TEST: De Bedste Bluetooth højtaler i test 2022 - Toppricer

TEST: De Bedste Bluetooth højtaler i test 2022

I denne artikel har vi samlet 61 af de bedste Bluetooth højtaler , du kan finde på markedet lige nu. Bluetooth højtaler her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 320265 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Bluetooth højtaler. Så er du på udkig efter den helt rigtige Bluetooth højtaler til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Bluetooth højtaler her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mikkel Christensen
320265 Anmeldelser
Godkendt af: Julie Maria Hansen
61 Produkter
Sidst opdateret: jan 18, 2022
89 timer Tid brugt
Mikkel Christensen

Mikkel elsker at gaming og underholdning, så han ved alt om elektronik og gamingudstyr. Han er dog heller ikke bleg for at hoppe et smut i haven og fyre op for gasgrillen eller sætte gang i robotplæneklipperen.

Julie Maria Hansen

Julie er vores forbrugerekspert, hun er altid på forkant med de forskellige forbruger trends. Oven i det ved hun en hel masse om skønhed og møbler, så hun har helt styr på hvad der trender i mange brancher.

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

LSTN Satellite
Læs mere om produktet
 • Bluetooth
 • AUX
 • God til prisen
88
139.00 kr 129.95 kr

Bedste pris hos:

Gucca
Philips Georg Jensen TAJS50
Læs mere om produktet
 • God kvalitet
 • God lyd i højtaleren
 • Masser af funktioner
98
. 688.00 kr

Bedste pris hos:

10-4.dk
Bluesound Pulse 2i
Læs mere om produktet
 • App-styring
 • WiFi
 • Internet Radio
90
4299.00 kr 2699 kr

Bedste pris hos:

HiFi Klubben

Vores test af Bluetooth højtaler giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • 1De bedste Bluetooth højtaler på markedet i 2022
 • 2Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • 3Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • 4Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • 5Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Højtaler
 • 6Fordele og ulemper

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Philips Georg Jensen TAJS50 98
Bluesound Pulse 2i 90
LSTN Satellite 88
Sonos Move 96 HAKI Cheer 96
Pris 688.00 kr 2699 kr 129.95 kr 219 kr 498 kr
Type Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler Streaminghøjttaler
Aktiv Ja Ja Ja Ja Ja
Bærbare Ja Ja Ja Ja Ja
Knapper & kontrol Play/Pause, Volume Skift sang - Play/Pause, Skift sang, Volume Bass, Play/Pause
Forstærkertype - - - - -
Følsomhed (dB) - - - - -
Stemmestyring Nej Ja Nej Ja -
Stemmestyringtype - Alexa, Siri - Alexa, Google Assistant Google Assistant, Siri
Multirum Nej Ja Nej Ja Nej
Egenskaber True wireless stereo (TWS) App-styring, Stereo Pairing Indbygget mikrofon App-styring, Indbygget mikrofon, Stænksikker, Stødsikker Stænksikker, Stødsikker
Atmos/DTS:X Højtaler - - - - -
Tilslutningsindgange AUX In (3.5mm) AUX In (3.5mm) AUX In (3.5mm) Ethernet AUX In (3.5mm)
Certificering - - - - -
Udgange - - - - -
Type af USB (ikke strømforsyning) - - - - -
Frekvensgang (Hz) Min - 45.0 Hz - - 80.0 Hz
Frekvensgang (Hz) Max - 20000.0 Hz - - 20000.0 Hz
Watt RMS 20.0 W - - - 30.0 W
Musik Styrke (Watt) Max/Peak - - - - -
Farve Blå Hvid, Sort Red, Træ Sort Red, Sort
Strømforsyning USB Elektrisk - USB USB
Batteritid i drift 6.0 timer - - 10.0 timer 14.0 timer
Batteritype Li-Ion - - - -
Spotify Forbindelse Nej Ja Nej Nej Nej
AirPlay Nej Nej Nej Nej Nej
AirPlay 2 Nej Ja Nej Ja Nej
Chromecast Nej Nej Nej Nej Nej
Bluetooth Ja Ja Ja Ja Ja
Wi-Fi Nej Ja Nej Ja Nej
App-kompatibilitet - Amazon Music, Bugs, Calm Radio, Deezer, HighResAudio, Juke!, KKBox, Murfie, Music ZONE, Napster, Qobuz, Radio Paradise, Slacker Radio, SoundMachine, Taihe, Tidal, TuneIn, iHeartRadio - Sonos -
Bluetooth Profil A2DP, AVRCP Aptx HD - - A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Trådløs teknologi - - - - NFC
Bluetooth Version 5.0 5.0 4.1 5.0 4.2
Wi-Fi Dual Band - - - 2.4 GHz, 5.0 GHz -
Højde 9.8 cm 19.8 cm - 24.0 cm 21.3 cm
Dybde 10.0 cm 19.2 cm - 12.6 cm 8.1 cm
Bredde 29.9 cm 42.0 cm - 16.0 cm 8.2 cm
Vægt 1.1 kg 5.05 kg - 3.0 kg 0.7 kg
Radio - Internet Radio - - -
Trådløs rækkevidde 20.0 m - - - 10.0 m
Signalseparation - - - - -
Højttalerkonstruktion - - - - -
USB Version (ikke strømforsyning) - - - - -
Type af hukommelseskort - - - - -
Impedans (Ohm) Min - - - - -
Batteritid i standby - - - - -

Bluetooth Højtaler Test 2021

Vi kan vist alle blive enige om, at musikken er uundværlig uanset om der er tale om en festlig lejlighed, koncerten under bruseren eller hyggesprederen af fællessang i stuen til hverdag. Hvis du står og mangler et produkt, som kan bruges i alverdens anledninger, bør du overveje en bluetooth højtaler.

I denne artikel har vi samlet X af de bedste bluetooth højtalere på markedet lige nu. Vi har ikke kapacitet til selv at teste produkterne, men vi har udvalgt og vurderet disse bluetooth højtalere ud fra hvor godt de har klaret sig i anmeldelser og tests. Derfor finder du her de bedste, vurderet ud fra både forbruger- og ekspertanmeldelser.

Bluetooth højtalere er et nemt og praktisk produkt, som du uden problemer kan streame alverdens musik på uanset hvor du befinder dig, blot ved brug af f.eks. din mobil og musiktjeneste. Hvis du er på udkig efter noget tilbehør til din højtaler, anbefaler vi, at du læser nærmere på vores artikler om bl.a. tablets og soundbars. Så er der i hvert fald ingen tvivl om, at du har det mest ultimative musikarrangement tilgængeligt.

Hvad er en bluetooth højtaler? 

I bund og grund forklarer produktnavnet egentlig, hvad det reelt kan, altså det er en højtaler, som kan bruges til musikafspilning Det er i særdeleshed et populært produkt blandt den yngre generation, der skifter det traditionelle anlæg ud med sin smartphone som musikkernen og bluetooth højtaleren som lydgiveren.

Kan man virkelig have den med alle steder? Svaret er ja, da den er trådløst designet, dog skal du på forhånd huske at oplade din højtaler. Designmæssigt kan du finde disse trådløse højtaler-modeller i alle størrelser, det kan derfor være en god idé, at man inden køb vurderer, hvor henne du gerne vil have mulighed for at tage den med dig. Du kan f.eks. få en der passer i tasken, men også større, som næsten ligner et helt udstyr i sig selv – Men pointen er, at de ikke er så store, at du sagtens kan tage dem med dig alle tænkelige steder. Dog er bassen nok betydeligt bedre hos de større modeller i forhold til mindre modeller.

Selve produktkategorien kan man finde i alle prisklasser og kvaliteter, dog ses der generelt, at jo billigere prisen er, jo ringere er lyden tilsvarende. Det kan derfor godt betale sig at investere lidt penge i en bluetooth højtaler, så både lyden er god, designet er flot, og den har en lang holdbarhed.

Sådan finder du den rigtige bluetooth højtaler

Hvis du er i markedet efter en højtaler med bluetooth funktion, skal du kigge efter mere end blot en trådløs højtaler. Den vigtigste faktor er, at du finder ud af, hvilket behov du har brug for. Mere konkret kan det deles op i forskellige features; Prisen, Design, Funktioner, Behov og Batteri. F.eks. hvis du leder efter en højtaler, som kan bruges i mange år fremover, kan det være smart at finde en i god kvalitet og ofte til en lidt dyrere pris. Det er i sidste ende en god investering.

 • Prisen: Det du skal tænke over, når du ser efter prisskiltet på et givet produkt, er både dit budget, men i særdeleshed og hvor længe du har tænkt dig at bruge produktet. Som beskrevet for oven, er det en god idé at bruge lidt flere penge på en model i god kvalitet, hvis du har i sinde, at den skal holde mange år fremover. Derved er du sikret, at både lyden og funktionerne ikke bliver dårlige med tiden.
 • Design: Vi er alle sammen vidt forskellige, når det kommer til det design vil vælger. Derfor findes der også et stort udvalg af bluetooth højtalere, så du er sikker på at finde dit match. Dog er den største forskel, hvorvidt køberen ønsker, at højtaleren decideret skal være en feature i ens indretning, eller om køberen er fuldstændig ligeglad med udseende, bare den spiller god kvalitetslyd.
 • Funktioner: Er du typen, som elsker ekstra funktioner at pille ved? Så kan du med god grund overveje om modeller med bl.a. funktionerne; UE Megaboom 3 og DJ-mode, der både giver god lyd, men også kvalitet.
 • Behov: Hvad skal du egentlig bruge din højtaler til? Det er nok den vigtigste overvejelse af dem alle. Skal den kun anvendes som en del af din indretning i hjemmet, eller skal den med ud at sprede lyd i nær og fjern. Hvis du gerne vil have den med på diverse udflugter, hvor der f.eks. er chance for, at den bliver våd eller beskidt, er det en god idé at finde en model, som er vandtæt. Hvis den skal fylde store rum med kvalitetslyd, er det en god idé at se efter en model, som bevarer lyden uanset lydniveauet.
 • Batteri: Hvis du tænker at bruge din højtaler så meget, at den skal oplades hver nat, er det en god idé at investere i én med et godt batteri. Modeller med den længste levetid er Soundboks, der faktisk kan spille lyd i op til 100 timer, alt efter hvordan de bruges.

Som du kan læse dig frem til, er der nogle ting du bør have med i dine overvejelser inden dit næste bluetooth højtaler-køb.

Forbindelsen til din højtaler

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan opnå en trådløs højtaler. Den mest populære er dog via bluetooth-forbindelse mellem højtaleren og enten din computer, mobil eller tablet.

Men der findes faktisk også højtalere med Wi-Fi forbindelse, hvor det sker gennem dit internet derhjemme. Dertil er det oplagt, hvis du har f.eks. en iPhone at anvende Air-play funktionen til afspilning af musik. Nogle modeller af højtalere forekommer ligeledes med en App fra producenten, hvortil du kan forbinde alle dine enheder.

Ift. ovenstående udvalgte modeller, har vi fokuseret på bluetooth-funktionen, men faktisk er en højtaler med Wi-Fi mest smart, hvis du ønsker at forbinde flere enheder rundt i huset. Dertil er det muligt at have dem alle kørende på samme tid, end kun én.

NFC (Near Field Communication) er også en spændende funktion, der findes i visse modeller af bluetooth højtalere. Det er en standard, der gør dig i stand til at oprette forbindelse mellem to enheder, blot ved at holde dem mod hinanden. Du skal dog være opmærksom på, at begge enheder skal være med indbygget NFC, for at det virker. Når selve forbindelsen er oprettet, anvendes bluetooth til overførelsen mellem de to.

1. Vifa Helsinki - Anmeldelse

Specifikationer
 • Type: Streaminghøjttaler
 • Aktiv: Ja
 • Bærbare: Nej

Flere Specifikationer: Stemmestyring - Nej; Multirum - Nej; Læs flere

Se priser
81

Uddybende anmeldelse af Vifa Helsinki

På en andenplads har forbrugerrådet, Tænk, kåret Vifa Helsinki, der faktisk næsten ligger side om side med den ovenstående B&O-højtaler. Den har fået denne position på baggrund af dens suveræne lydkvalitet og smarte designfunktioner.

Modellen er i sig selv meget kompakt og fin, men udseendet skal ikke snyde dig, da den formår at levere høj og kraftig musik til dig. Desuden er den også med batteri, hvilket betyder, at det er muligt både at få strøm via opladning i stikkontakten, men også batteri.

Højtaleren er oplagt til musikafspilning både til fester, men også hyggestunder derhjemme i stuen. Hvis du har en god lydbog eller podcast som du er i gang med, kan du tage lytningen til helt nye højder med den trådløse-højtaler, hvor du virkelig har mulighed for at drømme dig væk.

Selve designet er inspireret af en sød og lille håndtaske med kun to knapper siden, hvilket gør den både pæn og stilren. Med dens elegante design kan den passe ind i de fleste hjem, særligt hvis det er det mere skandinaviske look man kører. Dette går godt i hånd med, at selve læderremmen er fra den svenske producent, Tärnsjö Garveri. Detaljen med remmen giver højtaleren et robust blandet med en anelse feminint udtryk fra dens ydre uldbetræk, som er fra den anerkendte danske designer, Kvadrat.

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Vægt: 1,4 kg
 • Simpelt og lækkert design
 • Kraftig lyd
 • Ekstra udstyr
 • Nem at have med på farten

Foruden dens gode kvalitets lyd, så får du både strømforsyning, AUX 3,5 mm minijackkabel, manual, hurtigstartguide, rejsetaske og en god garanti med i dit køb.

Fordelene ved at disse ekstra medfølger er, at du er forberedt på, hvis højtaleren mangler strøm eller pludselig går i stykker. Ydermere er det en god idé at tage rejsetasken med sig, hvis du bringer din højtaler uden for hjemmets trygge rammer.

Det er altså en god trådløs-højtaler i topkvalitet og til en overkommelig pris på ca. 3.000,00 kr. Du vil helt sikkert komme til at elske den og de mange smarte funktioner.

2. Sony SRS-XB23 - Anmeldelse

Specifikationer
 • Type: Streaminghøjttaler
 • Aktiv: Ja
 • Bærbare: Ja

Flere Specifikationer: Knapper & kontrol - Play/Pause, Volume; Stemmestyring - Nej; Multirum - Nej; Egenskaber - App-styring, Stænksikker, Stødsikker; Læs flere

Se priser
94

Uddybende anmeldelse af Sony SRS-XB23

Er du på udkig efter en trådløs-højtaler, som virkelig sætter gang i festen både når det gælder afspilning af god musik og et festligt udseende, så er denne Sony-model til dig. Med denne højtaler er det kun fantasien, som sætter grænser.

Endnu en gang er dette en model, som har modtaget stor ros hos det danske forbrugerråd, Tænk, på baggrund af dens gode lydkvalitet. Ligeledes har højtaleren også modtaget gode anmeldelser fra Amazon, hvor den gives 4,7 stjerner ud af 5.

Den supersmarte højtaler her fra Sony er det perfekte match til ethvert arrangement, hvor musikken skal være i centrum. Den er med indbygget Extra Bass, hvilket betyder, at du kan føle hver en lyd og takt i musikken. Mere levende bliver musikken ikke, medmindre at du får et helt band med dig.

Præcist som med B&O-højtaleren, kan du med Sony’s model her, forbinde flere højtalere til din højtaler. Derved kan du faktisk opnå et større lydoutput og en ægte klubatmosfære hjemme i stuen.

Med bluetooth funktionen styrer du højtaleren præcist efter dine egne præmisser. Udover at styre diverse podcasts og musikgenre, er det muligt for dig at tage telefonen gennem højtaleren, såfremt den er connected.

Du skal ikke være bekymret for, at der sker din højtaler noget ved f.eks. et poolparty, da modellen både er er støv- og vandtæt. Derfor kan du sagtens tage den med ud i badet, så du kan skråle til de søde toner af John Meyer (eller hvad du nu synes er godt musik). Derfor kan du uden problemer rense din højtaler under en vandslange eller vandhane uden den går i stykker.

En anden fordel er, at modellen har en lang levetid inden den skal oplades, faktisk helt op til 24 timer, mens den spiller lyd. Hvis det nu er tilfældet, at den løber tør for strøm, så er der inkluderet et opladningskabel i prisen.

3. JBL Go 2 - Anmeldelse

Specifikationer
 • Type: Streaminghøjttaler
 • Aktiv: Ja
 • Bærbare: Ja

Flere Specifikationer: Knapper & kontrol - Play/Pause, Volume; Stemmestyring - Nej; Multirum - Nej; Egenskaber - Stænksikker; Læs flere

Se priser
94

Uddybende anmeldelse af JBL Go 2

Hvis du leder efter en bluetooth-højtaler, som både er god og billig, så er dette måske en model for dig. Med en karakter på 4 stjerner ud af 5 hos What Hi-Fi, får du en højtaler i mini og kompakt design.

Med en vægt på små 184 gram kan du næsten have modellen her i din lomme. Dog skal størrelsen ikke snyde dig, da den spiller ganske godt og højt til trods for den lille skala.

Designet bag denne specifikke model er, at den er oplagt at have med på farten. Dertil kommer den i flere forskellige farver, så du er garanteret at kunne finde yndlingsfarven i blandt. Uden på højtaleren finder du de sædvanlige knapper, der styrer lydniveau, sangskift, stop og play. Dertil forbinder du din mobil via bluetooth-knappen, mere simpelt bliver det ikke.

Hvis du overvejer denne model, skal du være opmærksom på, at grundet dens kompakte design ikke har en lang levetid. Det maksimale, som kan afspilles ad gangen mellem opladningerne, er 5 timer. Derfor skal du være indbefattet med, at du skal gå på kompromis, hvis du køber denne. Lyden er velbalanceret og kan faktisk levere en god bas og tydelige vokaler.

Ønsker du en højtaler som du vitterligt kan tage med alle steder, altså stranden eller i badet, er dette et godt match, da den er vandtæt.

Specifikationer:

 • Lille og kompakt i design
 • Velbalanceret lyd
 • God bas – trods str.

Prisen er lige at forholde sig til, da du kan købe den for små 170 kr. hos den givne forhandler.

4. Bang & Olufsen BeoPlay M5 - Anmeldelse

Specifikationer
 • Type: Streaminghøjttaler
 • Aktiv: Ja
 • Bærbare: Nej

Flere Specifikationer: Knapper & kontrol - Volume; Stemmestyring - Nej; Egenskaber - App-styring; Læs flere

Se priser
76

Uddybende anmeldelse af Bang & Olufsen BeoPlay M5

Kåret som testvinder hos det danske forbrugerråd, Tænk, ligger B&O’s trådløse bluetooth højtaler, Beoplay M5 på toppen. Der udtales bl.a. at modellen har en imponerende flot og fyldig lyd, som gør, at den modtager den højeste karakter muligt blandt de testede højtalere.

Det er dog ikke kun gældende i Danmark, at højtaleren modtager god feedback. Hos eksperter rundt i Europa er den en af favoritterne på markedet, og den roses ovenikøbet af det største engelske testmagasin, Which, på baggrund af den høje lydkvalitet og byggekvalitet.

Med dens smarte funktioner og stilrene design passer højtaleren ind til enhver lejelighed, hvor musikken skal spilles. Uanset om det gælder fester, fødselsdage eller aftener med vennerne, hvor der er krudt på musikken, eller i hverdagen, når det praktiske skal ordnes, er den perfekt til at skabe baggrundsstøj og holde humøret højt.

Grundet dens mindre størrelse og elegante look passer den ind overalt i dit hjem, uanset om det er på køkkenbordet, på badeværelset, på en hylde eller hvad end du nu kunne tænke dig. Dertil er den også nem at gemme væk, hvis du ikke synes, at den passer ind med din indretning. Højtaleren er dog bevidst unikt og simpelt designet, således at den kan blende ind med det fleste.

Den trådløse B&O-højtaler er indbygget med mærkets 360 grader Signature Sound, der betyder, at der kommer lyd ud af den hele vejen rundt. Du kan derfor placere din højtaler midt i rummet uden at musikken kun spiller i én retning, men derimod fylder hele rummet op.

Én af fordelene ved mærket B&O og denne højtaler er, at den er indbygget med et system kaldet, BeoLink multirum. Det betyder, at du kan forbinde alle dine B&O produkter i et samlet trådløst musiksystem. Mere specifikt forklaret, kan du vælge at spille flere forskellige sange på samme tid, eller spille den samme sang i en stor symfoni på alle dine B&O-enheder.

En anden fordel ved denne højtaler er, at du ikke behøver at bekymre dig om styringssystemet, da du kan benytte dig af både Wi-Fi, Google Cast, Bluetooth 4.0 og DLNA.

Specifikationer:

 • Multiroom-højtaler
 • Perfekt lydstyrke
 • Stilrent udseende
 • Wi-Fi & Bluetooth
 • Strømforbrug: 10

Hvis du beslutter dig for at investere i denne lille musik perle, er der inkluderet i købet både et cover fra Kvadrat og et strømkabel til højtaleren. Der er derfor ingen behov for, at du skal ud og købe diverse ekstra udstyr. Prisen er i den høje ende af parameteret til en gennemsnitspris på 4.190,00 kr. hos de forskellige forhandlere. Der er dog ingen grund til at blive skræmt af prisen, da du uden tvivl modtager et kvalitetsprodukt som kan bruges alle vegne og nydes af alles ører.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Bluetooth Højtaler

Hvilken bluetooth højtaler skal jeg vælge?

Du skal vælge den model, der passer til dit behov. Du kan med fordel læse vores afsnit ”Sådan finder du den rigtige bluetooth højtaler”, som guider gennem en række vigtige overvejelser før du køber.

Hvordan fungerer en bluetooth højtaler?

En bluetooth højtaler fungerer således, at du enten med din mobil, tablet eller computer, kan tilslutte dig højtaleren via dens bluetooth signal. Højtaleren udsender et signal, ofte med et bestemt navn, som kan læse i brugsvejledningen, som din mobil kan opfange. Derved sendes lyden fra din mobil over til højtaleren. Dette er også muligt at gøre med airplay eller en Wi-Fi højtaler.

Hvilke bluetooth højtaler er den bedste?

Der findes ikke kun ét rigtigt svar til dette spørgsmål, da det hele hænger sammen med, hvilket behov du har for din højtaler. Nogle vurderer design som det bedste, andre lyd og andre volumen. Men hvis vi vurderer ud fra undersøgelser og tests, er B&Os trådløse højtaleren nogle af de bedste på markedet, både på baggrund af danske anmeldelser og udenlandske.

Kilder

Det kan hurtigt blive et længere researchjob, hvis man gerne vil holde sig opdateret om de nyeste teknologier på markedet, da det kontinuerligt forandrer sig. Derfor er det meget belejligt, at der er andre fagfolk, der har sat sig ind i de vigtigste produkter og services. Dette er også gældende, når vi snakker om markedet for bluetooth højtalere. Da de største og mest anerkendte producenter konstant sender ud nye produkter, som indeholder de nyeste features ud til forbrugerne, der knap nok har kunne nå at tage stilling til én model, før den opdateret udgave er kommet.

Heldigvis kan du holde dig opdateret via internettets mange test-sider, som ikke sidder stille, men hele tiden holder dig op på, hvad der er relevant og hvad der er gimmicks.

I denne artikel har vi gjort brug af de nyeste og mest troværdige kilder, så du nemt kan skabe dig et overblik og træffe den rigtige beslutning, om hvilken bluetooth højtaler du skal investere i.

Tænk (20. september 2018) 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk tester løbende de nyeste bluetooth højtalere på markedet, hvor der fokuseres på bl.a. design, kvalitet og levetid. B&Os højtalere har traditionelt set klaret sig bedst i de tests, som Tænk har foretaget, og ligeledes scorer de også højeste karakterer på det Europæiske marked.

Lydogbillede (5. september 2021) 🇩🇰

Dette er en online virksomhed, som er en af Danmarks største testsider inden for musik udstyr. De har bl.a. gennemarbejdet flere tests af bl.a. Beoplay-funktionen, som er B&Os nyeste højtaler teknologi tilgængeligt på markedet.

De arbejder generelt med produkter, der har noget med lyd og billede at gøre – heraf deres navn. De leverer dog ikke kun nyheder, men ligeledes også diverse guides og anmeldelser af nye produktudgivelser.

Forbrugsguiden (2021) 🇩🇰

Forbrugsguiden er endnu en gang, en online guide side, som vurderer ud fra diverse tests og anmeldelser, hvilke produkter, som har scoret højeste karakter, både i ind- og udland. Derved kan kunderne skabe sig i et samlet overblik på baggrund af andres oplevelser.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
Best in Test
Philips Georg Jensen TAJS50 98
688.00 kr Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.