TEST: De Bedste Pulsure i test 2024

Se alle Pulsurer i testen
293111 Anmeldelser
100 Produkter
58 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Garmin Forerunner 35 Garmin Forerunner 35 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
29 kr. 34.50 kr.
96
Garmin Descent Mk2 Garmin Descent Mk2 Læs mere om produktet
 • Komfortabelt at bære
 • Søvnmåler
 • Sublimt design
 • Brugervenlig
6999 kr. 7444.00 kr.
96
Garmin Descent Mk2i Garmin Descent Mk2i Læs mere om produktet
 • Sort
 • Pulsmåler
 • Søvnmåler
 • Flot design
9300 kr. 9317.00 kr.

Vores test af
Pulsurer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Pulsurer på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Sportsur
 • Fordele og ulemper

Hvilket Pulsure mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Pulsure.

#1
Coros
90
#2
Xiaomi
83
#3
wahoo
80
#4
Garmin
64
#5
Amazfit
58

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Pulsure i test

Et pulsur er en genial gadget til både professionelle sportsudøvere og nybegyndere, der vil holde lidt styr på deres træning og sundhed. Men der findes mange pulsure på markedet, så det kan være godt at tage et kig på, hvilke pulsure der er bedst.

Vi har gjort det nemt for dig og klaret alt researcharbejdet, så du kan finde de bedste pulsure på markedet – lige her på siden. Her finder du nogle af de pulsure, der har klaret sig bedst i test og blandt forbrugerne. Og så kan du læse mere om, hvordan du finder ud af, hvilket pulsur du skal gå efter.

Hvad du bør tænke over, når du skal købe et pulsur

Når man skal købe noget nyt udstyr, er det altid svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Der findes så mange produkter på markedet – og det gælder selvfølgelig også pulsure. Dem er der nemlig også mange af på det danske marked. For hvilket pulsur skal du nu lige vælge? Hvad har du behov for, og skal det have nogle særlige funktioner? Prisen har som regel også noget at sige i forhold til dit valg.

Skal der lidt god musik i ørerne, når du træner, kan du finde de bedste bluetooth headset her.

Dit niveau

Har du besluttet dig for, at et pulsur kunne være en god idé til din træning, er det selvfølgelig en god idé at se lidt på, hvor langt du er med din træning. Er du nybegynder, eller er du elitesportsudøver – eller måske bare et sted midt imellem? Har du aldrig haft et pulsur før, eller trænger du til en opgradering? Det er alt samme noget, du kan tænke over, når du skal vælge et pulsur.

Nogle pulsure er mere brugervenlige og simple, mens andre er mere avancerede og har mange funktioner. Det kan være funktioner som hastighed, kalorier og mælkesyretærskel, samt muligheden for at forudsige dine træningstider. Tænk derfor over, hvad du har brug for.

Funktioner

Og så kommer vi jo til funktionerne. Funktionerne afhænger også lidt af dit niveau. Har du brug for et pulsur, der kun kan måle puls? Eller skal det også have GPS eller andre fede funktioner?

Har du store planer om at træne til triatlon, bør du gå efter et pulsur der tåler vand – og generelt er ret holdbart.

Det kan også være, at det skal være så avanceret, at du nok nærmere har brug for et smart watch? I så fald kan du hoppe over og finde de bedste smartwatches her.

Batteri

Pulsure bruger selvfølgelig mere strøm end almindelige ure – og de fleste modeller kan lades op. Har du planer om at bruge pulsuret til lange ture – eller skal du have det med på tur eller rejse, kan det være godt at gå efter et pulsur med et kraftigt batteri. Det samme gør sig gældende, hvis du skal bruge uret jævnligt.

En anden ting der kan være godt at overveje i forhold til batterilevetiden er GPS-funktionen. Har pulsuret en GPS-funktion, kan du forvente at denne funktion bruger meget strøm. Derfor kan det være en god idé at slå denne funktion fra, hvis den ikke er i brug. Du kan i nogle tilfælde også læse i specifikationerne på pulsure med GPS, hvordan batteritiden er, når denne funktion er i brug, så du har en idé om, hvad du kan forvente.

Komfort og design

Et pulsur skal sidde godt på dit håndled, og derfor er komfort og design selvfølgelig også væsentlig.

Nogle pulsure kommer med en aftagelig rem, som kan skiftes ud, hvilket især kan være smart, hvis du både vil bruge pulsuret til træning og i hverdagen. Et pulsur med en silikonerem er måske smart, når du træner og kommer til at svede, men det er ikke det kønneste, hvis du skal i byen.

Det vigtigste er dog, at pulsuret sidder godt på dit håndled – det skal være behageligt, og meget gerne have en rem, din hud kan ånde igennem. Vælg gerne et pulsur, hvor der er huller på remmene, så du nemt kan justere, hvor stramt det skal sidde.

Designet har også betydning i forhold til, hvordan du træner. Til løb og cykelture – eventuelt om aftenen, kan det være godt at gå efter et pulsur med et klart og tydeligt display – og gerne med lys, så du nemmere kan se displayet om aftenen. Og så skal du selvfølgelig også huske cykelhjelmen, hvis du skal cykle! Find de bedste cykelhjelme her.

Pris

Vi slipper heller ikke uden om det, når det gælder pulsure – den ligger altid og lurer. Nemlig prisen. Pulsure findes i mange prisklasser, og prisen er også med til at afspejle både kvalitet, funktioner og udseende.

Er du på udkig efter et billigt pulsur, kan du godt forvente, at der ikke er helt så mange funktioner, som nogle af de dyrere modeller. Du kan derfor være nødt til at gå lidt på kompromis i forhold til dit budget og funktioner.

Vil du gerne finde et godt pulsur til en god pris, kan du altid holde øje med, om der kommer tilbud på pulsure. Det er tit, at de forskellige elektronikforhandlere kører tilbudskampagner, og særligt i forbindelse med højtider eller særlige udsalgsperioder. Der kan du sagtens være heldig at finde et godt, men billigt pulsur.

96
Garmin Descent Mk2
96
Garmin Descent Mk2i
90
Garmin Forerunner 35
Tilføj Produkt
Pris6999 kr9300 kr29 kr
SerieAndreAndreGarmin Forerunner
SportCykling, Fitness, Golf, Løb, Multisport, Svømning, TriathlonCykling, Fitness, Golf, Løb, Multisport, Svømning, TriathlonGolf
Batteritype--Li-Ion
Batteritid--216.0 timer
Batteristørrelse17.8 mm17.8 mm13.3 mm
Egenskaber---
USBAccelerometer, Barometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Kompas, SøvnmålerAccelerometer, Barometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Kompas, SøvnmålerAccelerometer, Skridttæller, Søvnmåler
FarveskærmNejNej-
SkærmstørrelseIndbyggedeIndbyggedeIndbyggede
SkærmopløsningMIPMIP MIP
Displaytype---
PulsmålerJaJa Ja
Farve (urkasse)1.4 "1.4 "-
Farve (urrem)280x280280x280128x128
Materiale (urkasse)32 GB32 GB-
Materiale (urrem)Android, iPhoneAndroid, iPhoneAndroid, iPhone
GlastypeGarmin OSGarmin OS-
VandafvisendeSortSortGul, Sort
Vandafvisende (klassificering)SortSortBlå, Hvid, Sort
Smartphone-kompatibelFiberforstærkede polymerFiberforstærkede polymer-
Trådløs kommunikationSilikoneTitaniumSilikone
NavigationssystemSafirSafir-
Bluetooth52.0 mm52.0 mm35.5 mm
VægtJaJa Ja
Højde10 ATM (100m)-5 ATM (50m)
TykkelseANT+, Bluetooth, Wi-FiANT+, Bluetooth, Wi-FiANT+, Bluetooth
BreddeGLONASS, GPS, GalileoGLONASS, GPS, GalileoGLONASS, GPS
Bredde (urrem)104 g160 g37 g
Hukommelse52.0 mm52.0 mm40.7 mm

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Sportsur

Et pulsur er et ur der kan registrere bærerens puls. Det kan du bruge til at målrette din træning og holde øje med, hvor meget du får pulsen op, når du træner.

Et pulsur er et smart redskab du kan bruge til at målrette din træning og finde ud af, om du skal lave ændringer undervejs.

Det kan variere fra model til model – og generelt måler pulsure ikke helt så præcist, som målere ved brystet. Et godt pulsur kan dog godt give dig en fin idé om din hjerterytme og puls ved træning. Nogle af de mere avancerede pulsure kan også måle hastighed, distance og kalorier.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Garmin Descent Mk2
96
Garmin Descent Mk2
6999 kr 7444.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.