Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Tablets til Børn i test 2024

Se alle Tablets til Børn i testen
59823 Anmeldelser
11 Produkter
76 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 SM-T500 32GB Samsung Galaxy Tab A7 10.4 SM-T500 32GB Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1599 kr. 2047.67 kr.
98
Apple iPad Pro 11 256GB Apple iPad Pro 11 256GB Læs mere om produktet
 • Brugervenligt design
 • Lynhurtigt og effektiv
 • 256 GB hukommelse
8095 kr. 8726.60 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Tablets til Børn giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Tablets til Børn på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Tablets
 • Fordele og ulemper

Hvilket Tablets til Børn mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Tablets til Børn.

#1
Samsung
94
#2
HUAWEI
92
#3
reMarkable
90
#4
Microsoft
86
#5
Apple
83

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Generel beskrivelse

Tablets er utrolig populære blandt børn, hvad end det er et hjælpemiddel i skolen eller som underholdning, og børn har faktisk også nemt ved at bruge en tablet. En tablet kan dermed holde et barn beskæftiget i flere timer dette kan selvfølgelig både have sine fordele og ulemper. Endnu bedre er det, at disse tablets har tendens til at koste en brøkdel af prisen på en moderne smartphone. Man kan selvfølgelig også finde en dyrere tablet som selvfølgelig også har flere funktioner end en standard tablet til børn. I næsten alle er de vigtige forældre kontrolfunktioner tænkt ind i designet, så børnenes aktivitet på tabletten kun er forbeholdt børn godkendte apps og programmer. Hvis dine børn er fanget indendørs i lange perioder eller er på en lang rejse, bør disse tablets holde dem beskæftigede. Det kan også være dejligt, at dit barn har noget der er barnets eget. Så er du fri for at du hele tiden skal låne din telefon ud, men det kan også give dit barn lidt et ansvar for at passe på sin tablet. Det er en god lære at passe på en tablet inden man måske køber en dyrere smartphone eller andet.

Før du kaster dig ud i at købe en tablet til børn, er det værd at tænke over, hvad dit barn sandsynligvis vil bruge sin enhed til og hvad skal tabletten have af funktioner. Du kan også tænke over om det kun skal være dit barn der skal bruge tabletten eller om det skal være en familie tablet.

Hvad koster en tablet til børn?

Prisen kommer meget an på hvilken tablet du gerne vil have til dit barn.Tabletter til børn kan koste alt mellem 100 kr og op til flere tusinde kroner. Hvis du bare gerne vil have en helt simpel tablet som kun skal have børnespil og som udelukkende kun skal bruges af dit barn kan du sagtens finde en fin tablet til 200-600 kr. hvis du vil have en der også kan bruges af resten af familien og som har en bedre teknologi kan du også sagtens finde en tablet som er lidt dyrere. 

Er en dyrere tablet bedre end en billig tablet?

En dyrere tablet som f.eks Apples iPads eller Samsung tablets. De har en klart bedre teknologi og nogle bedre funktioner. For voksne vil det måske gøre en forskel, men for mindre børn har det tit absolut ingen betydning. Så det er op til dig hvad tabletten skal bruges til. Om det udelukkende er en tablet til dit barn eller en tablet der også skal bruges af familien.

Hvor stor en tablet kan man få?

Det er meget normalt, at tablets til børn ligger på et sted mellem 8-12 tommer i størrelsen. Jo mindre en skærm jo bedre er det for børn, da det er meget nemmere for dem at håndtere selve tabletten. Skal tabletten dog bruges af hele familien, kan det godt betale sig at gå efter en lidt større tablet, der er cirka 10 tommer eller derover i størrelsen.

Skal man købe et cover til din tablet, når tabletten er til dit barn?

Børn og især mindre børn  kan være hårdføre ved elektronik. De forstår simpelthen ikke konsekvensen ved at smide med tabletten eller nødvendigheden af at være forsigtig omkring mere eller mindre skrøbelig elektronik. Derfor bør du altid forsyne en tablet til børn med et cover. Der findes mange fine cover til tablets, de findes i forskellige farver og former. 

Hvornår er mit barn gammelt nok til en tablet?

Der er rigtig delte meninger omkring, hvornår et barn må få sin første tablet. Nogle bruger tablets, helt fra barnet selv kan sidde, hvor andre bruger det først langt senere. Der er intet rigtigt og forkert. Køb en tablet til dit barn, hvis du synes, dit barn skal have en tablet. En tablet kan også indeholde simple spil, og der er masser af gode læringsspil. 

Hvilken er den bedste tablet til børn?

Den bedste tablet til børn afhænger rigtig meget af barnets alder. Mindre børn bør få en billigere version, der er nem at navigere rundt i og måske også med et forudinstalleret børnesikrings program, dette giver også forældrene ro i maven over at børnene ikke kan downloade spil selv og se andre ting som ikke er børnevenlige. Tablets til større børn kan man nok godt kigge på en lidt dyrere tablet med flere funktioner. 

Nogle ting der er værd at overveje inden du køber en tablet til dit barn

Selvom en tablet til børn kan være en rigtig god investering på mange områder, er det vigtigt som forælder at tage stilling til, hvornår, hvordan og hvor meget, tabletten skal bruges. Dit barns brug af tabletten er altid dit ansvar.

Du kan derfor overveje følgende:

 • Hvad må mit barn bruge sin tablet til?
 • Hvornår på dagen må den bruges?
 • Hvor lang tid om dagen er der skærmtid?

Tablets til børn bedst i test

Lenovo – M10 ZA4G 32GB 10,1″ HD Tablet

https://www.coolshop.dk/produkt/lenovo-m10-za4g-32gb-10-1-hd-tablet/23489Q/?utm_medium=affiliate&utm_source=salestring&utm_campaign=partnerads&transaction_id=1023604acc5ce2d568fbb5bd251d68

Lenovo Tab M10 er en rigtig god og prisvenlig løsning til en billig tablet til børn, der skal have deres første tablet. Tabletten kan også være en rigtig god tablet til hele familien. 

Tabletten har en god størrelse skærm, der også kan bruges på bagsædet i bilen som tv-skærm. Der er 32 GB som er fint med plads til at downloade spil til tabletten. Tabletten har en FHD-skærm som har et 10.1 “display som er designet, så du kan fange intensiteten af en actionscene såvel som de smukke detaljer.

Det bageste kamera har 5 megapixel, så det tager udmærkede billeder, og det forreste kamera kan præstere en lidt ringere kvalitet med 2 megapixel. Børn vil dog typisk stadig finde det sjovt med muligheden for selfies.

Tab M10 er kun 8,1 mm tynd og 480 g og passer problemfrit i dine hænder eller i din rygsæk. Det er bygget til at blive taget overalt med dig uden nogensinde at veje dig ned.

 • Kan bruges af hele familien
 • 32 GB
 • FHD-skærm
 • 10.1 display
 • 5 megapixel kamera 
 • Den er 8,1 mm tynd og vejer kun 480 g

 

Amazon Fire HD 10

https://www.happii.dk/Tablet/Amazon-Fire-HD-10/3001035?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

Amazon Fire er en rigtig god tablet til de lidt større børn, da den minder rigtig meget om en helt almindelig tablet til voksne. Den er både hurtig, har masser af lagerplads og en skærm, som gør det til en fornøjelse at spille, se videoer eller film. Denne tablet ligger til den lidt dyrere kategori da det er en kvalitets tablet.

Selvom det er en tablet, der som udgangspunkt er henvendt til lidt større børn, er den også rigtig brugbar for de mindre. For det er nemlig muligt at installere den med Amazon Kids Free Time. Med Amazon Kids Free Time kan du som forælder sætte grænser for skærmbrug og andet, dette gør Amazon Fire til et sikkert værktøj for mindre børn at bruge.

Går du op i, at tabletten er nem og hurtig i brug? Så bliver du ikke skuffet med denne model. Amazon Fire er med 2 GB RAM og 2.0 GHz processor, som gør den meget hurtigere sammenlignet med tidligere modeller. Amazon Fire er udstyret med lange batteritid som desuden giver mulighed for helt op til 12 timers brug. Amazon Fire har også et lækkert stort display på 10.1 tommer og der er massere plads til at downloade spil og andet med hele 32 GB. 

 • Amazon Kids Freetime
 • 2 GB RAM og 2.0 GHz processor
 • batteritid på 12 timers brug 
 • 32 GB
 • display på 10.1

Lenovo Smart Tab M8

https://www.proshop.dk/Tablet/Lenovo-Smart-Tab-M8-Android-90-Pie-32GB-8-IPS/2830018

En Lenovo Smart Tab M8 er en opgraderet tablet og men lidt mindre udgave af den klassiske Lenovo Tab M10. Tabletterne kan ligne hinanden men der er forskel. Lenovo Smart Tab M8 kommer med en ladestation, der også kan bruges som holder til tabletten, så den kan bruges håndfrit. Til barnet, der ser tegnefilm eller streamer videoer, er dét en rigtig god løsning, da det ikke er sundt for nakken at sidde og kigge ned på en tablet i skødet i alt for lang tid.

Den håndfri løsning kommer med stemmestyring, så du der f.eks. kan afspille musik fra playlisten. Én af de helt store fordele ved netop denne tablet er dog, at den kan sættes på Kids-tilstand. Kids-tilstand er en tilstand som kun indeholder sikkerhedsgodkendt indhold for børn.

Smart Tab M8 kommer med en quad-core-processor til som giver en hurtig ydeevne og op til 5 GHz Wi-Fi til pålidelig streaming.  På Lenovo Smart Tab M8 kan du også instalere google assistant som du kan koble op til resten af dit hjem. så hvis du Vil  dæmpe lyset i dit intelligente hjem, justere temperaturen, eller se hvem der ringer på eller afspille dine foretrukne afspilningslister? så kan du bare spørge Google.

Hygger du dig på sofaen med at se videoer? Video Chatter du med vennerne? Alt ser godt ud på skærmen og lyder perfekt på Smart Tab M8 takket være en forbedret HD IPS-skærm med TDDI-teknologi og to højttalere med Dolby Atmos

 • 10,1” skærm
 • 32 GB hukommelse
 • 5 megapixel kamera
 • Op til 9 timers brug pr. opladning
 • 5 GHz Wi-Fi
 •  quad-core-processor
 • HD IPS-skærm 
 • Kids-tilstand
 • ladestation

Apple iPad Air (2020) 64GB

https://www.proshop.dk/Tablet/Apple-iPad-Air-2020-64GB-Silver/2879446?utm_source=adservice&utm_medium=cpc&utm_campaign=remarketing&coid=189988887&utm_content=adservice-2586

iPad Air til børn fra Apple med en imponerende 10,9” skærm, der er mere end rigeligt til både spil og tv som også kan bruges i bilen, hvor iPad’en kan monteres bag på forsædet. Der er godt med plads til selv større spil med hele 64 GB hukommelse, og iPaden åbnes nemt med fingeraftryksgenkendelse (f.eks. en forælders, så barnet ikke selv har adgang). Apples styresystem giver også mulighed for at begrænse adgangen til indhold for børn.

Med en tykkelse på 6,1 mm og en vægt på 458 g kan din iPad aflaste din ryg og dine skuldre i stedet for tunge bøger og notesbøger, og du sparer samtidig vægt og plads. Du kan desuden komfortabelt holde iPad’en med én hånd.

Denne iPad Air har fået nye superkræfter fra Apple M1-chippen, lynhurtig 5G og 12 MP forside kamera med ultra vinkel og fokus-funktion. Du kan altid tilføje både Apple Pencil og Magic Keyboard til din iPad Air.

Fordyb dig i alt det, du læser, ser og skaber. 10,9″ Liquid Retina-skærmen rummer avancerede teknologier som True Tone, bredere farveområde (P3) og antirefleksbelægning. Med den banebrydende Apple M1-chip kan du arbejde i flere apps samtidigt, være kreativ på farten, spille intense spil og stadig have batteritid til hele dagen.

Avancerede kameraer på for- og bagside. Få mere naturlige videoopkald med I fokus-funktionen. Scan og markér i dokumenter. Der er et rigtig godt 12 megapixels for-kamera, der tager virkelig flotte billeder, og selv front kameraet tager billeder i god kvalitet med 7 megapixel (hvilket er mere end flere tablets bagkamera). Prisen er til den høje side, men Apples iPads er også i tilsvarende kvalitet. iPad Air har Wi-Fi 6 og mulighed for 5G. Denne iPad Air er udstyret med en USB-C forbindelse, som forbedrer opladnings- og overførselshastigheden.

Prisen taget i betragtning, er en iPad til børn primært til større børn og teenagere eller til hele familien.

 • 10,9” skærm,
 • 64 GB
 • fingeraftryksgenkendelse
 • Sikkerhedskontrol til børn
 • 12 megapixels bag-kamera
 • 7 megapixel frontkamera

Amazon Fire 7

https://www.proshop.dk/Tablet/Amazon-Fire-7/3100081?

Amazons Fire-serie har eksisteret i rigtig lang tid, og den har med det samme overtaget markedet, når det gælder billige og gode kvalitets tablets. Amazon Fire 7 er en af de billigste tablets, der findes, og den fås i en række forskellige farver, hvilket gør den til det ideelle valg for en tablet til børn, der leder efter deres første smarte enhed.

Den helt nye Fire 7 har en 30% hurtigere 2GHz quad-core processor med hurtigere reaktionsevne end den forrige generation. Den nye Fire 7 har op til 10 timers batterilevetid til blandet brug, hvilket giver dig fleksibiliteten til at tage hen hvor du har brug for uden at oplade din tablet hele tiden. Amazon Fire 7 er udstyret med et USB stik til nem opladning som tager cirka 4 timer at oplade. 

Amazon Fire 7 tilbyder masser af lagerplads med 16 GB eller 32 GB muligheder for at nyde film og serier, mens du er på farten. Det lækre og nye design til at tage selfies med.

Det vil være en god ide at sætte dig ind i forældrekontrollen, før du overlader den til meget små børn, og du skal ikke forvente banebrydende ydeevne eller exceptionel batterilevetid til prisen. Men det er virkelig svært at komme i tanke om nogen anden tablet, der kan matche Fire 7, når det gælder pris og indhold; Amazons app-butik er fyldt til bristepunktet. 

 • 30% hurtigere 2GHz quad-core processor
 • 10 timers batterilevetid
 • USB stik til nem opladning 
 • Lagerplads med 16 GB eller 32 GB
 • forældrekontrol

Samsung Galaxy Tab A8

https://www.proshop.dk/Tablet/Samsung-Galaxy-Tab-A8/3101079?paid=28286&pacid=632b31d383a5b4.66823417

Hvis en iPad stadig er udelukket eller som er for dyr, kan Samsungs Galaxy Tab A8 være den ideelle middelvej; den har et modent design og ordentlige specifikationer, men giver mulighed for at tilføje forældrekontrol, så du stadig kan have ro i sindet. 

Tablettens lette form har en lækker og stor 10,5 tommer skærm med en bemærkelsesværdig slank kant og et almindeligt billedformat på 16:10. Resultatet er et forhold mellem skærm og ansigt på 80 procent, hvilket gør det til en meget mere fordybende seeroplevelse end tidligere tablet modeller. 

Uanset om brugerne streamer et yndlingsprogram, spiller med venner eller indhenter familie på videoopkald, giver Galaxy Tab A8’s quad-højttaler med Dolby Atmos et rigt lydbillede med enestående detaljer, dybde og virker realistisk.

Det bedste er, at når din teenager bliver ældre, behøver han/hun ikke at kassere Galaxy Tab 8, da du kan fjerne kontrollen, så bliver det til en tablet til en voksen eller i hvert fald et voksent barn. Samsungs har generelt lækker kvalitet og design skinner igennem på denne rimeligt prissatte skifer, så den er et kig værd. 

 • Forældrekontrol
 • Ideel middelvej
 • 10,5 tommer
 • Billedformat på 16:10
 • Quad-højttaler
 • Dolby Atmos

Apple iPad mini (2021) 64GB

https://www.proshop.dk/Tablet/Apple-iPad-mini-2021-64GB-Starlight/2998409?paid=28286&pacid=632b357f7bca12.81040713&utm_source=partner-ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=28286

Børn foretrækker typisk lettere tabletter, og vi kan ikke bebrejde dem. Den almindelige iPad har måske en stor enkelhed over sig selv, men iPad mini 6 på som kun vejer 293 g. er så meget nemmere at holde end sine tungere søskende. Plus, hvis du får 2nd Gen Apple Pencil med, vil pennen være nemmere at holde styr på, da den magnetisk klikker på side. 1st Gen Pencil har nemlig en tendens til bare at rulle væk. iPad mini 6 er også bedre til læsning, da dens størrelse er mere sammenlignelig med bøger og tegneserier.

Den 8,3” Liquid Retina-skærm rækker længere end nogensinde før. True Tone-teknologien justerer farver og lysstyrke alt efter omgivelserne, så billedet bliver mere naturligt. Skærmen har en forhøjet lysstyrke og understøtter P3 farveprofiler for mere livlige og livagtige farver. Den anti refleksive belægning lader dig bruge din iPad mini udendørs uden problemer. Skærmen understøtter gestus genkendelse og har et højere præcisionsniveau med Apple Pencil.

iPad mini er udstyret med den højtydende A15 Bionic chip med 2 ydelses- og 4 effektivitets kerner, samt en ny 4-kerne grafikprocessoren hed for en fremragende gaming- og multimedie oplevelse og en ny 16-core Neural Engine. Selvom det er en kraftfuld enhed, er den også enormt strømeffektiv takket være 5nm fremstillingsprocessen.

True Depth-frontkameraet tilbyder 1080p Full HD videoer til online videoopkald eller 12MP selfies. Det tilbyder nu et 122 graders synsfelt, så der er plads til flere personer under videoopkald. Den nye Center Stage-funktion panorerer og justerer både fokus og synsfeltet afhængigt af hvor mange mennesker, der registreres, når du bevæger dig rundt.

Denne iPad mini er udstyret med et dual-band wi-fi-ax-modul med en forbindelseshastighed, som gør det til en leg at streame videoer eller hente store mængder data. Med Bluetooth 5.0 kan du nemt forbinde din iPad til andre enheder og tilbehør.

Alle, især børn, der ser deres yndlingsprogrammer og -klip på YouTube, vil elske iPad mini 6s farverige og super lyse skærm plus dens lange batterilevetid. En anden ting at vide om iPad mini 6 er dog, at børn har brug for et Bluetooth-tastatur, hvis de vil skrive meget (uden at banke på skærmen), da Apple ikke laver et Magic Keyboard eller Smart Tastatur til det.

 • Vejer kun 293 g.
 • størrelse er sammenlignelig med bøger og tegneserier
 • True Tone-teknologien justerer farver og lysstyrke 
 • A15 Bionic chip 
 • 1080p Full HD
 • 12MP 
 •  Bluetooth 5.0 
 • 10 timers batterilevetid

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 64GB 

https://www.proshop.dk/Tablet/Samsung-Galaxy-Tab-S7-FE-124-64GB-Mystic-Green/2994271?paid=28286&pacid=632b5165c1d792.78029848&utm_source=partner-ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=28286

Nyd den stilrene Galaxy Tab S7 FE 5G. Det slanke, lette design med et minimalt kamerahus bagpå gør den utrolig nem og dejlig at håndtere og især nem at håndtere for børn.

Oplev de livlige farver på den store skærm på 12,4 tommer. Den viser alle detaljer skarpt, og filmoplevelsen løftes af den utrolige lyd fra AKG. Dobbelte højttalere og Dolby Atmos skaber en bred og dyb surround lyd, der får dig til at føle dig helt opslugt. Alt dette er ideelt for at holde dit barn opmærksom når tabletten skal underholde med massere af film og serier til dit barn.

Galaxy Tab S7 FE 5G er udstyret med det kraftige Snapdragon 750G-chipset, som gør både streaming og gaming smidig og hurtig. Det er nemt at lave flere forskellige ting og starte op til tre apps samtidig. Med mere end 1 TB lagerplads, når du bruger et microSD-kort, kan du have alle vigtige filer ved hånden. Dette er nemlig utrolig praktisk hvis tabletten bliver brugt til mange forskellige apps på kort tid.

En 5G-forbindelse forandrer både gaming og arbejde. Takket være de utrolige hastigheder kan du downloade hurtig og spille med lav latens. Kom et skridt foran med næste generation af datanetværk, og opdag en ny måde at dele og opleve indhold på online. 5-G forbindelsen betyder også at du kan være online når i er på farten, og det er så smart så kan dit barn være underholdt hele turen.

Der vil gå mange timer, før du er nødt til at oplade det store batteri på 10.090 mAh. Det holder i op til 13 timer, når dit barn ser videoer, så du har rigelig med tid til før batteriet skal oplades igen. Og takket være super hurtig opladning med 45W er du tilbage på fuld opladning efter ca. 90 minutter.

Synkroniser Galaxy Tab S7 FE 5G, og få en sammenhængende oplevelse på flere Galaxy’er. Flyt websteder mellem dine forskellige enheder, eller kopiér tekst på din tablet, og indsæt den på din mobil. Hvis nogen ringer til dig, mens du ser film, opretter Galaxy Buds automatisk forbindelse til din mobil og skifter tilbage til tabletten igen, når samtalen er færdig. Så du kan koble dit barns tablet op til dine forskellige andre Galaxy’er, så kan du også selv holde øje med hvad der sker på dit barns tablet.

 • Slankt design
 • 12,4 tommer
 • Dolby Atmos 
 • Snapdragon 750G-chipset
 • 1 TB lagerplads
 • 5G-forbindelse
 • 13 timers batterilevetid
 • koble flere Galaxy’er sammen

Denver tablet til børn – WIFI-7”-16GB

https://www.av-cables.dk/billige-tablets/denver-tablet-til-boern-wifi-7-16gb-taq-70353k.html

Denver tablet har en skærm på 7 tommer og android 8.1GO installeret.

Android 8.1 Oreo forlænger din tablets batteritid ved at optimere styringen af apps i baggrunden og reducere loading tider for smidigere ydelse uden lagging. Notifikations Kanalerne tilbyder mere frihed i forhold til app-styringen, og du kan vælge din foretrukne lyd eller vibration og snooze-notifikationer i en rum tid. Når du bruger video apps, kan du se indhold i et pop-up vindue, selv efter du har lukket appen, takket være billed-i-billed funktionen. Og Oreo beskytter din enhed mod malware og datatyveri med en realtids-sikkerhedsscanner.

KIDO’Z særlige software program til børn er forudinstalleret på tabletten som gør det nemt og overskueligt selv for de mindste børn at navigere i menuen, uden besvær og nedlukninger af programmer. Der er adgang til diverse spil og apps som gør det hele til en leg.

Denver tabletten har 16 GB intern lagring så du kan let gemme filer og dokumenter, eller du kan udvide lagringen med et Micro SD kort.

Der medfølger 2 x gummi covers i rosa og blå til beskyttelse af tabletten. Denver tabletten er den ideelle klassiske basiske tablet til de mindre børn da den er 100% børnesikret med KIDO’Z særlige software program som er forudinstalleret. Denver tabletten ligger også i den billigere prisklasse hvis du skal testprøve en tablet til dit barn.

 • Android 8.1 Oreo 
 • 7 tommer 
 • KIDO’Z særlige software program
 • 2 x gummi covers i rosa og blå
 • 16 GB
 • Billigere prisklasse

 

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Apple iPad Pro 11 256GB
98
Apple iPad Pro 11 256GB
8095 kr 8726.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.