lille printer, der nemt og hurtigt kan printe dine flotte billeder direkte fra din smartphone. Her på siden finder du en samlet oversigt over de bedste mobil printere på markedet.

Overvejelser omkring mobil printere

Overordnet findes der to typer mobil printere: De helt små pocket printere, som kan printe fotos fra din smartphone, og de lidt større transportable printere, der kan printe op til A4-dokumenter, men fint passer i en rygsæk.

Vil du gerne kunne printe dine fine billeder fra smartphone nemt og hurtigt, er en lille mobil printer en genial løsning. Det kan også være, du har behov for en smart og transportabel printer, der kan printe vigtige dokumenter ud, når du er på farten. Men hvilken mobil printer skal du vælge?

Det kommer selvfølgelig an på, hvad du har behov for. Der er derfor et par ting, du bør overveje, inden du kaster dig ud i at købe en mobil printer. Derudover skal du overveje strøm prisen på mobil printerne.

Hvad skal du printe?

Først og fremmest skal du tænke over, hvad du har planer om at printe med en mobil printer. Der findes nemlig to typer mobilprintere. Den lille pocket printer eller lommeprinter som kan printe fotos, eller den lidt større men stadig bærbare printer, som kan printe op til A4 dokumenter.

Skal du bare printe fotos fra din smartphone, når du er på farten, vil den lille pocket printer være et glimrende alternativ til eksempelvis polaroid kameraet og andre instant kameraer. Her bruger du ligesom med instant kameraer også en særlig type film eller fotopapir til at udskrive dine billeder på. Forskellen her er dog, at du kan redigere dine fotos på smartphone, inden du udskriver dem.

Hvorimod du på polaroid og instant kameraet aldrig helt ved, hvad du får. Her tager du et billede – og det printes automatisk direkte ud fra kameraet. Er du alligevel lidt hooked på den idé, kan du finde de bedste polaroid kameraer her.

Skal du derimod printe dokumenter, mens du er på farten, skal du vælge den bærbare printer. Denne type printere kører på batteri, oftest genopladeligt, og de som regel smalle og små nok til at kunne være i en taske. Et fint alternativ til den almindelige printer, hvis du har behov for at udskrive dokumenter i op til A4-størrelse, når du er på farten.

Størrelse

Skal mobil printeren virkelig være mobil, kan du finde små, smarte mobil printere, som kan være i en stor lomme eller lille taske – så bliver det ikke nemmere. Og næsten som et polaroid kamera, kan du tage billeder og printe dem med det samme, selv når du er på farten. Du kan også finde deciderede printere, som er så små, at de er nemme at have med i tasken.

Jo mindre mobilprinteren er, jo mindre vil dine fotos også være. Nogle mobil printere printer helt små fotos i visitkortstørrelse, der lige kan gemmes i en pung, mens andre er i lidt større format.

Du kan dog også finde større printere, der hører inde under mobil printer kategorien, som kan printe op til A4-dokumenter. Denne type mobil printere er ofte smallere og lettere end de traditionelle printere, og nogle modeller kører endda med batteri. Disse printere kan du have med på farten i en taske, så du kan printe dokumenter og lignende i større formater end den lille pocket printer.

Overførsel af billeder og dokumenter

Mobil printere skal selvfølgelig helst være trådløse, så du slipper for besværlige kabler, når du skal printe dine billeder. De fleste mobil printere kan printe via bluetooth eller med en NFC-forbindelse. På den måde kan du hurtigt og nemt printe dine billeder, når som helst og hvor som helst.

Du kan også vælge en model, der kan tilkobles med USB eller har plads til memory cards, så du kan printe via dem. Det kan især være en fordel, hvis du er et sted, hvor din mobil eller laptop ikke har forbindelse til nettet.

Budget

Der er stor forskel på prisen på de forskellige mobile printere. De små pocket printere til at printe billeder fra smartphone koster fra omkring 500 til 1.000 kroner, hvor du så også skal tilkøbe specielt fotopapir.

De lidt større mobile printere til dokumenter ligger i en lidt anden prisklasse – de koster sjældent under 1.500 kroner, og det kan altså være lidt af en investering, når vi sammenligner med almindelige printere på markedet i dag. Så medmindre du strengt taget har behov for en transportabel printer, kan det være bedre at gå efter en almindelig laserprinter eller printer med blæk.

Fotopapir

Vil du have en pocket printer til at printe fotos fra din smartphone, er der også forskel på hvilken type fotopapir de bruger. Generelt er det ikke sådan, at du kan bruge almindeligt papir, men du skal bruge særligt fotopapir.

Det er fordi denne type mobilprintere ikke som sådan har blæk- eller tonerpatroner, men derimod bruger noget særligt papir, som allerede har farver indlejret. Når de udsættes for varme, under udskrivningsprocessen, kommer motivet til syne på papiret.

Denne type foto papir kaldes ”Zink paper”, og de findes i forskellige størrelser. Printerproducenterne har udviklet foto papir der passer specifikt til deres pocket printere – men det er også muligt at finde billigere alternativer. Vær dog opmærksom på, om de passer til den pågældende printer.

Du kan også gå efter en printer, som bruger den samme type fotopapir som instant kameraer, som Fujifilm og Polaroid. Her får du således de klassiske instant fotos eller polaroid fotos med den hvide ramme. Denne type printer findes også i to størrelser, så her bør du også sikre dig, at du køber den rigtige størrelse fotopapir.

Og nu vi er ved smartphone og fotos, kan du tage et kig på de bedste smartphones, hvis du trænger til en opgradering – måske med et bedre kamera?

92
Canon PIXMA TR150 with Battery
90
Epson WorkForce WF-110W
88
HP Sprocket 200
Tilføj Produkt
Pris2499 kr1635 kr853 kr
Farver---
Tilslutning og porteGoogle Cloud Print, USB, Wi-FiGoogle Cloud Print, USB, Wi-Fi Bluetooth
Automatisk duplexJa, automatiskNej Nej
PrintformaterA4, A5, B5, LetterA4, A5, A6, B5, C6, DL, Legal, Letter-
Scanner papirstørrelse---
FarveprintJaJa Ja
Papirkapacitet50 stk20 stk 10 stk
Støjniveau40 dB45 dB-
Display-Ja Nej
Touchscreen-Nej Nej
Bærbar Printer-Nej Nej
Automatisk dokumentfremfører (ADF)-Nej Nej
Printerens farve-Sort Sort
AirPrintJaJa Nej
PictBridgeJaNej Nej
Maksimal skrivehastighed (farve)5.5 ppm11.0 ppm-
Maksimal skrivehastighed (sort)9.0 ppm14.0 ppm-
Maksimal printopløsning-5760 x 1440 dpi 313 x 400 dpi
Memory Card Reader-Nej Nej
Kompatible hukommelseskort---
Indbygget harddisk-Nej Nej
Strømforbrug under drift (Printning)---
Strømforbrug i standby-tilstand---
Miljømærke---
Højde6.6 cm6.1 cm 25.0 cm
Bredde32.2 cm30.9 cm 80.0 cm
Dybde21.0 cm15.9 cm 117.5 cm
Vægt2.3 kg1.6 kg 0.2 kg
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Canon PIXMA TR150 with Battery
92
Canon PIXMA TR150 with Battery
2499 kr 2600.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.