TEST: De Bedste Droner i test 2024

Se alle Droner i testen
11544 Anmeldelser
35 Produkter
89 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
Syma X26 Syma X26 Læs mere om produktet
  • Rækkevidde på 70 m.
  • God til prisen
  • LED pære
345 kr.
98
DJI Mavic Mini DJI Mavic Mini Læs mere om produktet
  • GPS
  • Mobil App
  • Videooptagelse
8989 kr. 8989.60 kr.
96
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced DJI Mavic 2 Enterprise Advanced Læs mere om produktet
  • 32x digital zoom
  • Masser af udstyr
  • Høj Kvalitet
42999 kr. 45494.50 kr.

Hvilket Droner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Droner.

#1
Ryze
88
#2
Propel
86
#3
Parrot
81
#4
DJI
78
#5
Eachine
77

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Vælge den rigtige drone

Flere og flere benytter sig af droner, om det er til hobby brug derhjemme eller om det er til professionelt arbejde. Så fungerer dronen perfekt, da den kan give nogle helt nye muligheder og perspektiver, i forhold til at filme og tage billeder.

Droner startede ud, som noget kun professionelle eller militære brugte, men da droner er blevet billigere at lave, samtidigt med at de er blevet mindre og letterer at styre, har flere folk fået øjnene op for droner. Som sagt skyldes dette den faldende pris, som gør at droner er kommet ned i et prisleje, hvor de fleste kan være med, uden at skulle sprænge banken, for at få råd til en drone.

Droner er uden tvivl en del af fremtiden for fotografer, da den besidder en store alsidighed, hvilket kan give muligheder for nye perspektiver til fotografen. Derfor er droner, som en del af muligheden for at tage gode billeder, helt klart en del af fremtiden.

Udover at dronen kan benyttes til fotografier, er dronen også utrolig sjov at lege med. Og flere og flere benytter drone flyvning som hobby. Her kan dronen benyttes i modelflyveklubber, hvis man vil have et stort areal at flyve på.

Alle disse ting har gjort at dronen er blevet utrolig populære både som hobby objekt, men også i arbejdssammenhænge. Dette betyder også at der er utrolig mange forskellige typer af modeller, der besidder forskellige egenskaber. Hvis du er på udgik efter en drone, om det er til hobby brug eller i mere professionel sammenhæng, kan drone markedet være en anelse forvirrende at finde rundt i. Denne guide vil gennemgå det vigtigste fra lovgivning, typer af droner og behov. Så du er godt klædt på, når du skal vælge den rigtige drone til dig. 

Regler og lovgivning

Når du skal bruge en drone, er det vigtigt at du har styr på, hvordan lovgivningen er på området. Lovgivningen afhænger af hvilken type af drone du benytter dig af. På trods af reglerne kan virke lidt kompliceret, vil de prøve at blive formidlet i letforståeligt sprog.

Lovgivningen inden for droner kan inddeles i tre kategorier. Kategorierne er den den åbne, den specifikke og den certificerede. Størstedelen af de droner, du som forbruger vil kunne købe vil være i den åbne kategori, derfor vil det også være den lovgivning der vil blive gennemgået. Skulle du have en drone i en anden kategori, kan du tjekke trafikstyrelsens hjemmeside, for at få styr på reglerne. 

Den åbne kategori for droner, dækker over droner under 25 kg, modelfly, modelhelikopter m.m. Droner i denne kategori, vil fra producentens side blive mærket med et A og derefter et tal. Tallet afgøre hvilken “vægtklasse” som dronen er i. Hvordan reglerne er for de forskellige droner i den åbne kategori i forhold til “vægtklasse” vil kigges på nu.

De forskellige “vægtklasser” for droner i den åbne kategori er under 500 gram, under 2 kilo og 25 kilo. Disse vægtklasser er mærket henholdsvis A1, A2 og A3, med A1 som den mindst vægt, A2 som den midterste og A3 som den tunge. Der er mange ligheder i lovgivningen de forskellige vægtklasser imellem, men dog en lille forskel.

A1 droner under 500 gram 

  • Besiddelse af dronetegn. 
  • Ingen overflyvningen af personer.
  • Maksimalt flyvningen 120 meter over jorden.
  • Overholde dronebekendtgørelsen restriktioner.

A2 droner under 2 kilo

  • Besiddelse af dronetegn. 
  • Flyvningen skal foregå mindst 50 meter fra mennesker.
  • Maksimalt flyvningen 120 meter over jorden.
  • Overholde dronebekendtgørelsen restriktioner.

A3 droner under 25 kilo

  • Besiddelse af dronetegn. 
  • Ingen overflyvningen af personer.
  • Minimumsafstand til bygninger og erhverv er 150 meter.
  • Maksimalt flyvningen 120 meter over jorden. 
  • Overholde dronebekendtgørelsen restriktioner.

Udover de forskellige regler der er til hver “vægtklasse” i den åbne kategori, er der også nogle generelle regler, du skal følge.

Forsikring

De generelle regler for flyvning med droner er at din drone skal være ansvarsforsikret. Dog er der undtagelser, hvor det ikke er en nødvendighed. Dette er, hvis din drone vejer under 250 gram og har en topfart under 68 km/t.

Dronetegn

Ønsker du at kunne flyve med din droner i det danske luftrum, er det et lovkrav at du registrere dig som drone pilot på trafikstyrelsen hjemmeside. Det er derudover også et lovkrav at du minimum skal være 15 år gammel, for at kunne flyve i dansk luftrum. Er du medlem af flyveklub og flyver på klubbens område, er aldersgrænsen underordnet. Det samme gælder for brug af drone indendørs.

Privatlivets fred

Når du skal flyve med din drone, er det vigtigt at overholder reglerne for privatlivets fred. Reglerne om privatlivets fred handler om at, hvis en beboelsesejendom har en hæk, mur eller stakit må der ikke overflyves, ved mindre ejeren af ejendommen har givet tilladelse. Derudover skal du holde 2.5 meters afstand til beboelsesejendommen, ved mindre du igen har fået tilladelse af ejeren. Har du fået tilladelse, skal du give ejerne information inden du flyver med din drone over ejendommen.

Droneluftrum

En anden ting du skal være klar over inden du flyver, er at være opdateret på om der er nogle restriktioner mod drone flyvninger i det område du ønsker at flyve. Dette kan du tjekke ved enten at benytte Droneluftrums app eller deres hjemmeside Droneluftrums.dk.

Hvad skal jeg så have med?

Efter denne lange gennemgang kan man godt blive lidt forvirret over, hvad man egentlig skal have med, når man skal ud og flyve med sin drone. Alt du behøver for at være dækket ind, er dronebevis, forsikringspolice og registreringsbevis på dronen. Samtidigt med at du er sikker på, at området du flyver i ikke har nogle restriktioner.

Ændring af lovgivning

Lovgivningen står dog til at blive ændret fra 1. januar 2023. Hvis du gerne vil se, hvilke ændringer der sker inden for området for droneflyvning kan du tjekke trafikstyrelsen bekendtgørelse, som vil komme ud den 1. januar 2023

Typer af droner

Når du skal vælge en drone, er det vigtigt at du vælger en drone der passer til dit behov, da der nemlig er stor forskel på typer af droner. Groft sagt kan man inddele droner i fire kategorier. Kategorierne af droner er legetøjsdroner, FPV/racingdroner, fotodroner og droner til industrielt brug. Hver af disse droner hver deres fordele og ulemper afhængigt af, hvad du skal bruge dronen til. Hvad fordelene og ulemperne er, vil blive gennemgået nu.

Legetøjsdroner

Legetøjsdroner er kendt ved at de er den mindste type af droner, hvor vægten er omkring 250 gram. Grundet dette er legetøjsdroner også mindre end de andre typer af droner. Legetøjsdroner er gode til nybegyndere, der gerne vil lære at flyve med droner. Dette skyldes at grundet deres lave tyngdepunkt er de lettere at styre. Derudover er prisen på legetøjsdroner lavest af det fire typer af droner. Prisen er på omkring 700-1200 kroner. Som tidligere nævnt besidder legetøjsdroner, der er under 500 gram heller ikke de samme krav i forhold til forsikring og tilladelser, hvilket gør det nemt at komme i gang med at flyve med legetøjsdroner.

FPV/racingdroner 

Den næste type af drone er FPV/racingdronen. FPV står for first person view, og betyder at du igennem dronens kamera, kan se det fra dronens perpektiv. Denne form for drone kan opnå høje hastigheder, og kan udføre vilde manøvre ved at flyve gennem små åbninger. Vægten er heller ikke særlig høj, da kameraet er meget småt og typiske levere billeder i dårlig kvalitet. Grundet de realistiske billeder af dronen du oplever gennem FPV teknologien, er denne type af drone blevet utrolig populær. På trods af at prisen ikke er mere end 2000 kroner,  giver dronen en høj underholdningsværdi. Dog kræver det at man som pilot har lidt erfaring med drone flyvning, da dronens fart og pludselige bevægelser kan være svære at styre som nybegynder. 

Videodroner

Den tredje type af drone, er en videodrone. Som navnet også antyder er denne type drone designet til at tage film og fotos. Dronen har derfor et kamera, som er lavet til at kunne lave gode billeder. Grundet at video dronen er lavet til fotos og film, agerer den meget stabilt i luften og laver langsomme bevægelser, der gør det lettere at styre, så du kan tage nogle gode billeder. Videodronen er i besiddelse af en højdemåler og en GPS modtager, disse to ting sørger for at dronen bliver på det samme sted, hvis du slipper kontrollen. Da du som pilot af videodronen har fokus på at tage billeder, hjælper dronens indbyggede sensorer dig også med undgå at flyve ind i andre ting, og derved ødelægge dronen. I forhold til prisen på en videodrone, så koster den i prislejet mellem 7000-13.000 kroner. Denne høje pris kan afskrække nogle, og er betydeligt højere end legetøjsdronen og racingdronen, men da videodronen også opfylder et helt andet behov, er det svært at sammenligne disse typer af droner. 

Droner til industrielle

Den sidste type drone, er dronen til industrielt brug. Dette er typisk ikke en drone, som vil fungere til den “normale” danskers brug. Dette skyldes først og fremmest prisen, som er kan gå fra alt til 20.000 og helt op til 60.000 kroner eller mere. Derudover er denne type af drone også designet til et specifikt behovsområde, disse behovsområder kan være 3D scanning af bygninger, inspektioner, opmåling af jord eller andre industrielle formål.

Hvilken af disse fire typer af droner som passer bedst til dig afhænger meget af dit behov. Netop behov i forhold til brugen af dronen, er det næste der vil blive gennemgået.

Behov

En af de vigtigste ting du skal have styr på for at finde den perfekte drone til dig, er at have styr på hvilket behov din drone skal opfylde. Det første der er relevant at kigge på her, er det rådighedsbeløb du har til at købe, forsikre og forbruge på din drone. Som tidligere gennemgået er den dyreste af de typiske drone typer videodronen, mens legetøjsdronen er den billigste. Udover anskaffelsesprisen skal du også tænke på at du skal betale for forsikring, og på et tidspunkt vil du også skulle betale for vedligeholdelse, reparation og batterier til din drone. En anden ting du skal tænke på i forhold til dit budget, er alle de ekstra ting og funktioner du kan tilkøbe til din drone. Hvilke ekstra ting du kan købe vil blive gennemgået senere, men tænk over at købe en billigere drone. Hvis der er nogle ekstra funktioner, som er et must at have på din drone, men som du ikke har råd til i forhold til dit budget. Derfor er det vigtigt at du køber en drone, som du ikke bare kan betale for nu, men også har råd til i det lange løb.

Udover at du skal holde dig til dit budget, er det vigtigt at vide hvilket behov du vil have opfyldt af dronen. Er du totalt nybegynder indenfor drone flyvninger, og vil gerne lære at flyve med en drone. Så vil en legetøjsdronen, være en god start. Da du for forholdsvis få penge, får oplevelsen af at flyve med en drone. Er du derimod mere erfaren, og flyver i klub eller konkurrerer i løb mod andre droner. Vil det være god ide at købe en racingdrone. Da du vil kunne flere ting i luften med racingdronen, som erfaren drone flyver. Samtidigt med at dine venner i klubben, ikke vil være bedre end dig på grund af at deres drone er af bedre kvalitet.

Er du professionel fotograf eller har en stor passion for fotos og videoer,  vil det være optimalt at købe en videodrone. På trods af denne højere pris, giver videodronen dig en helt ny dimension i forhold til at opnå flotte billeder. Videodronen er som tidligere gennemgået også meget let at styre, så på trods af at du, som fotograf ikke har den store erfaring med drone flyvning. Vil du hurtigt få styr på det, og videodronen vil give dig nogle utrolig flotte billeder.

Har du et meget specifikt behov der skal opfyldes, som fx opmåling af landjord eller inspektion, så vil du kunne erhverve en drone til industrielt brug. Denne type er som tidligere nævnt meget dyr, og derfor vil det typisk være virksomheder eller selvstændige der vil have behov for en sådan type drone.

For at opsummere, hvilken drone du skal vælge i forhold til dit behov, så vil legetøjsdronen være til dig der gerne vil igang med at flyve med droner. Racingdronen er til dig der tager din drone flyvninger lidt mere seriøst og har erfaring med droneflyvning. Går du i stedet efter at få nogle optimale billeder ud af dine drone, vil videodronen være perfekt. Til sidst vil industri dronen være til dig som har et meget specifikt behov. Snak med forhandleren om den specifikke drone, vil kunne udfylde dit meget specifikke behov. 

Ekstra ting

Når det kommer til ekstra ting, du kan få til din drone, er der mange forskellige ting, som du kan købe. Nogle vil blive set som essentielle ting, mens andre bare er en ekstra luksus. Du skal derfor overveje, hvilke egenskaber der er nødvendige for dig. For nogle er billedkvalitet alfa og omega, mens det for andre er fart og størrelse der er det vigtigste. Nedenstående vil de vigtigste egenskaber, som du kan tilkøbe til din drone gennemgås.

Med eller uden kamera 

Den første ting er et kamera til din drone. Nogle droner kan købes med en fastmonteret kamera, mens andre droner kan du tilkøbe et kamera, som du selv skal montere på dronen. Det er typisk de lidt større droner du kan skal tilkøbe kamera til. Her kan du montere systemkameraer eller videokamera. De fleste videodroner besidder et fastmonteret kamera i en 3-akset gimbal der er med til at holde billedet skarpt. Der er dog stor forskel på typerne af kamera der er fastmonteret på dronerne. Det er derfor en god ide at teste dronens kamera kvalitet, inden du købet dronen. For at sikre at den kvalitet kameraet besidder, og er det som du leder efter.

I forlængelse af kameraet, så vil der typisk være nogle sensorer i kameraet det skal hjælpe med at give et skarpt billede. De små droner har typisk en 1/2.3 sensor, mens de større droner har en micro 4/3-sensor, jo større sensoren er, desto skarpere og bedre belysninger får billedet.

Batteri

I forhold til batteritid, så er batteritiden på de forskellige droner ikke en af de ting der adskiller dem fra hianden. Dette skyldes at jo større dronen, jo mere energi kræves der også, så på trods af et større batteri, besidder den ikke længere batteritid end små droner. Derfor er batteritiden meget ens, de forskellige droner i mellem. Batteritiden er typisk på omkring 20 til 30 minutter, inden dronen skal have nye batterier i. Det er derfor at foretrække at have ekstra batterier med, når du skal flyve med din drone, så du undgår den løber tør for strøm. En god ide inden køb af dronen, vil derfor være at have styr på, hvad batterierne til din drone koster. Da du på den måde vil kunne spare penge i det lange løb.

Hastighed og rækkevidde

Når det kommer til hastighed på din drone, så varierer det meget. De små droner vil typisk kunne flyve med en maksimal hastighed på 40-50 km/t, hvorimod de større droner kan nå en hastighed på helt op til 80 km/t. Så afhængigt af om du skal kunne følge med en bil eller motorcykel, så vil det være en god ide at købe en større drone, der kan flyve hurtigt, hvis det er dit behov.

En anden ting der også er stor forskel droner imellem er deres rækkevidde. Nogle droner kan flyve langt, mens andre ikke kan. Typisk vil alle droner kunne klare en afstand på 30 meter, mens andre kan klare op til flere kilometer. Droner der er koblet på WIFI forbindelse, vil typisk få problemer over 100 meter. Jo større end rækkevidde en drone har, jo dyrer plejer dronen også at være.

Størrelse og vægt

Størrelsen og vægten på din drone kan have store fordele og ulemper. Små droner der ikke vejer særligt meget, kan være meget lette at have med, da de kan være i en kameratasken. Dog vil man som også gennemgået gå lidt på kompromi, med dronens andre egensakber, hvis man køber en lille drone. 

Store droner kan på trods af deres bedre kvalitet, være noget mere bøvlet at skulle fragte med omkring kræver mere plads, når alt dronens udstyr skal med. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil have en lille fiks drone eller en stor avanceret drone. 

Indbyggede funktioner

Du kan købe droner der besidder mange indbyggede funktioner, der kan være gavnlig. En af disse funktioner er intelligente flyvefunktioner. Denne funktion er smart til dig der tager billeder med dronen. Da du kan bede dronen om at cirkulere om et bestemt motiv. 

En anden smart ting, er antikollisionssensorer der er med til at sørge for, at dronen ikke flyver ind i grene eller andre forhindringer.

Opdater din drone

Noget du skal huske at gøre til en vane inden du drager afsted med din drone, er at sørge for at din drone er opdateret. Dette gælder på både apps og software. Både selve dronen, dronens controller og batterierne har indbygget firmware, der skal holdes opdateres til den nyeste version inden dronen kan flyve. Har du glemt dette, kan det være utrolig træls at skulle bruge en times tid, på at få opdateret det hele inden du kan komme i gang med at flyve. Derfor er det en god ide at få gjort det til en vane at opdatere din drone. Måden du rent teknisk opdaterer din drone, er at tage vingerne af dronen, tænde din drone og controller og herefter følge anvisninger. Hvis du er i besiddelse af flere batterier, skal du huske at opdatere dronen med hver eneste af batteriere, så de også er opdateret

Hvad er så det vigtigste?

Efter denne lange grundige gennemgang, skulle du gerne være klædt på til at kunne vælge den drone der passer bedst til dig og dit behov. For at slå de vigtigste punkter fast så er det, at få fastlagt et budget. Efter at have dette på plads, vil det være at kigge efter type af drone, og hvilke egenskaber som størrelse, rækkevidde, kamera, batteritid og indbyggede funktioner, som du vægter højest.

98
DJI Mavic Mini
96
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
80
Syma X26
Tilføj Produkt
Pris8989 kr42999 kr345 kr
RC KategoriDroneDroneDrone
DroneHelikopterdroneHelikopterdroneHelikopterdrone
KommunikationGLONASS, GPSGLONASS, GPS-
EgenskaberGimbal støtte, Kamera, MobilappUSBLED pære, USB
Maksimal Hastighed47.0 km/h--
BatteritypeLiPoLiPoLiPo
OpladningstypeUSBIndbygget batteriUSB
Batterikapacitet-3850.0 mAh850.0 mAh
Spænding (Volt)--3.7 V
LagringsformatmicroSDmicroSD-
Maksimal flyvetid30.0 min31.0 min6.0 min
Antal propeller4 stk-4 stk
KamerafunktionerSingle ShotHDR-
Sensorformat1/2,3" (6,17x4,55)--
VideoegenskaberVideooptagelse, Videostreaming--
Opladningstid-90.0 min90.0 min
Maks. rækkevidde-30.0 m70.0 m
Vægt249.0 g1100.0 g-
80
DJI Mavic Mini
1

DJI Mavic Mini Anmeldelse

Specifikationer
  • RC Kategori: Drone
  • Drone: Helikopterdrone
  • Kommunikation: GLONASS, GPS

Flere Specifikationer: Egenskaber - Gimbal støtte, Kamera, Mobilapp; Maksimal Hastighed - 47.0 km/h; Batteritype - LiPo; Opladningstype - USB; Lagringsformat - microSD; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af DJI Mavic Mini

En drone som klarer sig godt blandt forbrugerne og i tests er DJI Mavic Mini. Den har lige nu 4.9 ud af 5 stjerner baseret på over 1.000 anmeldelser, og dermed har vi kåret denne drone som bedst i test.

Er du på udkig efter en lille drone, er denne nemlig et rigtig godt valg. Her får du en fin og kompakt drone, som stadig har de samme egenskaber og teknologi, som de større droner fra DJI Mavic-serien.

En smart detalje ved denne drone er også, at den er foldbar, hvilket gør det nemt at have den med på farten. Desuden vejer den ikke mere end 250 gram, så det er i den grad en smart lille fætter, du kan have med dig rundt.

Til trods for størrelsen kører DJI Mavic Mini på de samme teknologier som de større modeller. Dronen har en flyvetid på op til 30 minutter på de genopladelige batterier, og den kan nå langt omkring. På grund af den lave vægt er det en lynhurtig lille fyr, vi har med at gøre her. Den kan nemlig nå op på en hastighed på 45 kilometer i timen, og så har den oven i det en rækkevidde på 2 kilometer.

Til at styre dronen har du mulighed for at benytte fjernbetjeningen eller bruge din smartphone. Fjernbetjeningen er ligeledes foldbar, hvilket gør den nem at have med. Bruger du derimod din smartphone er der den fordel, at du gennem telefonens kamera kan se, hvad dronen optager.

Og optagelser – det er noget den kan. Denne drone kan både fotografere og filme, og den gør det faktisk i fin kvalitet med sine 12 megapixels og video i 2,7k med 60 frames per sekund. Dermed en rigtig fin kvalitet.

Alt i alt er DJI Mavic Mini et godt valg, hvis du ønsker en lille og transportabel drone.

80
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
Specifikationer
  • RC Kategori: Drone
  • Drone: Helikopterdrone
  • Kommunikation: GLONASS, GPS

Flere Specifikationer: Egenskaber - USB; Batteritype - LiPo; Opladningstype - Indbygget batteri; Batterikapacitet - 3850.0 mAh; Lagringsformat - microSD; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Vil du gå all in på droner, så kan du overveje om du skal investere DJI Mavic 2 Enterprise Advanced. Det er absolut ikke en drone i den billige ende, og derfor egner den sig måske bedst til professionelle eller mere engagerede dronefans.

Men med den høje pris får du uden tvivl også noget for pengene med DJI Mavic 2 Enterprise Advanced. Det er nemlig en drone i topklasse. Her får du en termisk drone med en opløsning på hele 640 x 512, som er meget højt for droner. Du får dermed meget fine og klare billeder, selv på afstand. Desuden har dronen en 8x termisk zoom, samt 4x lossless zoom og 32x digital zoom.

Dronen tilbyder også mulighed for RTK, der giver dig yderst præcise flyvninger, samt beskytter dronen mod magnetiske forstyrrelser og anden form for interferens, når den flyver rundt. RTK-modulet skal dog købes separat.

Dette er ikke en drone for begyndere eller amatører – og det afspejler sig selvfølgelig også i prisen. Men går du efter en professionel drone, eller kan du ikke få armene ned over DJI’s seje droner, så kan du sagtens overveje at investere i Enterprise Advanced modellen.

80
Syma X26
3

Syma X26 Anmeldelse

Specifikationer
  • RC Kategori: Drone
  • Drone: Helikopterdrone
  • Kommunikation:

Flere Specifikationer: Egenskaber - LED pære, USB; Batteritype - LiPo; Opladningstype - USB; Batterikapacitet - 850.0 mAh; Spænding (Volt) - 3.7 V; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Syma X26

Droner er blevet meget populære de seneste år, og derfor er mange børn også interesserede i at få en drone. Er du på udkig efter en billig drone til børn eller nybegyndere, vil Syma X26 Orbiter være et godt bud.

Her får du en fin lille drone, der er sjov at prøve sig frem med til at lære droneflyvning bedre at kende. Det er en såkaldt tennisdrone, som omgivet af sensorer på fire sider.

Den fjernstyrede drone styres med en smart fjernbetjening, som kører på 4 AA-batterier, mens dronen er genopladelig via USB-stik. Dronen har en køretid på op til 6 minutter, mens opladningstiden er på 90 minutter. Dronen har en rækkevidde på 70 meter, så den kan flyve et godt stykke vej ved hjælp af de fire propeller, der drøner rundt.

Det er en smart lille drone, som selv kan opdage og undgå forhindringer under flyveturen – og det gælder fra alle kanter. Desuden har den en hover-funktion, der gør det muligt for den at flyve stille i luften. Du kan vælge om den skal flyve selv, eller om den skal flyve i såkaldt hovedløs tilstand, hvor den udelukkende følger kommandoen fra fjernbetjeningen. Med denne drone kan du øve dig i at flyve og lave flips – den kan flyve i forskellige mønstre, og er dermed god underholdning til større børn.

Syma X26 Orbiter er dermed en fin begynderdrone til børn fra 8 år og opefter.

80
DJI Mavic 2 Pro
4

DJI Mavic 2 Pro Anmeldelse

Specifikationer
  • RC Kategori: Drone
  • Drone: Helikopterdrone
  • Kommunikation: GLONASS, GPS

Flere Specifikationer: Egenskaber - Gimbal støtte; Maksimal Hastighed - 72.0 km/h; Batteritype - LiPo; Batterikapacitet - 3850.0 mAh; Lagringsformat - microSD; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af DJI Mavic 2 Pro

Det er svært at styre uden om DJI’s fantastiske droner, og DJI Mavic 2 Pro er absolut ingen undtagelse. Her får du nemlig en drome med et fænomenalt kamera – i form af et Hasselblad kamera med 1” sensor. Og der er god grund til at denne drone har klaret sig godt hos både forbrugerne og ekspertkilder.

Elsker du at tage flotte billeder ovenfra, vil DJI Mavic 2 Pro uden tvivl være et oplagt valg. Med denne drone kan du nemlig tage fantastiske luftfotos i 20 megapixels, og det geniale Hasselblad-kamera er fantastisk til at gengive farver og detaljer i de flotte billeder.

Kameraet tilbyder selvfølgelig også muligheden for at lave videooptagelser, og her får du HDR-video med optagelser i 4K – drøngod kvalitet, som vi har svært ved at få armene ned over. Desuden kan du bruge den smarte hyperlapse-funktion, hvor du kan lave flotte timelapsevideoer.

Med Mavic 2 Pro kan du både tage billeder og optage video i op til 31 minutter – og det er virkelig en imponerende tid, hvad angår dronekameraer. Desuden sikrer det smarte Flight Autonomy-system en mere rolig og jævn flyvning, så du slipper for rystede optagelser. Billeder og videoer forbliver flotte og klare.

For sikkerhedens skyld er dronen udstyret med sensorer, der sørger for at den ikke drøner ind i forhindringer undervejs. Hele vejen omkring dronen har den nemlig sensorer, der sørger godt for sikkerheden.

Denne drone egner sig især godt til fotografer – både i det professionelle øjemed, men også de mere engagerede amatørfotografer, der drømmer om skarpe og farvestrålende luftfotos.

80
Ryze Tello
5

Ryze Tello Anmeldelse

Specifikationer
  • RC Kategori: Drone
  • Drone: Helikopterdrone
  • Kommunikation:

Flere Specifikationer: Egenskaber - Kamera, LED pære, Radiosender; Maksimal Hastighed - 29.0 km/h; Batteritype - LiPo; Opladningstype - USB; Batterikapacitet - 1100.0 mAh; Spænding (Volt) - 3.8 V; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Ryze Tello

Droner er fede, men de kan også hurtigt gå hen og blive en dyr investering. Vil du gerne finde en god drone til en mere overkommelig pris, så vil Ryze Tello være et godt valg.

Med Ryze Tello får du en fin drone, der passer godt til nybegyndere inden for droneflyvning. Dronen kan bruges med en controller eller styres gennem en nem og brugervenlig app på din smartphone. Ikke nok med det har den en imponerende flyvetid på 13 minutter, prisen taget i betragtning.

En drone til denne pris er selvfølgelig ikke perfekt – og det afspejler sig måske i kameraet, der blot er et 5 megapixel kamera. Ikke desto mindre er det fedt, at videooptagelser overføres direkte til din smartphone – men kvaliteten og billedhastigheden kan dog påvirkes af netværksforbindelsen, så vær opmærksom på dette.

Desuden er denne drone ikke så stærk i vinden, og der skal desværre ikke meget til at slå den lille fyr på blot 80 gram ud af kurs. Og her er det måske heldigt nok, at den ikke har en rækkevidde på realistisk set 30-40 meter (selvom producenten siger 100 meter). Derfor egner denne drone sig nok bedst til dage med mere roligt vejr – og det er måske ikke dem vi har flest af her i Danmark desværre. Ikke desto mindre er en fin begynderdrone.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Droner

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes droner til flere forskellige prisklasser.

Vi har samlet en test over de bedste droner på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. DJI Mavic Mini
98
DJI Mavic Mini
8989 kr 8989.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.