TEST: De Bedste 4g router i test 2023

Se alle 4G Routere i testen
388644 Anmeldelser
114 Produkter
87 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 2, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

97
Xiaomi Router 4A Xiaomi Router 4A Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
174 kr. 271.00 kr.
98
ASUS TUF Gaming AX5400 ASUS TUF Gaming AX5400 Læs mere om produktet
 • 2.4 og 5 GHz kompitabel
 • Understøtte alle Wifi-indstillinger
 • Bedst i test
1645 kr.

Bedste Router
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket 4g router mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor 4g router.

#1
ZTE
96
#2
Synology
90
#3
Ubiquiti
88
#4
AmpliFi
88
#5
TENDA
87

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den bedste 4G router

Opnå maksimal frihed med en 4G router. Med den trådløse 4G router kan du komme på internettet hvor som helst, og underholdningen er således sikret, når du er på farten. Uanset om du skal have familien med i sommerhus, eller om du skal afsted på en forretningsrejse, er det smart at pakke en 4G router i kufferten.

Lad os hjælpe dig med at finde din næste 4G router. I denne guide kan du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af en 4G router.

Hvad er en 4G router?

En 4G router (trådløs router til simkort) fungerer i udgangspunktet som en klassisk router, og er altså bindeleddet mellem dine digitale enheder og det store internet. Hvad der gør den trådløse 4G til noget særligt er, at den benytter det mobile netværk (4G) fuldstændig ligesom din mobiltelefon gør.

Routeren skal således ikke sættes til antennestik eller telefonstik – det eneste du behøver er et simkort og voila; du er online. Nogle 4G routere giver også mulighed for tilslutning til fastnet, hvis det skulle blive relevant.

Fordele ved en 4G router

Der er mange fordele ved at benytte en trådløs 4G router, men den mest indlysende er naturligvis den frihed, du opnår. Du kan nemt tage 4G routeren med på farten, så du har adgang til internettet uanset hvor, du befinder dig. Skal du en tur i sommerhus eller rejser du i forbindelse med arbejde, er det skønt at kunne komme på internettet uden problemer.

Når du vælger en 4G router, slipper du også for en besværlig opsætning samt en dyr oprettelse. Der skal ikke trækkes kabler eller monteres særlige bokse i dit hjem. Du slipper også for at skulle slutte din router til et stik i væggen. Det eneste, du skal gøre, er at sætte et simkort i din 4G router. Herefter kan alle familiens enheder være online på én gang – lige fra mobiler, computere og tablets til printere og spillekonsoller.

4G routeren giver dig altså mere frihed. I nogle boliger kan man være bundet til at få fastnet-bredbånd fra en bestemt leverandør, men sådan er det ikke med det mobile bredbånd. En anden fordel er, at du kan placere din router præcis som du ønsker, uden at skulle tænke over hvor stik, fiberboks eller lignende befinder sig.

Overvejelser inden du køber en 4G router

Hvad skal du overveje, inden du beslutter dig for at købe en trådløs 4G router? Du kan naturligvis overveje, om en 4G routeren skal ses som en erstatning for – eller et supplement til – din eksisterende internetforbindelse.

Skal 4G routeren være et supplement, som kun anvendes i sommerhuset eller campingferien, så har du sandsynligvis ikke behov for markedets stærkeste router. Ligeledes kan du sikkert nøjes med at benytte dit eksisterende mobilabonnement. Her kan du som regel få et ekstra simkort, så du “deler” din data mellem de to kort (simkortet i mobiltelefonen og simkortet i 4G routeren).

Vælger du derimod 4G routeren som din primære internetforbindelse i hjemmet, kan det være nødvendigt med en mere kraftfuld router. Skal der være mange enheder på ad gangen, er det vigtigt, at routeren kan følge med til denne trafik. Er der en ægte gamer i huset, stiller dette også større krav til routeren.

Kort sagt er det vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din router til. Herudover kan du med fordel overveje følgende spørgsmål, som du kan læse mere om i afsnittene nedenfor:

 • Hvad er hastigheden på 4G?
 • Hvor meget data skal du bruge?
 • Er 4G bedre end 3G?
 • Skal du vælge en 4G router med antenner?
 • Hvilket signal giver den bedste kvalitet?

Hvad er hastigheden på 4G?

Når du køber fastnet bredbånd er det med en forventning om, at du kan se frem til en specifik internethastighed, men sådan forholder det sig ikke med mobilt bredbånd. Hastigheden på mobilt bredbånd kommer nemlig an på hvor du befinder dig. Langt de fleste steder i Danmark kan man opnå god forbindelse med mobilt bredbånd, men det er ikke tilfældet overalt.

Når du overvejer at anskaffe mobilt bredbånd, kan du altså ikke være sikker på en konkret hastighed. Hastigheden for mobilt bredbånd på 4G-netværket ligger som regel mellem 20 og 70 Mbit i download hastighed og mellem 10 og 40 Mbit i upload hastighed. Der kan altså være meget store udsving i hastighederne på det mobile netværk, men du kan også opleve hastigheder, der ligger markant over de ovenstående tal.

Når udbyderne af mobilt bredbånd ikke taler om hastighed, er det fordi de har svært ved at love en konkret hastighed. I stedet taler de selskaberne om data, hvilket leder videre til det næste underpunkt:

Hvor meget data skal du bruge?

Mange mobile bredbåndsløsninger tilbyder en begrænset mængde data – f.eks. 50 eller 100 GB data. På denne måde fungerer det ligesom med dit mobilabonnement. Her kan du også have en vis mængde data til rådighed hver måned – hvis du altså ikke har et abonnement med fri data.

Forholdet mellem hastighed og data gør det altså vanskeligt at sammenligne mobildata med den klassiske fastnetforbindelse. Når det gælder fastnetforbindelser, er der jo ikke nogen begrænsning på datamængden.

Heldigvis tilbyder mange teleselskaber i dag fri data til din 4G router – ofte kaldes det dog 1.000 GB data, hvilket i praksis stort set er ensbetydende med fri data.

Har du ikke fri data i dit abonnement, skal du være opmærksom på, at du risikerer at få en ekstraregning, hvis du bruger mere end den valgte mængde data, eller også risikerer du at der bliver skruet gevaldigt ned for din hastighed sidst på måneden.

For en almindelig familie vil de små dataabonnementer sjældent være tilstrækkeligt, hvis der både skal streames film og musik, spilles computer og læses nyheder. Ja selv 400 GB om måneden kan vise sig at være for lidt. Det kan derfor anbefales at vælge et abonnement med fri data / 1.000 GB data om måneden, hvis du vil være sikker på, at I ikke løber tør.

Er 4G bedre end 3G?

Har du også spekuleret over hvad forskellen er på 4G og 3G? Begge dele handler om mobilt bredbånd – det datasignal, som sendes ud til forbrugerne. G’et står for ’generation’ og 3G er således tredje generation af mobilt bredbånd, mens 4G er fjerde generation (og dermed en overbygning i forhold til 3G).

Generelt har 3G været bedst, når det gjaldt dækning, mens 4G har været bedst på hastighed. Med 4G kan du opnå en datahastighed på op til 71 Mbit/s på mobilen.

Du behøver imidlertid ikke at tænke så meget over 3G og 4G, for alle moderne routere til simkort vil være designet til 4G, og ved udgangen af 2022 forventes 3G mobilnetværket af være udfaset i Danmark. Udfasningen sker for at give plads til 4G og 5G.

Når 4G er hurtigere end 3G, hænger det sammen med, at 4G har en lavere ping hastighed. Ping måler den tid det tager at sende et signal til din enhed og til signalet kommer retur. Lavere ping betyder at signaludvekslingen sker hurtigt, hvilket bl.a. er en fordel hvis du spiller online computerspil. Du bør derfor gå efter en 4G router.

Spiller du online, har du brug for det bedste udstyr – både når det gælder router og headset. Du kan læse vores test af de bedste gaming headset her.

Skal du vælge en 4G router med antenner?

Der findes både routere med ud uden synlige antenner. Har du valgt en 4G router med antenner, kan du lige så godt udnytte dem optimalt. Mange routere er forsynet med antenner, som du frit kan dreje og bukke, så de peger i den ønskede retning. 4G routere har gerne en til fire antenner, men der findes også mange modeller, som ikke har synlige antenner.

Justerer du routerens antenner korrekt, kan du forbedre signalets rækkevidde betydeligt. Vælg den lodrette indstilling for at brede signalet ud (oplagt for huse og lejligheder i ét plan) og vælg den mere vandrette indstilling for at sende signalet opad og nedad (oplagt for huse med flere etager).

Hvilke signaler giver bedst kvalitet?

Når du skal vælge den bedste 4G router er det vigtigt, at du har styr på frekvenser og klasser/standarder. Wifi-signalet kan nemlig sendes ud i to forskellige frekvenser; i 2.4 Ghz og i 5 Ghz.

De ældste routere vil ofte sende signalet ud i 2.4 Ghz, hvilket er en meget trafikeret frekvens. F.eks. bruger din mikrobølgeovn en frekvens, som ligger tæt herpå, og det samme gør sig gældende for flere andre elektroniske enheder.

På 2.4 Ghz-båndet risikerer du altså en hel del støj, men til gengæld har frekvensen en lang rækkevidde. De moderne routere kan også sende wifi-signalet ud i 5 Ghz, hvilket er en langt mindre trafikeret frekvens.

Umiddelbart lyder det fordelagtigt at benytte 5 Ghz-båndet, men det er ikke alle enheder, tablets, printere osv. der kan modtage dette signal. Du skal derfor overveje hvilke enheder, du ønsker at tilslutte. Er der tale om ældre enheder, kan de muligvis kun fungere på 2.4 Ghz-båndet.

Routere findes i tre forskellige klasser eller standarder, som hænger direkte sammen med de nævnte frekvenser. Klasserne hedder G, N og AC.

G-klassen sender udelukkende på 2.4 Ghz-båndet og understøtter en maksimal hastighed på 54 mbps. N-klassen kan udsende signalet med en hastighed på til 300 mbps (ved 2 antenner) eller helt op til 450 mpbs (ved 3 antenner). Denne klasse kan både sende på 2.4 Ghz-båndet og 5 Ghz-båndet.

AC-klassen er den nyeste standard indenfor routere, og kan udsende signalet med en hastighed på op til 1 Gbps (ca. 20 gange hurtigere end G-klassen). Her bliver signalet dog kun sendt ud på 5 Ghz-båndet.

Her du ældre enheder, som du ønsker at forbinde til dit wifi – f.eks. en gammel printer – kan det være en god idé at holde sig til routere i N-klassen, men vil du have den bedste kvalitet, kan du vælge den nye AC-klasse.

Har du lyst til at læse nogle af vores øvrige test-artikler?

 • Find markedets bedste tablets
 • Printer: Hvilken printer skal du vælge?
 • Det perfekte Smart TV: Læs den store guide
 • Tips til gameren: Find den bedste gamer stol

Sådan placerer du din 4G router

Fordelen ved en 4G router er at den nemt kan flyttes rundt på – oplever du dårlig forbindelse, kan du hurtigt flytte routeren til en bedre placering i hjemmet, i sommerhuset eller hvor du nu anvender din router.

I princippet kan du prøve dig frem med forskellige placeringer, indtil du finder den, der fungerer bedst. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste løsning, så her får du nogle forslag til, hvordan du placerer din 4G router optimalt.

Placer routeren så den er frit tilgængeligt

En router er ikke specielt pæn at kigge på, og af denne grund vælger mange mennesker at pakke den væk i et skab eller i en skuffe. Det sker måske ikke lige så ofte med de mobile routere, som det gør med modellerne til fastnet, da 4G routeren jo netop gerne skal kunne tages med på farten.

Alligevel er det værd at nævne, at du bør placere din router frit i rummet – hellere ovenpå et skab end inde i et skab.

Du bør også undgå at placere routeren direkte op ad tykke vægge – tykke vægge absorberer nemlig også wi-fi-signaler. Her er betonvægge den største kilde til dårligt signal, mens det går bedre med vægge af træ eller gips.

Vælg en central placering

Uanset om du skal bruge 4G routeren derhjemme, i sommerhuset eller et tredje sted, er det en god idé at placere routeren centralt i huset. På denne måde får alle brugerenheder lettest ved at få adgang til netværket. De radiobølger som routeren sender ud, har lettere ved at bevæge sig nedad end opad, og det kan derfor også være smart at placere routeren højt.

Det er sjældent ønskværdigt at fastmontere en trådløs router i loftet – eller noget andet sted for den sags skyld – da du således mister muligheden for nemt at flytte rundt på routeren og tage den med på farten. Alligevel kan det anbefales at placere routeren højt i boligen. Er der tale om et hus i to etager, er det oplagt at placere routeren på førstesalen.

Undgå at placere routeren i køkkenet

Selvom køkkenet skulle vise sig at være husets mest centrale rum, så bør du finde en anden placering til din 4G router. Først og fremmest har metaloverflader tendens til at forstyrre wifi signalerne, og metaloverflader findes der som regel mange af i køkkenet – køleskab, ovn og opvaskemaskine f.eks. Herudover kan nogle af køkkenets elektriske apparater også forstyrre signalerne.

Din mikrobølgeovn benytter f.eks. omtrent samme frekvens som trådløse routere, nemlig 2,4 GHz. De moderne dual band-routere afhjælper dig noget af dette problem, da de kan arbejde med to frekvenser på samme tid – 2,4 GHz og 5 GHz.

Hvad koster en 4G router?

4G routeren findes i mange prisklasser, og der er naturligvis forskel på, hvad de billige og de dyre modeller kan tilbyde. De billigste 4G routere kan købes for omkring 500 kr, mens de dyreste modeller – dem som bl.a. er ideelle til gaming, gerne koster over 2.000 kr.

Skal du udelukkende surfe på nettet, læse nyheder og andre småopgaver, har du ikke nødvendigvis brug for den dyreste router, men det er dog værd at bemærke, at markedets billigste modeller ofte kun sender wifi-signalet ud i den relativt langsomme 2.4 Ghz-frekvens. Dermed risikerer du at stå med en forældet router indenfor en kort årrække.

Ved at benytte en 4G USB-dongle har du også mulighed for at anvende en traditionel router mens du er på farten. Denne løsning kan ofte vise sig som den billigste, hvis du i forvejen har en god router (som ikke kan knyttes direkte til et simkort). En 4G USB-dongle er en lille enhed, som du sætter dit simkort i. Herefter sætter du enheden i USB-porten på din computer eller router.

98
ASUS TUF Gaming AX5400
90
Netgear Orbi RBK753 Kit (3-pack)
97
Xiaomi Router 4A
Tilføj Produkt
Pris1645 kr7299 kr174 kr
Kategori---
Wi-FiWi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6Wi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6Wi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5
Hastighed (Ethernet)-10/100/1000 Mbps10/100 Mbps
Hastighed (trådløs)-12001200
2.4GHzJaJaJa
5GHzJaJaJa
4G-Nej-
Dual-Band-JaJa
Tri-Band-Nej-
xDSL modem-Nej-
LAN422
WAN111
USB1--
5G---
Højde (cm)-18.3 cm17.5 cm
Bredde (cm)-23.1 cm18.8 cm
Dybde (cm)-7.1 cm10.1 cm
Vægt0.6 kg0.9 kg119.0 kg
97
TP-Link Archer MR600
1

TP-Link Archer MR600 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Wireless Routers
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
 • Hastighed (Ethernet): 1000

Flere Specifikationer: 2.4GHz - 2.4GHz; 5GHz - Ja; 4G - Ja; Dual-Band - Ja; Tri-Band - Nej; xDSL modem - Ja; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af TP-Link Archer MR600

Archer MR600 fra TP-LINK blev sammen med Huawei B535 valgt som den bedste 4G router hos tech-magasinet PC för alla, og selvom den i udgangspunktet ikke ser ud af noget særligt, gemmer den på en fremragende ydeevne.

Modsat flere af de populære modeller så har Archer MR600 et liggende design fremfor et stående, og den ligner således en router med en del år på bagen. Det er dog ikke tilfældet, og du kan sagtens vælge Archer MR600 som din kommende 4G router.

Avancerede antenner sørger for et retningsbestemt signal

Med to udvendige antenner er der mulighed for at sende wifi-signalet i den ønskede retning. De avancerede antenner og den nyeste trådløse teknologi giver dig mulighed for at nyde en stabil forbindelse og utrolig god dækning. Routeren kan desuden både anvendes til at gå på det mobile netværk med et simkort og på fastnet med et kabel.

Archer MR600 er en dual band router, som sender wifi-signalet ud på to frekvenser (2,4 GHz og 5 GHz). Du får således både den hurtige 5 GHz frekvens og den ældre 2,4 GHz, hvor selv dine ældre enheder kan være med. Du kan desuden tilslutte enheder direkte til routeren via de fire LAN-porte.

Vurdering:

Archer MR600 er en god allround 4G router til familien, og kan både benyttes derhjemme og på farten. Designmæssigt er routeren ikke noget særligt, men den er nem at sætte op, og herefter kan du benytte dig af et kraftigt og velfungerende netværk.

97
ASUS TUF Gaming AX5400
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6
 • Hastighed (Ethernet):

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - Ja; LAN - 4; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af ASUS TUF Gaming AX5400

Er du gamer? Og leder du efter en ny, stærk 4G-kompatibel router, så er ASUS TUF Gaming AX5400 router et oplagt valg. Ja, det ligger næsten i navnet. Med denne model får du nemlig en solid 4G-router perfekt til gaming, og som er et særdeles populært valg hos forbrugerne. Med denne 4G router får du en solid dual band router med Wi-Fi 6 og hastigheder på op til 4804Mbps, en 1.5GHz tri-core CPU, en decideret gaming port, VPN support, tre ekstra porte og AiMesh-kombatibilitet.

Router eller rumskib?
Denne sorte 4G router fra ASUS har seks markante antenner, der giver boksen et meget karakteristisk look. Leder du efter en enkel og nærmest usynlig router, er dette derfor ikke det rette valg. Tværtimod. Ovenpå routeren er der endda et LED-lys, hvor du selv kan skifte mellem forskellige farver alt efter dit humør. Routeren har fire Gigabit Ethernet LAN porte, hvoraf en af dem er en decideret gaming port, samt én Gigabit Ethernet WAN port og en USB 3.2 port. Forrest på routeren er der 8 lys-dioder som indikerer status på netforbindelsen. Routeren har desuden et smart AiMesh system, hvilket sikrer et meget solidt Wi-Fi system.

Vurdering:
Alt i alt får du et fantastisk eksemplar af en router, der som navnet selvfølgelig lyder er perfekt til gamere.

97
Netgear Orbi 4G LTE Tri-band WiFi Router LBR20
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Ja
 • Hastighed (Ethernet): Wi-Fi 1 (802.11b), Wi-Fi 2 (802.11a), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - 2,4 GHz, 5 GHz; 4G - 400 Mbps; Dual-Band - 866 Mbps; Tri-Band - 866 Mbps; xDSL modem - 2200 Mbps; LAN - Gigabit Ethernet; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Netgear Orbi 4G LTE Tri-band WiFi Router LBR20

Hvor routeren fra ASUS mest af alt minder om et rumskib, minder denne hvide og enkle router fra Netgear i højere grad om en duftfrisker, du kunne have stående på badeværelset. Leder du efter en 4G router der nemt ’blender’ ind i din indretning, så er denne router derfor et rigtig godt bud.

Det bedste fra to verdener
Trods sit meget enkle og næsten usynlige design, kan denne router dække op til 185 m2. Det er dermed rigeligt til mange private husstande, og via Orbi AC Satellites kan du skabe et mesh wi-fi system, der sikrer dig endnu større rækkevidde der kan understøtte problemfri 4K streaming og gaming, hvorend du sidder i din bolig. Netgear Orbi 4G LTE Wi-Fi routeren fungerer desuden med et simkort fra de mest udbredte udbydere af 4G netværk. Det er derfor den perfekte løsning, hvis du ikke har adgang til mere traditionelt netværk gennem kanel, fiber eller DSL.

Vurdering:
Denne router kombinerer det bedste fra to verdener: En solid wi-fi forbindelse samtidig med, du næsten ikke bemærker den i dit hjem på grund af dens meget enkle design. Det sagt er det også en 4G-router der prismæssigt ligger i den dyre ende.

97
Strong 4G LTE Router 300
Specifikationer
 • Kategori: Ja
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n)
 • Hastighed (Ethernet): Nej

Flere Specifikationer: 2.4GHz - 2,4 GHz; 5GHz - 300 Mbps; Tri-Band - 300 Mbps; xDSL modem - Ethernet, Fast Ethernet; LAN - 4G, 5G; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Strong 4G LTE Router 300

Med denne router fra Strong får du en mindre 4G router i et hvidt, kompakt design med to justerbare antenner. Denne router kræver et SIM-kort af typen Nano eller Micro, og så er du ellers kørende med stabilt wi-fi, hvad end du er derhjemme, i campingvognen eller et helt tredje sted.

Router med basale funktioner og specifikationer
Denne router har blandt andet WPA2 enkryption for god beskyttelse, IPv6 og IPv4 understøttelse og fuld PIN-styring til 4G LTE forbindelsen. Den kan levere hastigheder på op til 300 Mbps og understøtter IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi. Den kører på 2,4 GHz frekvensbånd, der leverer hastigheden på 300 Mbps, men denne Strong 4G LTE kan levere hastigheder på op til 150 Mbps.

Vurdering:
Denne router er god til at dække mindre arealer og er et godt bud på en router til sommerhuset eller campingvognen, hvor du ikke forventer at skulle bruge wi-fi med stor kapacitet og hastighed.

97
TEST: De Bedste 4g router i test 2023
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi:
 • Hastighed (Ethernet):

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af TEST: De Bedste 4g router i test 2023

Huawei H138-380 Wireless 5G Router
Denne trådløse router fra Huawei understøtter ikke kun 4G, men også 5G. Med denne dual-band router med wi-fi 6 har du derfor sikret dig en meget hurtig wi-fi forbindelse mange år i fremtiden. Selve boksen er i hvidt design og meget enkel i sit udtryk. Den vil derfor nemt passe ind i de fleste hjem med sit nordiske udtryk. Routeren understøtter Nano-simkort, og den understøtter også både den hurtige 5 GHz frekvens og den ældre 2,4 GHz.

Vurdering:
Hvis du gerne vil være sikker på at din router også understøtter fremtidens wi-fi og ikke kun 4G her og nu, er denne router absolut værd at overveje. Prisen ligger i den absolut dyre ende for routere, men her gælder også talemåden, at du får, hvad du betaler for.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Router

Vi har samlet anmeldelser og testresultater for de bedste 4G routere på markedet i 2021. Her kan du se de aktuelle testvindere, så du kan finde den ideelle router. Du kan læse mere i selve artiklen.

Routerne er blevet testet ud fra deres funktioner, deres design og naturligvis den samlede brugeroplevelse med opsætning og hastighed.

4G routere findes i mange forskellige prisklasser. De billigste routere til simkort koster omkring 500 kr. mens de dyreste og bedste modeller kan koste over 2.000 kr.

Kilder

Nedenfor kan du se de kilder vi har brugt til udvælgelsen af de bedste 4G routere. Vi har både anvendt kilder, som foretager klassiske tests og benyttet relevante brugeranmeldelser af markedets bedste routere.

PC för alla (1. marts 2021) 🇸🇪

Test-holdet hos det svenske tech-magasin PC för alla har prøvet fem forskellige 4G routere af, og det er der kommet to testvindere ud af. Routerne hos PC för alla blev testet gennem dagligt brug i et hjem i en forstad til Stockholm, hvor der løbende blev udført præstationsmålinger på forskellige tidspunkter af døgnet. Du kan læse hele testen ganske gratis.

Pricerunner (1. november 2021) 🇩🇰

Sammenligningssiden Pricerunner byder på et omfattende kartotek af brugeranmeldelser. Når man kigger på listen over 4G routere får man således et stort udvalg, hvor man naturligvis kan fokusere på de modeller, der har opnået de bedste anmeldelser.

Techradar.com (19. oktober 2021) 🇺🇸

Britiske Techradar.com leverer en række tests og anmeldelser af aktuelle tech-produkter – heriblandt routere. Routere udvikler sig hele tiden, og der kommer løbende nye produkter på markedet. Hos Techradar.com kan du tilgå de nyeste anmeldelser, så du altid er opdateret på teknologifronten.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. ASUS TUF Gaming AX5400
98
ASUS TUF Gaming AX5400
1645 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.