TEST: De Bedste Trådløs printere i test 2023

Se alle Trådløs printere i testen
1447 Anmeldelser
17 Produkter
94 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 2, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

83
Brother QL-810 Brother QL-810 Læs mere om produktet
 • Tilgængelige farver: Hvid, Rød, Sort
 • USB, Wi-Fi
 • Vejer 1.12 kg
1058 kr. 1176.00 kr.
90
Epson TM-T88VI Epson TM-T88VI Læs mere om produktet
 • Tilgængelige farver: Hvid, Sort
 • Vejer 1.6 kg
 • USB, Wi-Fi
2438 kr. 3092.40 kr.
?
Zebra ZT620 Zebra ZT620 Læs mere om produktet
 • Premium valg
28448 kr. 28537.00 kr.

Vores test af
Trådløs printere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Trådløs printere på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Trådløs Printer
 • Fordele og ulemper

Bedste Trådløs Printer
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket Trådløs Printere mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Trådløs Printere.

#1
Xerox
78
#2
STARTECH
65
#3
Brother
62
#4
Epson
23
#5
Zebra
8

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Trådløs printer test

Er du på udkig efter en trådløs printer, er det efterhånden ikke nogen vanskelig opgave, da en stor del af printerne på markedet kan fungere trådløst. Men derfor kan det godt være svært at vælge, når der nu er så mange forskellige modeller på markedet.

For at gøre det nemmere for dig, har vi klaret researcharbejdet og fundet frem til en række af de bedste trådløse printere på markedet – dem finder du derfor her på siden. Og er du lidt i tvivl om, hvad du bør tænke over, når du skal købe en trådløs printer, kan du selvfølgelig også læse om det i denne trådløs printer test.

Sådan vælger du den bedste trådløse printer

At vælge en god trådløs printer handler først og fremmest, hvad du har behov for – og når du ved det, kan du nemmere tage et kig på de forskellige printer på markedet. Du bør for eksempel overveje, om det skal være en blækprinter eller laserprinter. Desuden bør du tænke over, om den skal bruges på kontoret eller mest til hjemmebrug, og om det skal være en all-in-one printer, som også har scan og kopi. Og så er prisen selvfølgelig også relevant.

Blækprinter eller laserprinter?

Du har selvfølgelig styr på, at det er en trådløs printer, du gerne vil have. Men skal det være en blækprinter eller en laserprinter? Der er nemlig væsentlig forskel på de to – og så alligevel – de kan begge to printe. Men de er hver især gode på forskellige måder.

Blækprinteren er også kendt som en inkjet printer. Fordelen ved en blækprinter er, at den er god til især print af fotos og lignende grafisk materiale. Her kan du også vælge særlige fotoprintere, som klarer opgaven til UG. Blækprintere er desuden ofte billigere end laserprintere – til gengæld kan blækpatroner være ret dyre, og du kan risikere at patronerne tørrer ud, hvis printeren ikke bruges særligt ofte.

En laserprinter egner sig bedst til at udskrive tekst, og her er det muligt at få et rigtigt fint og skarpt resultat. Der findes også mange laserprintere, som kan printe lynhurtigt, så det er især en fordel, hvis du skal printe store mængder papir. Laserprintere er dog dyrere i anskaffelsespris, og toner kan også være dyre. Læs mere om laserprintere her, og se vores samlede test af printere her.

Tænk derfor over, hvad printeren skal bruges til – skal den mest printe fotos og grafisk materiale, eller skal den primært printe tekst?

Trådløs printer til kontor eller hjemmebrug?

En anden overvejelse er, om printeren skal være til kontoret eller til hjemmebrug. En trådløs printer til kontoret skal gerne være stor og kunne opbevare større mængder papir ad gangen, især til lidt større kontorer. Desuden kan det være en god idé at overveje laserprinteren her, alt afhængigt af om der oftest skal printes tekstmateriale eller fotos og lignende.

Til hjemmebrug vil det være fint med en mindre printer – også fordi den ikke vil fylde så meget. De fleste kan også klare sig fint med blækprintere i hjemmet, og disse er især også en fordel, hvis der er børn i hjemmet, som ind imellem vil have printet tegninger ud, de kan farvelægge og lignende.

Kun print eller all-in-one printer

En anden ting der er godt at overveje, er om den trådløse printer kun skal kunne printe, eller om du også gerne vil kunne scanne og kopiere. Det afhænger i bund og grund af, hvad du har behov for. En simpel printer, der kun kan udskrive, fylder som regel mindre. Men en multifunktionel printer med både print, scan og kopi kan bestemt også have sine fordele.

Bluetooth eller Wi-Fi

Du kan også overveje, om printeren skal være trådløs gennem bluetooth eller wi-fi. Der findes nemlig begge typer på markedet. Bluetooth kan være en udmærket løsning, men her skal du altid selv sørge for at tænde for det. En trådløs printer med wi-fi er som regel på nettet, så snart du tænder for den – og det er din computer som regel også, så det er forholdsvis nemt og hurtigt at printe via wi-fi.

Vil du gerne sikre dig en god forbindelse i hjemmet, som printeren kan kobles på, kan du finde de bedste trådløse routere her.

Budget

Dit budget har sandsynligvis også betydning for, hvilken printer du skal vælge. Printere findes i dag i et hav af modeller og størrelser, og dermed også i alle prisklasser. Overvej derfor gerne, hvor meget du vil betale for en trådløs printer – og se om du er nødt til at gå på kompromis med nogle af dine andre ønsker i forhold til printer.

Andre overvejelser

Af andre detaljer du kan overveje, når du skal vælge en trådløs printer, er også printhastigheden, lydniveauet, samt printstørrelse. Sørg også for at tjekke efter, om printeren passer bedre til bestemte enheder end andre.

Printhastigheden kan have betydning, hvis du skal udskrive større mængder – her kan det igen være godt at gå efter en trådløs laserprinter. Mht. lydniveauet er det forskelligt, hvor meget printere støjer.

Printstørrelsen kan også være relevant, hvis du gerne vil kunne printe på eksempelvis A3-papir. De fleste printere til hjemmebrug kan kun printe A4, men du kan også finde modeller, der kan printe A3.

Og så er det også en god idé at tjekke efter, om din printer er kompatibel med dine enheder i hjemmet. Har du Apple og iOS-enheder, er det vigtigt at vælge en printer, der kan fungere sammen med disse – nogle Apple produkter fungerer eksempelvis med AirPrint-teknologien.

90
Epson TM-T88VI
?
Zebra ZT620
83
Brother QL-810
Tilføj Produkt
Pris2438 kr28448 kr1058 kr
FarverHvid, SortSort, SølvHvid, Rød, Sort
Etiketbredde--62 mm
Tilslutning og porteUSB, Wi-FiBluetooth, USBUSB, Wi-Fi
Funktion---
Tilslutning---
Automatisk duplex---
Printformater---
Scannertype---
Scanner papirstørrelse---
Farveprint---
Papirkapacitet---
Støjniveau---
Display---
Touchscreen---
Bærbar Printer---
Automatisk dokumentfremfører (ADF)---
Printerens farve---
Udgivelsessår---
AirPrint---
PictBridge---
Maksimal printopløsning---
Maksimal skrivehastighed (farve)---
Maksimal skrivehastighed (sort)---
Optisk opløsning---
Memory Card Reader---
Inkluderet hukommelseskapacitet---
Indbygget harddisk---
Strømforbrug under drift (Printning)---
Strømforbrug i standby-tilstand---
Miljømærke---
Højde14.8 cm-14.5 cm
Bredde14.5 cm-12.5 cm
Dybde19.5 cm-23.4 cm
Vægt1.6 kg-1.12 kg
Interface---
Trådløs hastighed---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Trådløs Printer

Nej, ikke alle printere er trådløse. Mange printere i dag er trådløse, men der findes også printere som ikke er.

Du skal først og fremmest overveje dit budget, samt om det skal være en blækprinter eller en laserprinter. Du kan også tænke over, om det skal være en multifunktionel printer, samt om den skal printe via bluetooth eller wi-fi.

Det afhænger først og fremmest af, hvad du skal printe. Inkjet printere er gode til at printe farver – og dermed gode til at printe fotos og grafisk materiale. Laserprintere er derimod bedst til at printe dokumenter i sort-hvid og især tekstmateriale.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Epson TM-T88VI
90
Epson TM-T88VI
2438 kr 3092.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.